Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
baba kaže...

Nije da ne valja, nego sad rulaju. :)

Fora je što sad rade cleave, a što je veća meta veći je i splash oko nje što ima vrlo vesele posljedice kad se napadaju zgrade. Uglavnom sad kad Ultra napada PF ne samo da pobije sve SCV-ove koji ga popravljaju nego kolje i zgrade i jedinice koje chillaju u blizini.. kaos. Evo filmić:

To je bug, i Blizzard se izjasnio da ce to popraviti u buducem patchu.

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/627980105?page=1

15 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže..

To je bug, i Blizzard se izjasnio da ce to popraviti u buducem patchu.

A da si kvoto (ili barem pročitao)  i ostatak mog posta vidio bi da sam točno to rekao a i stavio isti link.

Hyperion kaže...
baba kaže...

Ne koriste više. Po statistikama svih turnira Terrani polako prevladavaju.

Budu budu opet čim izađe Heart of Swarm ekspanzija.

Do 2013. ili ko zna kad će HotS izaći više neće biti Zergova. Osmijeh  Rezultati pro turnira već izgledaju ovako:

http://www.teamliquid.net/tlpd/sc2-international/individual-leagues#tblt-1159-1-0-DESC

Idra već naveliko priča da mu je dosta svega a Dimaga (jedini Zerg koji je uspio uhvatiti par pobjeda) ozbiljno razmišlja o promjeni rase.

E, i distribucija rasa u diamondu je deprimirajuća (vidi sliku dolje).  Ne treba biti doktor statistike da se interpretiraju rezultati... Osmijeh

race distribution race distribution
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 12:23 (baba).
15 godina

Ako netko ima guest pass neka mi posalje! :-)

hvala

Edit: Dobio hvala ;-)

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 20:54 (CroVandal).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

može li se u sc 2 dodati novi nick,kao u starom sc

orginal cd

npr nick za zerga

nick za protosa

MB Gigabyte M59SLI-S4, sAM2, nForce 590-SLI, SATA, FW, GLAN , CPU AMD Athlon64 X2 6000+ BOX, dual core, SckAM2 , ASUS EN8800GTS TOP ,2 X DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit , Ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne. Hvala Bogu, ne.

Nema više "vježbanja" pa novih accounta u lošim ligama koji gaze sve jer su predobri za ligu. Ako hoćeš novi acc, kupi novi key.

Jedan od najboljih Blizzardovih poteza ikad.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 22:18 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

iskreno i nije zbog vježbe jer kanta sam vježbo ne vježbo

Nego friend igra isto na mom kompu a on je puno bolji pa da mu ne razjebavam igrača

mamiću odlazi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Pa ides na multiplayer i na custom games tamo ti se ne broje pobjede i porazi, samo se broji koliko si igri odigrao i to je to.

Ako oces dodaj me u igri pa cemo igrat.

BallinCRO

530

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako sam naguzio ekipu na 1v1 xDDDDDDDDDDD

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
15 godina
neaktivan
s kim si igro ti, s kim protivnik?
50Niggas
17 godina
neaktivan
sardax kaže...
Sa novim patchom ce igra bit odlicna. Promjene su super i potrebne. A da ne govorim kako ce sad tek micro dolazit do izrazaja barem ~20% vise... can't wait xD

Promjene su jadne, 2 mjeseca za ovo s*anje od patch-a?

Nedavno je na TL-ovom forumu otvoren , još jedan u nizu, QQ topic o balansu. Fruitseller aka Cool je podivljao i ozbiljno razmišlja o switchanju rasa (kao i velik broj drugih pro zergova). Čeka nas velik broj TvT turnira, jedva čekam!

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
Mislim da Blizzard to nece dozvolit. Ne igram puno sa zergom, ali ima logike sta ljudi govore, pogotovo za 1v1 top igrace, no vjerujem da ce se to promijenit ukoliko se pokaze da je Zerg stvarno u neravnopravnoj situaciji. U 2v2+ igrama, to ipak ne dolazi do izrazaja toliko.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A cuj kad ce igra biti nebalansirana, nego sad!?  Jedini problem je što sam ja zerg, pa je sada na nama red za nabijacinu. Ako patchevi budu išli ovom brzinom, sasvim sigurno je da će se mnogi prebaciti na drugu rasu. I to je jedini problem kojeg ja vidim. U beti je zerg bio na pocetku op, u srezali su ga patchevima dok si reko keks. A sad im treba mjesec dana za jedan patch, s kojim opet nisu postigli konacan cilj. Mislim, ako vec toliko cekamo na prvi patch, onda bi to moralo biti nesto vise od ovoga što su s ovim ponudili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 9:36 (Gadzilla).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

A cuj kad ce igra biti nebalansirana, nego sad!?  Jedini problem je što sam ja zerg, pa je sada na nama red za nabijacinu. Ako patchevi budu išli ovom brzinom, sasvim sigurno je da će se mnogi prebaciti na drugu rasu. I to je jedini problem kojeg ja vidim. U beti je zerg bio na pocetku op, u srezali su ga patchevima dok si reko keks. A sad im treba mjesec dana za jedan patch, s kojim opet nisu postigli konacan cilj. Mislim, ako vec toliko cekamo na prvi patch, onda bi to moralo biti nesto vise od ovoga što su s ovim ponudili.

Blue post sa US foruma:

We're well aware of the concerns on balance, if we're not in direct contact with pro players we keep a careful eye on what they say and do. I know balance changes are planned, I've heard of some specific changes for the next patch. I can't talk about them yet. Soon.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 10:06 (baba).
17 godina
Carrot on a stick anyone?
15 godina
neaktivan
baba kaže...
Gadzilla kaže...

Blue post sa US foruma:

We're well aware of the concerns on balance, if we're not in direct contact with pro players we keep a careful eye on what they say and do. I know balance changes are planned, I've heard of some specific changes for the next patch. I can't talk about them yet. Soon.

Najace mi je ovo na kraju Soon, to se kod Blizzarda u vecini slucajeva dobrano otegne! :)

16 godina
Gadzilla kaže...

Najace mi je ovo na kraju Soon, to se kod Blizzarda u vecini slucajeva dobrano otegne! :)

Barem što se tiče SC2. Za kravu muzaru WoW nećeš tolko čekati, bez brige ;) 

15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Carrot on a stick anyone?

Ma slažem se, ali tu su dvije stvari:

1) To je prvi put da neko iz Blizza otvoreno na forumu priznaje da postoje problemi s balansom.

2) SC2 e-sports scena je u totalnoj banani i oni to više ne mogu ignorirati. S jedne strane korejski SC2 turniri počinju nuditi strašno visoke nagrade (zadnji je imao fond $200,000!!) a s druge profesionalni igrači već otvoreno pričaju da balans jako ne valja i da je odabir Zerga jednak predaji turnira.

Pošto je idući veći turnir upravo na Blizzconu, 22.10., sa ukupnim fondom $40,000, mislim da je u velikom interesu Blizzarda da do tada barem nekako ublaži problem.

Edit: Nego, je li još netko primjetio kako se Insane A.I. naglo opametio nakon patcha 1.1? Ko nije ulovio neke achivove, sada će imati puno više problema...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 14:46 (baba).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

pozz ekipica :)

intenzivno razmisljam o nabavljanju novog starcrafta zbog mp igranja ofc :D

zanima me, gdje ste vi kupovali? malo mi je puno dat 450kn, vidio sam na enebavi da ima za 350kn samo key kupit, to mi se cini ok... jel se isplati dat tolko para za igru? 

btw. ne igram ovakav tip igre, igro sam dosta mmo-a mmorpg-a, rts ne igram nesto, al evo poceo sam igrat league of legends prije koji tjedan i svidio mi se rts :)

dakle, jel se isplati kupit i gdje ste i kako kupovali, zanima me ako je netko kupovo samo key to mi se cini povoljnije...

hvala zz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ma bolje ti je key jer kutija, DVD DL i upute sa kratkom pričom SC1 ti nisu od nekog značaja nevrijede tih 100kn da ga hebeš no opet dobiješ neki osjećaj zadovoljstva kada primiš kutiju...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 21:20 (Hyperion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
robinho1o kaže...

zanima me, gdje ste vi kupovali? malo mi je puno dat 450kn, vidio sam na enebavi da ima za 350kn samo key kupit, to mi se cini ok... jel se isplati dat tolko para za igru? 

btw. ne igram ovakav tip igre, igro sam dosta mmo-a mmorpg-a, rts ne igram nesto, al evo poceo sam igrat league of legends prije koji tjedan i svidio mi se rts :)

dakle, jel se isplati kupit i gdje ste i kako kupovali, zanima me ako je netko kupovo samo key to mi se cini povoljnije...

hvala zz

Ja sam kupio preko ovoga sajta -> link

Sa shop.to-a sam uzimao dobar broj igara, sve uvijek stigne bez problema unutar nekoliko dana. Jedino što te moram upozoriti je slijedeće. Moje osobno iskustvo je da mi za 1. primjerak neke igre naši na carini ne naplate niti carinu niti porez, ali ukoliko naručujem još koji identičan primjerak za prijatelja ili nekoga onda mi naplate jer valjda misle da preprodajem. Dakle isplati se kupiti skoro pa bilo koja igra ako kupuješ za sebe, ali to je to.

Herbalife
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo upravo se vratio iz banke sa uplatnicom, narucio sam na enabava.net samo key 350kn kosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hm upitna je isplativost toga onda, pošto sam ja dobio i kutiju i full pakovanje za 320 sa gorenavedene stranice.

Herbalife
15 godina
neaktivan

Ja sam naručio dvije kopije sa game.co.uk, isto me došlo 320 Kn po komadu. Nije zapelo na carini, vjerojatno jer je to na kraju ispao mali lagani paketić ne previše različit od primjerka nekih novina. Carinici vole velike i teške stvari, A4 omotnice težine 200 g im nisu zanimljive... Osmijeh

Prednost kutije su guest passovi a i DVD nije loš jer ne znam koliko bi mi se dalo skidati ponovo X Gb sa njihovih stranica. Osim toga, nekako se osjećam sigurnije nego da kupim samo key, jer tko mi garantira da odnekud neće izroniti netko sa original pakiranjem i mojim ključem i sad ti dokaži da si ti legalni vlasnik...

17 godina
neaktivan

Kupiš od Blizzarda, Metabolija, Direct2Drivea i takvih ozbiljnih dućana i to je to. Tu nema takvih problema.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Kupiš od Blizzarda, Metabolija, Direct2Drivea i takvih ozbiljnih dućana i to je to. Tu nema takvih problema.

ili od mene za 250kn

:D

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

još se ne može o balansu pričati, terranov mmm push je i dalje jak, ako se dobro tempira u pravo vrijeme, onda po meni na dosta mapa, protoss nema šanse... evo zadnji game, sam jedva dobio ali jedva, iako sam mu pola radnika riješio sa void rayovima, a sa vojskom supply depot rješavo... zerg po meni ima ogromnih problema, čak i protiv protossa su slabiji a o terranu da ne pričamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robinho1o kaže...

zanima me, gdje ste vi kupovali? malo mi je puno dat 450kn...

Ja sam kupio za 400kn u ducanu Svijet media. Nemoj ni slucajno davat 450 kuna negdje, to je najskuplje.

17 godina
domac1986 kaže...

još se ne može o balansu pričati, terranov mmm push je i dalje jak, ako se dobro tempira u pravo vrijeme, onda po meni na dosta mapa, protoss nema šanse... evo zadnji game, sam jedva dobio ali jedva, iako sam mu pola radnika riješio sa void rayovima, a sa vojskom supply depot rješavo... zerg po meni ima ogromnih problema, čak i protiv protossa su slabiji a o terranu da ne pričamo.

Hm, ja sa zergom i dalje uspjevam dobijati većinu odigranih gameova, a ovim tempom ću ubrzo u platinum. Kod Zerga je jednostavno imperativ da se što ranije pricrpiš ili ako to nije moguće da napraviš 2 queena i 2 hatcha u glavnoj bazi da možeš ubrzano dizati vojsku.

Recimo nijedan game gdje sam odmah išao na hydre nisam dobio, kombinacija roach, zergling, baneling nekako najbolje pali. Na hydre idem ili ako vidim da protivnik forsira air ili ako sam baš u velikoj prednosti pa si to mogu dopustiti. Od 100njak odigranih 1v1 gameova, ultre ili brood lordove sam napravio možda 2 puta sveukupno, gameovi jednostavno ne traju toliko dugo.

mmm i void rayevi su iznimno jake taktike ali zato moraš scoutati protivnika unaprijed. mmm se još nekako može counterati, ali void rayevi su problem. Kraljica nije dovoljno jaka se obrani od njih, a ukoliko ih ima 2 ili više bez problema poruše i spore colonye.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:33 (nCh!).
17 godina
neaktivan
nCh! kaže...
Hm, ja sa zergom i dalje uspjevam dobijati većinu odigranih gameova, a ovim tempom ću ubrzo u platinum. Kod Zerga je jednostavno imperativ da se što ranije pricrpiš ili ako to nije moguće da napraviš 2 queena i 2 hatcha u glavnoj bazi da možeš ubrzano dizati vojsku.

Recimo nijedan game gdje sam odmah išao na hydre nisam dobio, kombinacija roach, zergling, baneling nekako najbolje pali. Na hydre idem ili ako vidim da protivnik forsira air ili ako sam baš u velikoj prednosti pa si to mogu dopustiti. Od 100njak odigranih 1v1 gameova, ultre ili brood lordove sam napravio možda 2 puta sveukupno, gameovi jednostavno ne traju toliko dugo.

mmm i void rayevi su iznimno jake taktike ali zato moraš scoutati protivnika unaprijed. mmm se još nekako može counterati, ali void rayevi su problem. Kraljica nije dovoljno jaka se obrani od njih, a ukoliko ih ima 2 ili više bez problema poruše i spore colonye.

Kombinacija roach, zergling, baneling je dobra protiv terrana, no meni je protiv tossa uglavnom najlakše odigrat kad idem na brze mute. Kombinacija s zerglinzima je ubitačna...al sve ovisi kak se igra odvija...

Zed's dead baby, Zed's dead...
15 godina
neaktivan
nCh! kaže...

Ja isto igram zerga, u goldu sam i dosta mi dobro ide, ali svejedno mislim da je zerg u velikim problemima. Moraš stalno nadgledavat svoje expove, spawnat larve, širit creep, a kad dođe do borbe ne možeš kao Terran nakotiti Tier 1 jedinice, napraviti A-move i nastaviti dalje sa svojim poslom. Osim toga, sinergija jedinica je u totalnoj banani - žohari ihydre se preklapaju a hydre ako nisu na creepu su toliko spore da su gotovo neupotrebljive - što će mi skupa Tier 2 jedinica sa visokim DPS-om ako će cijelda horda njih pocrkat prije nego što uopće stignu napadati...

Nego, stigao patch 1.1.1. Gotov je tulum sa Ultrama... Mršti se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice