The Saboteur

poruka: 330
|
čitano: 356.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: The Saboteur
TopForumaš kaže...
moron1000 kaže...
TopForumaš kaže...

da priča je odlična

pogotova zadnja misija:

atmosfera na eiffelovom tornju ravna je stvarno nekom psihološkom-akcijskom trileru u toj zadnjoj misiji

jesi se popeo na vrh  da vidiš pogled?

ofc

scenic pogled dobis onda +70 contraband

to mi je zadnje bilo sto sam ucinio u toj igri pošto sam ju prešo i side misije isto sumnjam da cu jednog dana ponovno zaigrat

al je ono zvijer od bolida, onaj sa 4 kotača odostraga sa nitrom :)  hahaha

15 godina
neaktivan
The Saboteur

ovako da vas pitam, jeste li imali problema sa igro, ja sam je danas skinuo i kad udem u igru zasteka, npr, stisnem nes game pa zateka, onda stisnem ctrl+alt+del da izadem iz igre pa opet se odmrzne i onda opet kad nesto zelim kliknut opet.... ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

i kao se trese slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gaastra kaže...

ovako da vas pitam, jeste li imali problema sa igro, ja sam je danas skinuo i kad udem u igru zasteka, npr, stisnem nes game pa zateka, onda stisnem ctrl+alt+del da izadem iz igre pa opet se odmrzne i onda opet kad nesto zelim kliknut opet.... ???

Gaastra kaže...

i kao se trese slika

Ti il se šališ il si pao s marsa, pa pogledaj zadnjih desetak stranica ili koliko ih već ima i sve će ti biti jasno.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Ova igra je kao kopija srpske serije 'Otpisani' 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
The Saboteur
ma igra je predobra, haha ja jednom jurim, bježim od nacista i za mnom ide onaj motor sa dvojicom vojnika a ispred mene dolazi još jedan punom brzinom obojica, i ja samo kad smo si došli skroz blizu samo skrenio naglo udesno i oni se frontalno zabili jedan u drrugi haha ma to je teško za opisati to je trebalo vidjet

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Saboteur

kada će neki patch ili fix

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXL Gamer kaže...

A rekli su oni biseri od developera da rade na tome, stoga je samo pitanje vremena.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
XXL Gamer kaže...

A rekli su oni biseri od developera da rade na tome, stoga je samo pitanje vremena.

ma ti se šališ!

16 godina
neaktivan
The Saboteur

ovako imam ovi igru The Saboteur,i imam windows 7 sve u redu kad pokrenem igrici i kad ocu new game i tamo kod ucitavanja igra mi se smrzne,ja cujem zvuk i to sve korake al je slika zamrznuta ,molim help

SUICIDE-because the world is better place without you
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

ovako imam ovi igru The Saboteur,i imam windows 7 sve u redu kad pokrenem igrici i kad ocu new game i tamo kod ucitavanja igra mi se smrzne,ja cujem zvuk i to sve korake al je slika zamrznuta ,molim help

taj problem skoro svi ati korisnici imaju

cekaj fix ili tako nesto

16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Treba doći patch...rekli su ti već...strpi se...nemogu ni ja igrat...

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
16 godina
neaktivan
The Saboteur

e jel neko zna kak se namjesti da ti xfire detektira igru??

ich liebe cod...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Saboteur

EPIC FAIL:

LOL LOL
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
Ryder007 kaže...

Treba doći patch...rekli su ti već...strpi se...nemogu ni ja igrat...

http://www.unigamesity.com/how-to-fix-the-saboteur-crashes-and-freezes/

Jedno od rješenja; ali ne i u potpunosti da radi sve kak treba, ali zato je bar donekle igrivo...

17 godina
neaktivan
The Saboteur

Ja nisam nikako mogao pokrenuti igru na windowsima 7, pa sam opet instalirao XP i sad radi. Ja sam mislio da neću više nikad morati koristiti XP, ali eto.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

ma  nema sanse da brisem win zbog jedne igre koji neradi dobro ;)

izaci ce patch uskoro :)

roby
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
petkovicroby kaže...

ma  nema sanse da brisem win zbog jedne igre koji neradi dobro ;)

izaci ce patch uskoro :)

Ja nisam brisao win, instalirao sam XP na drugi disk.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
The Saboteur

u perkovima, kako uništiti neki train brigade RDX eksplozivom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
harpy21 kaže...

nije train brigade, nego train bridge. To je most po kojem prolazi vlak. Vjerovatno se samo stavi RDX i detonira. Idem sad igrat pa ako je neka caka ću reć.

Potpis
16 godina
neaktivan
The Saboteur

Zna ko rješit ovaj problem? Upalim igru sve ide normalno, loada i to. I kada mi dođe ono za brightnes ja si podesim stisnem accept, loada i onda stalno bude crni ekran i ima neki zvuk kiše ili nekog upaljenog motora.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M0by kaže...

Zna ko rješit ovaj problem? Upalim igru sve ide normalno, loada i to. I kada mi dođe ono za brightnes ja si podesim stisnem accept, loada i onda stalno bude crni ekran i ima neki zvuk kiše ili nekog upaljenog motora.

Ljenčino, čitaj postove gore.

15 godina
neaktivan
The Saboteur

dosta nas ima taj problem

pa zato se svi strpimo da dođe neki patch

ma da
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...
harpy21 kaže...

nije train brigade, nego train bridge. To je most po kojem prolazi vlak. Vjerovatno se samo stavi RDX i detonira. Idem sad igrat pa ako je neka caka ću reć.

lolol

17 godina
neaktivan
The Saboteur

Nabavio igru. Nisam bio počašćen pa stoga kao i većina imam problem. Ništa, ostaje mi da čekam na neki patch ili na neko konkretno rješenje problema pa da zaigram. Kratki dojam igre ću napisati kada ću uspjeti doći dalje od main menua.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
The Saboteur

jel bi ja mogel igrat ovu igru na svojoj konvfi?

In love with motorbikes and computers.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

jel bi ja mogel igrat ovu igru na svojoj konvfi?

RAM i grafička bi još i mogli proći, ali problem ti je procesor.

15 godina
neaktivan
The Saboteur

ma barem nemaš ati grafu

ma da
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Saboteur

Evo da napišem za mostove one, to tek kasnije u igri dobiješ bridge killer pakete da to razbijaš, tako da prelazi pa ćeš doć do toga.

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

Evo da napišem za mostove one, to tek kasnije u igri dobiješ bridge killer pakete da to razbijaš, tako da prelazi pa ćeš doć do toga.

Arridvederči sinjorina, arivederči moja mala, tolikotoga si mi dala, arivederči mijamor........!!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice