Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
hellraiser1110 kaže...
harpy21 kaže...

10 minuta igranja, oduševljen sam. Baš ima pravi staromodni štih starcrafta i onih RTS - ova kakve sam nekoć igrao. Cijenim trud koji se vidi kod njihovih igara, jedino me razočarala ta njihova poklepa u obliku cijene, i izdavanja ekspanzija na više dijela + činjenica da nema LAN. Vjerojatno ću za kojih nekoliko mjeseci kupiti original, ali preko ebaya po jeftinijoj cijeni ili kada izađe iduće dvije ekspanzije.

E da, da li se battlenet naplaćuje ili je i dalje besplatan za sve?

Besplatan je za sve tako da kupiš igru i špilaš kolko te volja.

ma sjetio sam se onih priča kada su govorili da će naplaćivati battlenet, he.

Zanima me par stvari

Kada će sljedeća ekspanzija?  

Da li se original može igrati bez dvd - a? Mislim, onda bi preko battleneta igrao partije s bratom, kada se već ne može preko LAN - a

I da li se starcraft 2 po radnji nastavlja od originala ili je potrebno ipak pročitati neke starcraft tematike (knjige, mangu, stripove ili što već)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 17:37 (harpy21).
17 godina
neaktivan

1. Pohlepa?Svi smo znali da izlazi igra.Zasto postoji preorder, ja kupio cim se moglo i kostalo me cca 250kn.(29 GBP)

2. Kada ce expanzija? Pa jos ni ovu nisi kupio a vec pitas kad ce expanzija.Dobro da ne pitas kad ce Starcraft 3.

3.Zasto je tebi bitno za igru protiv brata jel moze radit bez DVD-a?Da bi igrao preko Battleneta svatko mora imati svoj account u kojem treba upisati kod sa kutije SC-a.Nemozes upisat jedan kod na 2 accounta.Za igru je potrebna samo instalacija na PC-u i Battlenet account sa aktiviranim Starcraftom 2.

17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Sad sam igrao 7h bez prestanka. Kampanja je super, ima dosta cutscene-ove, osjećam se kao da sam na brodu i idem po galaksiji raidat planete što u biti i radim.

Po misijama se skupljaju zerg i protoss reshearch bodovi, pa na brodu kada se skupi njih dosta može se birat jedna od dvije opcije npr. turreti s bacačem plamena ili mountanje velikog topa na glavnu bazu. Odabere se ova prva i onda ova druga ostaje zaključana i više se nemore otključat.

Na svakoj misiji se dobije po 100 - 120k kredita i onda se kupuju ability-ji za jedinice recimo marince, haubice itd. Nakon svake misije gledam vijesti LOL.

Ima i kod nekih misija biranje između dva lika recimo ideš raidat planet i jave se protossi i nešto vele i onda ti biraš između protossa i jedne doktorice, na čiju ćeš stranu stati. Ako staneš na stranu doktorice protossi će te napadat u igri.

Sada sam birao između tosha i nove, odabrao sam tosha nakon 2min googlanja. Izgleda da nova laže, a ako se odabere tosh imat ćemo spectre kasnije... (tko igra znat će o čem pričam)

A ništa odoh ja igrat.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Ima i kod nekih misija biranje između dva lika recimo ideš raidat planet i jave se protossi i nešto vele i onda ti biraš između protossa i jedne doktorice, na čiju ćeš stranu stati. Ako staneš na stranu doktorice protossi će te napadat u igri.

Al zato dobijes... Poljubac

Think locally, act globally...
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ovoga zasto goliathi,firebati te ostale sp jedinice nisu u mutliplayeru?

igrao sam betu i mislim da bi se mogli uklopit

također ti uniti su bili u sc1 tak da nevidim zasto su to izbacili

multi barem u beti mi se cinio krnjim radi balansa

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 21:22 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

mene na ovoj temi vise nema dok ne predjem singleplayer :P

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

Baš sam prešao 5-6 misija u kampaniji uzastopno, ne sjećam se rts-a u kojem sam to uradio od warcrafta 3, igra mi se stvarno sviđa.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Starcraft i Starcraft 2
igram već nekoliko sati, a stao sam samo zato jer mi se laptop usijao :)
već dugo nisam imao ovoliku volju za igranjem, zarazno je ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...
igram već nekoliko sati, a stao sam samo zato jer mi se laptop usijao :)
već dugo nisam imao ovoliku volju za igranjem, zarazno je ;)

itekak danas sam lupio 11 misija a ima ih oko 26 :(((

prebrzo to ide igra je u sp remek dijelo

a tek u mp jer sam igrao betu pa znam kolko je dobro iskustvo

definitivno kupujem mozda cak slijedeci mjesec!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 0:19 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Hyperion kaže...

Al zato dobijes... Poljubac

e ja sam bas proso taj dio i pomogo sam protosima bas da me ne napadaju a i ova koza jbt prije je htjela da cijeli planet pokokam a sad kad su njezini ne nemoj ja cu izmislit lijek -.- a rekla je da je nemoguce lijek napravit pa me sad zanima jel izmislila lijek protiv zerg infekcije?? ako odes na njenu stranu

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 0:29 (xnight_hunterx).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

nije zanimljivo ako ti netko kaze >_< idem je i dalje ownat starcraft1 >_< Izlanuo se

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Da, ajde ne razgovarajte o prici ili barem koristite opciju "spoiler" pod stilove...

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Ha čuj blizzard zna najbolje, vjerovatno nisu izbalansirali te jedinice za mp, možda u expanzijama bude. Ovako svaka rasa ima otprilike podjednak broj jedinica i po meni je mp dobro balansiran.

Potpis
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Još mi je ostao planet Char (zadnja misija vjerujem) i možda još jedna ili dvije od zeratula i pređena igra.

Skoro u jednom danu prešao, da sam krenuo ranije igrat bi je i završio već.

Jel tko igrao u kantini onu arkadnu igru?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 2:16 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Zašto bi bile kad imaš Thor-a i Hellion-a?? Nema smisla.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
15 godina
protjeran
harpy21 kaže...
hellraiser1110 kaže...
harpy21 kaže...

10 minuta igranja, oduševljen sam. Baš ima pravi staromodni štih starcrafta i onih RTS - ova kakve sam nekoć igrao. Cijenim trud koji se vidi kod njihovih igara, jedino me razočarala ta njihova poklepa u obliku cijene, i izdavanja ekspanzija na više dijela + činjenica da nema LAN. Vjerojatno ću za kojih nekoliko mjeseci kupiti original, ali preko ebaya po jeftinijoj cijeni ili kada izađe iduće dvije ekspanzije.

Zanima me par stvari

Da li se original može igrati bez dvd - a? Mislim, onda bi preko battleneta igrao partije s bratom, kada se već ne može preko LAN - a

I da li se starcraft 2 po radnji nastavlja od originala ili je potrebno ipak pročitati neke starcraft tematike (knjige, mangu, stripove ili što već)?

lana nema zato da igra nebi drugi dan zavrsila na Gareni

Ja iako  imam originalni warcraft3+exp. dotu uglavno igram preko Garene jer ne volim sterilna sredine, na Gareni su ipak balkanci dominantna nacija a nema partije gdje neko nekome ne spominje kevu(mater), retarde, noobe, bootove... zapravo to je tamo samo zagrijavanja za pravu akciju kada se krene s komplimentima tipa: bolidu majmun je za tebe cudo evolucije...

battlenet ce naplacivat 110% a najvjerojatnije mjesecna pretplata ce vrijedit za sve njihove igre - barem u pocetku a kasnije...

ekspenzija ce za Blizzard relativno brzo - kakvih godinu dana

sve se moze igrat bez dvd - samo treba znatIzlanuo se

da prica se nastavlja na original i ekspanziju (Broodwar) i nikakve knjige, mange, tange i slicne gluposti ti nisu potrebne - dovoljno je samo da pogledas slideshow od 24 slicice za vrijeme instalacije

TopForumaš kaže...

pa nesto su morali ostavit i za ekspanzije - znaju Blizzardovci sta rade

zavrsio sam za danas(nocas) s povratkom starog j3baca zavrsio sam za danas(nocas) s povratkom starog j3baca
&quot;To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?&quot;
15 godina
protjeran
harpy21 kaže...
hellraiser1110 kaže...
harpy21 kaže...

Zanima me par stvari

lana nema zato da igra nebi drugi dan zavrsila na Gareni

iako  imam originalni warcraft3+exp. dotu uglavno igram preko Garene jer ne volim sterilna sredine, na Gareni su ipak balkanci dominantna nacija a nema partije gdje neko nekome ne spominje kevu(mater), retarde, noobe, botove... zapravo to je tamo samo zagrijavanja za pravu akciju kada se krene s komplimentima tipa: bolidu chimpanza je za tebe cudo evolucije...

battlenet ce naplacivat 110% a najvjerojatnije mjesecna pretplata ce vrijedit za sve njihove igre - barem u pocetku a kasnije...

ekspenzija ce za Blizzard relativno brzo - kakvih godinu dana

sve se moze igrat bez dvd - samo treba znatIzlanuo se

da prica se nastavlja na original i ekspanziju (Broodwar) i nikakve knjige, mange, tange i slicne gluposti ti nisu potrebne - dovoljno je samo da pogledas slideshow od 24 slicice za vrijeme instalacije

TopForumaš kaže...

pa nesto su morali ostavit i za ekspanzije - znaju Blizzardovci sta rade

zavrsio sam za danas(nocas) s povratkom starog j3baca zavrsio sam za danas(nocas) s povratkom starog j3baca
zavrsavam za danas(nocas) s povratkom starog j3baca zavrsavam za danas(nocas) s povratkom starog j3baca
&quot;To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?&quot;
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 6:07 (dado8).
17 godina
protjeran
TomoR kaže...
Armor kaže...
TomoR kaže...

Carine su oslobođene sve pošiljke do vrijednosti 160 kn, po novom zakonu. Za sve skuplje je sreća, hoće ili neće naplatiti.

Istina da je malo OFT ali dal budu meni onda računali carinu na 100$, kolko dođe GT5 kolektor edicija (Amazon)?

Ja mislim u dogledno vrijeme kupiti i SC 2, kad se skupi za novi komp

Ukoliko imaš mogućnost da ti pošalju u neku zemlju EU (pa nema carine), nekome npr. u Sloveniji; u tom slučaju možeš prenijeti preko granice robu u vrijednosti do 1000 kn. Bez carine i drugih naknada. Bar bi tako trebalo biti.

I da odgovorim na pitanje koje sam postavio prije; zvao sam Algoritam; Starcraft 2 nije uključen u njihovu akciju 3 za 2.

Ako roba nije proizvedena u EU, tada je limit 300 Kn.

E sad kak ce oni tretirat igru, hmmm.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

da te ne citiram dado08

ako bi stavljali nove jedinice nebi li radi toga beta cijela pala u vodu

cijeli balans bi se ponovo poremetio?

sumnjam da ce se multi mjenjati tako jako da bi dobio jedinice koje sam vec naveo

uglavnom to bi poremetilo cijelu harmoniju balansa

ili....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

pitanje za vlasnike DVD izdanja:

- da li SC2 zahtjeva da DVD bude prisutan u DVD čitaču tijekom izvođenja igre? (s obzirom da se ionako ključevi prijavljuju kroz battle.net account)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

- da li SC2 zahtjeva da DVD bude prisutan u DVD čitaču tijekom izvođenja igre?

Ne, igra normalno radi bez DVD-a. Cool

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church? --The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
15 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

Ne zahtjeva.

Nego oćemo napraviti novu temu za sc friendsone pošto nema chata :S?

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Tanelorn kaže...
Zura kaže...

ukrao si mi avatar grrrrrrCool

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DON&#168;T STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
MorciTheCroat kaže...
Tanelorn kaže...
Zura kaže...

LOL

To je avatar iz Warcrafta ak se ne varam....

Dal se znaju neke brojke oko prodaje u HR?

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

malo sam buljio u skrinse i stvarno izgleda super ali.... al nisu malo debilno napravili likove (marince, vozila) itd. ocu reci, sve izgleda nekako zdepasto, debilno i napuhano... ono ko za malu djecu iliti stil kao u WOW-u. nije da bi mi to pretjerano smetalo ako budem igrao ali moram to primjetit.. 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
3 4 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

malo sam buljio u skrinse i stvarno izgleda super ali.... al nisu malo debilno napravili likove (marince, vozila) itd. ocu reci, sve izgleda nekako zdepasto, debilno i napuhano... ono ko za malu djecu iliti stil kao u WOW-u. nije da bi mi to pretjerano smetalo ako budem igrao ali moram to primjetit.. 

Ne, nije kao u wowu, marnici malo čudno izgledaju iz visine (koliki su im oklopi i ne izgledali...) ali kad približiš vidiš da nije baš onako kao npr u warcraftu, grafika izgleda više kao C&C, nije drveće manje od marinca kao u warcraftu i grafika više ide na realnost.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
protjeran
Armor kaže...
MorciTheCroat kaže...
Tanelorn kaže...
Zura kaže...

LOL

To je avatar iz Warcrafta ak se ne varam....

Dal se znaju neke brojke oko prodaje u HR?

Znam, ali ja ga imam vec dosta dugo :-) hehe.

Nego, jel zna neko hoci li mi kanta bit OK za igrat SC2?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DON&#168;T STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
MorciTheCroat kaže...

Hehe, nisam kolega, koristim ga od prvog dana foruma samo sam slabo aktivan pa nije bio viđan puno Cool

Btw SC2 bi ti trebao raditi na tom notebooku, samo ne na high postavkama.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church? --The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 13:49 (Tanelorn).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja sam odabrao protosse također na onoj misiji

doktorica nemoze izmislit lijek,moramo poklat inficirane i to je t

a i nebi bas htio da me napada moja glavna mp rasa Izlanuo se

ali ipak moralniji izbor je da pomognes doktorici

evo igram i dalje stvarno igra je preeedobra kao i to nekakvo prorocanstvo

uvijek u blizz igrama ima nekakvo prorocanstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Tanelorn kaže...
MorciTheCroat kaže...

Hehe, nisam kolega, koristim ga od prvog dana foruma samo sam slabo aktivan pa nije bio viđan puno Cool

Btw SC2 bi ti trebao raditi na tom notebooku, samo ne na high postavkama.

Aha, e pa onda imas duze nek ja :-), ali moj ima vise pixela :-)))

Thx na info, i poslije place kupujem SC2 :-))))

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DON&amp;amp;#168;T STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice