Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.694
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
nCh! kaže...
leedo kaže...

procesor intel core 2 duo 2.53, 3 gb rama, graf:geforce 8600gts 256mb i 160gb HDD.. neznam kolko je zahtijevna igra.. ??

Bit će to ok za negdje medium detalje.

igra je 450 kn u algoritmu.

Ja kupio za 409 u svijet medija + dostava 10 kn mislim da je bilo. Sad je vidim na nabavi 399.Tak da ono neka covijek  ustedi novce izbjegavajuci algoritam.  Smijeh

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ma ok, ja sam svoju platio 320 sa poštarinom pošto sam naručio preko neta iz velike britanije (original u trgovini dakle ništa švercano), ali su mi je pustili kroz carinu bez taksi.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

no hoce ko kupiti igru?

cijena je 260kn

zainteresirani javite mi se na pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
bit ce to dosta, odes u algoritam il tak nesto kazes dajte mi starcraft 2, platis im ~350kn i to je to... :-)

približno 450 kn :D :D :D

nego. jel ima tko za igrat preko b-net-a.

2v2 ili 3v3 da igramo. (nudim se kao igrač terana ili zerga :D )

16 godina
neaktivan

Zašto prodaješ ?Ne sviđa ti se ?

Majke mi !
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jel mi može neko reći kako prijavit cheatera na osnovu replaya na kojem se očito vidi da frajer nema fow i da gleda cijelo vrijeme u to kaj radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Zašto prodaješ ?Ne sviđa ti se ?

ma zakon je igra i sve i nisam los (platinum 1v1)

ali mi je 10x draze gledat na you tube profice kak igraju nego da ja sam igram

duge macro igre su mi zamorne i teske pa jos vise gubim motivaciju i volju za igranje

također trebaju mi novci za novi call of duty

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

jel mi može neko reći kako prijavit cheatera na osnovu replaya na kojem se očito vidi da frajer nema fow i da gleda cijelo vrijeme u to kaj radim?

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&tag=hacksform&rhtml=true

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Jel i drugima ne radi multiplayer ili samo meni. Sve ono 1v1 2v2 3v3 itd i za odabrat rasu mi je prazno. Kao da ne postoje te opcije. wtf?!

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne radi svima tak da no sikiriki.
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Eto riješeno

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2
MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Pozz. pitanje jel potrebno bit stalno spojen na internet da bi igro single player ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Pozz. pitanje jel potrebno bit stalno spojen na internet da bi igro single player ??

pa ne. (barem ja nisam)

kad se jednom spojiš možeš otič i 100km dalje od konekcije za net. ali prilikom pokretanja moraš biti ON kad se moraš prijabit na BN

17 godina
Puls3 kaže...

Možeš ga igrati offline kao guest, ali da bi dobijao achievemente moraš imati konstantnu konekciju s netom. Čak i ako se ulogiraš sa internet konekcijom, onoga trena čim ti nek pukne (ugasi se / nestane) dobiješ poruku da nije moguće dobiti achievemente za dotičnu misiju te da su oni trenutno ugašeni dok ponovno ne uspostaviš vezu s internetom.

Herbalife
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Pozdrav amo smijem pititati dali neko ima guest key za sc2, za mog frenda, ja imam igru.

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Kao što je rečeno, nema achievementa ako nisi spojen, ali uz to postoji i bug koji nekima (kao npr. meni) uopće ne da pristup igri kada nemaš pristup internetu (ili kad su njihovi serveri u banani).

To će navodno patch 1.1  riješiti koji samo što nije...

15 godina
neaktivan
ivm kaže...

Pozdrav amo smijem pititati dali neko ima guest key za sc2, za mog frenda, ja imam igru.

Ako imaš igru onda imaš i dva guest keya.. :)

Gluparija. "Cheateri, prestanite varati odmah ili ćemo vam banat accounte". Kakva upozorenja, bakrači? Ako je nepobitno dokazano da netko vara, banaj i gotovo. A ne dijeliti packe i govoriti no-no.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 13:01 (baba).
16 godina

Kupio sam samo cd key ne kutiju zato nemam guest key.

Ajde ako neko ima, ako ocete dodajte me u igri

BallinCRO

530

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

1 pitanje ako netko zna odgovorit, onaj bonus pool što daje bodove ako nisi jedno vrijeme aktivan, ja sam trenutno u platinum ligi, nisam igrao 4 dana imam oko 65-70 ne znam točno, svaki puta kad pobjedim bodovi mi ostaju, znači ne zbraja ih u one bodove na ljestvici. Jel to zato što sam u platinum ligi, a u ostalim ligama ti zbraja (jer moraš biti dobar igrač da bi bio u platinum pa zato ne dozvoljavaju da napreduješ tako lako ili???)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Trebalo bi ti zbrajati u svakom slučaju. Provjeri support forume vezane za sc2.

Herbalife
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

ROFL, no dobro misli taj lik. Bilo bi i ljudi koji bi to popušili.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 11:14 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Pomagajte ljudi!

Otvorio acc na BattleNet-u sa ciljem kupnje digitalne verzije igre. Sustav me automatski stavio u eu regiju (logicno - po odabranoj zemlji). I sto imam za vidit - igra dodje 69€. To je grubo nekih 500kn. U Algoritmu igra dodje 450kn (ovo stvarno nema logike da je kutija jeftinija i to u algoritmu).

Primjetio sam da mogu promjeniti regiju na SAD - ako se ne varam onda digitalna verzija dodje 69$ sto je ipak jeftinije i od algoritma i od eu verzije. E sad.. pitanje:

Koja se regija najvise igra kod nas - EU ili SAD?? Koju ste vi kupili??

Hvala na odg!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam da li je uopce moguce da promijenis na US, ali i da mozes neznam kolko ti je to pametno zbog lagga.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

iskreno. ja bi ti više preporučil da kupiš negde sa kutijom. jer ako gledaš sa US područja ti je nekih 40-50kn jeftinija nego u algoritmu, i barem nečeš imat problema sa instalacijom. (znam to jer mi jedan frend kupio preko neta i skinuo pa nije mogao instalirat igru, pa sam mu morao posudit svoj DVD)

tako da su kutijice zakon :D :D :D

a i mislim da se da nač po nekim nižim cijenama jer je algoritam najskuplji, a ako si iz VŽ-a onda moraš u algu kupit jer nigdje drugdje nisam našao SC2

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Yaki kaže...

Pomagajte ljudi!

Otvorio acc na BattleNet-u sa ciljem kupnje digitalne verzije igre. Sustav me automatski stavio u eu regiju (logicno - po odabranoj zemlji). I sto imam za vidit - igra dodje 69€. To je grubo nekih 500kn. U Algoritmu igra dodje 450kn (ovo stvarno nema logike da je kutija jeftinija i to u algoritmu).

Primjetio sam da mogu promjeniti regiju na SAD - ako se ne varam onda digitalna verzija dodje 69$ sto je ipak jeftinije i od algoritma i od eu verzije. E sad.. pitanje:

Hvala na odg!!

SC2 košta 59,99€, a ne 69€, što je jeftinije od Algoritma

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Yaki kaže...

Pomagajte ljudi!

Hvala na odg!!

SC2 košta 59,99€, a ne 69€, što je jeftinije od Algoritma

ili kupite od mene za 250kn :D

17 godina
TopForumaš kaže...

ili kupite od mene za 250kn :D

Izdajico...

Automatski te smjesti u europu, nemreš niđe drugdje igrat.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja čvrsto odlučio čekati dok izađe kakav Battle Chest (tipa WoW što ima TBC i original u komadu) sa čitavom trilogijom u komadu pa kupiti sve zajedno po sniženoj cijeni Cool

(ne žuri mi se s kupnjom a i svjestan sam da će tako nešto izaći tek kroz 3-4 godine)

Do tada ću SP kampanje odigrati preko 'offline' verzija i malo se vježbati za MP na skirmish mapama protiv kompa Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice