Gamerski miš do 400 kn

poruka: 70
|
čitano: 14.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Preporuke za gamerski miš do 400kn??? Gledao sam Fireglider,Mionix Saiph 3200 i 1800,Cyber Snipa Inteliscope i Razer Abysus.No, za oko mi je zapeo Cyber Snipa S.W.A.T ali neznan di ga kupit {#}  Aj budite ljubazni pa mi preporučite koji da kupim od ovih ili neki drugi koji vi preporučavate....

Hvala! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamerski miš do 400 kn

http://www.protis.hr/products/details/mis-logitech-g500/27236 - mislim da je najbolji za tu lovu. Vidi kad budeš kupovao i kako ti leži u ruci jer nije baš za svaku ruku!

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Gamerski miš do 400 kn

g500 je odličan miš al prejednostavan izgled,proba san ga u ruci i nije mi baš nešto a i ja bi neki ovako koji nije prevše raširen...aal svejedno fala na trudu {#}

18 godina
neaktivan

Ja sad moram pitati sta znaci prejednostavan izgled ;)

Nema ledica ili sta?

;)

:)
14 godina
neaktivan

Upravo to...mislin meni se sviđaju miševi koji imaju led sranja sa strane...npr. razer bilo koji, svi svitle i to mi se ono baš sviđa a po cijeni mi nisu baš pristupačni osin abysusa ;)

18 godina
neaktivan

Heheh

Tako sam i mislio ;)

15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

najvise su ti isfurani mx518 i deathadder...svi ih hvale i vjerojatno su dobri i jednostavni...a ti rece trazis nesto da hebeno izgleda hmmm da bar dodas 100kn vise mozda bi i naso nesto...eto ako ti je to pomoglo

PS imas ovaj savjetnik pa procitaj sve vijeruj mi meni je pomoglo

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkJaki kaže...

Upravo to...mislin meni se sviđaju miševi koji imaju led sranja sa strane...npr. razer bilo koji, svi svitle i to mi se ono baš sviđa a po cijeni mi nisu baš pristupačni osin abysusa ;)

Abyssus nije baš nešto atraktivan, ako ciljaš na light show od miša skupi malo više para.. ;)

Zeppe :D
16 godina
protjeran
Gamerski miš do 400 kn

Pfffff...čuo sam da ljudi od mišonje traže ergonomiju i to je normalno.Ima mišonja koji izgledaju jako čudno,ali kad s stave u ruku,sjedaju jako lijepo i ugodno,a u toj poziciji su gotovo nevidljivi...Dakle o kakvom je debilnom izgledu riječ???..Da nije jako raširen???...Hmmmm...bogami,kojeg god mišonju odabrao imat će IQ daleko veći od onoga koji traži "izglednog i neraširenog" miša...

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

evo raspitaj se kod ovog lika http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-roccat-kone-v2/94701.aspx?page=0&jumpto=1825312&sort=asc&view=flat

taj mis koristim osobno i ja, i mogu rec da ga ergonomijom i izgledom tesko koji moze dostic ( ledice i ja volim {#} ), a kvalitetom izrade i performansama ti je ispred svih ovih u ovoj temi navedeni .. sada ga mozes jedino usporedivat s roccat kone +, s g700 ( iako to nije zican mis, al je isto odlican ) i jos nekima .. no bitno je kako ti sjeda u ruku, takve ce ti bit i performanse misa {#}

0 0 hvala 0
17 godina
logic kaže...

Nema ledica ili sta?

;)

Meni G500 nije prejednostavan nego preruzan {#}

Imao sam ga i mis je stvarno odlican, ali ona tekstura na njemu je ruzna samo tako. Da su bar stavili obicnu jednobojnu crnu plastiku, a ne onu preruznu sivu sarenu plastiku.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
protjeran
Gamerski miš do 400 kn

Treba da biras mis za svoju ruku (tvoj grip) a ne dali ima ledice ili nema i dali je cool izgleda

5 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Mauro kaže...
logic kaže...

Nema ledica ili sta?

;)

Meni G500 nije prejednostavan nego preruzan {#}

Imao sam ga i mis je stvarno odlican, ali ona tekstura na njemu je ruzna samo tako. Da su bar stavili obicnu jednobojnu crnu plastiku, a ne onu preruznu sivu sarenu plastiku.

Ma to ok. Nekom lijep a nekome ruzan. Stvar ukusa. Ali reci da je prejednostavan?

Hehehehehehehe

14 godina
neaktivan

e a štaš :D

17 godina
Gamerski miš do 400 kn

Solidni gamerski miševi koji nisu "prejednostavni" (koji su šareni, svjetleći, ...) -> Prestigio PMSG1, Ozone Smog, Cooler Master Storm (Sentinel, Inferno, ...), ...

Možda najbolje ako negdje nađeš SpeedLink Kudos kakav ja imam. Nije pre šareno, djeluje ozbljno ali je miš-i-po.

*_* Što da ovdje napišem? *_*
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamerski miš do 400 kn

Imam Prestigio PMSG1G i Y,(crni i žuti), dok crnog davam susjedu sutra a žuti je moj. Miš je odličan, u subotu ujutro očekuj review.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Jel zna itko mozda di bi se SpeedLink Kudos mogao nabavit, trazim neki novi mis za oko 400 kn imam vise claw grip i igram vecinom rts ako ima netko neki drugi mozda za preporucit bio bih veoma zahvalan (ako moze i neka preporuka za podlogu isto)

0 0 hvala 0
17 godina
Demonist kaže...

Jel zna itko mozda di bi se SpeedLink Kudos mogao nabavit, trazim neki novi mis za oko 400 kn imam vise claw grip i igram vecinom rts ako ima netko neki drugi mozda za preporucit bio bih veoma zahvalan (ako moze i neka preporuka za podlogu isto)

Kudos je više za palm grip, nije baš mali. Za claw ti je bolje nekog manjeg/lakšeg miša. I onako je Kudosa relativno teško naći kod nas u trgovinama. Kudos je super, samo nekako imam osjećaj da tebi ne bi baš odgovarao.

Da pogledaš recimo Prestigio PMSG1 u Linksu + neku podlogu tipa Sharkoon Rush Outplay XL, SteelSeries QCK heavy, Cooler Master Storm Tactics, ... ?

15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Jel imas jos koju preporuku mozda htjeo bi isprobat ih par kad odem kupit nije mi toliko bitan izgled koliko kvaliteta i udobnost misa(i da je manji i laksi kako ti kazes)

0 0 hvala 0
17 godina
Gamerski miš do 400 kn

Ajd ograniči barem na par trgovina u kojima da gledam. Ne mogu ovako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Po mogucnosti links ako moze nije mi daleko al moze i u ADM...(moze i protis)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 11:29 (Demonist).

0 0 hvala 0
17 godina
Gamerski miš do 400 kn

Logitech G9x

SteelSeries Ikari Laser

Logitech G500

Prestigio PMSG1

Steelseries Kinzu

Sharkoon Fireglider

To je složeno po cijeni a podcrtani imaju moju preporuku.

E sad, što ćeš za podlogu?

Mislim, bolje je Prstigio PMSG1 + neka dobra podloga nego G9x + loša ili nikakva podloga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 11:32 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Mislio sam si SteelSeries QCK heavy. Hvala na pomoći :)

Ma necu LOGITECH G9x preskup mi je on razmisljo sam o g500 al mi se cini velik :S

Ajd da ne otvaram novu temu mislio sam si mozda i neki headset novi kupit (kupio sam novi komp prije 6 mjeseci a nisam tad imo novca za kvalitetnu periferiju pa bi je zamjenio) koristim dosta skype TS vent tako da mi je mic dosta bitan   oko 200-300 kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 11:51 (Demonist).

0 0 hvala 0
17 godina
Demonist kaže...

Mislio sam si SteelSeries QCK heavy. Hvala na pomoći :)

Ma necu LOGITECH G9x preskup mi je on razmisljo sam o g500 al mi se cini velik :S

Ajd da ne otvaram novu temu mislio sam si mozda i neki headset novi kupit (kupio sam novi komp prije 6 mjeseci a nisam tad imo novca za kvalitetnu periferiju pa bi je zamjenio) koristim dosta skype TS vent tako da mi je mic dosta bitan   oko 200-300 kn

QCK Heavy je ok.

G500 je meni bio privlačan. no izabrao sam Kudosa jer nema nekih mana koje G500 ima.

Headset bih ti preporučio SpeedLink Medusa Stereo NX, Creative Fatal1ty Stereo ili Plantronics GameCom 367/377 ako ih ima.

15 godina
Gamerski miš do 400 kn

a koje to "mane" ima G500? molim te daj mi to objasni...

0 1 hvala 0
17 godina
alengrosevic kaže...

Zar opet? Ovo je već neka peta ili šesta tema u kojoj navodim ono što su po mom mišljenju mane toga miša.

No dobro; krenimo od izgleda - ružan je. Pređimo na ergonomiju i ležanje u ruci - dobro leži samo onome ko je od prije naviknuo na slične miševe (MX 500, MX 510, MX-518, G5). Inače je vrlo nazgrapan. Idemo na same mogućnosti, točnije profile - ne možeš ih mijenjati na mišu, moraš imati baš instalirane upravljačke programe Setpoint od Logitecha. Uz to je i čudno prikazivanje trenutno odabrane količine dpi - 5 različitih dpi razina prikazano s 3 ledice (teško određivanje na koliko je dpi tenutno) itd itd.

15 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Šta fali Saiteku i Gigabyteu u toj klasi, imaju odličnih miševa..Pogledaj i ovog recimo..

http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=1015094

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 14:31 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thedream kaže...

Šta fali Saiteku i Gigabyteu u toj klasi, imaju odličnih miševa..Pogledaj i ovog recimo..

http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=1015094

Saiteku ne fali ništa, samo je R.A.T. 3 bolje izbjeći (previšek ošta za ono što nudi, a nudi stvarno jako malo) a R.A.T. 5 košta više.

Gigabyte miševi su OK, osim onog Gigabyte Ghost kojeg su u ADM-u imali - cijela pošiljka bili defektni.

Ovaj ThermalTake što si dao link je izvrstan miš za tu cijenu. :)

16 godina
protjeran
Gamerski miš do 400 kn

ovaj logitecov je lijep i ergonomski ugodan..

1 0 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...
alengrosevic kaže...

Zar opet? Ovo je već neka peta ili šesta tema u kojoj navodim ono što su po mom mišljenju mane toga miša.

No dobro; krenimo od izgleda - ružan je. Pređimo na ergonomiju i ležanje u ruci - dobro leži samo onome ko je od prije naviknuo na slične miševe (MX 500, MX 510, MX-518, G5). Inače je vrlo nazgrapan. Idemo na same mogućnosti, točnije profile - ne možeš ih mijenjati na mišu, moraš imati baš instalirane upravljačke programe Setpoint od Logitecha. Uz to je i čudno prikazivanje trenutno odabrane količine dpi - 5 različitih dpi razina prikazano s 3 ledice (teško određivanje na koliko je dpi tenutno) itd itd.

1. Izgled? ti bi trebalo biti najmanje vazno kod "performansi misa". Pogledaj miseve R.A.T. Cyborg, sto bi tek za njih rekao onda? Inace je izgled totalno subjektivna stvar, ne bih je definirao po manu...

2. Ergonomija je jedna od najboljih koje sam do sada imao, a promjenio sam miseva i miseva, od Logitecha, Razera, Roccata itd... No opet totalno subjektivna stvar. Meni je tako G9x uzasno mali, ne mogu ga primiti cijelom rukom vec samo prstima, no zbog toga ga ne bih nazvao misem s manama...

3. Mislim da si u krivu posto se profili mogu nasnimiti u mis: http://logitech-en-amr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/14175/~/customizing-my-g500-with-logitech-software-(setpoint)#profile

4. DPI switchanje ima rijeseno vrlo logicno, iako ako si pogledao u  setpoint vidio bi da mozes birati od 3-7 stupnjeva(default 5) skaliranja DPI-a tako da mozes prebaciti na 3 vrste koje najvise koristis te njih. I bit ce logicno oznaceno.

Mis je jedan od boljis na trzistu, sto izradom sto performansama. Sad, izgled je totalno subjektivan, no kod racunala, izgled misa bi trebao biti medu zadnjim stvarima s kojima se covjek treba opterecivati...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice