Trackmania

poruka: 167
|
čitano: 39.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Trackmania
danfa123 kaže...

ok ali ja jesam dobar igrac i mogu to dokazati ali ja nezz za druge clanove ni kako uci ni ko je u klanu

pa nije lose iamt clan

Većina klanova ima svoje stranice i na njima forume te na forumu ostaviš prijavnicu. Obično onda imaš zatvorena testiranja na kojima promatraju tvoje sposobnosti.

U idealnom slučaju te može primijetiti vođa klana i ponuditi ti članstvo bez testiranja, ali za to se trebaš iskazati.

dejo6 kaže...

pa ne mora to odmah biti klan za svijetsko prvenstvo.

Pa onda ni ne očekuj financiranje treće strane...

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
16 godina

Pozdrav ljudi...imam problem...u igri mi je fps negdje oko 10-15 cak i kad stavim sve na low....u cemu bi mogao biti problem???

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
rocker55555 kaže...

Pozdrav ljudi...imam problem...u igri mi je fps negdje oko 10-15 cak i kad stavim sve na low....u cemu bi mogao biti problem???

Igraš li online? Pritisni "O", ili probaj neki drugi server.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
15 godina
neaktivan
@jurluk
Problem je u ATI-u. Guglaj za patch, ja sam na mobu. Problem uzrokuju PC3 shaderi ak se ne varam. Kad patchas moci ces na very high :)
hmda
16 godina
neaktivan

znam da je u ati-u jer dok sam imao nvidiu sve je bilo ok. problem sam riješio davno. ne treba mi very high, dobro je i ovako... :)

ipak hvala što se brineš :D

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan
Trackmania

trebam hitnu pomoć!

skinuo sam sad trackmaniu united forever. i kad hoću igrati staze tipa island, desert, bay, coast itd pojavi mi se problem

nije valjda da sam prvo morao instalirati samo united, pa tek onda united forever?! pomagajte!

edit:

riješio sam problem

google je spas! http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif

Solution is very esy, though it took me some time to figure this out.
When you want to play online, then you login with your trackmania nations account - you have the full Trackmania Nations Forever then, and you only can play stadium tracks.
But when you want to play United tracks - create an offline profile and delete packlist.dat from c:\Documents and Settings\profile\My Documents\TrackMania\Config\.
Remember that everytime you login with trackmania nations login this file (packlist.dat) re-appears. So everytime you want to play united tracks you have to remember to delete this file.

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 9:43 (jurluk).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

ajmo trackmanijaci! jel igrate? Smijeh

ja zadnjih dana igram punom parom. našao sam jedan dobar server na kojem bude cirka stotinjak igrača, pa lako ugrabim puno bodova, jer uvijek budem pri vrhu. tako sam se u samo 2 dana popeo sa oko 220k na 147k poziciju.

ali imam jedan problem. zašto mi se nakon nekoliko utrka pojavi ovo?

edit:

zeza forum, pa moram ovako stavit sliku

http://img152.imageshack.us/img152/5500/tmforever20101113125703.png

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 13:18 (jurluk).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
to ti se dogodi kad uđeš na server koji je pun tj. ogranićen nekim brojem igraća zavisno koliko je admin namistija na serveru može vozit 50 ljudi a 15 može bit u listi za ćekanje dok netko ne iziđe većinom se nećeka dugo
16 godina
neaktivan

ne znam, meni se to događa samo na jednom serveru. zove se TPS 1.6 REAL RPG. tu mi se to događa dosta često, obično nakon što postignem jako dobar rezultat, npr 7, 8 i bolje mjesto, od njih stotinu.

onda mi izbaci ono što sam stavio u prošlom postu, tamo kliknem ok, pa onda ovdje na shop, te dobijem ovo i tu kod najgornjeg odabira kliknem BUY IT skroz desno. i tek onda mogu nastavit vozit

ne radi hebeno uploadanje slika

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 0:44 (jurluk).
16 godina
neaktivan

skužio sam da je ovo zapravo dio igre i tu se ne može ništa, jer je taj server kao RPG (što i piše u nazivu servera) i događa se da se auto "pokvari" i mora ga se "popravit"

zanima me još nešto. jučer sam preko mobitela čitao tak neke stvari o trackmaniji, i negdje sam vidio da se može nekako namjestit da se u online igranju vidi samo mali broj drugih auta, minimalno 8, a da se čak može nekako namjestiti i da se ne vidi ni jedan drugi, osim svog. zaboravio sam spremiti tu stranicu i danas je nigdje ne mogu naći, pa jel zna tko kako se to može namjestit?

Atomska bubamara
15 godina
protjeran

u launcheru ideš Configuration-> Game-> Opponents Maximum count [x] , x = broj auta

16 godina
neaktivan

e vidiš, i zaboravio sam za taj launcher, jer ne pokrećem igru preko nejga, nego direktno

samo problem je što ja tu ne mogu ništa mjenjat

Atomska bubamara
15 godina
protjeran

klikneš fino na karticu Display i nađeš opciju Preset koja je tebi vrlo vjerojatno postavljena na VeryHigh Quality, promjeniš u None i to će ti dozvoliti da kompletno sve postavke podesiš kako tebi odgovara, uključujući i broj protivnika ;)

16 godina
neaktivan

gle stvarno, jer sam mislio da sam već bio to probao i nije radilo, ali izgleda da nisam probao. to je to, hvala!

Atomska bubamara
15 godina
protjeran
Trackmania

također za sve zainteresirane, slobodno posjetite službeni ingame forum igre, tzv. Maniazones -- odjeljenje Hrvatska i pratite vijesti i zanimljivosti ;)

http://tm.maniazones.com/forum/index.php?board=439.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

Dali netko ima no CD patch za Tracmaniu original 1.5.3

Imam original igru, ali me živcira što hebeni StarForce traži da cd bude u čitaču, a ja sam naviko da ne čujem cd čitač, pa mi sad smeta :(

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trackmania

Ja igram samo MP online

igra je zakon

trackmania clan

if you wnat to join, mail us:

°pOp° psychotic obsessive players

psyobplay@gmail.com

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 21:20 (Molderfcuker).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice