ne mogu izdržati, imam igu na kompu i ne mogu je igrati
kada će više neki patch
kada će više neki patch
kada će više neki patch
STRPLJEN SPAŠEN
hmm.. ja imam ati hd4870 i sve radi bez problema, danas sam igrao one pocetne misije kojih 20-ak minuta jer nisam mogao duze i sve je ok zasad
i ja sam SVE prešao, više neznam ni šta da radim po gradu osim da se vozikam okolo i ubijam naciste
kada će više ti 9.12 driveri
možda oni pomognu
koje drivere koristis ja ne mogu igrat na xpu mi je radilo normalno ali na win 7 blokira slika :( mozda je do drivera ovih novijih
imam win 7 i 9.11 ati drivere, ali neče
igra blokira
stavljam win xp da vidim dali će raditi
evo laušove rece
on je kralj, obožavam gledati njegove recenzije
heh visak je najjači. Jel osjetite toplinu? Ne. Pi*ka vam materina nemojte da vam zapalim stan pa ce te osjetiti toplinu heheh
ima li netko od vas - win 7
- ati radeon hd3870
a da mu radi igra kako treba
hmm.. ja imam ati hd4870 i sve radi bez problema, danas sam igrao one pocetne misije kojih 20-ak minuta jer nisam mogao duze i sve je ok zasad
Koji OS imaš?
Jel radi na visti 32-bitnoj?
Jel radi na visti 32-bitnoj?
Ja sam probao. Nije radilo.
ja igran na Win XP SP3 sa Ati HD4850 ,Core2 Duo @ 3.16 Ghz ,2 GB DDR2 i igra doslovno leti..
Istina igra san tek samo početni dio (cirka oko pola sata) i nije bilo s ničim problema.. Vidin da ima dosta pritužbi da ne ide sa ATIjevim karticama,ali kod mene stvarno sve super.. možda jedino kasnije nešto pođe po zlu,al zasad ok.. Nisan primjetia nikakve probleme ni kod vožnje,akcije,eksplozije (ona prva misija) da išta trza il da ima nekih vidljivih smetnji po monitoru..Btw instalirani su ATI 9.11 driveri..
A šta se tiče same igre,onako na prvi balun (kako se u nogometnom žargomu kaže) ispada ka neka kombinacija Assassin's Creeda i GTA-a,al to je sad skroz grubo opisano jer zapravo nisan ni počea igrat igru kako se kaže..
Gledaj, to je novi sustav napredovanja kroz igru...Dio svijeta je crno bijeli sve dok je pod nacističkom vlašću, kad ga oslobodiš postaje u boji...
Vrlo orginalno
Tako je
Zna li ko Kako UCI U TENK I OKLOPNA VOZILA ZNAM U HALF TRACK AL NE U DRUGA MOLIM POMOC.
Zna li ko Kako UCI U TENK I OKLOPNA VOZILA ZNAM U HALF TRACK AL NE U DRUGA MOLIM POMOC.
pa popni se na vrh tenka i onda uđi u njega
Pročitao sam da je primijećen taj problem kod vlasnika ATI kartica i da se ubrzano radi na izbacivanju patcha...Nadam se da će isti brzo izaći. Moram priznati da sam pomalo razočaran tim propustom...Pa zar nitko od testera te igre ne koristi ATI grafičke kartice??
Mislim da će taj propust izbaciti kroz nove catalyst drivere krajem 12. ili možda početkom 1. mjeseca. Vjerojatno im se ne isplati davati hotfix.
EDIT: Na ATI-jevim stranicama piše da driveri izlaze 16.12 (srijeda)
'Catalyst Maker
Currently on vacation in Florida. Be back in 10 days. Cat 9.12 target is Dec 16th. Tons of free games when I come back. Later! 4 days ago'
bilo bi lijepo da izađu sutra, a još lijepše da rješe problem
heh visak je najjači. Jel osjetite toplinu? Ne. Pi*ka vam materina nemojte da vam zapalim stan pa ce te osjetiti toplinu heheh
Men i osobno te njihove kreveljade su tupave,nimalo smiješne. Neznam koliko godina moraš imat da ti to bude smiješno
igra mi dosadila nakon 2 dana!!ispocetka je prica fantasticna al kasnije se sve svodi na isto sranje!!Dosadno!!!!!!!!!!!!!!!!!Brisanje sa kompa i bok!cak ju nisam ni sprzio da imam za kasnije ak mi se bude igralo!!
Men i osobno te njihove kreveljade su tupave,nimalo smiješne. Neznam koliko godina moraš imat da ti to bude smiješno
Nedavno sam otkrio te recenzije na tportalu i ne mogu reći da su loše, ali koji put znaju pretjerati s onim njihovim 'upadicama' koje često znaju biti poprilično blesave, nepristojne i neprimjerene...
Meni se također jako sviđa recenzija ali "zafrkancija" mi nije sjela.
ova tema se zove : The Saboteur
a ne laušove recenzije. j*b* vas lauš pričajte malo o igri
on je kralj, obožavam gledati njegove recenzije
to je bilo na početku ali šta je previše je previše