Trackmania

poruka: 167
|
čitano: 39.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Trackmania

Otkad si ti ovdje? :)

To je osveta što nisam u N-u, ha? :P

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 16:10 (itf4n).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trackmania

Da! Izdajico!

Ja sam od uvijek tu... Sve vidim i sve čujem. Smatrajte me Bogom...

Vidjet ćeš kako ćeš biti ljubomoran kad se ulogiram u igru i dobijem 1000000 coppera

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 17:43 (FioPro).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trackmania
jurluk kaže...

hehe. nisam ni ja. probao sam ali sam isto tako nakon 15-20 krugova odustao, jer je jednostavno nemoguće. svakim krugom zaostatak postaje sve veći...

ima na stranici kako ju je ekipa prošla sa vremenom od 55 minuta Iznenađen to su očito neki zadrti geekovi

itf4n kaže...

Ja jesam, s ovećim zaostatkom... (minute su u pitanju, ali davno je to bilo pa se ne sjećam)

svaka čast Smijeh bez obzira na zaostatak, svaka čast... al ja sam uporan kaj se tiče tih medalji u SP-u.. na prva dva levela težine (white iii neznam koji je idući) imam sve medalje od Nadea.. tj srušio njihov rekord.. na ovim ostalima imam tu i tamo srušen rekord, jer mi je ipak malo teško.. da ne govorim o zadnjem (black) levelu težine.. tamo sam se namučio da bi gold dobio, kak bi se tek namučio da igram na Nadeo xD

evo, medal ranking mi je 235 (tj 9083 od ukupno 3 573 412 igrača), a online nisam već dugo igrao, tak da imam 48 562 LP-a, na poziciji 125 808 od ukupno 3 063 279 Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
15 godina
neaktivan
Trackmania

Koji ste ranking u tmnf??

Ja sam 900 u HRV

i mislim oko 145 000 u svijetu

Inace igrica je super!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trackmania

Jednom davno sam se zamarao time, uspio sam nešto ispod 30k. Onda sam shvatio da je to glupost, jer dobar dio unutar prvih 1000 nezna voziti, a mnogi iznad 100000 su odlični vozači. Pa sam prestao ganjati bodove... trenutno imam oko 60-80k. Jedini problem su serveri koji imaju zahtjev u obliku određenog broja LPa - iako je to prilično besmisleno, ne smeta mi jer ne igram na takvim serverima.

edit: dajem krive informacije, svi brojevi u ovom postu se odnose na poredak u svijetu, a ne na broj LPa (za koji pak vrijedi, što više, to bolje)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 16:30 (itf4n).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeli ovo zaokruženo isto free verzija?

?? ??
ceRina:)
17 godina
Trackmania

Pa sve piše!

"Nadeo offers to TrackMania United Players a generous free extension" Znači to nije igra već dodatni sadržaj za kupljenu inačicu igre - TrackMania United

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Trackmania

Hvala

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trackmania

Rank zavisi samo na kojim se serverima igra i koliko se aktivno igra. Skoro svatko s puno volje može stići ispod 10'000 mjesta. Ja sam recimo, pretprošlo ljeto igrao igricu ko manijak - od oko 10 ujutro do negdje 1 popodne i ponekad navečer ako ne bi imao pametnijeg posla. Dakle, 3-4 sata dnevno i došao sam do ~4'000 mjesta i ako recimo jedan dan ne bi igrao, rank bi se popeo do ~4'200.

Krajem ljeta sam smanjio tempo pa sve do potpunog prestanka.

Prekjučer sam opet skinuo igricu i rank 43'000. Za negdje 4-5 sata koliko sam igrao ova tri dana, skresao sam rank do 30'000. Igrao na 'SL High JM Upper'.

Žao mi je jedino što su hrvatski serveri slabo popunjeni, jedino onaj Yugoslavia koji užasno lagga i ima očajne staze. Samo se sjećam kako je bilo popunjeno kad je izašla igrica. Sad se mogu sjetiti jedino ClockWork servera, ali bio je još jedan uz taj koji je uvijek bio krcat.

Sad čekam ovaj Indy 500 od F1-HR-a. Baš pravi endurance... Bogataš

We must repeat...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Trackmania

DreamTeam (kasnije A4L, kad su se spojili klanovi) je u svoje vrijeme bio poprilično popularan, al to je bilo prilično davno. Osim CWovog, ne sjećam se da je ijedan drugi balkanski server toliko dugo trajao (ok, osim FinalStagea u Srbiji :D)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trackmania

Meni je onaj Neandertals server pwnao...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

DreamTeam (kasnije A4L, kad su se spojili klanovi) je u svoje vrijeme bio poprilično popularan, al to je bilo prilično davno. Osim CWovog, ne sjećam se da je ijedan drugi balkanski server toliko dugo trajao (ok, osim FinalStagea u Srbiji :D)

E da Dream Team server! Joj, na tom sam igrao dan i noć pošto su na CW-u igrali samo profići Nevinašce. Sjećam se onih cib-ovih travnatih staza i toga kako su uvijek pobrale kritike nezadovoljnih vozača, a meni je baš bila j*benica vozit po travi (mislim da je to bilo na Dream Teamu) i dok su drugi negodovali na chatu, ja sam vozio i uredno završavao prvi Bogataš.

We must repeat...
17 godina
Trackmania

aaaa, možda misliš na =OK= server?

cib i njegove "kosilice" XD

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Sjećam se onih cib-ovih travnatih staza i toga kako su uvijek pobrale kritike nezadovoljnih vozača, a meni je baš bila j*benica vozit po travi (mislim da je to bilo na Dream Teamu) i dok su drugi negodovali na chatu, ja sam vozio i uredno završavao prvi Bogataš.

AAAAAAAAAAA NE PODSJEĆAJTE ME NA TO!!!!!

Prokleti cib i te njegove travnate staze... über su glupe, svaki put sam se pogubio po stazi

17 godina
Trackmania

Hahah, svi smo :D

Uff, to je isto bilo davno. Godina, dvije? Inače, bio je nedavno (zadnjih par mjeseci) cib došao u igru, čak mislim da je bio i server nakratko otvoren...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trackmania

evo da malo osvježim temu...

imam problem sa igrom. pogledajte sliku.

to se počelo pojavljivati otkad sam kupio novu grafičku. znači od prije 3 mjeseca, al sam tek jučer nakon dosta vremena ponovo zaigrao pa sam se sjetio problema. dok je bila stara grafa sve je bilo ok. prije je bila nvidia, a sad je ati

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koji su driveri? Ja sam sa starim driverima imao te probleme (9.5 i tako ti). Probaj u Mipmap u CCC-u (pod 3D) staviti na najjače, te probaj Catalyst A.I. staviti na advenced

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
jurluk kaže...

evo da malo osvježim temu...

imam problem sa igrom. pogledajte sliku.

to se počelo pojavljivati otkad sam kupio novu grafičku. znači od prije 3 mjeseca, al sam tek jučer nakon dosta vremena ponovo zaigrao pa sam se sjetio problema. dok je bila stara grafa sve je bilo ok. prije je bila nvidia, a sad je ati

Kupio novu grafičku i stavio na najviše postavke odma..jel tako??

e moraš nešto smanjit..jednu od tih drangulija i ovog neće biti. neznam šta točno ali ako mi daš sliku settingsa mogu ti reći.

16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Koji su driveri? Ja sam sa starim driverima imao te probleme (9.5 i tako ti). Probaj u Mipmap u CCC-u (pod 3D) staviti na najjače, te probaj Catalyst A.I. staviti na advenced

driveri su 9.11

probao sam to što si naveo i problem je ostao

Kill Frenzy kaže...
Kupio novu grafičku i stavio na najviše postavke odma..jel tako??

ne. prvo sam igrao sa starim postavkama pa sam vidio da ima dost fps-a pa sam povećao postavke

Kill Frenzy kaže...

neznam šta točno ali ako mi daš sliku settingsa mogu ti reći.

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan

Stavi filtriranje na AF (antisotropsko filtriranje) i kvačice na one opcije s desne strane. Probaj skinuti 10.2 drivere ako ovo ne upali 

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

riješen je problem...

prije je preset bio very high quality, a sad sam stavio samo na high quality i tako su nestale 3 kvačice s desne strane. nešto od toga je stvaralo probleme. sad je sve ok. i stavio sam af na 2x

16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Jel to hrvatski klan ili n!faculty? Smijeh

Ja stalno igram na serveru Bipolar Bears i u njihovom sam "klanu"

90000 sam u svijetu i 600 u Hrvatskoj Cool

Je li netko za to da napravimo BUG clan?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 13:13 (Diavol).
17 godina
Diavol kaže...
itf4n kaže...

Jel to hrvatski klan ili n!faculty? Smijeh

Nije n! faculty :D (iako kvalitetom nadmašuje taj precijenjen klan :D)

Jedan hrvatski klan; nije službeno raspadnut ali mislim da više nitko ne igra.

16 godina
Diavol kaže...

ako će bit bug klan onda sam ja za. Namigiva

15 godina
protjeran
dejo6 kaže...
Diavol kaže...

trebas nac sponzore i trebaju ti dobri igraci poput mene

jogurt nema kičmu
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...
dejo6 kaže...
Diavol kaže...

hahahahaha

Moze li netko pronaci nekog ko ce nam financirat server?

15 godina
protjeran
Trackmania

lol tvoja ideja

smisli nes mlozemo svi pomalo novaca dat

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diavol kaže...
danfa123 kaže...
dejo6 kaže...
Diavol kaže...

hahahahaha

Moze li netko pronaci nekog ko ce nam financirat server?

Formiranje klana preko foruma obično ili propadne ili se dobije klan s low igračima... Imate (pre)velike ambicije, ali to je jedino što imate. Dokazujte se na stazi, a ne na forumu, pa će biti klanova, i to ne preko foruma. Ionako već postoji previše klanova, a ako ste dobri i želite u klan, ne bi trebalo biti nikakve prepreke da vas prime.

Što se tiče financiranja - samo veliki klanovi imaju sponzore, tako da vam preporučujem da se ostavite pustih nadanja i ne osnujete klan, već da se pridružite postojećim klanovima.

~~~P*čka, šolja, k*rac~~~
15 godina
protjeran
Trackmania

ok ali ja jesam dobar igrac i mogu to dokazati ali ja nezz za druge clanove ni kako uci ni ko je u klanu

pa nije lose iamt clan

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina

pa ne mora to odmah biti klan za svijetsko prvenstvo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice