The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Saboteur

ne mogu izdržati, imam igu na kompu i ne mogu je igrati

kada će više neki patch

ma da
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: The Saboteur
XXL Gamer kaže...

ne mogu izdržati, imam igu na kompu i ne mogu je igrati

kada će više neki patch

STRPLJEN SPAŠEN

16 godina
The Saboteur

hmm.. ja imam ati hd4870 i sve radi bez problema, danas sam igrao one pocetne misije kojih 20-ak minuta jer nisam mogao duze i sve je ok zasad

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
imam grafu hd 4850 i windows 7 i takoder radi bez problema :),presao sam i to negdje najmanje 50 misija..stoga nevidim gresku nigdje :D
15 godina
protjeran
dado16 kaže...
imam grafu hd 4850 i windows 7 i takoder radi bez problema :),presao sam i to negdje najmanje 50 misija..stoga nevidim gresku nigdje :D

i ja sam SVE prešao, više neznam ni šta da radim po gradu osim da se vozikam okolo i ubijam naciste

15 godina
neaktivan
The Saboteur

kada će više ti 9.12 driveri

možda oni pomognu

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koje drivere koristis ja ne mogu igrat na xpu mi je radilo normalno ali na win 7 blokira slika :( mozda je do drivera ovih novijih

15 godina
neaktivan
The Saboteur

imam win 7 i 9.11 ati drivere, ali neče

igra blokira

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

stavljam win xp da vidim dali će raditi

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
The Saboteur

on je kralj, obožavam gledati njegove recenzije

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

heh visak je najjači. Jel osjetite toplinu? Ne. Pi*ka vam materina nemojte da vam zapalim stan pa ce te osjetiti toplinu hehehSmijeh

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

ima li netko od vas - win 7

- ati radeon hd3870

a da mu radi igra kako treba

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

hmm.. ja imam ati hd4870 i sve radi bez problema, danas sam igrao one pocetne misije kojih 20-ak minuta jer nisam mogao duze i sve je ok zasad

Koji OS imaš?

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
The Saboteur

Jel radi na visti 32-bitnoj?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Jel radi na visti 32-bitnoj?

Ja sam probao. Nije radilo.

17 godina
neaktivan
The Saboteur

ja igran na Win XP SP3 sa Ati HD4850 ,Core2 Duo @ 3.16 Ghz ,2 GB DDR2 i igra doslovno leti..

Istina igra san tek samo početni dio (cirka oko pola sata) i nije bilo   s ničim problema.. Vidin da ima dosta pritužbi da ne ide sa ATIjevim karticama,ali kod mene stvarno sve super.. možda jedino kasnije nešto pođe po zlu,al zasad ok.. Nisan primjetia nikakve probleme ni kod vožnje,akcije,eksplozije (ona prva misija) da išta trza il da ima nekih vidljivih smetnji po monitoru..Btw instalirani su ATI 9.11 driveri..

A šta se tiče same igre,onako na prvi balun (kako se u nogometnom žargomu kaže) ispada ka neka kombinacija Assassin's Creeda i GTA-a,al to je sad skroz grubo opisano jer zapravo nisan ni počea igrat igru kako se kaže..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Gledaj, to je novi sustav napredovanja kroz igru...Dio svijeta je crno bijeli sve dok je pod nacističkom vlašću, kad ga oslobodiš postaje u boji...
Vrlo orginalno

Tako je

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
protjeran
The Saboteur

Zna li ko Kako UCI U TENK I OKLOPNA VOZILA ZNAM U HALF TRACK AL NE U DRUGA MOLIM POMOC.

Za volanom guja a u krevetu oluja!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Zna li ko Kako UCI U TENK I OKLOPNA VOZILA ZNAM U HALF TRACK AL NE U DRUGA MOLIM POMOC.

pa popni se na vrh tenka i onda uđi u njega

17 godina
neaktivan
The Saboteur

Pročitao sam da je primijećen taj problem kod vlasnika ATI kartica i da se ubrzano radi na izbacivanju patcha...Nadam se da će isti brzo izaći. Moram priznati da sam pomalo razočaran tim propustom...Pa zar nitko od testera te igre ne koristi ATI grafičke kartice??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Mislim da će taj propust izbaciti kroz nove catalyst drivere krajem 12. ili možda početkom 1. mjeseca. Vjerojatno im se ne isplati davati hotfix.

EDIT: Na ATI-jevim stranicama piše da driveri izlaze 16.12 (srijeda)

'Catalyst Maker

Currently on vacation in Florida. Be back in 10 days. Cat 9.12 target is Dec 16th. Tons of free games when I come back. Later! 4 days ago'

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 16:47 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

bilo bi lijepo da izađu sutra, a još lijepše da rješe problem

ma da
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
M0by kaže...

heh visak je najjači. Jel osjetite toplinu? Ne. Pi*ka vam materina nemojte da vam zapalim stan pa ce te osjetiti toplinu hehehSmijeh

Men i osobno te njihove kreveljade su tupave,nimalo smiješne. Neznam koliko godina moraš imat da ti to bude smiješno Neodlučan

Kupujem afričkog tvora.
15 godina
protjeran
The Saboteur

igra mi dosadila nakon 2 dana!!ispocetka je prica fantasticna al kasnije se sve svodi na isto sranje!!Dosadno!!!!!!!!!!!!!!!!!Brisanje sa kompa i bok!cak ju nisam ni sprzio da imam za kasnije ak mi se bude igralo!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
M0by kaže...

Men i osobno te njihove kreveljade su tupave,nimalo smiješne. Neznam koliko godina moraš imat da ti to bude smiješno Neodlučan

Nedavno sam otkrio te recenzije na tportalu i ne mogu reći da su loše, ali koji put znaju pretjerati s onim njihovim 'upadicama' koje često znaju biti poprilično blesave, nepristojne i neprimjerene...

16 godina
The Saboteur

Meni se također jako sviđa recenzija ali "zafrkancija"  mi nije sjela.

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

ova tema se zove : The Saboteur

a ne laušove recenzije. j*b* vas lauš pričajte malo o igri

ma da
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina