Gamerski miš do 400 kn

poruka: 70
|
čitano: 14.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Gamerski miš do 400 kn
explorer 4 kaže...
 Sve je slično , od opletenog kabla , mogućnosti povećanja mase , visoki DPI. Jedino što prestigio nema je hyper scroll.Meni se nekako G500 čini kvalitetnije izrađen.Probao sam prestigia i bez greške je za 200 kn ali ipak mi je Logi bolji šta se toga tiče.A i neznam koji senzor koristi.Znam da G500 ima ovaj trenutno najbolji Avago. ...Ot za autora teme-Ako baš nisi pri parama uzmi Prestigia , a ako imaš onda ti preporučam Logitech G500 ili Speedlink Kudos. S tim Kudosom sam se malo poigrao nedavno i stvarno je super miš.Kolega 191x7 ti može reći više o njemu jer ga on ima.

G500 i PMSG1 koriste potpuno isti senzor, samo što G500 koristi još i softversku interpolaciju kako bi dobio više dpi (5700 a standard je 5000+-1%).

https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AosJbEwEG9GpdEpBMGc1ZXo0S3BLQm1YQ09jeVZ6bEE&w=100&h=650

Naveo si što Prestigio nema (HiperScroll), no nisi naveo što Logitech nema (mijenjaje profila na mišu, mora se putem softvera i slično).

Imam SpeedLinkovog Kudosa i stvarno je dobar. Šteta što ga kod nas više nema kupiti, barem ja ne nađem. No zanimljivo je da Prestigio PMSG1 (Ozone Smog) koristi skoro identičan softver kao Kudos dok je senzor isti a bome i ostale karakteristike s u tu negdje.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn
Je, istina to za mijenjanje profila.To mi je bilo super na g9 dok sam ga imao. Ako Koristi isto Avago taj Prestigio onda je to super i za tako malo novca vrhunska kupnja.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
16 godina
Gamerski miš do 400 kn

Definitivno Logitech G500.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Definitivno Logitech G500.

Definitivno nikad nije definitivno. Zašto? Zato. Nikad ne reci nikad.

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
16 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...

Treba mi novi miš za 3d crtanje i photoshop pa se dvoumim između G500 i PRESTIGIO PMSG1. Razlika u cijeni je dosta velika ali sam čuo da su miševi podjednaki. Vaša mišljenja su mi dobrodošla  {#}.

Znači po omjeru uloženo i dobiveno Prestigio pobjeđuje?

17 godina
TiMi79 kaže...
TiMi79 kaže...

Treba mi novi miš za 3d crtanje i photoshop pa se dvoumim između G500 i PRESTIGIO PMSG1. Razlika u cijeni je dosta velika ali sam čuo da su miševi podjednaki. Vaša mišljenja su mi dobrodošla {#}.

Znači po omjeru uloženo i dobiveno Prestigio pobjeđuje?

Tako nekako.

16 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

Prije sat vrimena kupio Presigio miš. Na prvu ruku i prvi dodir mogu samo reći WOW  {#}. Ma stavio bi ga na policu kao ukras kako hebeno dobro izgleda. Odlično mi leži u ruci. Prvi dojam...odličan miš.

0 0 hvala 0
17 godina
TiMi79 kaže...

Prije sat vrimena kupio Presigio miš. Na prvu ruku i prvi dodir mogu samo reći WOW {#}. Ma stavio bi ga na policu kao ukras kako hebeno dobro izgleda. Odlično mi leži u ruci. Prvi dojam...odličan miš.

Nadam se da nisi kao onaj jedan kojeg sam nagovorio na Prestigio PMSG1 što je uzeo PJ-MSO2 jer je pri dolasku u trgovinu zaboravio koji model treba i koliko košta (kud je fulao trgovinu: Links i ADM nemaju nikakve veze, tud još zapamtio da je nešto jako jeftino naspram konkurencije a ne i koliko košta)...

16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nadam se da nisi kao onaj jedan kojeg sam nagovorio na Prestigio PMSG1 što je uzeo PJ-MSO2 jer je pri dolasku u trgovinu zaboravio koji model treba i koliko košta (kud je fulao trgovinu: Links i ADM nemaju nikakve veze, tud još zapamtio da je nešto jako jeftino naspram konkurencije a ne i koliko košta)...

Ha..ha..ha Nisam falio, uzeo sam pravi miš. Odlično leži u ruci. Trenutno ga isprobavam u AutoCAD-u, posli u 3ds max-u. Zasad je odličan  {#}

17 godina
neaktivan
Gamerski miš do 400 kn

koji bi mi od od ovih miševa do 400 kn preporučili?

Razer abyssus

Roccat kova plus max performance

Coolermaster storm sentimel z3ro-g

Bitna mi je cijena i izgled, ali više kvaliteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice