The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Saboteur

dali radi s njima igra?

EDIT:probao i neradi ni s novim driverima (barem meni)   :(

roby
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 10:35 (petkovicroby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Saboteur

Ni meni ne radi s novim driverima..Sta ucinit?

EDIT: Sada skidam 9.12 hotfix pa cu probat.

EDIT2:Ku*ac,neradi ni s hotfixom..J*bem ti razvaljeni ati non stop problemi oko tih glupih drivera,nikad nis ne  naprave kak treba.Viče

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 11:08 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: The Saboteur
Fake_Alert kaže...

Ni meni ne radi s novim driverima..Sta ucinit?

EDIT: Sada skidam 9.12 hotfix pa cu probat.

EDIT2:Ku*ac,neradi ni s hotfixom..J*bem ti razvaljeni ati non stop problemi oko tih glupih drivera,nikad nis ne  naprave kak treba.Viče

Ljudi, ljudi...pa već smo rekli da ne radi s novim driverima. Kažu da danas službeno izlazi patch za igru. Dakle, kod nas danas vrlo kasno ili tek sutra. Ali vjerujem da će ovaj put sve raditi...

17 godina
neaktivan
The Saboteur

Izgleda da se nisam prevario kad sam rekao da ovaj petak 'ovi krajevi' neće doživjeti izdavanje patcha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Saboteur

Eo ga igra radi sa hotfixom 9.12 ali je banana,nakon 3 sec sto udes u igru i vidis lika zasteka sve i cuje se zvuk al banana,slika je zmrznuta..Znaci nis Plač

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
The Saboteur

znaci jos niste dobili fix?

nadam se da cete sto prije uspijet igrat jer se igra stvarno isplati probat

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Doista još nema fixa...Nevjerojatno

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

Patch je online ali sada treba crack za patch ..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

DOŠAO JE I TAJ DAN:LINK ZA PATCH

EDIT: Ljudi na njihovom forumu kažu da imaju iste probleme i da je pomak baš praktički nikakav

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 8:52 (308gtsfan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
The Saboteur

Taman se mislio pohvalit kako mi igra radi i nakon 30 sec igra je opet u banani,ekran se smrzne i gotovo..Bem ti kad neznaju napravit posten patch!Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

niti patch niti novi driveri vam ne pomazu?

katastrofa

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Hahaha..da...baš loše...Igra je propala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

na pc-u na konzolama ne

a sta ces kad je pandemic kreatro ove igre propo radi nacističkog režima EA

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Riker kaže...

na pc-u na konzolama ne

a sta ces kad je pandemic kreatro ove igre propo radi nacističkog režima EA

Hahhaa..dd..

16 godina
neaktivan
The Saboteur

Ja započnem igru i samo počne svirat mandolina i harmonika i krajjjjjjjj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

oni su napravili ovu igricu samo kako bi vi kupili nVidu :D ja volim i ati i nvidu .. volio bi da se udruze i naprave nATIvidiu XD

xF: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 14:40 (rebelsy).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imao sam prije ove ati kartice nvidiu i ne zalim prelazak..

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 18:16 (PlayMaker10).
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Da...čim se instalirao patch, opet igru treba crackirati...A čim se to učini, opet je jednaka stvar..Kad će izdati crack za patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Da...čim se instalirao patch, opet igru treba crackirati...A čim se to učini, opet je jednaka stvar..Kad će izdati crack za patch?

haha nebreš ovce i novce xD

17 godina
The Saboteur

Za mene igra radi.. Imam win7 i ati4890 driveri 9.12.. ako netko hoce rjesenje nek mi se javi na PM.. ( vec je bio netko drugi napiso ali je netko maknio to, i moj post sa potvrdom da radi)..

p.s. nadam se da necu dobit karton, nije bez razloga uklonjeno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur
izbrisano je jer je to piratija ali i nije to je primjer kako igrat bez cda uz pomoc imagea kojeg se napravi preko nero jer je to jedini moguci nacin kako igrat bez cd-a kojeg ja mislim da se nikome neda svaki put ubacivat tako niti meni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Najbolje uz ovu igru pustiti onu temu iz večernje škole iz serije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Ja sam zahvaljujući jednom kolegi s foruma uspio pokrenuti i igrati igru. Ovom mu se prilikom još jednom zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Imam osjećaj da mi se respawnaju tornjevi i sve ono što sam srušio s dinamitom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Za mene igra radi.. Imam win7 i ati4890 driveri 9.12.. ako netko hoce rjesenje nek mi se javi na PM.. ( vec je bio netko drugi napiso ali je netko maknio to, i moj post sa potvrdom da radi)..

p.s. nadam se da necu dobit karton, nije bez razloga uklonjeno..

znaci ti si momcina koja je pomogla drugima da im napokon igra proradi :D

16 godina
neaktivan

Igra je ovako dobra ima nekoliko novih stvari ali ima previse nedostataka ... Dobar detalj je sa crno/bijelim svijetom sto ce netko pokupit vjerojatno rockstarsi da 2,3,4,5... gradovi u gta budu sivi a kad se otvori svijet da budu normalni ... ali otom potom ... ovo sa ATI karticama je za*eb veliki ... imam hd4850,quad,win7 .. igra radi normalno i onda nakon 30 min pocne stekanje pa onda esc, ctrl-alt-del ... ma dosadno preso sam 15-ak misija i dosadilo mi to raditi ... kad / ako dodje patch cu ga mozda staviti da probam igru .. ali sve u svemu igra nije vrijedna neke velike slave ... u zadnje vrijeme nema postene igre za odigrati ( ovog žarna )

Kybe Morgan
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 17:20 (Kybe).
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Evo, igrao sam je sat vremena pa prema tome mislim da je mogu i komentirati. Igra je sve u svemu, ok. Zabavno ju je za igrati, i čak mi se i priča ne čini lošom. Grafika se mogla i boljom napraviti, ali ok je i to. Dio koji mi se najviše sviđa jest onaj u kojem se pojavljuju 'plesačice' koje je za živce dobro gledati Smijeh Ima tu još puno sitnica za otkriti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Riker kaže...

Ja sam zahvaljujući jednom kolegi s foruma uspio pokrenuti i igrati igru. Ovom mu se prilikom još jednom zahvaljujem.

boga mazo pa ako si uspio, podijeli sa svima.......

16 godina
Robert-Je-Glup kaže...
Riker kaže...

boga mazo pa ako si uspio, podijeli sa svima.......

Pa i samnom.Đabe mi stoji na kompu i skuplja prasinu.

17 godina
TopForumaš kaže...

znaci ti si momcina koja je pomogla drugima da im napokon igra proradi :D

Zar se ne smije ?? :D

To je sve zbog Bozicnog duha.. :))

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice