Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.618
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
harpy21 kaže...
l)oolvl kaže...

upravo sam isprobao igru (SP),  i mogu reći da sam vrlo neoduševljen doživljenim.    Prešao sam 3 misije i umro od dosade a prilično sam siguran da je 3. misija najgora RTS "defend" misija koju sam ikad igrao.

samo me zanima ako mi može netko reći  da li se brzina igre mijenja ako odaberem teži nivo ili na bilo koji drugi način, jer mi je ovo na normalu negledljivo s obzirom na to da sam naviknuo na brzinu iz bete  ?

možda kasnije bacim koju konkretnu primjedbu na igru ako mi se bude dalo i ako budem imao strpljenja da je igram do kraja kampanje iako mi se  trenutno to čini kao potpuni gubitak vremena, pogotovo ako se ne može staviti veća brzina.

S time se slažem. Slična defend misija u originalu je bila puno bolja, napetija i dinamičnija za razliku od ove....

mislio sam opet igrati originalni starcraft, ali ništa. Patch ne pomaže niti compatibility. Nekakva greška...

Ovako ljudi. Za vas kojima je ta mesija dosadna probajte igrati na hard. Velika je razlika između normal i hard na toj misiji. Igram na hard i tek sam došao do treće misije i razlika se vidi. Igra na normal je jako, jako lagana. Zapravo igra na normal ne liči na normal iz SC1.

Btw, ovako izgleda ta misija na hard i sve jepuno drugačije.

Ok, gameplay je možda malo dosadan ali ako se strpite vidjet će te razliku.

Realni sektor je sve što preživljava na tržištu - nije bitno prodaješ li zgrade, brodove, novine ili govna u konzervi. Dapače, ako prodaješ ovo zadnje, i uspjevaš - pa ti si genij! Oleže svak čast.
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 9:55 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

SP kampanja mi je super za sada i tu se vidi skupa produkcija igre a ne u MP dijelu.. e beta mi je užasno išla na živc, dok mi je ovaj SP užitak za igrat i gledat - prava poslastica Namigiva

Sad baš razmišljam, bilo bi fenomenalno da uzmu grafiku sa Hyperiona (tipa Armory kad se gledaju jedinice) i s takvom grafikom naprave MMO 'World of StarCraft' Belji se

WoW mi je već dojadio, ali tako nešto u SC svemiru sa laserima, granatama, hi-tech brijom..   bilo bi super za promjenu.

ja sam se isto dosta izivcirao

3 lika zaredom su sredila sa cannon rushom,proxy pylonom,6 poolom

o 3 racks rushu i banshee rushu da ne pricam

i tolko sam bio ljut da nisam igrao uopce 2 dana

al onda sam se vratio odigrao par dubokih makro partija pobijedio likove i osjecaj je bio super stvarno je osjecaj predobar kad dobis nekog na makro pa naravno cak i na cheese build

i mislim da vise tih cheesova ima u manjim ligama poput bronze/silver jer u vecim to ne pali

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne znam, meni je SP kampanja najbolji dio igre Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

postavljam jos jedanput ovo pitanje

jeli key validan i dali ce tako ostati ofc ako ga kupim na g2play

dali je tko kupio sc2 tamo?

ako da i ako je sigurno nek kaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Radit će

A ako kojim slučajem neće, ti ga zamijene, samo obavezno nikad nemoj brisat onaj mail koji dobiješ

15 godina
neaktivan
xG4M3 kaže...
TopForumaš kaže...

Radit će

A ako kojim slučajem neće, ti ga zamijene, samo obavezno nikad nemoj brisat onaj mail koji dobiješ

vidis to meni muci znas

17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A sta ti je danas sigurno? Nedavno je jedan Steam lijepo zayebao (VAC tocnije) i banao 12000 MW2 igri.

Ako ti banaju igru trazi novi key (dobivene mailove nemoj nikad brisati!).

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

kupljeno preko battle neta, skida se i bit će spremno za akciju kroz nekih 20 min.... probao sam igrat piratsku da vidim kakva je igra, shvatio da je isti k.... kao i prvi starcraft i naravno odlučio se za kupnju Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Bas sam nababio Starcraft 2 jucer i imam problema sa A.I. igrom tj. protiv kompa, uglavnom pise no content found kad ocu to odigrati pa neznam zasto

nemrem i kako da to riješim, ako netko zna slučajno pliz nek pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

I ja si kupio danas svoj primjerak starcrafta, ali ne samo wings of liberty već i originalni starcraft + ekspanzija bestseller pack za 119kn.

Normalne kutijice

Normalna kutijica + kartonska kutijica 1. dio
Kartonska kutijica skroz rastvorena
Gift cardovi, svaki daje 7h igranja u roku od 14 dana. Tako mogu nekome pokloniti ovih 14 sati igranja ukupno.

Ima i knjižica sa pričom prvog dijela i onim tipičnim uputama system requierments, what should you know before you start playing...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 19:34 (Hyperion).
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Može meni taj jedan gift card?Nevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Jedan gift card otišao jednom forumašu, a drugi ću nekom frendu dati koji voli starcraft.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Jbg, morao pokusatiIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Igraj pirata pa vidi dal ti se sviđa, ak ti se sviđa kupiš ju.

Meni je super. Malo sam razmišljao dali je bolje se cijelo ljeto dosađivat ili za 445kn igrat ne cijelo ljeto nego godinama starcraft, ako mi dvojka dosadi imam jedinicu.

E sada kada imam origigi jel neko za multy?Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 20:16 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
AA-d00d kaže...

Igraj pirata pa vidi dal ti se sviđa, ak ti se sviđa kupiš ju.

Meni je super. Malo sam razmišljao dali je bolje se cijelo ljeto dosađivat ili za 445kn igrat ne cijelo ljeto nego godinama starcraft, ako mi dvojka dosadi imam jedinicu.

E sada kada imam origigi jel neko za multy?Smijeh

ja kad kupim dodat za frenda pa bumo bacili jedan 2v2

17 godina
TopForumaš kaže...

ja kad kupim dodat za frenda pa bumo bacili jedan 2v2

Nadam se da neću biti teret, malo sam zakržljao. Starcraft sam igrao 2004-2006. godine na intervale i bio sam dosta dobar u fastest possible mapama, ali me modem jako ograničavao, velik ping itd. Sada imam adsl i dobar ping pa će biti bolje.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Trebalo bi otvorit novu temu, starcraft II multiplayer...

Vjerujem da će nas se skupit u roku mjesec dana nas dosta pa bi mogli nabacit par rundi 2vs2, 3vs3 itd.

Upravo sam pobjedio jednu rundu 2vs2, ja i neki Cyril (obadva smo terrani bili) protiv zerga i terrana. Kak sam im uvalio staru taktiku, strpao haubice u shuttle i srokačio sam im command center/hatchery i radilice. Zerg je odustao, ostao samo terran. Njemu srokačio bazu i lik odustao.

Hahaha. Samo sam načičkao haubica da boli glava, poslali su nam nekih 80 zerglinga, nešto hidri, ultraliska i thorova no to haubice rješile.

Ingame ime je hyperion no trenutačno igram onaj multiplayer za noobove, to ispada kao neki practice sa ostalim igračima prije nego uđemo u pravi multiplayer. Smatram korisnim.

Igra je malo laggala, ali onako jedanput u svake 2-3min i onda ide dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ovako ljudi. Imam i ja dva gif carda pa ako netko hoće probati neka mi sutra (dakle nedjelja 01.08.2010) pošalje pp.

Realni sektor je sve što preživljava na tržištu - nije bitno prodaješ li zgrade, brodove, novine ili govna u konzervi. Dapače, ako prodaješ ovo zadnje, i uspjevaš - pa ti si genij! Oleže svak čast.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Igra mi se čini odlična. Jedino što me zanima je dali radi na sistemu WoW-a dakle mjesečna pretplata ili se samo kupi i igra beskonačno? 

Slavonija u ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

kupis i nema mjesecne, igras "beskonacno".

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Lava and Zerg.

Two of my favorite things.

:)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Eh da dobio sam i od warcrafta guest pass, igranje 10 dana for free.

Hoće tko key?

Već ima custom mapa, razni defensovi, neke su prenešene iz starcrafta 1, ima već i fastest green i to sam probao itd.

Uglavnom zasada sam oduševljen, jedino me zna nekad lag ubijat u pojam. Grafiku sam morao snizit sa ultra na medium zato jer se jedna custom mapa vukla jer je bilo puno puno unita.

BTW: sada instaliram starcraft broodwar, baš da vidim hoće radit na visti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 1:30 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Bilo je primjedbi da je SP kampanja kratka. Ne bih se složio.

25/26 misija je sasvim solidan broj i ako se dnevno prođe cca 3-4 misije ima se što za igrati cijeli tjedan što je neki prosjek za odigrat igru bilo kojeg žanra.

Da ne govorim kako se može 'igrati' i sa različitim težinama pa testirati razne taktike na nekim mapama i sl.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Eto idem ja polako, na  18 misiji sam.

U igru je uložena ogromna količina truda i novaca .

Balans jedinica u igri su  fenomenalno napraviit.

Svaka jednica mima svoju protujedinicu a ta portu jedinica svoju i tako u krug.

Neviđeno u strategijama .

U većini strategija napravim par najačih i  pobjedio ali ovdje treba sve to organizirati i onda i onda rush :).

Šteta što nemogu orginal igrati :( .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Bilo je primjedbi da je SP kampanja kratka. Ne bih se složio.

25/26 misija je sasvim solidan broj i ako se dnevno prođe cca 3-4 misije ima se što za igrati cijeli tjedan što je neki prosjek za odigrat igru bilo kojeg žanra.

Da ne govorim kako se može 'igrati' i sa različitim težinama pa testirati razne taktike na nekim mapama i sl.

kada su to nekakvi manijaci koji igraju po cijele dane... Ja već igram par dana i tek sam na petoj misiji. Fora ona misija u stilu 30 days night. XD

17 godina
harpy21 kaže...

kada su to nekakvi manijaci koji igraju po cijele dane... Ja već igram par dana i tek sam na petoj misiji. Fora ona misija u stilu 30 days night. XD

Lako je kod prvih par misija... Ali kada ih predjes malo vise, i kad se malo ufuras u pricu onda te uhvati neko ludilo i stalno mislis: ma budem jos samo jednu misiju... jos samo jednu... evo ova mi je zadnja danas... ali samo da vidim jos ovu sljedecu... kao onaj pringles chips, kad pocnes, nemres prestat. Smijeh 

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

Tako ja , joj pa evo jedan artefakt a kaj bu sa drugim pa onda na teći pa tako do zadnjega.

Igram već tjedan dana negdje oko  3-4 misije dnevno i taman mi je .

Netrebam  niti jednu igru  uz nju sada .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ostao mi je još jedan trial ključ, pa ljudi navalite.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ovako malo upozorenje/ savjet za sve vas koji imate original sa dva free trial ključ. Ne moj te davati taj ključ TopForumašu jer ga je on dobio od Hyperiona. Da stvar bude luđa ili gadnija, kad me je tražio ključ zamolio me je da ne napišem da sam mu ga dao. Dakle, momak me traži da ne govorim da sam mu dao ključ, tako da on može nastaviti žicati ključeve da igra beplatno na račun ekipe koja je platila igru.

Moj je savjet da te free trial ključeve dajete ljudima za koje ste sigurni da nisu dobili free trial ključ ili za koje ste sigurni da nemaju igru (original-pirat sve jedno) tako da što veći broj ljudi može isprobati igru.

@TopForumaš:

Momak ne moj biti đubre. Ti ključevi nisu tu da biti mogao igrati besplatno o-ho-ho, nego su tu da što veći broj ljudi može probati igru, i na temulju toga odlučiti da li će kupit ili ne. Ako si već tražio ključ za svog frenda onda si me to mogao odmah pitati,a ne me tražiti da ne govorim da sam ti dao ključ.

Btw, ako imaš tog frenda (kao što tvrdiš) preko Steama i ako hoće ključ za free trial, neka se registrira ovdje i neka mi pošalje na pp link od svoje community stranice. Ako budem zadovolja sa viđenim dobit će ključ, ali ti majstore free trial ključ nećeš vidjeti od mene.

Dakle imam još jedan free trial ključ, pa navalite.

He he He he
Ovo je moja community strana na Steamu i adresa na vrhu. Ovo je moja community strana na Steamu i adresa na vrhu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 11:49 (MegaMass 2000).

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Iskreno, sad kad me prošao hype, moram priznati da sam malo razočaran sa SC2.

Prva stvar - cijena i region lock. Nije bilo razloga da se cijena DR-a od 60€ ne objavi prije release-a, ovako su Blizzardovci ispali teške papčine. Isto tako glupo mi je što ne mogu s frendom u Americi baciti partiju ako ili on ili ja ne kupimo još jednu kopiju igre; no i to je već ižvakano.

Nego mene je razočarao SP. Ne mogu reći da je loš, ali ako usporedim SC1, BW, WC3 i FT onda mi je ova kampanja daleko najslabija. Fale mi druge rase i smeta me što su očigledno hrpu vremena potrošili na "fluff". Sustav upgrade-anja je fora osim što ima onu standardnu boljku da je bolje ne kupovati ništa dok nisi siguran da ti stvarno treba jer jednom kad potrošiš nema povratka tako da ćeš ili igrati pametno i namjerno odustati od hrpe zabavnih stvari, ili igrati blesavo i riskirati da gadno zaglaviš na kasnijim misijama (pogotovo ak igraš na Brutal).

Sve u svemu solidno, ali ispod očekivanja. Nekako me više zabavilo ponovno prelaženje Brood War-a i Warcrafta 3 na Hard nego SC2 kampanja. Ali evo još mi je ostalo par misija na Brutal, kad to pređem bacam se stopostotno na multiplayer - nadam se da će to biti stvarno tako dobro kako ljudi pričaju... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 11:49 (baba).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice