Koju mi preporučujete ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su posve drugačije igre... WiC je realistična multiplayer simulacija ratovanja (16vs16 igrača), SC je tipičan RTS...
Što je tu smiješno? - Realistično je što praktički nema idiotizama poput 'gradnje baze', što su omjeri snaga jedinica vrlo realno, što su efekti vrlo realni, što imaju realan utjecaj na bojište (smoke npr), artiljerija...
Simulacija? - Simulira se zapovjedni lanac (u timovima), simuliraju se realni omjeri na bojištu, klasične vojne doktrine pale i u igri zahvaljujući dizajnu svega...
Sad ti meni reci čemu glupavo cerekanje?
Po meni, obje te "strategije" svrstal bi na samo dno!
Prvenstveno, totalna neoptimiziranost u oba primjerka- naravno zbog nvidia meant to play
WiC, to je više taktička igra nego strategija, nema baze. nema stvaranja vojnika i vozila...
SC, imam Forged Alliance i ni malo mi se ne sviđa.
Čemu tolke mape kad je igra za onu stvar!
SC mi izgleda još puno gluplje od WiC!
Za mene su strategije (novije koje valjaju) recimo Solulstorm, Red Alert 3!
P.S. to je samo moje mišljenje da ne bi izbile neke svađe
WiC, to je više taktička igra nego strategija, nema baze. nema stvaranja vojnika i vozila...
Solulstorm i REd Alert 3 sam prešao .
Vidim da je jedan tip reekao da je Wic neoptimiziran a od drugih sam čuo da je jako optimiziran.
Svi ga hvale da je realan , grafika dobra , borba , živo bojište .
A zašto je Supreme Commander uvršten u naj strategije .
Isto tako vojim jako izgradnju baza .kako ve igranje u Supreme Commander ( broj jedninica, zgrada ....)
Onda se izrazi drugacije, da su igre kvalitetne iako nisu po tvom ukusu, a ne da ih svrstavas na samo dno i da su za onu stvar.
@Armor:
Tvoje riječi nitko nije krivo shvatio,nego si ti napisao to što si napisao (čistu glupost).E sad, to što si ti promjenio mišljenje kad ti je netko napisao (ne doslovno) da pričaš gluposti,je "drugi par cipela".
Iz nekog razloga ne mogu citirati.
Zanemarit ću gornje postove i odmah preći na stvar. I WiC i SC su super strategije i imaju svoju skupinu poklanika.
Ja osobno sam fan strategija općenito, ali najviše volim dinamične i brze RTS-ove (u čiju kategoriju se ne može uvrstati ni jedna od ovih). WiC je fakat super, i dugo sam je igrao u MP-u, međutim kao tipični predstavnik RTT žanra fale mu neke stvari koje bi ga za mene učinile zanimljivim. Base-building i ekonomija su jedna stvar. On je pružio jako dinamičan i interesantan gameplay i upravo me to dosta ne njemu držalo. SC, kao spiritualni nasljednik Total Annihilationa, ima također svoje pluseve i minuse, ali meni na početku nije dao neki privlačan feeling. Nisam ga puno igrao tako da neću ulaziti dublje.
Obje igre su mi super, ali kad bi već morao birati odabrao bi WiC =)
Htio sam pitati za mišljenje: nisam igrao SC, a WiC sam odigrao samo početnu misiju ili dio, pa obrisao jer mi se nije sviđalo što me priča brzo vodi od zadatka do zadatka, a nema mnogo slobode taktiziranja. Moje pitanje je u kolikoj mjeri SC i WiC kroz singleplayer ovako tjeraju na svladavanje misija kroz priču i jurcanje od točke A do točke B, a u kolikoj mjeri ima slobode taktiziranja kao u jednom starom Blitzkriegu i sličnim RTS igrama?
Igrao sam Supreme Commander i expanziju isto, predobra mi je igra bila, dolike velicine mapa, broj jedinica, stvari na koje se mora pazit, upgradeova, super oruzija, ja sam uzivao. World in conflit nisam pak igro
Dobro, ajde da ponovim pitanje, malo jednostavnije - koja RTS (RTT) igra ima suvremeno ratovanje i više slobode, taktiziranje, pa i strategiju (baze, ekonomija), te mape država, a manje priče i linearnosti? (samo da nije Supreme Ruler, nešto bih življe)
wic je meni najbolja strategija baš zato jer nema izgradnje baze i gomilanja vojnika nego se moraš snaći s tim što imaš. a tjera te da pratiš priču jer takav je rat. neće neprijatelj čekati da ti skupiš vojnike i smisliš strategiju
wic je meni najbolja strategija baš zato jer nema izgradnje baze i gomilanja vojnika nego se moraš snaći s tim što imaš. a tjera te da pratiš priču jer takav je rat. neće neprijatelj čekati da ti skupiš vojnike i smisliš strategiju