Moj Komp....nije baš nešto ali eto...sve se vrti..hh
- +/- sve poruke
 - ravni prikaz
 - starije poruke gore

Hvala brate!Uzet cu je,,a i dobra joj je cjena 699!I miš G5 preporucujes li mi neki bolji?
Kad več uzimaš Razerovu tipkovnicu uzmi Razerov miš.ja imam Lachesis i zadovoljan sam njime.Jest da nakon dugogodišnjeg korištenja logitecha je bilo malo čudno držati ga u ruci,al kad se privikneš postane udoban i savršeno pristaje ruci.Preformanse su mu vrhunske kao i kod večine high end miševa.Podrška do 4000dpi,odličan položaj tipki koje savršeno pristaju uz prste(barem meni) i prilično su mekane.Jedino je srednji kotačić malo tvrđi.G5 je također vrhunski miš i nečeš sigurno pogriješiti uzmeš li njega.

Hvala brate!Uzet cu je,,a i dobra joj je cjena 699!I miš G5 preporucujes li mi neki bolji?
Kad več uzimaš Razerovu tipkovnicu uzmi Razerov miš.ja imam Lachesis i zadovoljan sam njime.Jest da nakon dugogodišnjeg korištenja logitecha je bilo malo čudno držati ga u ruci,al kad se privikneš postane udoban i savršeno pristaje ruci.Preformanse su mu vrhunske kao i kod večine high end miševa.Podrška do 4000dpi,odličan položaj tipki koje savršeno pristaju uz prste(barem meni) i prilično su mekane.Jedino je srednji kotačić malo tvrđi.G5 je također vrhunski miš i nečeš sigurno pogriješiti uzmeš li njega.
O brate hvala na Takvom dobrom savjetu,,ali razer miš moćno izgleda,,ali g5 bi uzeo zato sta mi je ljepši :D,,a sluske bi razerove definitivno :D(još cu razmislit,moga bi i razera :D)
E pazi sta je ovaj dobar sta mislis miš ,,ali kad bolje pogledas razer mi nema naslonjac za palac -.-'',,jer kad igram igre onda mi palac otpadne i vucen ga po stolu,pa mi zapinje pa me ubijaju -.-,,nakon par sati igranja hhh xD
E pazi sta je ovaj dobar sta mislis miš ,,
Taj mi čak ljepše izgleda od G5,a ima i veču rezoluciju 3200dpi od logitecha G5(2000dpi).Ja sam bio zagriženi logithecov fan,no lycosa me je osvojila na prvi pogled i morao sam je imat.Za miš sam prvo ciljao na G9 no čisto zbog estetike uzeo sam jednako dobrog razera.Kao što sam več napisao prvih par dana je trebalo malo privikavanja na Razerov miš no kad se ednom privikneš sve pet.
Evo i mog 
jednog dana kad kupim hlađenje i kloknem proc bit će i moj pila
sve super samo zvucnici ti nebi trebali tako stajat
Evo i mog 
sve super samo zvucnici ti nebi trebali tako stajat
promjenio bi...
5.1 sustav ide oko tebe a ne sve ispred tebe... ako nemozes iza, barem stavi pokraj sebe lijevo-desno, centralni ispod monitora, monitor na nosac na zid a sve pomakni malo ulijevo da imas mjesta u desno i mozes stavit jedan zvucnik desno
Dali su ti ispod stola led diode i kako ti je to spojeno ??
Dali su ti ispod stola led diode i kako ti je to spojeno ??
Led diode su najjednostavnija stvar,ako te nesto zanima javi se na PP!
Meni je zanimljivo kako kod gamera sve mora biti u diodama, neonkama i ostalim šljaštećim stvarima. Meni bi to bilo interesantno 5 minuta, a onda bi kasnije sve ugasio. Osobno mi smetaju i one 2 diode (HDD i power) 
ma čista šminka za pokazivanje okolo...bacanje novaca
kad igram Crysis i sl mora bit totalni mrak okolo jer kakvio je to igranje sa blue-white-yellow-red svjetlima???
hehe... sto se tice zvucnika nemam ih kamo stavit, desno mi je odmah rub stola, odn. vrata...
monitor nemrem na zid jer nema rupe za nosac....:)
a ledice moraju biti tu da po noci nemoram palit svetlo kad idem na wc,... cjela kuca mi je plava :), a komp skida torente 0-24, 7-7, 30-30
edit: ledice me nisu stajale ni 80kn
Evo i mog 
jel komp usisava prasinu.. ?posto ti je kistra na podu..
ma čista šminka za pokazivanje okolo...bacanje novaca
kad igram Crysis i sl mora bit totalni mrak okolo jer kakvio je to igranje sa blue-white-yellow-red svjetlima???
Čuj ti nevoliš tvoja stvar a mi ostali koji imamo svjetleće kante to se nama sviđa svako nešto eto meni se nesviđa što je sve u plavom htjeo bih mal u crveno prepravit da pola venta crveno pola plavo al nezz di da nabavim crvene ledice i plave jel još bi mi trebalo plavih da napravim da mi blica u ritmu glazbe!
hehe... sto se tice zvucnika nemam ih kamo stavit, desno mi je odmah rub stola, odn. vrata...
a ledice moraju biti tu da po noci nemoram palit svetlo kad idem na wc,... cjela kuca mi je plava :), a komp skida torente 0-24, 7-7, 30-30
50 ledica 12V debljine 5mm stoji 50kn.
Evo i mog 
jel komp usisava prasinu.. ?posto ti je kistra na podu..
nisam komp, al sam sobu;)
daj se lijevo pa ces imat mjesta, ionako ti je stol ogroman...
a rupe na zidu se naprave busilicom :p
50 ledica 12V debljine 5mm stoji 50kn.
A jel znaš gdje ima za kupit? trebam 30 crvenih i 20 plavih!
Sve šta ti treba imaš u chipoteka.
daj se lijevo pa ces imat mjesta, ionako ti je stol ogroman...
a rupe na zidu se naprave busilicom :p
nisam ja mislio na rupe na zidu!? nek u monitoru- jedino ak monitor malo proboram
Ebay je najbolje rješenje ali i Electronic centar nije loš!
Ebay je najbolje rješenje ali i Electronic centar nije loš!
Ti i tvoj ebay 5 puta bi me skuplje koštalo i više bi živaca izgubio pri naruđbi a i pritom šta ču preko ebaya naručivat neš do 1000kn ak ima u chipoteki dobro ak nema onda ima u electronic centru i to ti to!
nisam ja mislio na rupe na zidu!? nek u monitoru- jedino ak monitor malo proboram
mislio sam na nosace za monitore, nikakvo busenje monitora ni nista slicno, oni samo drze monitor na mjestu
mislio sam na nosace za monitore, nikakvo busenje monitora ni nista slicno, oni samo drze monitor na mjestu
Ma naj sigurnije mu je da kupi projektor okrene ga prema drugom zidu napravi si neki držač za tipk i miš uvali se u stolicu fotelju u več čem sjedi i fino nek oplete po zidu a mama kad upadne u sobu il neko drugi odma gađaj nečim! i to ti to hehe
Evo i mog 
Vidio sam da imaš u kučištu ventilator koji si ja želim kupiti, pa te pitam na koji se konektor spoji ventilator?
hhhh lol,... pa nisam majmun da idem monitor busit 
Evo i mog 
Vidio sam da imaš u kučištu ventilator koji si ja želim kupiti, pa te pitam na koji se konektor spoji ventilator?
Svi ventovi koji su u kucistu su tvornicki dosli s njim.....
Sta je takav problem drzat se teme?!
Postajte svoje slike i manite se nepotrebne filozofije i offtopica!