Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.740
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
post kaže...

Na replayu se dobro vidi ako protivnik vara sa maphackom. Možeš gledati iz njegove perspektive i onda se vidi da cesto gleda u podrucja koja su pod "fog of war".

Evo jedan dosta razvikani video gdje Psy "razotkriva" hackera. Malo ga je prećerao sa detaljima, ali jasno se vidi kako možeš skužiti da netko hacka:

https://www.youtube.com/user/PsyStarcraft#p/u/7/LBOrDptVtak

Mene osobno više iritira drophack gdje hacker simulira da mu se protivnik dropao i dobija free win odmah na početku, ili još gore desync hack gdje kreten desinkronizira igru ako gubi i onda se ona na serveru jednostavno poništi.

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kad smo već kod toga, ovo je video gdje se vidi korištenje još jednog exploita, dosta gadnog:

Uglavnom, postoji hack koji dopušta warp-in immortala. Sad nakon svake partije protiv protosa pregledavam replay :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 11:46 (post).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
post kaže...

Sad nakon svake partije protiv protosa pregledavam replay :(

I postigneš što? Ako i hacka, teško da ćeš igrati sa istim čovjekom ponovo. :)

Blizzard ban-a accounte, ali cijeli proces traje jako dugo i što je najgore uopće se ne objavljuje javno da je netkome account ban-an, tako da svi ti balavci koji hackaju ni ne znaju da se trebaju nečeg bojati. Osim toga, ako guglaš "Starcraft 2 hacks" vidićeš da ima toliko hackova da je to jezivo. Ne samo da već postoje čitavi sajtovi posvećeni hakiranju SC2, već imaš i vodiče kako se ponašati dok koristiš hackove tako da te se ne može lako uhvatiti kroz gledanje replaya (spomenuti immortal hack - ako i je zapravo hack a ne snimka neke rane alpha verzije - ta ekipa smatra "glupim" hackom jer se vrlo lako oktriva). Maphackeri su već davno pohvatali da ne smiju gledati "skrivene" dijelove mape pa koriste isključivo minimap za varanje, a tu je puno teže dokazati da nešto ne štima. Postoje i sajtovi gdje se prodaju "zbundlani" hackovi... ma katastrofa.

Mene zanima zašto je Blizzard toliko letargičan glede svega toga i što je s onim "anti-hack" B.net sustavom s kojim su se toliko hvalili prije release-a. Znam da imaju pune ruke posla sa održavanjem Battle.net-a koji ima znatne tehničke poteškoće, ali trebali bi malo stati na kraj ovim hackovima, pa makar svaki dan stavljali novi micro-patch na igru čija će jedina funkcija biti anuliranje postojećih hackova dok se ne update-aju.

Nego to na stranu.. ima li ko kakav dobar savjet kako osvojiti one league combat achievemente? Moj trenutni plan je dogovoriti se s frendom za coop party, zakrmačiti totalno kvalifikacijske runde i onda u bronze ligi polako prikupljati achievemente. Zna li netko pametniji način?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 12:46 (baba).
17 godina
neaktivan

Ono što ne znaš je, da se ti hackovi hvataju skoro instantno. Blizzardova detekcija je prilično dobra, ali ne znaš o tome baš zato što Blizzard ima politiku ne-oglašavanja pojedinačnih banova.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ono što ne znaš je, da se ti hackovi hvataju skoro instantno. Blizzardova detekcija je prilično dobra, ali ne znaš o tome baš zato što Blizzard ima politiku ne-oglašavanja pojedinačnih banova.

Ne bih rekao. Za sve slučaje "razvikanih" hackera, tj. hackera koji su imali nesreću igrati sa casterima čiji castovi imaju parsto tisuća gledanja ban je došao tek nakon što je cast uploadan i na forumima se digla frka (što lako vidiš prema njhovom match history-ju):

Evo za već dva dana primjera (vnrocka je Psy "obavio" 30.8., GosuGuy je castan 8.9.):

http://us.battle.net/sc2/en/profile/716501/1/Vnrock/matches

http://sea.battle.net/sc2/en/profile/185152/1/yuGusoG/matches

Ja jednostavno ne vjerujem da su ova dvojica baš prvi put hackala taj put kad ih je zadesio cast (pogotovo vnrock koji baš i nije neki igrač a nekim čudom je u diamond ligi :P ). Nažalost, mislim da je Blizzova detekcija (za sada) čisto reaktivna i vatrogasna.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 12:48 (baba).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Nema pametnijeg nacina :P Frend i ja kad igramo 2v2 ako vidimo da imamo partiju jednostavno napravimo jedan achi svaki, tipa roach's life i sl. Ne preporucam vise jer nam se jednom dogodilo da partiju koju smo "imali"   na kraju spusili jer smo napravili bar dva svaki dok su ovi stackali battlecruisere...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molio bih ljude dobre volje da mi na PM pošalju guest pass da vidim kakav je multić.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina

Baci oko na pm.

Herbalife
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

a  kakav je to  guest pass pitam nako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Baci oko na pm.

Zahvaljujem zakon čovjeku!

Guest pass: 7h play time, or 14day form actiavtion (whichever comes first)      

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Strašno je loš ladder sistem. Ako nedajbože u 2v2+ zapnete ispod Platinum lige, NIKAD nećete prijeći u višu.

Igra vas matcha s takvom hrpom kretena, da je to nemoguće. Ne, ne novaka, newbova, noobova i sl., nego je 50% kretena.

Kako drugačije opisati osobu koja u startu igre napada s radilicama, ili u 30 minuta nema niti jednu borbenu jedinicu ili najveće kretene od svih u 3v3, koji stoje u svojoj bazi s vojskom kao da ih se ne tiče što drugi rade - mogu umirati, napadati... svjedno.

A sad sam igrao s posebnim kretenom, vjerojatno kraljem kretena.

Ja i kolega (3v3) branimo njegovu bazu, a treći lik samo stoji u svojoj i ne mrda. Mi izgubimo vojsku, ali nanesemo napadačima (3) veliku štetu, međutim, treći lik krene napadati njih.

Koliko glup moraš biti, da umjesto da uništiš (znatno je moćniji) neprijatelje i napadneš ih, pustiš da sitna grupa uništi tvoju dvojicu kolega i napadaš ih na drugom kraju mape - sam.

Normalno - nakon nas, uništio je i njega, dok se on zabavljao s 3 neprijateljske baze.

Ali ajde da mu nitko ništa nije rekao, nego nas dvojica vrištimo u chatu, a on ignorira.

U *ičk* ma**rinu i mozak i oni koji se s njim ne rode... Šutim

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Ne slažem se. Ja sam u 3v3 bio placean sa timom u silver ligu i probili smo se do platinuma. Od slijedećih 10 gameova (nakon placementa) dobili smo 8/10 i automatski nas je prebacilo.

Herbalife
17 godina
neaktivan

Živo me zanima kako. Ja odigram jednu dobru, a onda upadnem s ekipom koju stalno moram spašavat prvih 5-10 min ili nešto ovakvo ili uleti tip i samo cannone gradi po mapi svukud.

15 godina
neaktivan
evo instalirao sam, sad kaze daa moram pachat igru prije igranja, i skinuo je vec nekoliko patcheva raznih verzija, i sad na nekome kaze da mu je ostalo jos 5.1mb, ali brzina downloada je 0.0kbps, i ne mice se
HELP PLEASE!!!
50Niggas
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mikovic_xD kaže...

ljudi stavio sam winse 7 i normalno instalirao starcraft prvi dio, ali kako god da ga pokrenem u compatibility modu uvjek mi je grafika onako čudna, može li on uopće raditi na sedmici? verzija patcha mi je 1.1.61

edit: riješeno, upute ako će netko u budućnosti imati problema samo otvorite prozor sa podešavanjem rezolucije za monitor i pokrenite SC, čudno ali radi :D

OMFG gle stvarno radi.

Ukljucim ono paff stvarno radi!

P.S.Prijatelju mmi je uspjelo pogonit na 98 compatiblity mode meni nikak hvala  al ovo je EPIC :D

15 godina
neaktivan
momak kaže...

Molio bih ljude dobre volje da mi na PM pošalju guest pass da vidim kakav je multić.

Također,ako neko ima za poslat,umiren od zelje da proban multi,pogotovo nakon sta san procita cilu ovu temu :)

Sweettooth
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

U *ičk* ma**rinu i mozak i oni koji se s njim ne rode... Šutim

zato se timske igre moraju igrat sa frendovima

inace teski shit

evo ja jedino igram 3v3 (silver) od random timskih meceva i na pocetku ama bas svake partije kazem likovima RUSH

oni to naprave i 80% slucaja pobjedimo

ak nam rush faila onda se barem obranimo od protivnika koji isto rusha

svi rushaju na 3v3

2gate,6pool,2rax orbital su openeri koje uvijek vidite u 3v3

i da ladder sistem je katastrofa citam na drugima forumima i ljudi se zale također

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Živo me zanima kako. Ja odigram jednu dobru, a onda upadnem s ekipom koju stalno moram spašavat prvih 5-10 min ili nešto ovakvo ili uleti tip i samo cannone gradi po mapi svukud.

Nećeš upast u jaču ligu ako nemaš nekog kompanjona, ja sam u 2v2 u diamond sa frendom i tu ima dosta dobrih pa gubimo zbog mene jer sam panj :D. Ugl moraš nabavit ekipu ako želiš igrat 2v2+. Inače se samo sprdamo dok igramo te lige, ono radimo neke cannon rusheve, reapere, fast lingove i takve fore jer je to prilično zabavno raditi, a 1v1 mečeve više macro igram jer je prilično gej napravit 6 pool i pobijedit.

Potpis
15 godina
neaktivan
gle, prico sam sa frendom koji to igra vise nego korejci, on je rekao da je najjaca taktika s terranima da izgradis one letece brodove sa nevidljivosti, posaljes ih u bazu da naprave rusvaj, ppol minute kasnije posaljes pravi napad, ili mozes blitzkrieg, prvo letece jedinice omeksaju otpor, pa oklop, i onda pjesadija
je nista od toga sam neznam to mi je sve on rekao
rjesio sam problem, jos registracija na battlenetu :)
50Niggas
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
momak kaže...

Također,ako neko ima za poslat,umiren od zelje da proban multi,pogotovo nakon sta san procita cilu ovu temu :)

evo mogu ti ja poslati imam još 2, al će ti bit zlo kad ti isteknu navući ćeš se... iako meni igra nije bila nešta u početku ali sada uffff. samo sad ne igram tako često, doašo iz bronze u platinum i tamo sam u top10 u svojoj diviziji i tako se držim dok ne dođe novi patch

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

neznam koliko čete se složit samnom. ali zergi su prejaki malo od kad su smanjili jakost teranima i povečali im vrijeme razvoja nekih jedinica.

(igram i kao zerg i kao teran jer sa protima neznam opče igrat [kad sam noob])

uglavnom ako znate igrat sa zergom i ako igrate 2v2 3v3 i imate još jednog ili 2 zerga u ekipi jednostavno ste prejaki da vam bilo tko bilo šta napravi. tako je po mom mišljenju jer prebrzo se rade zerglingzi naprema protivnicima.

mada. ja sam u bronc ligi radi tog bettlenet.a .

prije 4 dana od 4 igre pobjedio sam 3 (samo 1. sam izgubil) i sa srebrne lige me bacilo u brončano. (nakon 3 uzastopne pobjede a bio sam kao 10 u srebrenoj) i od tad sam odigral 25 partiaj od čega imam samo 4 poraza i taj bettlenet me drži več 2 dana kao 1 u brončanoj ligi.

grrrrrrrrrrrrrrrrr

mrzim to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
gle, prico sam sa frendom koji to igra vise nego korejci, on je rekao da je najjaca taktika s terranima da izgradis one letece brodove sa nevidljivosti, posaljes ih u bazu da naprave rusvaj, ppol minute kasnije posaljes pravi napad, ili mozes blitzkrieg, prvo letece jedinice omeksaju otpor, pa oklop, i onda pjesadija
je nista od toga sam neznam to mi je sve on rekao
rjesio sam problem, jos registracija na battlenetu :)

gledo sam jučer replay od terrana, ne mogu se sjetiti lik stvarno dobru taktiku imo, (pro gamer inače da ne mislite da pali to kod njubova). tip prvo prca sa reapersima, zatim ide maurader i marince a na drugom dijelu prca sa banshee. match je trajao 12 minuta, ne vidim slabost u toj taktici

16 godina
neaktivan
Bojica kaže...

neznam koliko čete se složit samnom. ali zergi su prejaki malo od kad su smanjili jakost teranima i povečali im vrijeme razvoja nekih jedinica.

(igram i kao zerg i kao teran jer sa protima neznam opče igrat [kad sam noob])

uglavnom ako znate igrat sa zergom i ako igrate 2v2 3v3 i imate još jednog ili 2 zerga u ekipi jednostavno ste prejaki da vam bilo tko bilo šta napravi. tako je po mom mišljenju jer prebrzo se rade zerglingzi naprema protivnicima.

mada. ja sam u bronc ligi radi tog bettlenet.a .

prije 4 dana od 4 igre pobjedio sam 3 (samo 1. sam izgubil) i sa srebrne lige me bacilo u brončano. (nakon 3 uzastopne pobjede a bio sam kao 10 u srebrenoj) i od tad sam odigral 25 partiaj od čega imam samo 4 poraza i taj bettlenet me drži več 2 dana kao 1 u brončanoj ligi.

grrrrrrrrrrrrrrrrr

mrzim to.

i meni je bio zerg problem u početku ali se rješava, pogledaj malo repse (naravno govorim od 1vs1). moraš dobro znati igrati sa reaperima ako igraš terrana protiv zerga, barem većina to radi koliko vidim

17 godina
naxeem kaže...

Ja sam igrao s 2 prijatelja koja znam i oba igraju sasvim solidno. Pošto smo koristili ventrilo za voip nije bilo problem prilagođavati taktike u letu. Ja sam kao zerg uglavnom cheesao početak sa 6 pool rushom, teran je wallino i štancao vojsku da možemo defat ukoliko moj rush propadne, a ovaj za tossom je ili techao u startu na voidove ili također štancao vojsku ovisno o tome kako smo scoutali protivnike.

par partija smo igrali kao 2 zerga i teran, pa smo u biti obojica 6 pool rushali jednoga, ukoliko su mu kolege bili spori nisu ga mogli spasiti i to je odma to, a ukoliko su imali kojeg vojnika uspiju se obraniti ali po cijenu radilica i možda i glavne bar jednoga igrača.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 16:20 (nCh!).
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Igram fastest possible danasi bila neka čudna partija, nitko nikog nije napadao dobrih 15 min, možda više izgubim tamo pojam o vremenu.

Uglavnom svi smo se nakotili do 300/300 i najednom zerg napadne sa linzima i ultraliscima no ovaj se obrani sa svojim i mojim voidovima. Išao ja napast tossa kad ono vjerovatno 300/300 archona majko moja cijela baza je bila plava od njih.

Pošto je on bio na ulazu ja sam došao odozada i poklo mu pola baze dok je došao do mene i dok sam ja razarao voidovi su se chargeali pa sa sam archone više manje lako uništio. Poslao sam 61 void vratilo se 35.

Morem zaključit iz svih onih partija da je void OP, ali u leagua mečevima nije jer je tamo malo para. Sa voidovima sam poklao i stalkere i thorove i BC-e i marince jedino protiv carriera nemogu (osim ako sam u velikoj većini).

Najjadniji unit je BC tko god ide na njih spuši, voidovi ih ruše sam tako.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

pozz svima.. imam namjeru poceti igrati i ovo cudo.. pa sam tu da se malo raspitam.. :) pa ako mi neko moze malo pomoci sa informacijama.. zanima me kolko kosta taj starcraft 2, jeli mi potreban 1 dio da bi mogao igrati 2 dio, dali se placa mjesecno kao wow i koliko.. pa et neznam sta vise da jos pitam.. ako imate kakvih savjeta recite.. i sorry za ovo pitanje ako je ovdje vec bilo.. nisam puno gledao jer mi se necita 66 stranica xD thx :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nije ti potreban prvi dio
nista se neplaca (osim same igre) nije ti to mmo
koliko ti je jak komp?
50Niggas
15 godina
neaktivan

procesor intel core 2 duo 2.53, 3 gb rama, graf:geforce 8600gts 256mb i 160gb HDD.. neznam kolko je zahtijevna igra.. ??

15 godina
neaktivan
bit ce to dosta, odes u algoritam il tak nesto kazes dajte mi starcraft 2, platis im ~350kn i to je to... :-)
50Niggas
17 godina
leedo kaže...

procesor intel core 2 duo 2.53, 3 gb rama, graf:geforce 8600gts 256mb i 160gb HDD.. neznam kolko je zahtijevna igra.. ??

Bit će to ok za negdje medium detalje.

igra je 450 kn u algoritmu.

Herbalife
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice