po meni je igra totalni promašaj,!!probao na 5 min i izbrisao.. dx9 zasada /katastrofa
jel mi moze neko pomoc; kad pokrenem igru sve sto dobijem je black screen ....
probaj pokrenuti kao administrator
jesam ali ne pomaze
skočim u vodu i čuješ špljas a voda se ne uzburka dalje idem kroz vodu ali i kroz lopoče na površini
mislim stvarno.
Tebe jebbe ta voda da je to strašno. Da mi je znat u kojoj se igri ti lopoči ljepe oko tebe i miču...
A i imaš pravo, poanta ove igre je fizika vode i jabitnije je da voda prska!
Igra je totalno razočaranje, neću ni mislit kakvo bi tek sranje bila da nisu tri puta odgađali release date. Cry Engine 3 a mrtva priroda, osim vode i šaša u vodi. Diaz je idiot i šteta kaj nemreš njega killat. Movement je tak retardiran, pogotovo u vodi.
očekivao sam puno više s obzirom da je Cry Engine 3. Nije zahtjevna ni za moji grafulju preko 60 fps-a vrti na very high postavkama. Neloše zasad igram nekih pola sata. Ah da i jebe me ta voda, da. Bolja mi je bila u Far Cry jedinici
Movement je tak retardiran, pogotovo u vodi.
Naprotigv kretanje je baš dobro. "Osjetiš" da nosiš ogroman snajper sa sobom, a ne lebdiš i letiš nad zemljom kao u CODu...
Odigrah 2 misije gameplay dosadan i naporan igra me cjelo vrjeme vodi za ruku do te mjere da na kampu moram odredenim redosljedom ubijat likove kad mi AI naredi bezveze...
Grafika je cist ok i služi svrsi nije Crysis al izgleda ljiepo...
Odigrah 2 misije gameplay dosadan i naporan igra me cjelo vrjeme vodi za ruku do te mjere da na kampu moram odredenim redosljedom ubijat likove kad mi AI naredi bezveze...
Ovo je istina. Zbilja pretjeruju sa time i onim ikona gdje koga ubiti. Igram na najtežem i to je i dalje uključeno...
Ali igra mi je zabavna...
očekivao sam puno više s obzirom da je Cry Engine 3. Nije zahtjevna ni za moji grafulju preko 60 fps-a vrti na very high postavkama. Neloše zasad igram nekih pola sata. Ah da i jebe me ta voda, da. Bolja mi je bila u Far Cry jedinici
I moja grafa vrti iznad 60fps, plus sam dodao SMAA na Ultra.
U Sarajevu sam i više nema ikona iznad NPCova koje treba eliminirat. Ono na početku je valjda kao tutorial...
Malo ima, malo nema....
Movement je tak retardiran, pogotovo u vodi.
Naprotigv kretanje je baš dobro. "Osjetiš" da nosiš ogroman snajper sa sobom, a ne lebdiš i letiš nad zemljom kao u CODu...
U COD-u MW3 MP je movement pet put bolji neg u SGW2, razlika u movement-u kod MW3 kad imaš Barrett 50. cal ili npr. P90 je golema, itekak osjetiš da furaš "mrcinu" i sporiji si fest (osim kad te j**e lag compensation pa imaš tikove ko meth addict i skoro pa se teleportiraš okolo )
a gdje si našao tu opciju jer je ja nevidim
a gdje si našao tu opciju jer je ja nevidim
SMAA injector. http://mrhaandi.blogspot.com/p/injectsmaa.html
Sniper Elite V2 mi je bolji.
prelinearna,preubrzana,žuri-žuri..Toga u real snipanju NEMA..ako se neke misije trebalo vremenski odraditi,trebalo je zviznuti digitaslni brojač na ekranu,i odbojavaj..i da se dopusti više opcija pri rješavanju zadatka..
Grafiku neću ocijenjivati jer mi nije bitna,bitno je reala u igri,koja je nekako zasjenjena drugim stvarima..
,bitno je reala u igri,koja je nekako zasjenjena drugim stvarima..
A baš. U nekim misijama neprijatelji trče na tebe kao da su japanci kamikaze. Totalno nerealno.
Koliko sam uspio vidjeti, igra je loša.
našli američke srbe s lošim naglaskom čak mi nije gušt ih ubijat
Pozdrav, imam problem sa ovom igrom. Dakle, prva misija, propustim onaj brod da prođe i nastavljam uz neku uzbrdicu, dvojicu neprijatelja ubijem sa stealth kill (jednog ja, jednog Diaz), i postavim se za gađaje na sniperu, kad onaj brod što treba da dođe nikad da se pojavi. Ima li iko riješenje ovog bug-a??
Meni je cist oke bila igra,prekratka je i linearna i sve skriptirano,ali svidjelo mi se radi misije Sarajevo,oni Srbi s onim naglaskom su presmijesni,pa mogli su *ebemu neke postene voice actore naruciti,to bi netko za 50 kuna sve izgovorio u Srbiji,a ne ono je presmijesno.
Ima detalja tipa oni plakati,Kurs plesa itd.
Nego imam pitanje,kako odigrati onaj Syberia DLC ? Instalirao sam ga,idem na Downloadable Content u izborniku,ne reagira,nema nigdje,a odigrao jer mi se igra svidjela ?
Evo opet postavljam:
1. Kad sam igrao bio je totalno niski FPS, a moja konfiguracija prihvaća sve kriterije za tu igricu, u čem je problem?
2. Kad sam pokušal mijenjat rezoluciju i stavil ju na valjda 1600x1200, samo se zacrnil ekran, izbacil iz igrice i napisal has stopped working, u čem je problem pak sad?
Please help!!!
da je driver prestao raditi ti je napisalo. a ništa, stavi manju rezoluciju
e tu je nažalost i problem, kad treba pokazati meni samo me izbaci
A nađi negdje .cfg datoteku,i pobriši je..defaultno će ti vratiti postavke na ..defaultno
ustvari,otvori system.cfg datoteku igre,pa joj samo u redovima gdje je navedena rezolucija postavi novu,probaj nižu..
Stvarno sam bu**la, sve kaj rteba je izbrisat save game i to je to!