Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 733.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Starcraft i Starcraft 2

Ukoliko ćeš ti imati hydre tolko brzo kolko on ima voidove to znaći da si cijelo vrijeme techao i nisi imao niti jednog vojnika u bazi što ti je u 90% slučajeva gubitak partije. Najbolji  i najjeftiniji način je napraviti 2-3 spore creepera, ukoliko on ne odustane od napada kad ih vidi, barem će ga usporiti što ti je dovoljno za 2 opcije:

1) ako imaš roacheva u bazi napadneš ga jer on nema ništa u svojoj bazi

2) nabrzaka razvit hydre, obranit se i završit partiju.

Ukoliko si paralelno rušite baze, on tebi, ti njemu, tebi je lakše pobjeći sa droneovima od void rayeva i započeti novu bazu nego njemu proć kroz desetak roacheva da bi napravio isto i automatski si u prednosti.

Toss si može dopustiti da nema ništa u bazi jer će zablockati ulaz sa gatewayima i pylonima, a ti si otvoren za napade cijelo vrijeme.

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 14:18 (nCh!).
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

evo 1 super rep gdje protoss ide void ray, ali ipak ljudi, morate scoutati u pravo vrijeme kad ste terrani, pa ako ide na zrak pušajte ga  i to je to. taman kad mu 1. void ray izađe vi morate na njega, ako mu dopustite 2. da napravi onda vas može pr.ca.ti sa njima i raditi sebi expo i preći na dark templare i slično. tako sam recimo ja dobio iz platinuma 1 lika, nisam mogo vjerovati, inače sam bio do neki dan u bronze ligi, rizik je veliki, ali drukčiji način nema do pobjede po meni na nekim mapama, jer je terran op

http://sc2.replays.net/replay/ReplayList.aspx?GameRace=0&order=0&level=0&PageNo=1, pogledajte na xcel naga caverns rep, forway u tatazu cupu, ima više gejmova a nema mapa tako da ne linkam nešto krivo, stvarno je lijepo odigro protoss, i tu se vidi razlika izmešu koreje i europe/amera, stalno nešto novo, kad ste zadnji puta vidiili dark templare u pro repsu, ja nisam vidio od white-ra kad je igro betu protiv zerga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Evo jedno pitanje znaci ja sam narucio igricu iz njemace naravno orginal i ocu li ja jos sta trebati kupovati ili se na nesto prijaviti da bi mogo igrati mulitplayer tj online.hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo jedno pitanje znaci ja sam narucio igricu iz njemace naravno orginal i ocu li ja jos sta trebati kupovati ili se na nesto prijaviti da bi mogo igrati mulitplayer tj online.hvala

Kad dobiješ igru dobit ćeš s njom i upute. Za sve Blizzardove igre moraš imati Battle.net account. Samo se registriraš na dotičnoj stranici, te ćeš tamo morati dodati u svoj account naslov (SC2 u ovom slučaju). Sad, kako si naručio iz Njemačke dobit ćeš ju lokaliziranu na njemački jezik, pa preporučujem da nakon što igru dodaš u svoj account, istu downloadaš u originalnoj engleskoj verziji. Naravno, to važi samo ako nisi neki perverznjak koji SC2 hoće igrati na njemačkom xD. To ni njemci ne rade :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 20:15 (Adisuki).
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
scarface797 kaže...

Kad dobiješ igru dobit ćeš s njom i upute. Za sve Blizzardove igre moraš imati Battle.net account. Samo se registriraš na dotičnoj stranici, te ćeš tamo morati dodati u svoj account dotični naslov. Sad, kako si naručio iz Njemačke dobit ćeš ju lokaliziranu na njemački jezik, pa preporučujem da nakon što igru dodaš u svoj account, istu downloadaš u originalnoj engleskoj verziji. Naravno, to važi samo ako nisi neki perverznjak koji SC2 hoće igrati na njemačkom xD. To ni njemci ne rade :D

dobro zboriš...samo da nadodam da u švabiji ima više srba i hrvata nego njemaca, tako da vjerujem da slijedeća inačica SC-a ide na croatian Šutim

365 dana za kompom :)
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

E da necu ja igrati na njemackome ali cu vidjeti da on tamo nade na engleskome trebao bi moci.Ali nako sve ostale igre igram na njemackome jer ga perfektno pricam,a i engleski znam ali mi je drazi njemacki.xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

E da necu ja igrati na njemackome ali cu vidjeti da on tamo nade na engleskome trebao bi moci.Ali nako sve ostale igre igram na njemackome jer ga perfektno pricam,a i engleski znam ali mi je drazi njemacki.xD

Nećeš dobiti mogućnost da instaliraš na engleskom, zato te upozoravam na vrijeme. Igraj koju verziju hoćeš, samo se sjeti da je igra originalno na engleskom, i time neke stvari su samo prilagođene drugom jeziku i nemaju tako jako značenje. Ja isto savršeno pričam njemački, pa ti kažem iz iskustva.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Boze gle... dobijes SC2 key u toj kutijetini, odes online regas key na account, I skines koju god verziju oces sa neta... Spanjoslka, engleska, njemacka tako svejedno i igras...

Na DVD ce ti vjerovatno biti njemacka instalacija zato odi an blizardovi size regaj key i skini Eng EU verziju i to je to...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A što fali njemačkom? Nek' čovjek igra. Protossi zvuče masu bolje na njemačkom...

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ma ok ljudi igraacu na engleskom samo kazem da vise volim igrice igrati na njemackome.:D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
naxeem kaže...

A što fali njemačkom? Nek' čovjek igra. Protossi zvuče masu bolje na njemačkom...

da herr schnitzel da ti prica 

16 godina
Starcraft i Starcraft 2
Mein Leben fur Aiur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jel ima di link da vidim kako zvuči na njemačkom pošto jezik znam? youtube ili nešto slično

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac1986 kaže...

jel ima di link da vidim kako zvuči na njemačkom pošto jezik znam? youtube ili nešto slično

Thor

http://il.youtube.com/watch?v=tMgnOZTe_64&p=F6E47806F7610DAB&playnext=1&index=12

Ghost

http://il.youtube.com/watch?v=Klwk34VEs88&feature=related

i ostali su tamo pod Related

17 godina
neaktivan

Predobro :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
Predobro :)
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Moram priznati da je ovaj njemački voice over zakon. Thor vuče na Schwarzeneggera.

BTW, igru sam instalirao u direktorij koji nije defaultni; i sad nikako ne mogu dobiti offline mod da mi radi (na dva različita stroja). Ni forumi mi nisu nešto pomogli po tom pitanju. Imate vi kakvih iskustava po tom pitanju.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jel ima netko da mi da SC2 onay 10 day trial ili kako se vec zove,u svoje vrijeme sam igrao sc2 s burazom i igra je preeezakon,pa ako ima netko da mi da bio bih mu jako zahvalan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

imam pitanje. jel vam se kad desilo prilikom igre da imate osječaj ko da protivnik vara? ja sam danas 2X igral protiv nekog tipa, i svaki put je premjestio vojsku upravo tamo odakle sam ga napadao. jer sam ga sa zerglingima napadal po ulazu u bazu, a sa mutaliskima s leđa u valovima. (imal sam oko 6 baza a on samo 3). ok da dovede vojsku kad mu počinjem uništavat bazu. ali da baš svaki put prije napada postavi vojsku na mjest odakle napadam. a nije ni senzor imao makar je bio teran. ili tip ima samo ludu sreču????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DPS1900 kaže...

Jel ima netko da mi da SC2 onay 10 day trial ili kako se vec zove,u svoje vrijeme sam igrao sc2 s burazom i igra je preeezakon,pa ako ima netko da mi da bio bih mu jako zahvalan

Poslao sam ti PM sa Trial ključem. Uživaj.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
Bojica kaže...

imam pitanje. jel vam se kad desilo prilikom igre da imate osječaj ko da protivnik vara? ja sam danas 2X igral protiv nekog tipa, i svaki put je premjestio vojsku upravo tamo odakle sam ga napadao. jer sam ga sa zerglingima napadal po ulazu u bazu, a sa mutaliskima s leđa u valovima. (imal sam oko 6 baza a on samo 3). ok da dovede vojsku kad mu počinjem uništavat bazu. ali da baš svaki put prije napada postavi vojsku na mjest odakle napadam. a nije ni senzor imao makar je bio teran. ili tip ima samo ludu sreču????

Pogledaj replay pa ćeš bolje vidjet iz njegove perspektive.

Engleski mi je 100X bolji i engleski Thor više zvuči kao schwarzi nego ovaj njemački.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ljudi stavio sam winse 7 i normalno instalirao starcraft prvi dio, ali kako god da ga pokrenem u compatibility modu uvjek mi je grafika onako čudna, može li on uopće raditi na sedmici? verzija patcha mi je 1.1.61

edit: riješeno, upute ako će netko u budućnosti imati problema samo otvorite prozor sa podešavanjem rezolucije za monitor i pokrenite SC, čudno ali radi :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 15:06 (Mikovic_xD).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

razmisljam o prodaji sc2

zainteresirani mi se javite na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mikovic_xD kaže...

ljudi stavio sam winse 7 i normalno instalirao starcraft prvi dio, ali kako god da ga pokrenem u compatibility modu uvjek mi je grafika onako čudna, može li on uopće raditi na sedmici? verzija patcha mi je 1.1.61

edit: riješeno, upute ako će netko u budućnosti imati problema samo otvorite prozor sa podešavanjem rezolucije za monitor i pokrenite SC, čudno ali radi :D

OMFG gle stvarno radi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mikovic_xD kaže...

OMFG gle stvarno radi.

hehe :P

17 godina
neaktivan

Na replayu se dobro vidi ako protivnik vara sa maphackom. Možeš gledati iz njegove perspektive i onda se vidi da cesto gleda u podrucja koja su pod "fog of war".

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Da li postoji kakav organizirani HR SC2 ladder?

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ima na ESL-u

Herbalife
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 19:29 (nCh!).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

jel mi može neko reć kaj je onaj bonus pool u starcraftu? vidim da se smanjuje pa mi je logično da su to igrači s kojima još nisam igrao ili kaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Bonus pool je napravljen da pomogne igračima koji nisu igrali neko vrijeme, povećava se kada si ti odsutan s battle.net-a. Svaki puta kad pobjediš partiju, iznos koji dobiješ za pobjedu (npr +15 bodova) se duplira pomoću onoga iz bonus poola. Na taj način igrači koji nisu dugo igrali a dobri su, mogu se brzo vratiti na staro mjesto na ljestvici dok igrači koji konstantno igraju partije i potroše sav bonus pool dobijaju bodove sporije.

Pool se troši samo kad dobiješ partiju, pri gubljenju partija iznos bodova u bonus poolu ostaje nepromjenjen.

Herbalife
Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice