Evo ja cu sad skinit TM Nations Forever, pa oce mo se nać na nekom serveru ?
trackmania forever je bila u enteru za 8 mjesec ili tako nešto...
uglavnom super igra

evo ovako...
sad sam išao online i sve je bilo uredu. zapravo nisam odvezao ni jednu utrku...
a sad jel mi možete malo tu pomoći. na koje servere da idem, kako se biraju staze itd.... pliz
oprostite na duplom postu
evo ovako...
sad sam išao online i sve je bilo uredu. zapravo nisam odvezao ni jednu utrku...
a sad jel mi možete malo tu pomoći. na koje servere da idem, kako se biraju staze itd.... pliz
oprostite na duplom postu

Igra je predobra, već ju dugo igram...
vidio sam u zadnjem broju buga video o igri Trackmania? čini mi se vrlo zanimljivom. zanima me jel to vrijedi igrat? vidio sam da se igra online, a jel može i singleplayer?
Obožavam igru zbog editora staza koji je zarazan. Napravim stazu i obaram vlastiti rekord staze. Nema boljeg
Odlična igra koja se svakako isplati zaigrati. Mislim da je čak bila cijela verzija potpuno besplatna u jednom prošlogodišnjem Enteru.
Odlična igra koja se svakako isplati zaigrati. Mislim da je čak bila cijela verzija potpuno besplatna u jednom prošlogodišnjem Enteru.
dakle da ne bude više zabune
izašle su:
-TrackMania, the original, often referred to as TMO
-TrackMania Sunrise, the second game, often TMS
-TrackMania Sunrise eXtreme, often TMSX
-TrackMania Nations, the freeware game of the series, often TMN
-TrackMania Nations Forever, also the freeware game of series, often TMNF
-TrackMania United, could be considered a compilation of all previous games, often TMU
-TrackMania United Forever, often TMUF
-TrackMania DS, a version for the Nintendo DS
najnovije su TMNF (besplatna) i TMUF (nekih 150 kuna)

Jel igra tko od vas multiplayer?
Jel se to formira kukac-klan?
ljudi jeli zna itko gdje da skinem trackmania sunrise??? ako znate dajte mi url ili nešto drugo.