Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.144
|
čitano: 4.335.603
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moj Komp....nije baš nešto ali eto...sve se vrti..hhSmijeh

Zena zmija sjedi za sankom takne mi brusnicu zviznem je sakom
16 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Bana kaže...

Moj Komp....nije baš nešto ali eto...sve se vrti..hhSmijeh

moj komp moj komp
Zena zmija sjedi za sankom takne mi brusnicu zviznem je sakom
16 godina
neaktivan
vice kaže...
microman kaže.
Prezadovoljan.I svakako ti prporučujemNamigiva

Hvala brate!Uzet cu je,,a i dobra joj je cjena 699!I miš G5 preporucujes li mi neki bolji?

Kad več uzimaš Razerovu tipkovnicu uzmi Razerov miš.ja imam Lachesis i zadovoljan sam njime.Jest da nakon dugogodišnjeg korištenja logitecha je bilo malo čudno držati ga u ruci,al kad se privikneš postane udoban i savršeno pristaje ruci.Preformanse su mu vrhunske kao i kod večine high end miševa.Podrška do 4000dpi,odličan položaj tipki koje savršeno pristaju uz prste(barem meni) i prilično su mekane.Jedino je srednji kotačić malo tvrđi.G5 je također vrhunski miš i nečeš sigurno pogriješiti uzmeš li njega.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
microman kaže...
vice kaže...
microman kaže.
Prezadovoljan.I svakako ti prporučujemNamigiva

Hvala brate!Uzet cu je,,a i dobra joj je cjena 699!I miš G5 preporucujes li mi neki bolji?

Kad več uzimaš Razerovu tipkovnicu uzmi Razerov miš.ja imam Lachesis i zadovoljan sam njime.Jest da nakon dugogodišnjeg korištenja logitecha je bilo malo čudno držati ga u ruci,al kad se privikneš postane udoban i savršeno pristaje ruci.Preformanse su mu vrhunske kao i kod večine high end miševa.Podrška do 4000dpi,odličan položaj tipki koje savršeno pristaju uz prste(barem meni) i prilično su mekane.Jedino je srednji kotačić malo tvrđi.G5 je također vrhunski miš i nečeš sigurno pogriješiti uzmeš li njega.

O brate hvala na Takvom dobrom savjetu,,ali razer miš moćno izgleda,,ali g5 bi uzeo zato sta mi je ljepši :D,,a sluske bi razerove definitivno :D(još cu razmislit,moga bi i razera :D)Cool

E pazi sta je ovaj dobar sta mislis miš ,,ali kad bolje pogledas razer mi nema naslonjac za palac -.-'',,jer kad igram igre onda mi palac otpadne i vucen ga po stolu,pa mi zapinje pa me ubijaju -.-,,nakon par sati igranja hhh xD

Paty
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2010 16:24 (vice).
16 godina
neaktivan
vice kaže...

E pazi sta je ovaj dobar sta mislis miš ,,

Taj mi čak ljepše izgleda od G5,a ima i veču rezoluciju 3200dpi od logitecha G5(2000dpi).Ja sam bio zagriženi logithecov fan,no lycosa me je osvojila na prvi pogled i morao sam je imat.Za miš sam prvo ciljao na G9 no čisto zbog estetike uzeo sam jednako dobrog razera.Kao što sam več napisao prvih par dana je trebalo malo privikavanja na Razerov miš no kad se ednom privikneš sve pet.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo i mog Namigiva

jednog dana kad kupim hlađenje i kloknem proc bit će i moj pila

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
16 godina
protjeran
mb_fak_team kaže...

Evo i mog Namigiva

sve super samo zvucnici ti nebi trebali tako stajat

BUCKETHEAD
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
mb_fak_team kaže...

Evo i mog Namigiva

sve super samo zvucnici ti nebi trebali tako stajat

promjenio bi...

5.1 sustav ide oko tebe a ne sve ispred tebe... ako nemozes iza, barem stavi pokraj sebe lijevo-desno, centralni ispod monitora, monitor na nosac na zid a sve pomakni malo ulijevo da imas mjesta u desno i mozes stavit jedan zvucnik desno

potpis :D
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dali su ti ispod stola led diode i kako ti je to spojeno ??

@error@
16 godina
protjeran
Matija111 kaže...

Dali su ti ispod stola led diode i kako ti je to spojeno ??

Led diode su najjednostavnija stvar,ako te nesto zanima javi se na PP!

16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Meni je zanimljivo kako kod gamera sve mora biti u diodama, neonkama i ostalim šljaštećim stvarima. Meni bi to bilo interesantno 5 minuta, a onda bi kasnije sve ugasio. Osobno mi smetaju i one 2 diode (HDD i power) Smijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
16 godina
protjeran

ma čista šminka za pokazivanje okolo...bacanje novaca

kad igram Crysis i sl mora bit totalni mrak okolo jer kakvio je to igranje sa blue-white-yellow-red svjetlima???

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

hehe... sto se tice zvucnika nemam ih kamo stavit, desno mi je odmah rub stola, odn. vrata...

monitor nemrem na zid jer nema rupe za nosac....:)

a ledice moraju biti tu da po noci nemoram palit svetlo kad idem na wc,... cjela kuca mi je plava :), a komp skida torente 0-24, 7-7, 30-30

edit: ledice me nisu stajale ni 80kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 11:59 (mb_fak_team).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

lol.. sto je ovaj sistem sve istrpio...

16 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

Evo i mog Namigiva

jel komp usisava prasinu.. ?posto ti je kistra na podu..Cool

16 godina
protjeran
cassini kaže...

ma čista šminka za pokazivanje okolo...bacanje novaca

kad igram Crysis i sl mora bit totalni mrak okolo jer kakvio je to igranje sa blue-white-yellow-red svjetlima???

Čuj ti nevoliš tvoja stvar a mi ostali koji imamo svjetleće kante to se nama sviđa svako nešto eto meni se nesviđa što je sve u plavom htjeo bih mal u crveno prepravit da pola venta crveno pola plavo al nezz di da nabavim crvene ledice i plave jel još bi mi trebalo plavih da napravim da mi blica u ritmu glazbe!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
protjeran
mb_fak_team kaže...

hehe... sto se tice zvucnika nemam ih kamo stavit, desno mi je odmah rub stola, odn. vrata...

a ledice moraju biti tu da po noci nemoram palit svetlo kad idem na wc,... cjela kuca mi je plava :), a komp skida torente 0-24, 7-7, 30-30

50 ledica 12V debljine 5mm stoji 50kn.

16 godina
neaktivan
dokly1982 kaže...
mb_fak_team kaže...

Evo i mog Namigiva

jel komp usisava prasinu.. ?posto ti je kistra na podu..Cool

nisam komp, al sam sobu;)

17 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

daj se lijevo pa ces imat mjesta, ionako ti je stol ogroman...

a rupe na zidu se naprave busilicom :p

16 godina
protjeran
flynex kaže...
mb_fak_team kaže...

50 ledica 12V debljine 5mm stoji 50kn.

A jel znaš gdje ima za kupit? trebam 30 crvenih i 20 plavih!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sve šta ti treba imaš u chipoteka.

@error@
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
mb_fak_team kaže...

daj se lijevo pa ces imat mjesta, ionako ti je stol ogroman...

a rupe na zidu se naprave busilicom :p

nisam ja mislio na rupe na zidu!? nek u monitoru- jedino ak monitor malo proboram

16 godina
protjeran
Matija111 kaže...

Ebay je najbolje rješenje ali i Electronic centar nije loš!

16 godina
protjeran
flynex kaže...
Matija111 kaže...

Ebay je najbolje rješenje ali i Electronic centar nije loš!

Ti i tvoj ebay 5 puta bi me skuplje koštalo i više bi živaca izgubio pri naruđbi a i pritom šta ču preko ebaya naručivat neš do 1000kn ak ima u chipoteki dobro ak nema onda ima u electronic centru i to ti to!

17 godina
neaktivan
mb_fak_team kaže...

nisam ja mislio na rupe na zidu!? nek u monitoru- jedino ak monitor malo proboram

mislio sam na nosace za monitore, nikakvo busenje monitora ni nista slicno, oni samo drze monitor na mjestu

16 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
mb_fak_team kaže...

mislio sam na nosace za monitore, nikakvo busenje monitora ni nista slicno, oni samo drze monitor na mjestu

Ma naj sigurnije mu je da kupi projektor okrene ga prema drugom zidu napravi si neki držač za tipk i miš uvali se u stolicu fotelju u več čem sjedi i fino nek oplete po zidu a mama kad upadne u sobu il neko drugi odma gađaj nečim! i to ti to hehe

17 godina
mb_fak_team kaže...

Evo i mog Namigiva

Vidio sam da imaš u kučištu ventilator koji si ja želim kupiti, pa te pitam na koji se konektor spoji ventilator?

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
mb_fak_team kaže...

hhhh lol,... pa nisam majmun da idem monitor busit Belji se

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
mb_fak_team kaže...

Evo i mog Namigiva

Vidio sam da imaš u kučištu ventilator koji si ja želim kupiti, pa te pitam na koji se konektor spoji ventilator?

Svi ventovi koji su u kucistu su tvornicki dosli s njim.....

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sta je takav problem drzat se teme?!

Postajte svoje slike i manite se nepotrebne filozofije i offtopica!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice