World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.416.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Grindao sam cijeli dan kada je bila ona akcija s onim code-om, ne mislim kupovati premium iz razloga što ne mogu igrati 30 dana svaki dan, kupio bih ga da ide sistemom da mi oduzima onoliko koliko igram sate tj dane...

...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Podosta kvalitetnih wallpapera za sve ljubitelje tenkova..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Pa svi pričate kako je igra loša i da prestajete s igranjem pa ako netko želi može meni dati account.

Je pa da odmah sjedneš u tier x bez ikakvog iskustva.

Pa tier V izgrindas za 5 dana!

13 godina
odjavljen
Jughead kaže...

Grindao sam cijeli dan kada je bila ona akcija s onim code-om, ne mislim kupovati premium iz razloga što ne mogu igrati 30 dana svaki dan, kupio bih ga da ide sistemom da mi oduzima onoliko koliko igram sate tj dane...

Ja sam s kodom istražio tier 7 medium,tier 7 heavy i tier 7 TD u taj jedan dan i još kupio TD i mediuma-znači 2 600 000 kredita.

Loše grindaš.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Podosta kvalitetnih wallpapera za sve ljubitelje tenkova..

Wallpaperi su kvalitetni... 

Za razliku od tenkova...

17 godina
neaktivan
vladtepes975 kaže...

Za razliku od tenkova...

Kaže inače poznati stručnjak...eh eh..{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 12:36 (Riker).
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
vladtepes975 kaže...

Za razliku od tenkova...

A što da kažem...

Ja barem imam iskustva s tematikom. Nego reci ti meni. Od kada je t-90 kvalitetni tenk?

15 godina
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Pa svi pričate kako je igra loša i da prestajete s igranjem pa ako netko želi može meni dati account.

Sto ima manje iskustva,manje nervoze.Vise iskustva i onda nervoza,vise  postova u ovoj temi kako ne volite poljake i sl.

16 godina
neaktivan
vladtepes975 kaže...

A što da kažem...

Ja barem imam iskustva s tematikom. Nego reci ti meni. Od kada je t-90 kvalitetni tenk?

Ti si vozio T-90?

17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Sto ima manje iskustva,manje nervoze.Vise iskustva i onda nervoza,vise  postova u ovoj temi kako ne volite poljake i sl.

Manje nervoze pa tim ostane bez desetke u prvoj minuti.

potpisujem se
15 godina
ivanoile kaže...
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Sigurno, pa ga onda unište u prvoj minuti borbe zatio jer nezna razliku između light i heavy tenka, kao da takvih nema dosta u igri...

14 godina
vladtepes975 kaže...
Riker kaže...
vladtepes975 kaže...

Za razliku od tenkova...

A što da kažem...

Nikad nije bio kvalitetan ni nikad nece biti....

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan

ne bi se složio, to kaj su njegovi predhodnici dobivali batina u svakom ratu ne znači ništa, pogotovo zbog činjenice da prodajne verzije nikad nisu jednako dobre kao i one koje koriste rusi, drugi razlog, uzmi rat u iraku-ameri koriste svoje najbolje tenkove (abrams) dok iračani imaju t62 t72 (ne novije od toga) i uzmi podatak da je američko zrakoplovstvo uništila najveći dio njih...

a što se tiče današjice rusi više nemaju moto "kvantineta je jedna vrsta kvalitete" i da bolje poznate t90, znali bi da postoji u više inačica, ako se ne varam rusi koriste inačicu t90a "Vladimir" koji je jedan od najmodernijih tenkova današnjice

therefore your argument is invalid

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Međutim t-90A je i dalje izgrađen na osnovi prvog t-90 koji je u biti bio sovjetski tenk...

T-90A je tek malo bolji od t-80 koji da su ga nastavili razvijati bi bio super tenk...

A t-95 je prava stvar...šteta što je praktički otkazan,da nije bio bi bez premca najbolji tenk današnjice.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

sry za {#}

Imam laptop kojemu je krepala maticna i sad tip mi nudi drugu plocu povoljno ali je grafa slaba tj. radi se o nVidia g6150, pa jel bi ta grafa vrtjela WOT? ( ostala konfiguracija: CPU je AMD x2 2.2 GHz, 4GB rama )

Znaci svi detalji i ostalo bi bilo na Low, samo bi Draw Distance bilo na High, a LCD je 15.4" vjerojatno bi rezoluciju imao na najvise tj. 1280 x 800 ( ako treba i nju bi malo smanjio, ne previse )

pa sta mislite bi to vrtjelo? Tj bitno je da ne lagga nego da ide glatko.

Hvala!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne vjerujem da bi ta grafička to podnijela ako se radi o geforce 6 liniji...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
vladtepes975 kaže...

A što da kažem...

Ti si vozio T-90?

T-72 i M-84...

T-90 je samo evolucija T-72. Sve mane od prethodnika ima, a mana ima podosta. M-84, Yu licenca istog tenka. Još pitanja. A ti?

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlično, ne nisam vozio nikakav tenk jer sam za to vrijeme još hodao u pelenama.

A sada, ovo ti je igra ako nisi znao, ako želiš pričati o pravim tenkovima imaš temu na forumu otvorenu, pa se lijepo tamo preseli.

Može?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Odlično, ne nisam vozio nikakav tenk jer sam za to vrijeme još hodao u pelenama.

A sada, ovo ti je igra ako nisi znao, ako želiš pričati o pravim tenkovima imaš temu na forumu otvorenu, pa se lijepo tamo preseli.

Može?

Tamo također spadaju wallpaperi PRAVIH tenkova. Kada se preseliš tamo možeš nekome predložiti da ih koristi.

Može?

16 godina
neaktivan
renofan kaže...

ne bi se složio, to kaj su njegovi predhodnici dobivali batina u svakom ratu ne znači ništa, pogotovo zbog činjenice da prodajne verzije nikad nisu jednako dobre kao i one koje koriste rusi, drugi razlog, uzmi rat u iraku-ameri koriste svoje najbolje tenkove (abrams) dok iračani imaju t62 t72 (ne novije od toga) i uzmi podatak da je američko zrakoplovstvo uništila najveći dio njih...

a što se tiče današjice rusi više nemaju moto "kvantineta je jedna vrsta kvalitete" i da bolje poznate t90, znali bi da postoji u više inačica, ako se ne varam rusi koriste inačicu t90a "Vladimir" koji je jedan od najmodernijih tenkova današnjice

therefore your argument is invalid

Najviše tenkova su tijekom tog rata uništili M2 Bradley. 

Podsjeti me u kojem sukobu su korišteni ti tenkovi. Ako borbeni sustav nije isproban u realnoj borbenoj situaciji nije vrijedan usporedbe.

Toliko o tvojim argumentima i vrijednosti istih. I da, znamo da osim što ti je ova tematika u malom prstu također vrsno barataš engleskim. Ovo je hrv. forum, zadrži to za neke druge situacije. 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stari, također ti ovo nije tenkovski forum niti forum za proučavanje vojnih sukoba.

Imaš problema sa razumijevanjem stvari, ili? IT, jel znaš uopće što to znači?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Stari, također ti ovo nije tenkovski forum niti forum za proučavanje vojnih sukoba.

Imaš problema sa razumijevanjem stvari, ili? IT, jel znaš uopće što to znači?

Zašto onda ljude zamaraš sa stavljanjem linkova gdje možeš skinuti wallpapere sa PRAVIM tenkovima? 

Prije nego što počneš implicirati da je nego glup malo razmisli. U nedostatku argumenata vrijeđanje. Kako oštrouman komentar!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

O čemu ti pričaš, kakvi wallpaperi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jughead kaže...

75kn ti je mjesec dana premiuma, odrekneš se bug-a (35kn) i malo manje popiješ na izlascima van i eto ti mjesec dana premiuma.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
13 godina
neaktivan
Jughead kaže...
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Ja imam tier V tenkove, ali zanima me kako ide s malo jacima.

Bolje ti je da neznaš ;)

Nahrani krmače i ništa nediraj!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedan odličan score sa moje strane {#} 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Retardinhos

PanterA
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 0:44 (Zaja).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha dobra zaja {#} ja nedavno 1-hitao e50 sa obj. 212, lik je bio prvi spottan i tek je partija bila počela {#}.. evo reakcije lololol.. bio sam na podu {#} pogotovo na ono i hope you break your fingers {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 7:17 (nine).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

problem je u tomešto ga ja nisam ni skuzio da je iza mene... pokraj mene je bilo još tenkova i svi smo pucali.... i  ja kad sam ugasio snajperski režim lik mi reko da me bude ubio i ja reko ajd ubi me i lik me ubio... i ja reko njegovu poziciju neprijateljima jer je bio jedini i gubili smo i lik me reporto....

13 godina
neaktivan
World of Tanks

kako je to moguće da ubijem 2 tenka sa tigerom... ubio sam lowe i pershinga i da dobijem 5000kredita a popravak mi je 9000kredita???

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice