Trackmania

poruka: 167
|
čitano: 39.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Trackmania
Supertramp kaže...
markoal kaže...

Evo ja cu sad skinit TM Nations Forever, pa oce mo se nać na nekom serveru ?

ja sam za !

Moze. Ja cu doci oko 9 na Let's rock forever. Addajte me btw da se lakse nademo Nick: independent-cro
16 godina
neaktivan
Trackmania

trackmania forever je bila u enteru za 8 mjesec ili tako nešto...

uglavnom super igra

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HBomb kaže...
jurluk kaže...
ma ja bi to svakak htio igrat, ali imam 56k modem i carnet pa baš ne bi išlo multiplayer. zato pitam jel može singleplayer
 možeš i multiplayer :D
vjeruj mi, ja sam na 56k igrao i još k tome dosta često pobjeđivao... prošle godine u 8 mjesecu dogurao sam do 37.000 mjesta u svijetu.. al onda je bilo oko milijun igrača.. nisam igrao čitavih 6 mjeseci, jer me modem počeo zaj**avat... nedavno sam dobio maxadsl i vidio da sam na ljestvici oko 145.000, je al sad ih ima preko dva milijuna xD

ukratko - možeš igrat multiplayer, ali povremeno očekuj lag-ove i zastajkivanja... al uglavnom će ti ić dosta glatko :)
 e to mi je drago za čuti. mislim da bi mi ovih dana trebala stić trackmania
16 godina
neaktivan
evo nedavno sam dobio trackmaniu nations. kad dođek kuć idem isprobat. jel to dobro, ta nations?
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
evo nedavno sam dobio trackmaniu nations. kad dođek kuć idem isprobat. jel to dobro, ta nations?
da, naravno Osmijeh
pa to i je besplatna verzija trackmanije Smijeh
najnovija ti je Trackmania Nations Forever i imaš samo jedan environment (Stadium) dok ih u Unitedu imaš čak 7...
ali vjeruj mi da će ti i Nations biti dosta Osmijeh imaš gomile servera, sa stazama koje su drugi igrači radili... i neće ti bit dosadno xD
pozdrav i uživaj u igri ^^

EDIT: piratski United ne možeš igrat online jer treba original cd-key Plač
I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 13:07 (HBomb).
16 godina
neaktivan
HBomb kaže...
jurluk kaže...
da, naravno Osmijeh
najnovija ti je Trackmania Nations Forever i imaš samo jedan environment (Stadium) dok ih u Unitedu imaš čak 7...
ali vjeruj mi da će ti i Nations biti dosta Osmijeh imaš gomile servera, sa stazama koje su drugi igrači radili... i neće ti bit dosadno xD

e kad sam došao kući vido sam da je zapravo nations forever, a ne samo nations

igra mi je super. ima nekih staza koje su stvarno teške. za sad sam igrao samo solo. a probać ću i online. a još mi reci, ti si to igrao online isto sa 56k modemom, kolika ti je bila brzina veze?

i taj koji mi je posudio rekao je da prije nego što idem igrat online da napravim update. jel to treba il ne? isto baš zato što imam 56k modem i sporu vezu pa bi možda moglo dugo trajat
16 godina
neaktivan
Trackmania

evo ovako...

sad sam išao online i sve je bilo uredu. zapravo nisam odvezao ni jednu utrku...

a sad jel mi možete malo tu pomoći. na koje servere da idem, kako se biraju staze itd.... pliz Sramim se

oprostite na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 23:41 (jurluk).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

evo ovako...

sad sam išao online i sve je bilo uredu. zapravo nisam odvezao ni jednu utrku...

a sad jel mi možete malo tu pomoći. na koje servere da idem, kako se biraju staze itd.... pliz Sramim se

oprostite na duplom postu

dakle.. ovako
ak hoćeš, možeš i par offline odvozit tek toliko da vidiš kak to radi (makar je danas petak, a post ti je od srijede, pa mislim da si već odvozio xD)
dalje, klikneš na multiplayer i klikneš recommended - onda ti izbaci sve servere sa igračima sličnog bodovnog stanja kao i ti
onda možeš i pregledavat servere po državi - tako da klikneš na All sa strane... onda ćeš imat popis država, sa brojem aktivnih servera... a ako ne klikneš niti na jednu državu, s desne strane imaš popis aktivnih servera u svijetu...poredanih po broju igrača od najvišeg prema najnižem.
ja najčešće igram na britanskim serverima, pošto se već znam sa ekipom koja igra tamo.

što se tiče biranja staza, to ne možeš, jer server određuje kad se koja staza prebacuje.. dakle, ako igraš na Time Attack serveru (to su ugl većina - imaju žutu štopericu ispred naziva servera), imaš priliku vozit stazu koliko god puta hoćeš, ali u određenom vremenu - 3-4 ili 5 minuta, ovisi o postavkama... nakon tog vremena mjenja se stazaOsmijeh

nadam se da sam ti sve objasnio :) ak imaš još kakvih pitanja, tu sam Smijeh

cheers ^^
I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
17 godina
Independent kaže...
Na Let's Rock Forever

I ja tamo igram (nick isti kao ovdje), odlične staze :)

Jel igra tko na hr serverima? Planet, ta.es serveri i ostali?
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
  Ja često igram tamo. Nick mi je isti kao ovdje na forumu. ALi nisam odavno igrao. Sjećam se da sam bio dogurao do 700. mjesta na ukupnoj ljestvici. Evo pukla me nostalgija, sad ću opet malo.
700. u svijetu. WOW... Jesi bio u kakvom klanu možda?

Ja sam isto igrao, otkad je igrica došla na Bugov DVD-u. Dogurao sam do 4000. u svijetu ako me pamćenje još dobro služi. Sad sam se navukao na America's Army i zapostavio TM...

Inače, bio sam bio u FG klanu, zovem se Kexs13.07., a najbolji mi je server 'Japan Minis Upper' (mislim da se sad zove JM Upper) i 'Swensen High' (mislim da se tako zove).
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
Trackmania

Igra je predobra, već ju dugo igram...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
jurluk kaže...

vidio sam u zadnjem broju buga video o igri Trackmania? čini mi se vrlo zanimljivom. zanima me jel to vrijedi igrat? vidio sam da se igra online, a jel može i singleplayer?

to ti je jedna sada kao massive multiplayer :D jer to ti je zasad najzabavnija arkadna igra na svijetu
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan
Trackmania

Obožavam igru zbog editora staza koji je zarazan. Napravim stazu i obaram vlastiti rekord staze. Nema boljeg

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Trackmania

Odlična igra koja se svakako isplati zaigrati. Mislim da je čak bila cijela verzija potpuno besplatna u jednom prošlogodišnjem Enteru.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mayales kaže...

Odlična igra koja se svakako isplati zaigrati. Mislim da je čak bila cijela verzija potpuno besplatna u jednom prošlogodišnjem Enteru.

jeste ali to je starija
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
TM postoji u 2 verzije - Nations i United. Nations je besplatna, a United je "prava" TM, sa svih 7 enviromenta i više mogućnosti.

Nedavno je izašao TM Forever, i on postoji u 2 verzije.
16 godina
protjeran
itf4n kaže...
TM postoji u 2 verzije - Nations i United. Nations je besplatna, a United je "prava" TM, sa svih 7 enviromenta i više mogućnosti.

ima united nations forever
17 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
itf4n kaže...

ima united nations forever
 xD

Tipična greška... Postoji TRACKMANIA NATIONS FOREVER (besplatna inačica, samo stadium staze) i TRACKMANIA UNITED FOREVER (shareware inačica, 7 različitih tipova staza i other goodies).

U biti je to ista igra, samo s besplatnom, osiromašenom verzijom, i shareware, bogatijom verzijom.

United nations forever ne postoji  xD
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 17:40 (i_rambo_plache).
16 godina

dakle da ne bude više zabune

izašle su:

-TrackMania, the original, often referred to as TMO

-TrackMania Sunrise, the second game, often TMS

-TrackMania Sunrise eXtreme, often TMSX

-TrackMania Nations, the freeware game of the series, often TMN

-TrackMania Nations Forever, also the freeware game of series, often TMNF

-TrackMania United, could be considered a compilation of all previous games, often TMU

-TrackMania United Forever, often TMUF

-TrackMania DS, a version for the Nintendo DS

najnovije su TMNF (besplatna) i TMUF (nekih 150 kuna)

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
HBomb kaže...
jurluk kaže...
da, naravno Osmijeh

e kad sam došao kući vido sam da je zapravo nations forever, a ne samo nations

igra mi je super. ima nekih staza koje su stvarno teške. za sad sam igrao samo solo. a probać ću i online. a još mi reci, ti si to igrao online isto sa 56k modemom, kolika ti je bila brzina veze?

i taj koji mi je posudio rekao je da prije nego što idem igrat online da napravim update. jel to treba il ne? isto baš zato što imam 56k modem i sporu vezu pa bi možda moglo dugo trajat

pa brzina veze mi je varirala... najčešće je bila oko 44 - 46 kbps (ono kad mi se u trayu izbacio balončić)... al nekad mi je znalo pisat i 33.6 pa sam isto mogao igrat.... samo se niš ne brini - ako ti je stabilna veza, ić će bez problema
kaj se tiče update-a, najnovija verzija je 2.11.11 (koja je i bila na enteru), pa nisam morao radit nikakav update... i ako ti igra radi bez problema, nije ti nužan update

btw, sorry kaj ti tek sad odgovaram xD bio sam zazujao, pa nisam primjetio post prije xD
cheers ^^
16 godina
neaktivan
HBomb kaže...
pa brzina veze mi je varirala... najčešće je bila oko 44 - 46 kbps (ono kad mi se u trayu izbacio balončić)... al nekad mi je znalo pisat i 33.6 pa sam isto mogao igrat.... samo se niš ne brini - ako ti je stabilna veza, ić će bez problema
kaj se tiče update-a, najnovija verzija je 2.11.11 (koja je i bila na enteru), pa nisam morao radit nikakav update... i ako ti igra radi bez problema, nije ti nužan update

btw, sorry kaj ti tek sad odgovaram xD bio sam zazujao, pa nisam primjetio post prije xD
cheers ^^
 a meni je od 44.0 do 48.0. najčešće 45.2 i 46.6
nisam radio nikakav update i sve je normalno radilo. jedino ima malo laga, ali to je ok
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
HBomb kaže...

cheers ^^
 a meni je od 44.0 do 48.0. najčešće 45.2 i 46.6
nisam radio nikakav update i sve je normalno radilo. jedino ima malo laga, ali to je ok
da da... lagovi su ti normalni :)
aj uživaj u igri ^^
16 godina
neaktivan
Trackmania

Da ne otvaram novu temu, na kojim postavkama igrate Trackmaniju i koliko FPS,  a dobivate na bench, ja oko 45-50

evo slike i reza 1280 x 960

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 19:41 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

meni 30.1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

Jel igra tko od vas multiplayer?

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oly_E3 kaže...

igra
TOSHIBA Satellite A300D-17F
17 godina
Oly_E3 kaže...

Ja, isti nick.
16 godina
Oly_E3 kaže...

igram ja
x-fire: jebigaa
16 godina
neaktivan
Trackmania

Jel se to formira kukac-klan? Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

ljudi jeli zna itko gdje da skinem trackmania sunrise??? ako znate dajte mi url ili nešto drugo.

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice