World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.423.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
RocketJuice kaže...

Post iznad mene: lik nema premium, a ima premium garažu, jeli može tutorial kako to napraviti?
EDIT: imam 10 mjesta u garaži i 10 popunjenih. 

evo imaš ovdje

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/premium-hangar

ili odaberi koju ovdje

http://worldoftanks.zoneofgame.su/mody-dlja-world-of-tanks/hangars

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ludnica za posadu,ali mogli su i sa IS-3 nekaj napraviti specijal ili bar i kv-4 na popust staviti

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Jest da sam izgubio,ali nisam se dao-uništio sam 3 Type 59, T34(USA heavy) i Humella i zaslužio medalju.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...

ludnica za posadu,ali mogli su i sa IS-3 nekaj napraviti specijal ili bar i kv-4 na popust staviti

Nikad Tier VIII ne pojeftinjuju.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
15 godina
World of Tanks

Hebote koji poraz http://mwreplays.com/replay/PMM076PNXPDJ/

Ali ajde barem sam ubio tri tenka, na svakoj strani bilo po 4 artya, sad sam poslao i nadam se da cu dobiti gold {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks
Šta treba napravit da se dobi gold? Koliko s svake strane treba biti arty-a?
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

http://worldoftanks.eu/news/3600-behind-lines/

Treba ubiti tri tenka(ili vise) kad si arty i tri artiljerije(ili vise) kad si u tenku, s time da na svakoj strani mora biti minimalno 4 arty-a, znaci 8 artya najmanje sveukupno i to je to.

Danas je zadnji dan tog contesta a replay mozes poslati sve do 29.8.

Samo jedan replay mozes slat kad si arty i jedan kad si u tenku, znaci maksimalno koliko je moguce dobiti je 1000golda

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 13:43 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve je to ok, ali kako taj zadatak izvesti, danas sam igrao oko 5 sati s artiljerijom, Object 212, i kako zavrsilo, jos nisam ni x2 za danas/tj. vec jucer/ napravio. U vise od 50% meceva me scout oznaci ili ubije, neprodje 6minuta od pocetka partije a cijeli tim izgine. Ne kuzim zasto i kako. Evo SS od zadnje partije maloprije odigrane, 6 Tier X , 4 Tier IX 2 Type59 u platoonu (jedino su njih dvojica po 1 kill napravili). 9:47 do kraja svi mrtvi u nasem timu.

I to je jos dobra partija.

Sva sreca pa dobijem 100-200 eksp po partiji, jos mi samo 75000 fali do object261.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam t29 i reload time mi je 11, 82sec imam posadu na 100% trenutno je Bia na 60%, znači kad to dovršim poboljšat će se rof, također već imam rammer na tanku, ali imam stcok kupolu, jel se poboljšava rof s boljom kupolom, onom drugom istraženom?

dvoumim se dal da prvo istražim nju ili motor, ako ne poboljšava rof onda ona može čekat

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 0:50 (renofan).

0 0 hvala 0
17 godina
renofan kaže...

Imam t29 i reload time mi je 11, 82sec imam posadu na 100% trenutno je Bia na 60%, znači kad to dovršim poboljšat će se rof, također već imam rammer na tanku, ali imam stcok kupolu, jel se poboljšava rof s boljom kupolom, onom drugom istraženom?

dvoumim se dal da prvo istražim nju ili motor, ako ne poboljšava rof onda ona može čekat

Sa kupolom se poveća rof u većini slučajeva, a u tvom slučaju ako imaš 105mm top rof ti se poveća za 0.87 što je priličan iznos.

Meni je uvijek prioritet:

1. TOP - to je ono što ti donosi zaradu. Bolji top = bolja zarada i prije istražiš ostalo i puno manje se mučiš s probijanjem tenkova.

2. TURRET

3. MOTOR
4. GUSJENICE

5. RADIO (njega kod low tiera ni ne istražim ako previše exp-a traži)

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 3:04 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
renofan kaže...

Sa kupolom se poveća rof u većini slučajeva, a u tvom slučaju ako imaš 105mm top rof ti se poveća za 0.87 što je priličan iznos.

1. TOP - to je ono što ti donosi zaradu. Bolji top = bolja zarada i prije istražiš ostalo i puno manje se mučiš s probijanjem tenkova.

2. TURRET

3. MOTOR
4. GUSJENICE

zar nije ovijes gavni prioritet?bez njega nemožeš ni kupolu ni top stavit...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
SlavkecD3 kaže...

Sve je to ok, ali kako taj zadatak izvesti, .....

Zadnja tri dana igram samo s artiljrijom, preko 100 partija, i u možda 5-6 partija je bilo dovoljno artya da igram za gold. Naravno na mapama na kojima je arty beskoristan. Ljudi se žale na veliki broj artya po igri, zadnjih nekoliko dana nije ih bilo nigdje....{#}

luka94 kaže...
Hyperion kaže...
renofan kaže...

2. TURRET

3. MOTOR
4. GUSJENICE

Na nekim tenkovima se može preskočiti ovijes, pa prvo staviti turret i top. Meni su doduše gusjenice veći prioritet od motora, jer ponekad nemožeš staviti opremu (ramer, spall, optiku..) zbog manjka nosivosti

13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

2. TURRET

3. MOTOR
4. GUSJENICE

i meni je top uvijek prioritet, ako ga ne mogu staviti zbog prevelike težine onda stavim torsion bars (osim na francuze)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoc igrali u platunu sa tri arti, dvije tier 7 i jedna 8, u prve dvije partije jednom ja jednom kolega skine 3 tenka, svaki put bilo 4-5 artija sa jedne strane.

U iduce dvije tri borbe skine i preostali clan platuna 3 tenka, znaci sva trojica odradili zadatak u max 5 partija, zaredom u svakoj bilo 4+ artija.

Doduse jesmo se pomagali, kad vidimo tenk mi ga spustimo sa dvije arti a onaj kojem treba kil ga skine...

Sad cekamo gold, nije valjda patka:)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
MrXleader kaže...

Nikad Tier VIII ne pojeftinjuju   a IX kad je pojeftinio?

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Retardacija ljudi koji igraju WoT (POGOTOVO POLJAKA) je neopisiva, pa ja nemogu vjerovati, oni kao da jednostavno obožavaju umrijeti (naravno sa tier 10 tenkovima) a da ne naprave ništa. Najbitnija je siemka, ahoj i ostala s*anja na početku i onda kreće zalet u smrt. I tako sam ja igrao 10 rundi za redom i niti jedne pobjede... {#}

Nahrani krmače i ništa nediraj!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 16:43 (xdominikx).

11 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
xdominikx kaže...

Retardacija ljudi koji igraju WoT (POTOVO POLJAKA) je neopisiva, pa ja nemogu vjerovati, oni kao da jednostavno obožavaju umrijeti (naravno sa tier 10 tenkovima) a da ne naprave ništa. Najbitnija je siemka, ahoj i ostala s*anja na početku i onda kreće zalet u smrt. I tako sam ja igrao 10 rundi za redom i niti jedne pobjede... {#}

Ja kad to vidim,samo napišem: Oh no! Siemka-witam n00bs again.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
14 godina
neaktivan
Vim kaže...

Koji je q**** s ovom igrom...? Jel ima netko od vas jake frame dropove u posljednje vrijeme?

U zadnjih par dana igram na 20-25 fps dok mi se prethodno igra vrtila na 40+! Wtf?

Racunar je ok po svemu sudeci, driveri najnoviji, konfiguracija zadovoljava. Nezz sto bi drugo moglo biti, mozda su nesto WG g***na uradila!?

Meni se to isto dešava, čak sam smanjio detalje da me ne jehe u bitci

15 godina
MrXleader kaže...

Nikad Tier VIII ne pojeftinjuju   a IX kad je pojeftinio?

Kolko puta je tier IX pojeftinio? Ravno jedanput i to samo zato jer su dolazile nove desetke.

Na specialu su vecinom tenkovi od tier 5 pa do 7, jedino se sjecam jednog izuzetka kad je Ferdi bio isto u 50% cijene.

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
xdominikx kaže...

Retardacija ljudi koji igraju WoT (POTOVO POLJAKA) je neopisiva, pa ja nemogu vjerovati, oni kao da jednostavno obožavaju umrijeti (naravno sa tier 10 tenkovima) a da ne naprave ništa. Najbitnija je siemka, ahoj i ostala s*anja na početku i onda kreće zalet u smrt. I tako sam ja igrao 10 rundi za redom i niti jedne pobjede... {#}

Ma neznam koji klinac ali stvarno sam u nedoumici da acc unistim nekako, jer ovo je vise nemoguce igrati, od subote nisam X2 s Object212 napravio. Kako god dobro ili lose igrao moj tim izgubi. Evo ss iz zadnje.

Kontam poceti iz partije u partiju svoje da ubijam, pa cu valjda nekako ban da popijem da konacno ovu igru neigram vise.

17 godina
Pranja kaže...
xdominikx kaže...

Ja kad to vidim,samo napišem: Oh no! Siemka-witam n00bs again.

Ja na početku svake partije kažem Siema trolanja radi ali rijetko tko da počne vrijeđati. 

Sjetih se baš jedne scene nekog sam ciljao i opalim kada je team mate projurio kraj mene i njega pogodim, na kraju nika mu stoji PL. 

On :Noob

Ja: Lol you are noob 

On: How I am noob you shot me

Ja: You are from PL everyone from PL are noobs

ON: ****** ******** ******

13 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...
xdominikx kaže...

Retardacija ljudi koji igraju WoT (POGOTOVO (krivo sam napisao pogotovo pa da popravim) POLJAKA) je neopisiva, pa ja nemogu vjerovati, oni kao da jednostavno obožavaju umrijeti (naravno sa tier 10 tenkovima) a da ne naprave ništa. Najbitnija je siemka, ahoj i ostala s*anja na početku i onda kreće zalet u smrt. I tako sam ja igrao 10 rundi za redom i niti jedne pobjede... {#}

Ma neznam koji klinac ali stvarno sam u nedoumici da acc unistim nekako, jer ovo je vise nemoguce igrati, od subote nisam X2 s Object212 napravio. Kako god dobro ili lose igrao moj tim izgubi. Evo ss iz zadnje.

Kontam poceti iz partije u partiju svoje da ubijam, pa cu valjda nekako ban da popijem da konacno ovu igru neigram vise.

I ja cu isto nekako pokusati unistiti account ili nesto napraviti, pitaj boga sto da bezveze ne trune kad nitko nebude igrao na njemu i to samo zbog ljudi koji ne slusaju kako im se kaze. Tako mlad account a vec ga se polako odricem {#}, a jos nisam ni probao sve tenkove. {#}

Nahrani krmače i ništa nediraj!
17 godina
luka94 kaže...

Zapravo on je među zadnjim prioritetima no zbog težine tenka često ga se mora prvog istražit i montirat, to mi se nije dalo pisat.

Kod lower tiera je to prilično lako jer gusjenice netraže puno xp-a, no već kod tier VII,VIII, a pogotovo IX to može biti problem zbog toga jer sa stock topom je tenk ku*ac od ovce i pravi je stroj za uništavanje živaca i neurona.

Zato sam ja lijepo kod tigera P, Tigera II i E-75 kupio suspenzije (equipment) i odmah krenuo ka topu, kupoli i motorima.

Kod E-75 sam čak uzeo tier X top sa convertanim free experience-om jer je tenk žešći shit, pogotovo u doba tier X TD-a, a bez zadnjeg motora je sporiji od mausa i E-100, onda zamislite kakve su to muke.

Nadam se da će postat dobar kada uzmem još taj HL 295 motor. Imao sam 32% pobjeda, a otkako sam uzeo zadnji top i turret to se povećalo na 48% i raste, no veliki pridonošaj tako lošoj statistici pridonose i retardirani timovi koji izginu u prvoj minuti, a sa E-75 sam ih imao previše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 17:44 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vi koji cete unistiti acc javite se meni rado bih ga preuzeo.

...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Vi koji cete unistiti acc javite se meni rado bih ga preuzeo.

teško će ti iko dat svoj acc besplatno ;)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa svi pričate kako je igra loša i da prestajete s igranjem pa ako netko želi može meni dati account.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Pa svi pričate kako je igra loša i da prestajete s igranjem pa ako netko želi može meni dati account.

I da prestanu igrat opet nije niko lud da samo tako pokloni account

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Je pa da odmah sjedneš u tier x bez ikakvog iskustva.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Ja imam tier V tenkove, ali zanima me kako ide s malo jacima.

...
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...
dedaa kaže...
Jughead kaže...

Ja imam tier V tenkove, ali zanima me kako ide s malo jacima.

Grindaj ko ostali {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice