Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 734.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Starcraft i Starcraft 2
Hyperion kaže...

Neznam ja na 1680x1050 nisam imao baš puno fps-a tek nekih 60, a ti bi trebao imat 20-40 u nakrcanim battle-ovima.

Ja igram co-op 3v3 ( playeri vs comp). Jesam noob, ali ne kompletni. Neki dan mi je comp na hard bio pretežak, a sada ga rasturam bez problema. Znači napredujem.

Moras svaki dan ponavljati u sebi: "Svaki dan u svakom pogledu sve vise i vise napredujem" :)

17 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

Ima neki bug u igri zbog kojih fps ode jako visoko, cak su se neke graficke sprzile, desava se kod animacija. Netko mozda zna nesto vise o tome.

Nemoj pricati gluposti, molim te. Hvala unaprijed!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
naxeem kaže...
Gadzilla kaže...

Ima neki bug u igri zbog kojih fps ode jako visoko, cak su se neke graficke sprzile, desava se kod animacija. Netko mozda zna nesto vise o tome.

Nije glupost, ali ovo nisam siguran za przenje grafa. Ali bilo je problema oko nekih sekvenci gdje je fps previse bjezo i na nekim grafama

je podizao ekstremno temperaturu,ali to je bilo samo privremeno. I Uglavnom je bilo vezano za animacije.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
odjavljen
thechosenfreak kaže...

Nije glupost, ali ovo nisam siguran za przenje grafa. Ali bilo je problema oko nekih sekvenci gdje je fps previse bjezo i na nekim grafama

je podizao ekstremno temperaturu,ali to je bilo samo privremeno. I Uglavnom je bilo vezano za animacije.

Nerazumijem kako je to teoretski moguće. To je vjerovatno neka izmišljotina.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
17 godina
thechosenfreak kaže...
naxeem kaže...
Gadzilla kaže...

opterecuje graficke tako da one s losijim hlađenjem (mozda pasivke) pregore

iz blizzarda vec krpaju to

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 10:10 (igy).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

A mislim ono . Di su našli ove recenzere .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

ja ovo ne vjerujem

iz nekog nepoznatog razloga disconnectam se sa battle.neta dok igram 1v1

i oduzmu mi se bodovi te padnem na osmo mijesto

zasto mi battle.net oduzima bodove ako sam dropped?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ja samo igram cooperative to mi je nekako bolje...Nisam puno igrao nekih 5 matcheva i skoro sve sam pobijedio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja ovo ne vjerujem

Zato da se izbjegnu majmuni koji se droppaju namjerno da izbjegnu poraz. Svaka čast Blizzardu.

Ako često droppaš, popravi vezu ili ne igraj igru dok imaš probleme.

17 godina
naxeem kaže...
TopForumaš kaže...

ja ovo ne vjerujem

Zato da se izbjegnu majmuni koji se droppaju namjerno da izbjegnu poraz. Svaka čast Blizzardu.

Ako često droppaš, popravi vezu ili ne igraj igru dok imaš probleme.

Hm nisam probo ali ono sta sam vidio kada se neko dropa ili nesto, to je ista stvar ko da je oso na pauzu pa mu odbrojava 60 sec...

Mislim da bi trebala postajat  neka mogucnost rekonekcije, evo idem bas pogledat malo

edit: izgleda da nema nis vezano uz to, da malo shebano tebas pogledat kada ti provider mjenja ip ili si namjesti da ti se mjenja u odredeno vrijeme tak da ti veza ne pukne usred gejma

http://starcraft2forum.org/forums/showthread.php?t=14796

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 11:14 (toxic).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Gadzilla kaže...

To sam procitao na nekom forumu, samo prenosim, ali nisam ni ja bio siguran u to, pa sam i napisao, mozda netko zna nesto vise o tome. A ti se odmah moras pijeniti.

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ne mogu vjerovati da Blizzard nije stavio da se timer zaustavi, kad netko izađe za vrijeme odbrojavanja prije nego se uđe u igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gadzilla kaže...

Igre ne prže hardver. Hardver može spržiti isključivo (pre)visoka voltaža ili nekontrolirano povišena temperatura.

16 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Može li se igrati skirmish ili kako se to već zove u sc2 protiv PC-a?

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 11:55 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Gadzilla kaže...

Igre ne prže hardver. Hardver može spržiti isključivo (pre)visoka voltaža ili nekontrolirano povišena temperatura.

da ili ako ne cistis vent ti pregore memorijski cipovi(u grafi)

barem se meni to dogodilo

arghhhh Viče

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 11:58 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

arghhhh Viče

I kakve to veze ima sa samom igrom?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

arghhhh Viče

Ovo je izjava za humor :D

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
TopForumaš kaže...

arghhhh Viče

ima veze sa naxovim postom

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
AA-d00d kaže...
TopForumaš kaže...

arghhhh Viče

ima veze sa naxovim postom

:

naxeem kaže...
Gadzilla kaže...

Pa i najcesci razlog visokim temperaturama je ventilator pun prasine....

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Može li se igrati skirmish ili kako se to već zove u sc2 protiv PC-a?

Može, ali ne iz igre već preko posebnog alata za pokretanje skirmish mapa.

sc2ALLin1

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
odjavljen
Starcraft i Starcraft 2

Meni AA u igri radi djelomično samo. Nije na nekim objektima prisutan (16xQ).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ja sam stavio postavke na medium-high i opet mi se igra vuče kada ja i moj suigrač pošaljemo puno carriera. Onih interceptora izleti na stotine van, nevidiš hebenu bazu od njih.

Onaj mothership mi je cool, pošaljem njega samog i napadnem i onda samo iskoristim njegov ability "recall" i teleportiram 20 carriera odmah pokraj mothershipa. Ni onaj vortex nije loš, usisa protivničke unite dok rokam bazu i za 10-15sec se vrate nakon što je pol toga uništeno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Ja sam stavio postavke na medium-high i opet mi se igra vuče kada ja i moj suigrač pošaljemo puno carriera. Onih interceptora izleti na stotine van, nevidiš hebenu bazu od njih.

Onaj mothership mi je cool, pošaljem njega samog i napadnem i onda samo iskoristim njegov ability "recall" i teleportiram 20 carriera odmah pokraj mothershipa. Ni onaj vortex nije loš, usisa protivničke unite dok rokam bazu i za 10-15sec se vrate nakon što je pol toga uništeno.

Hehe, ja igram sve na Ultra, al da vidiš kak zašteka kad se stvori Mothership pa kad cijelu bazu cloaka, a tek zamisli kako je kad ti cloaka sve te Carriere i Interceptore.Iznenađen

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

zanima me da li ima par jedinica poput ghostova s mogućnošću gađanja atomskom bombom i oni tenkovi koji su se mogli namještati, pa su radili veliki damage na daljini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
harpy21 kaže...

zanima me da li ima par jedinica poput ghostova s mogućnošću gađanja atomskom bombom i oni tenkovi koji su se mogli namještati, pa su radili veliki damage na daljini.

Da imaš ih, Ghost-ovi i Spectre-ovi (samo kampanja) mogu bacati nuklearke,  i ima tenkova koji se mogu namještati, isto ko i u jedinici.

17 godina
crystal6 kaže...

Hehe, ja igram sve na Ultra, al da vidiš kak zašteka kad se stvori Mothership pa kad cijelu bazu cloaka, a tek zamisli kako je kad ti cloaka sve te Carriere i Interceptore.Iznenađen

Neznam meni cloackanje ništa neusporava, velim samo interceptori kada se lansiraju i sve uništavaju, ali pod uvjetom da ima najmanje 22 carriera i mothership. I da ti imaš 17" ekran, ja 22".

harpy21 kaže...

Imaš ghostova, puno lakše je sada nuke napravit, netrebaš stavljat nuclear silo na bazu nego imaš posebnu građevinu za to.

Siege tenkova fala Bogu ima i dalje rokaju. Staviš ih 10-15 na ulaz i ništa neće proć što gmiže po Zemlji.

Kod terrana nema više firebata ni medica. Medice su zamijenili shuttle-ovi koji mogu liječiti = moraš sagradit space hebeni port da bi taktika sa marincima prošla.

Neznam jel se meni čini ili ground unitsi nemaju šanse protiv navale carriera/battlecruisera. Napravio sam nekih 100 stalkera i 2-3 battlecruisera i nešto sitno ground unita mi ih je poklalo. Od tada neradim više ground unite dok u starcraft 1 dragooni, a pogotovo goliathi su rokali sve živo u zraku.

BTW: nema više goliatha, zamijenili su ih po meni beskorisni thorovi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 18:52 (Hyperion).
15 godina
Starcraft i Starcraft 2

Ponoćna prodaja  Starcraft 2 Zagreb - ne znam je li bilo već ako je sry

#!

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Starcraft i Starcraft 2

Sam da pitam : koliko košta Collectors edition?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice