The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: The Saboteur
GeForce kaže...

ne kuzim sta se zale svi na ovu igru. ja sa HD 4870x2 nemam apsolutno nikakvih problema, takoder sam skinuo jedino dostpupnu trenutno RELOADED verziju

Daj bože da budem i ja takve sreće Smijeh

Tko hoda, ne trči! ; Bolje biti cijeli život bogat nego 1 dan siromah.
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

ne kuzim sta se zale svi na ovu igru. ja sa HD 4870x2 nemam apsolutno nikakvih problema, takoder sam skinuo jedino dostpupnu trenutno RELOADED verziju

Koje drivere imaš?

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan
GeForce kaže...

koje drivere imas?

EDIT:prestigo me thuglife za jednu sekundu :P

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 22:31 (TopForumaš).
17 godina
The Saboteur

Igra mi se u ovih par minuta igranja čini jako dobra...Sviđa mi se jako Sin City style grafika, sandbox svijet je dobar, no misije su, barem u početku, dosta linearne...
Sposobnost penjanja glavnog lika je jako dobro iskombinirana, jedine zamjerke idu na malo "tvrdi" voice acting...

EDIT : izgleda da nemaju samo ATI-jevci problema sa igrom jer i meni na GTX 260 se nekad igra crasha...Ili stane ili samo ode u winse...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 22:35 (Ad4pt3r).

4 0 hvala 4
17 godina
The Saboteur

Oprostite na duplom postu ali zanima me jel vi možete saveati u ovoj igri??

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Igra mi se u ovih par minuta igranja čini jako dobra...Sviđa mi se jako Sin City style grafika, sandbox svijet je dobar, no misije su, barem u početku, dosta linearne...
Sposobnost penjanja glavnog lika je jako dobro iskombinirana, jedine zamjerke idu na malo "tvrdi" voice acting...

EDIT : izgleda da nemaju samo ATI-jevci problema sa igrom jer i meni na GTX 260 se nekad igra crasha...Ili stane ili samo ode u winse...

mogo si malo blize doc na prvoj slici ovako se slabo vidiNamigiva

battlefield bc 2 :D// pills here
17 godina
The Saboteur

Nisam mogo preko nazija :D

0 0 hvala 0
16 godina

Meni se isto cinilo da se nemoze snimit pozicija , ali izgleda da treba zavrsit misiju pa onda snimit , prosao sam level gdje njemci osvajaju pariz i onda mi je normalno snimio , zasad mi se igra bas svida

17 godina
The Saboteur

Pa ja sam završio one dvije misije na početku i ne mogu saveat...Im li tko kakvu ideju...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Saboteur
može li mi netko dati savjet da li da si uzmem igru ili ne, svi savjeti su dobrodošli :)

0 0 hvala 0
17 godina
The Saboteur

Evo meni je igra jako dobra...Super je kombinirano veranje po zgradama i sand box svijet, atmosfera je dinamična, ima prerušavanja, šuljanja, borbe i srcedrapajuče priče..
Tak ako si ljubitelj takvog tipa igara uzmi si je..
Ako nisi siguran isprobaj prvo kod nekoga pa odluči...

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Evo meni je igra jako dobra...Super je kombinirano veranje po zgradama i sand box svijet, atmosfera je dinamična, ima prerušavanja, šuljanja, borbe i srcedrapajuče priče..
Tak ako si ljubitelj takvog tipa igara uzmi si je..
Ako nisi siguran isprobaj prvo kod nekoga pa odluči...

da, sve to što si nabrojao je ok, ali nekako me odbija ovaj crno-bijeli "svijet"

17 godina
The Saboteur

Gledaj, to je novi sustav napredovanja kroz igru...Dio svijeta je crno bijeli sve dok je pod nacističkom vlašću, kad ga oslobodiš postaje u boji...
Vrlo orginalno

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Gledaj, to je novi sustav napredovanja kroz igru...Dio svijeta je crno bijeli sve dok je pod nacističkom vlašću, kad ga oslobodiš postaje u boji...
Vrlo orginalno

nakon koliko vremena napredovanja u igri dolazi kolor?

17 godina
The Saboteur

Gledaj....Boja ti dolazi s obavljanjem misija...Kak obavljaš misije tak obojaš određene dijelove Pariza ( kao u GTA dok osvajaš ulice i gradove )...
A i u kojoj još igri moš čuti svečenika da veli "blow his fucking head off" Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 16:02 (Ad4pt3r).

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

gledam trailer i to mi sve više lič kao kopija modernog GTA, samo naravno ne i radnja koja se odvija za vrijeme 2 svjetskog rata ako se ne varam

OOps tek sam sad vidio i tvoj remark na GTA :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 16:14 (moron1000).
17 godina
The Saboteur

Više je ko Godfather ili Mafia...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Pa svakako naslov za isprobati Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Saboteur
da.....mislim da ću skinuti.......ovaj, kupiti :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

evo i ja isprobo igru

nemam nikakvih tehnickih problema s njom igro sam oko 50min(valjda jer imam stare drivere LOL)

a prvi dojmovi su odlicni

pentranje me iznenadilo kolko je dobro te nije ukoceno

do sad sam prešo par misijai mogu reci da je igra vodena snažnom pričom sto mi se sviđa pogotovo za jednu sandbox igru

ima svega,ljubavi,utrka,švaba te pocetak rata itd.

uglavnom prvi dojmovi su odlicni te nemam nikakvih zamjerki pa preporucam da isprobate

EDIT:evo došao do acta 1

stvarno igra je totalno vođena snažnom pričom di ww2 samo služi kao podloga za vrijeme radnje

btw dal ak ima neko koji je isto došao do act1 zna sta se proizvodi u onoj švabskoj tvornici di te otmu zajedno sa julesom(necu spoilat)?

Najnovija fora u 2r. srednje:Pazi s kime spavaš
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 19:35 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Saboteur

Meni kad bježim iz te tvornice igra zbloka i neće dalje.

Također nemogu ni snimit.

Obrisao sam je iako nije uopće loša jer mi se ne da zafrkavat s novim patchevima i crackovima.

Možda je ponovno instaliram ako se to riješi i ne imadnem šta igrat...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Meni kad bježim iz te tvornice igra zbloka i neće dalje.

Također nemogu ni snimit.

Obrisao sam je iako nije uopće loša jer mi se ne da zafrkavat s novim patchevima i crackovima.

Možda je ponovno instaliram ako se to riješi i ne imadnem šta igrat...

imaš u serials ws crack fix vidio sam kad sam nešto tražio....pokušaj taj, ja nisam imao nikakvih problema iako mi igra s vremena na vrijeme šteka

17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Oprostite na duplom postu ali zanima me jel vi možete saveati u ovoj igri??

Ja mogu saveati, ali ne mogu loadati. Kad odem na load game tamo su mi svi saveovi corupted.

PS: Dajte molim vas čim izađe nekakav patch ili fix da odmah tu postate.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Igra se instalirava, mislim da ću početi igrati za par sati jer trenutačno nemam vremena.

Vaš treći hrvatski predsjednik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

btw jedna napomena u igri ima puno xxx-a i golotinje xD ^^

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Meni igra radi odlično i igram je već 2 dana bez prestanka ( osim spavanja ), jako sam zadovoljan igrom i dao bih joj ocjenu negdje 8.5/10. Moglo se još doradit, ali igra je superzabavna i ima puno sadržaja i naravno nikad nije dosadno ubijat naciste, a ovdje ih stvarno ima pregršt i nesmijem zaboravit napomenut cice i guzice na svakom ćošku lol.

Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Uspio sam natjerati igru da proradi, ali na XP-u. Na sedmici 64-bitnoj mi ne radi.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Saboteur
igra je odlična, iako je preslična GTA-u, osim naravno po vremenskom razdoblju u kojem se odvija radnja........nisam vidio da je to itko ovdje spomenuo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

evo i ja isprobo igru

nemam nikakvih tehnickih problema s njom igro sam oko 50min(valjda jer imam stare drivere LOL)

a prvi dojmovi su odlicni

pentranje me iznenadilo kolko je dobro te nije ukoceno

do sad sam prešo par misijai mogu reci da je igra vodena snažnom pričom sto mi se sviđa pogotovo za jednu sandbox igru

ima svega,ljubavi,utrka,švaba te pocetak rata itd.

uglavnom prvi dojmovi su odlicni te nemam nikakvih zamjerki pa preporucam da isprobate

EDIT:evo došao do acta 1

stvarno igra je totalno vođena snažnom pričom di ww2 samo služi kao podloga za vrijeme radnje

btw dal ak ima neko koji je isto došao do act1 zna sta se proizvodi u onoj švabskoj tvornici di te otmu zajedno sa julesom(necu spoilat)?

To je tvornica auta kolko ja znam.

Potpis
15 godina
neaktivan
The Saboteur

ja sam na 45% game completion tak da uzivam al moram reci da igra ima dosta tehnickih problema

to joj je najveca mana

razlog tomu je vjerojatno gestapovski režim EA prema developerima te sto je pandemic studios propao prije izlaska igre tako da nema onog završnog poliranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice