upravo sam isprobao igru (SP), i mogu reći da sam vrlo neoduševljen doživljenim. Prešao sam 3 misije i umro od dosade a prilično sam siguran da je 3. misija najgora RTS "defend" misija koju sam ikad igrao.
samo me zanima ako mi može netko reći da li se brzina igre mijenja ako odaberem teži nivo ili na bilo koji drugi način, jer mi je ovo na normalu negledljivo s obzirom na to da sam naviknuo na brzinu iz bete ?
možda kasnije bacim koju konkretnu primjedbu na igru ako mi se bude dalo i ako budem imao strpljenja da je igram do kraja kampanje iako mi se trenutno to čini kao potpuni gubitak vremena, pogotovo ako se ne može staviti veća brzina.
S time se slažem. Slična defend misija u originalu je bila puno bolja, napetija i dinamičnija za razliku od ove....
mislio sam opet igrati originalni starcraft, ali ništa. Patch ne pomaže niti compatibility. Nekakva greška...
Ovako ljudi. Za vas kojima je ta mesija dosadna probajte igrati na hard. Velika je razlika između normal i hard na toj misiji. Igram na hard i tek sam došao do treće misije i razlika se vidi. Igra na normal je jako, jako lagana. Zapravo igra na normal ne liči na normal iz SC1.
Btw, ovako izgleda ta misija na hard i sve jepuno drugačije.
Ok, gameplay je možda malo dosadan ali ako se strpite vidjet će te razliku.