ljudi jeli zna itko gdje da skinem trackmania sunrise??? ako znate dajte mi url ili nešto drugo.
evo ljudi mogu rec samo da je ovo naj zaraznija igra koju sam igrao, trenutno sam 11. u hrvatskoj i 1700 u svijetu, poznam KEXS-a iz fg-a (bio u istom klanu, steta raspali samo se).
ps. keko ak primjetis ovaj post javi mi se.
evo ljudi mogu rec samo da je ovo naj zaraznija igra koju sam igrao, trenutno sam 11. u hrvatskoj i 1700 u svijetu, poznam KEXS-a iz fg-a (bio u istom klanu, steta raspali samo se).
nick mi je [SFT] ZAVRO u plavoj, bjeloj i crvenoj boji
Dali igra jos netko Trackmania Nations Forever? Da malo na netu zaigramo... Ja sam najvise u Let's Rock serveru u USA. Nick mi je independent-cro pa me addajte kao frenda. Isto tako napisite vase nickove ukoliko igrate.
Evo sa ovog LINKA mozete besplatno skinuti igru.
Dali igra jos netko Trackmania Nations Forever?
Ja. Nick: OTT luka
Igram po hr/srb serverima (PLANET, ClockWork, drugi OTTovi serveri ako su on, FinalStage, CHEovi serveri ako su on)... ponekad i neki strani ali rijetko.
Evo da se i ja javim. Trenutno mi je "prioritetni" forum f1-hr (login: ttco) tak da sam tu jako rijetko... (nemam baš vremena za 2 foruma )
Igram TMNF već poprilično dugo, a član sam i >F1HR< tmnf tima
Vozim pod nickom >F1HR<TTCO.
Ako volite F1 staze i ostale "prave" staze posjetite naš server "F1HR Forever", ili forum (ili oboje hehe)
Bio sam jedno vrijeme ~2000 na svijetu i mogao sam još dosta popraviti, ali onda sam fokus prebavio na naš server, i jedan server koji ja pokrećem sa svojeg compa, tak da trenutni rating malo pati
Pozz
Ma rank nije previše bitan, vidio sam ljude <1000 koji voze gore od početnika... jedno vrijeme sam radio na njemu i došao do 30k pa odustao od igranja za bodove. Sad imam oko 60-70k
Slažem se. Često nailazim na ljude s rankom ~1000 koje mogu pobijediti, a s druge strane neki rangirani >50000 su puno teži i opasniji. Jednostavno zavisi o tome na kojim serverima ljudi igraju. Neki imaju svoj server pa im se neda po drugim serverima skupljat ladder pointse, nek rađe igraju sa "svojima" :)
Sjeća li se netko mgs i a4l klana?
Za neupućene, oba klana su se raspala, ali su bila među najboljima u HR. U mgs-u su igrali ljudi s rankom preko 100'000, a razbijali su ostale, čak bi se usudio reći da su bili jednako jaki kao elf klan (mislim da ni oni više ne postoje, ali su bili najprestižniji klan u HR).
E sad, svatko može dogurati do recimo, 10'000 mjesta u svijetu, to sam siguran, samo treba igrati na onim serverima s velikim brojem ladder-pointova potrebnim za ulaz. mgs-ovci su uvijek igrali samo na svojem serveru i zato nikad nisu imali bajne rankove, ali su razvaljivali gdje god su igrali. Znači 10'000 rank ne znači ništa. Možda ta osoba dobro igra, ali tu rank nije mjerilo.
E sad, ispod 1'000 idu samo najbolji. Za one ispod 1'000 mjesta se može reći da su majstori u TM i tu rank ima nekog smisla. Njih ne može svatko pobijediti, a za razliku od jocika, ja nisam naišao ni na jednog igrača ~1'000 mjesta, a da loše igra.
Nisam rekao da loše igraju, nego da ih mogu pobijediti
Inače prošli tjedan smo organizirali i održali naš prvi FFA (Free For All) event, gdje je (očito) ulaz bio slobodan za sve igrače. Bilo je dosta domaćih igrača, i ponešto stranaca. Kvalifikacije su bile u čet, pet i sub, a u završnu utrku u nedjelju navečer u 21:00 se plasiralo top-50 iz kvala. Utrka je bila "maratonska", samo jedan je završio ispod jednog sata , al je bila i zanimljiva. Vožena je našom custom kamerom, s ulascima u boxeve i nadolijevanjem goriva, kaznama za speeding kroz pit lane...
Još nije utvrđeno kada će se održati sljedeći FFA, ali kada bude, napisat ću ovdje
Sjeća li se netko mgs i a4l klana?
Za neupućene, oba klana su se raspala, ali su bila među najboljima u HR. U mgs-u su igrali ljudi s rankom preko 100'000, a razbijali su ostale, čak bi se usudio reći da su bili jednako jaki kao elf klan (mislim da ni oni više ne postoje, ali su bili najprestižniji klan u HR).
Pa nije baš tako.
a4l ne postoji pod tim nazivom, ali 90% ljudi je u novom klanu, s istim adminom (OTT klan).
elf se bio okupio nedavno, ali su se ponovno raspali...
E sad, ispod 1'000 idu samo najbolji. Za one ispod 1'000 mjesta se može reći da su majstori u TM i tu rank ima nekog smisla. Njih ne može svatko pobijediti, a za razliku od jocika, ja nisam naišao ni na jednog igrača ~1'000 mjesta, a da loše igra.
Ne, ispod 1000 većinom idu oni koji uče iste staze napamet i igraju na istim stazama. Većina njih čak i zna malo voziti, ali ništa bolje od prosjeka. Ja sam naišao na mnogo igrača ispod 1000 koji loše voze, i tad sam odustao od ganjanja LPa jer očito ne pokazuju realno stanje. Naravno, ima i ljudi koji dobro voze s takvim rankom (tarantula, dok je još bio u elfu je jedno vrijeme bio 1. igrač u svijetu)
svi koji su medu prvih 100 boostaju a nebi se čudio i da su medu 1000 ti isti koji igraju samo radi bodova, igrao sam trackmaniu skoro 3 godine, vozio sam i GC cupove i bilo mi je super, runde nisam dobro vozio ali sam mogao naravit u TA rezultat ko i frostbeule ili barem približno, eto nakon 3 godine bilo mi je zabavno stalno sam visio po swensenovim serverima, mislim da jos imam neki record njegov :P
Evo ja bih počeo igrat pa možete li objasnit kako da se regam, koji su hrv serveri, kako to sve ide?
Pa sve se svodi na čitanje uputa na ekranu...
Hrvatski server su izrazito nestabilna pojava, ali evo pregled češćih. Postoji nekoliko tipova staza, ukratko se svodi na tech, nadeo, fs i lol staze. Te razne kombinacije istih. Tech staze zahtijevaju iskustvo. Nadeo, kao što ime kaže, staze koje je sam Nadeo izradio (ono što imaš kad ideš u Play Solo). FS su staze kod kojih je cilj do kraja doći bez kočenja, meni najdosadnije i najjednoličnije staze. LOL staze su staze kod kojih je prolazak na sreću. Vrlo popularne među početnicima...
Tech/FS i sl. serveri:
"Planet" i ostali serveri klana "OTT" (svaki dan se pale, ali nisu 24h) - mini tech staze
X Tech Forever (tu i tamo se upali, autor je Vranac, jedan od najboljih hr igrača) - techspeed, tech
CW (više-manje stalno ON) - tech, fs, speedtech
Nadeo: Super | all tracks (tako nešto naziv, mislim da je uvijek on)
Lol serveri: Yugoslavia, ofb, ddo...
Dali igra jos netko Trackmania Nations Forever? Da malo na netu zaigramo... Ja sam najvise u Let's Rock serveru u USA. Nick mi je independent-cro pa me addajte kao frenda. Isto tako napisite vase nickove ukoliko igrate.
Evo sa ovog LINKA mozete besplatno skinuti igru.
igram i ja
nick: is_the_best
Pa sve se svodi na čitanje uputa na ekranu...
Hrvatski server su izrazito nestabilna pojava, ali evo pregled češćih. Postoji nekoliko tipova staza, ukratko se svodi na tech, nadeo, fs i lol staze. Te razne kombinacije istih. Tech staze zahtijevaju iskustvo. Nadeo, kao što ime kaže, staze koje je sam Nadeo izradio (ono što imaš kad ideš u Play Solo). FS su staze kod kojih je cilj do kraja doći bez kočenja, meni najdosadnije i najjednoličnije staze. LOL staze su staze kod kojih je prolazak na sreću. Vrlo popularne među početnicima...
Slažem se sa svime šta si tu napisao osim sa ovime podebljanim iz razloga šta su te FS staze meni baš najzanimljivije staze, i uvijek svima te staze preporucam i servere sa tim stazama i još nitko mi nije rekao da su te staze dosadne, više njih mi je reklo da su im LOL staze dosadne i pomalo glupe, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Inače moj nick u igri je R@Z0R i najčešće igram na OFC full speed serveru.
Varietas delectat =)
Igram TMnationsforever vec dulje vrijeme preko neta, dobra je al vec mi lagano dosadjuje
Imam još uvijek Tracmaniu Sunrise na disku ali je pirat i ne može se pokrenuti jer nema neki m4d.dll.Iako sam to skinuo sa neta nije se mogla pokrenuti i dalje.Ali to mi je jedna od jačih igara i mogao bih je igrati stalno.Mogu si napraviti ceste za sve i voziti što hoću.Volio bih je opet instalirat.Možda već sutra kad ubacim grafulju...
Zna li netko?Našao sam samo TrackManiaNationsForever...
Nesmiješ na ovom forumu ''dilat'' takve sadržaje niti pomagat
Koliko sam pročitao pravilnik ne smiju se razmjenjivati nešto piratskog sadržaja,ali ako postoji free download game to nije pirat?Ili je i to zabranjeno?Ne kužim baš ali svejedno fala na upozorenju...
Zabranjeno je ikakvo piratstvo (čak i stavljanje linkova na pirat. stranice)
Koliko sam pročitao pravilnik ne smiju se razmjenjivati nešto piratskog sadržaja,ali ako postoji free download game to nije pirat?Ili je i to zabranjeno?Ne kužim baš ali svejedno fala na upozorenju...
Trackmania Nations je free igra i za nju ne treba nikakav crack, za Trackmania Sunrise trebas imati original igru i tebi ne radi jer imas piratsku verziju tako da to nije dozvoljeno na forumu.
Pokušaj bar broncu dobit na toj zadnjoj stazi.
Pokušaj bar broncu dobit na toj zadnjoj stazi.
nema bronce, srebra i zlata. samo nadeo. traje 1 sat i 5 sekundi. 60 krugova. za poludit
LOL!!! Ludo!!! Probaj nabaviti TM sunrise ili nešto...