World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.415.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
RedFoo kaže...

kako je to moguće da ubijem 2 tenka sa tigerom... ubio sam lowe i pershinga i da dobijem 5000kredita a popravak mi je 9000kredita???

Nije bit ubijenih tenkova nego koliko si mu damagea napravio.Znaci manje ces dobiti  ako unistis Lowe koji je na 20 hp pa ga ti dokrajcis nego npr Panther 2 koji cijeli sam ubijes.

17 godina
World of Tanks

VK3601 ili T150 ili nesto trece na Tier 6, cini mi se da je 3601 pravo dobar tenk za svoj Tier...

Ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

M6 tako da dođeš na t-29...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

Imam T29 i on ostaje u garazi dok igram ovu igru, nema prodaje :)
M6 je bio dobar al nisam ga zadrzao, smatram da ima boljih tenkova na Tier 6... 

Nekako kroz igru mi je ovaj VK3601 uvijek bio neugodan protivnik (mada ni T-150 ne zaostaje). 

Ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 10:48 (marsovac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aha,mislio sam da nemaš t-29...na tom tieru ti ljudi uglavnom vole kv1s i m6...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Imam T29 i on ostaje u garazi dok igram ovu igru, nema prodaje :)
M6 je bio dobar al nisam ga zadrzao, smatram da ima boljih tenkova na Tier 6... 

Nekako kroz igru mi je ovaj VK3601 uvijek bio neugodan protivnik (mada ni T-150 ne zaostaje). 

Meni je M6 jako zabavan tenk, cak jedan od najboljih u igri od Tier VI tenkova, solidno zaradi, brzo puca (4.12), ponekad me iznenadi sta sve moze, samo sakrivati bokove i zadnji kraj i nadati se da nisi na meti artiljerije. Ako te baca u fajtove s Tier IV V VI ima sanse da napravis cudo (ako tim nije debilan,naravno).Kao tenk za podrsku odlican, osobno imam na njemu 25% na vid, toolbox i kamuflazu, ako sam u sredini ili pri dnu po jacini u grupi, ostanem malo iza i snajpam, desilo mi se puno puta da se scout probije kroz prve redove, tu M6 dolazi do izrazaja, ako je dobra pozicija i ako ga ne promasujes nece daleko stici :).

Imam i T29 u garazi (istrazen i T32 ali jos nije kupljen) isto ok tenk, jaka kupola, prednji kraj kriti, top od 105mm je solidan, nekad probija i ono sto se probiti nemoze).

3601 nemam trenutno, vozam samo amerikance ruse i francuze, njemce ostavljam za 2013 godinu. Ali koliko sam vidio ok tenk, u grupi s dva tri 3601 cuda rade.

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Vk3601 sam imao i nije mi bio dobar,puno mi je bolji dojam ostavio Vk3001 H

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Konačno{#} E-50 je zvijer al E-50 Aufs M. je čudo od tenka.

Purchased:
'E-50 Ausf.M' purchased successfully. You have spent credits: 6.100.000.

Tenk je prezabavan, svaka granata radi 450-500 Dmg{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

Vk3601 sam imao i nije mi bio dobar,puno mi je bolji dojam ostavio Vk3001 H

I ja sam dugo vozao VK3001H i bio je dosta dobar, a za 3601 nemam nikakvo sikustvo al mi se cini kao izdrzlji tenk (gledajuci ga sa protivnicke strane)...

Ja
15 godina
marsovac kaže...

VK3601 ili T150 ili nesto trece na Tier 6, cini mi se da je 3601 pravo dobar tenk za svoj Tier...

meni je najgori od 3 vk-a,njsporiji i najslabiji oklop

3001h je prethodnik pantera i hebeno je brz,igram ga sa 7.5 L70 jer mi je vazna brzina pucanja, jos ramer, vent i grousers, tenk je pravi medium

3001p je malo sporiji, njega igram sa 8.8, ramer,vent i gun drive, vise kao snajper i podrska iz pozadine

sa 3001h imam i boeltera,tenk je za proboje, flankanje i teroriziranje i finishiranje vecih protivnika,a i ko snajper je super L70 je standardno dobar top

t150 je malo veci kv, dosta spor i trom, ide gore 85  ili 107,meni nema fun factor

kupio sam kv-1s moram ga opremit i istrazit kupolu i gusjenice pa postam kakav mi je

od ostalih t6 i m18 hellcat je brz i zabavan, t-34-85 je isto jako dobar,makar otkad nema 100mm nije to vise to

i m4a3 su ti dosta zabavni, e8 je brz i agilan a e2 ima hebeni frontal armour, i ide vertikal na obadva a granate su gratis

makar su mi njemci the best zbog najpreciznijeg topa

probaj pa vidi,to je jos zabavan tier di je super zarada a troskovi mali

gotovo da nemres u minus

i da izgleda da strasni nubovi voze vk3601 i kv-1s, kad ih vidim u platunu odma znam da gubimo

3601 sam prodo cim sam tigra istrazil i posadu prebacil,kupicu ga opet prije nego postane hevi(u nekom od updatea)

enivej ak oces probat vozit neki od navedenih pm-aj me pa ti sudnem acc

imam t34-85, vk 3001 h i p, kv-1s, m36, m18, su-100

to je to za tir 6

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
14 godina
World of Tanks

Kada mi Bat 25t iz moje ekipe napiše da sam NOOB , a on pogine na pola bitke i učinak mu je 2 killa koja je doslovno ukrao meni , ostanem bez teksta. Dobro nisam baš ostao bez teksta, napisao sam mu poruku od dva slova jedno je F , drugo U .

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Wow.....tardovi stvarno rastu na drveću u zadnje vrijeme >.> pogled na minimap

Veća slika: KLIK

I na kraju još pobijedimo, onaj IS-8 imao 3 killa jer je kempao stalno s ostalima -.-

E da, tamo di sam ja bio zasrali me Patton, jedan Type i JagdPanther koji su se samo zaletili ko manijaci....prvi hit ode mi ammo (enemy IS-8) dok sam išao na tu poziciju, onda mi Patton smrdao gun i na kraju me svi, da oprostite, prcali u mozak -.-"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:42 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

I na kraju još pobijedimo, onaj IS-8 imao 3 killa jer je kempao stalno s ostalima -.-

da pogodi šta se desilo u toj rundi,cijeli tim je ošao na jednu stranu i opet nisu uspjeli progurat do njihove baze,am i right?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...
Krešo91 kaže...

da pogodi šta se desilo u toj rundi,cijeli tim je ošao na jednu stranu i opet nisu uspjeli progurat do njihove baze,am i right?

Nah, previše editiram istu poruku...pa pogledaj xD

Ali ostali su na istoj strani kempat dok nisu krepali -.-"

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:43 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma evo replay pa se divite mojem riječniku xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:48 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

krešo,si za vod dok igram na stolnikovom accu? :P

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

krešo,si za vod dok igram na stolnikovom accu? :P

nah, većinom igram sam ili s mojim dilberima iz klana...dođem s posla oko 10 navečer odigram par bitaka sa type-om za lovu i onda igram BF3 ili MC

17 godina
World of Tanks

ED63 poz kolega
VK3001H sam dugo igrao i jest ok
E8 imam i odlican je... 
T34 85 imam istrazen mozda ga uzmem ako bude na nekom snizenju

Tier 6 je dobra zabava ne brines za zaradu (igram bez Premiuma), ah ta zarada kako su krenuli vratit cemo se i igrati LOLtraktor xD
Uglavnom imam 6 tenkova, imam dosta istrazenog al sabo para imam jer sam dobro iskoristio popust na equipment :) 

Ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Kada mi Bat 25t iz moje ekipe napiše da sam NOOB , a on pogine na pola bitke i učinak mu je 2 killa koja je doslovno ukrao meni , ostanem bez teksta. Dobro nisam baš ostao bez teksta, napisao sam mu poruku od dva slova jedno je F , drugo U .

Ajme Podrška {#} !

Kak podnosite taj hrvatski prijevod, živa katastrofa.

Mountain Pass = Planinski odvojak {#}.

Koja debilana

15 godina
dedaa kaže...
Mirda 1 kaže...

Ajme Podrška {#} !

Koja debilana

Dobro da nije Planinski odojak {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo još jedne velike kolekcije, ovaj put tenkova iz svih dijelova svijeta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...
Mirda 1 kaže...

Ajme Podrška {#} !

Koja debilana

Stvarno ne kužim ljude koji u igri imaju hrvatski a ne engleksi, il bilo koji drugi, samo ne hrvatski....
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
dedaa kaže...
Mirda 1 kaže...

Ajme Podrška {#} !

Koja debilana

Stvarno ne kužim ljude koji u igri imaju hrvatski a ne engleksi, il bilo koji drugi, samo ne hrvatski....

Ponosio bih se samnom,imao sam engleski,njemački,japanski,a probao bih i ruski da poastoji latinična verzija.

14 godina
g12356 kaže...
Stolnik kaže...
dedaa kaže...
Mirda 1 kaže...

Ajme Podrška {#} !

Koja debilana

Ponosio bih se samnom,imao sam engleski,njemački,japanski,a probao bih i ruski da poastoji latinična verzija.

Ponosim se{#}

17 godina
World of Tanks

Type 59 is in da house! {#}  Mislio sam, bit će ownanja, ali suckam i to žešće trenutno, uopće nisam naviknut igrat s mediumom, ne znam se pozicionirat s njim, a i ovakve situacije baš i ne pomažu, pogledajte SS.

Type infestation Type infestation
LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo nije za vjerovati, ma mislim stvarno, ono, Object 212, sto reci, nemam srece s njime, jucer ujutro bila jedna pobjeda, od onda nist, ama bas nijedna jedina.

Krene partija, 60sec, scout..... krene partija, 75sec, scout......

Treca krene, sad sam spreman, cekam scouta, prodje 60 sec, nist, prodje 75sec nist, evo malog, ide T-50-2 a ja cekam.

Slike dolje govore vise od bilo koje rijeci, pogledajte vrijeme do kraja ! Kako je moguce da svi izginu za manje od 6 minuta ? jos na toj mapi ?!?

Igram igru jer mi se svidja, ali ovo prelazi sve granice normale. Toliko bisera na jednom mjestu nema ni u Indijskom oceanu.

Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Ovo nije za vjerovati, ma mislim stvarno, ono, Object 212, sto reci, nemam srece s njime, jucer ujutro bila jedna pobjeda, od onda nist, ama bas nijedna jedina.

Krene partija, 60sec, scout..... krene partija, 75sec, scout......

Treca krene, sad sam spreman, cekam scouta, prodje 60 sec, nist, prodje 75sec nist, evo malog, ide T-50-2 a ja cekam.

Slike dolje govore vise od bilo koje rijeci, pogledajte vrijeme do kraja ! Kako je moguce da svi izginu za manje od 6 minuta ? jos na toj mapi ?!?

Igram igru jer mi se svidja, ali ovo prelazi sve granice normale. Toliko bisera na jednom mjestu nema ni u Indijskom oceanu.

Lega jesi razmislio da si nades nekog kompu(u platoonu) koji ce cekati u grmlju tog scouta i da tebe cuva? 

15 godina
World of Tanks

Evo jedna od danas s Typeom

BTW U zadnje vrijeme je obavezan platoon jer je inace 1vs29 i mozes ga hebati {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Evo jedna od danas s Typeom

BTW U zadnje vrijeme je obavezan platoon jer je inace 1vs29 i mozes ga hebati {#}

Teach me Master! {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
16 godina
neaktivan

U danasnje vrijeme ti je obavezno igrati u platunu (po mogucnosti da ste trojica) ako mislite pobjedivati, jer sam nemos ama bas nista pored danasnjih 80% retardiranih igraca, a pogotovo "sjemenke igraci" kada njih vidim padne mi mrak na

oci, ni jedan nema preko 800 efc.... Pod platon se podrazumjeva igra istih tenkova ili bar priblizno istih, a ne hevy medium i crtica jer od toga nema koristi.... Jer kada si u platunu fino se zajedno mozete izvlaciti (npr. onaj koji je na manje hp

povuce se iza ove dvojice dok ova dvojica tenkaju) Ako arty se pegla tu nema dileme uhvati se jedan tenk i njega se sroka itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 21:08 (sword).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice