World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.438.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Reichz kaže...

zašto prvo KV-13?

zato što ti sa njega treba samo 22k xp-a do IS-a,a i sa njega možeš ići na T-43,po meni se on više isplati :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
World of Tanks
Stigao u Shop Type 59, Type 62 itd... http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...
Stigao u Shop Type 59, Type 62 itd... http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/

Nisu, tek sutra (24.08) dolaze u gift shop.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ako ovo nije dobra partija,onda stvarno ne znam što je.

+Moje švapsko stablo.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ali za njega treba nekih 50k exp-a, a za IS-a 44k i nesto sitno...a soviet medium liniju imam vec researchan t-34 koji ceka da nabavim novi slot :)

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zna neko kakav kod za premium 24h ili tako nesto ?! ;)

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Anthony17 kaže...

zna neko kakav kod za premium 24h ili tako nesto ?! ;)

Znam ja za MAUS-a
16 godina
World of Tanks

Kolko se kredita otprilike dobije sa type 59 po borbi?

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mihi999 kaže...

Ajd sad kad je kolega već pitao, da se nadovežem, jel možete vi koji imate premium tankove tier 8 napisati koliko su vam min, avg i max rezultati po zaradi bez premium accounta budući da kolega i ja razmišljamo o kupnji premium tenkova, a još moramo odlučiti kojeg bi kupili budući da stil igre nije upitan.

LoL username: UnimatriX (EU West)
14 godina
World of Tanks
@Anthony17 Netrebas slat PM ja sam se samo salio :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa mogu ti samo poručiti da ne uzimaš Lowea, bio sam doslovno oduševljen prvih 100 partija, nakon toga postaje dosada živa. I da, Type osim što je puno jeftiniji i bolje zarađuje, zbog jeftine municije.

Dok Type i Lowe imaju oko 35-60k prosjecnu zaradu bez premiuma, oduzmes 20k i vise na municiju za Lowea i oko 3-4k za Typea i vidis kolko je zapravo Type bolji. Da ne spominjem koliko je zabavniji.

Lowe jednostavno ne vrijedi 50 eura.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

da lowe i type59 koštaju isto uzeo bi t59 (naravno možda da su 15-20€ a ne ovolko)

iz čistog razloga što je to medium.. znači s njim flankaš, spotaš, vozikaš se, mučiš arty, itd a ne brineš se hoces mozda u gradu naletit na recimo is-4 pa ces se morat skrivat i cekat dok ga neko drugi ne rijesi ko s lowe... lijepo si biras mete i zabavljaš se u T8 bitkama ko što se ja zabavljam s T-54 u T9 bitkama...

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

da lowe i type59 koštaju isto uzeo bi t59 (naravno možda da su 15-20€ a ne ovolko)

iz čistog razloga što je to medium.. znači s njim flankaš, spotaš, vozikaš se, mučiš arty, itd a ne brineš se hoces mozda u gradu naletit na recimo is-4 pa ces se morat skrivat i cekat dok ga neko drugi ne rijesi ko s lowe... lijepo si biras mete i zabavljaš se u T8 bitkama ko što se ja zabavljam s T-54 u T9 bitkama...

Vozio sam praktički svaki T8 heavy i med tenk,i Lowe nijednom nije predstavljao problem,

iako ga sam imam.

Type 59 je pored njega puno isplativiji,donosi više,sličan MM i jednostavnije ga je igrat,jelde

nije Njemac! ;) 

WoT: BlackRainCRO
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja nezzz šta da kazem na ovo.... igramo na mapi prohorovka i ja vozim M4 i tanem i počnem gađati neprijatelja i dođe T32 iza mene i počne meni pisati da se ja maknem da mu smetam za gađanje.. a ja u snajperskom režimu.. i naravno tu bitku smo gubili... i ja mu napišem da ode dalje... no on me pogodio i uništio i ja na chat napišem njegove kordinate i pošaljem da svi vide i lik me reporta i dobijem ban na paer dana....

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RedFoo kaže...

Ja nezzz šta da kazem na ovo.... igramo na mapi prohorovka i ja vozim M4 i tanem i počnem gađati neprijatelja i dođe T32 iza mene i počne meni pisati da se ja maknem da mu smetam za gađanje.. a ja u snajperskom režimu.. i naravno tu bitku smo gubili... i ja mu napišem da ode dalje... no on me pogodio i uništio i ja na chat napišem njegove kordinate i pošaljem da svi vide i lik me reporta i dobijem ban na paer dana....

zašto ga nisi reporto?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
mihi999 kaže...

Ajd sad kad je kolega već pitao, da se nadovežem, jel možete vi koji imate premium tankove tier 8 napisati koliko su vam min, avg i max rezultati po zaradi bez premium accounta budući da kolega i ja razmišljamo o kupnji premium tenkova, a još moramo odlučiti kojeg bi kupili budući da stil igre nije upitan.

Imam superpershing i nemam premium.
Sa superpershingom nikad nisam bio u minusu, to je nemoguce, prosjecno zaradim oko 30-40k, a maximum sam zaradio 88k cistoga.
Sutra kupujem type :)

EDIT: na zaradu mislim na cistu zaradu kad oduzmem sve troskove (koji btw nisu veliki, prosjecno 8-10k)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 2:14 (RocketJuice).
16 godina
RedFoo kaže...

Nije te trebao pogodit ali trebao bi znat da prednost imaju veći tenkovi i trebao si njega pustit na bolju poziciju. to i ja radim sa kud i kamo većim tenkovima od m4.jučer sam se maknuo is4 sa t62a.

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

Ja sam jučer napravio jedan TK namjerno. Maus je u platunu doveo Mardera i M2 na Ensk assoult gdje mi napadamo  pa reko sebi M2 može barem scautati ali marder neće uživati u igri pa sam ga sanirao. Znam da nisam trebao ali jednostavno mi dosta toga više s suludim platunovima. Mislim da u ta 2 sata što sam igrao sam sreo tri takva. 

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Ja sam jučer napravio jedan TK namjerno. Maus je u platunu doveo Mardera i M2 na Ensk assoult gdje mi napadamo  pa reko sebi M2 može barem scautati ali marder neće uživati u igri pa sam ga sanirao. Znam da nisam trebao ali jednostavno mi dosta toga više s suludim platunovima. Mislim da u ta 2 sata što sam igrao sam sreo tri takva. 

trebali bi staviti lvl limite za platoon.. stvarno nema smisla ponekad

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
World of Tanks

Ne znam da li ste vidjeli ili da li je postano ali evo malo free golda. Treba ubiti s artyijem tri tenka ili s bilo kojim tenkom tri artijy i dobije se po 500 golda pod uvjetom da u timu s obje strane ima minimalno 4 artija

http://worldoftanks.eu/news/3600-behind-lines/

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 10:03 (Gajotres).

1 0 hvala 2
17 godina
mihi999 kaže...

Ispod 50k nemožeš dobit, a s dobrom partijom 80k dobiješ. To je s premium accountom.

Popravci su 8-10k i municija nešto malo.

BTW: kupio sam type-a :)

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,ajde malo ozbiljno,jedini veći noobovi od poljaka u wotu su rusi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
mihi999 kaže...

Ispod 50k nemožeš dobit, a s dobrom partijom 80k dobiješ. To je s premium accountom.

Popravci su 8-10k i municija nešto malo.

BTW: kupio sam type-a :)

SRETNO!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 11:35 (BIPS).
16 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

Ovako type sa premiumom min sam dobio 20k, prosjek je 50-70k a max sa njim sam dobio 145k,

bez premiuma prosjek ti se krece od 40 do 60 a max sto sam uspio napraviti bez premiuma bilo je nekih 95k kredita

Sa T34 sa premium racunom se krece zarada od 40-60k a max sto sam uspio dobiti je 120k kredita

bez premiuma zarada srednja se krece od 30-50k, a maximum sto sam uspio je bilo 74k ili 76 (uglavnom do 80k) kredita

14 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Ne znam da li ste vidjeli ili da li je postano ali evo malo free golda. Treba ubiti s artyijem tri tenka ili s bilo kojim tenkom tri artijy i dobije se po 500 golda pod uvjetom da u timu s obje strane ima minimalno 4 artija

http://worldoftanks.eu/news/3600-behind-lines/

kvragu, a ja sam 21. sa TypeE 7 komada porokao

13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Stolnik kaže...

bit će hrpa tajpova po serverima sa slabo istreniranom posadom i bez WAR-a kao na prošloj rasprodaji ???

{#}{#}

15 godina
Barquero kaže...
Hyperion kaže...
Stolnik kaže...

bit će hrpa tajpova po serverima sa slabo istreniranom posadom i bez WAR-a kao na prošloj rasprodaji ???

{#}{#}

Pucat ce ko kokice {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Joj, ovo nije za vjerovati, maloprije u fajtu, 5 Type59 i 4 Type62, igram s griletom, Malinovka, Standard Battle. Izginuli kao kokice u roku par minuta.

Biljezim na papir, od prekljucer igram s Object 212 i Grille, od 38 partija 3 pobjede, danas s IS-4, IS-8, IS-3, IS, KV-3, KV-2, KV-1, T-150, T-29, M4 Sherman, M26 Pershing, sa svakim tenkom par partija odigrano, ni jedna jedina pobjeda, nekuzim sto, kako, zasto, u roku odma svi izginu, ne otkuca ni 5min od pocetka partije nas tim izgubio 10-12 tenkova, bez obzira kako igrao ili neigrao, partiju prije igram s IS-4 (u timu 8 Tier X tenkova) izgubimo 15-1 (ovog jednog ja umlatio, slucajno).

Neznam dali da placem ili da se smijem.

Ovo dolje mi je statistika trenutna, a i sto imam u garazi. Mali AMX 50 100 jos mi i ok, prolazi nekako kad s njim igram, ali ovo ostalo. Dodje mi da igru obrisem (ali neznam kako).

Moj PC  
2 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Joj, ovo nije za vjerovati, maloprije u fajtu, 5 Type59 i 4 Type62, igram s griletom, Malinovka, Standard Battle. Izginuli kao kokice u roku par minuta.

Biljezim na papir, od prekljucer igram s Object 212 i Grille, od 38 partija 3 pobjede, danas s IS-4, IS-8, IS-3, IS, KV-3, KV-2, KV-1, T-150, T-29, M4 Sherman, M26 Pershing, sa svakim tenkom par partija odigrano, ni jedna jedina pobjeda, nekuzim sto, kako, zasto, u roku odma svi izginu, ne otkuca ni 5min od pocetka partije nas tim izgubio 10-12 tenkova, bez obzira kako igrao ili neigrao, partiju prije igram s IS-4 (u timu 8 Tier X tenkova) izgubimo 15-1 (ovog jednog ja umlatio, slucajno).

Ovo dolje mi je statistika trenutna, a i sto imam u garazi. Mali AMX 50 100 jos mi i ok, prolazi nekako kad s njim igram, ali ovo ostalo. Dodje mi da igru obrisem (ali neznam kako).

Evo opet njega sa tuđim statistikama ;)

17 godina
SlavkecD3 kaže...

A ja sam mislio da sam uklet, max. mi je bilo ~9 partija za redom izgubljenih.

Predlažem ti da igraš s nekim u platoonu nekak uvijek dobijem bolje timove ili jednostavno se ti i taj s kojim si u platoonu pokrivate međusobno i sredite si veliki advantage naspram neprijateljskog tima.

Evo prva vrijedna spomena sa type 59, ovo je ~15. borba ili tak nešt. To zarađuje tako puno da ću za 10 dana imat 20 milijuna kredita.

Praktički nisam puno ni napravio tak da mi je čudno odkud ovolike pare, ali sam prešao pola mape i koordinirao cijeli tim. Ja i 3 type-a ošli na brdo(malinovka, standard battle) i sve porokali :D

Type-ovi su bili iznenađujuće dobri stalno su se micali da ih nebi hummeli samljeli, a kada su gađali ove dolje koristili su pametno hull down. Ponosim se njim {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 14:16 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice