jel se može nekako promijeniti kamera kod replay-eva golova,ova je katastrofalno loša,ne mislim na ono kod snimanja gola,nego na njihovu generičku kameru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Emmanuel Emenike ,OSMINA FINA WC protiv turaka...ide se sad na njemce...prošlo se grupu pobjedom protiv kolumbije 5-3 Emenike 4 gola,Srbe 1-0 i sa Rumunjima 2-2....
prije toga osvojen Afrički kup,odnosno konami...ali sam stavio sve afričke ekipe u skupine,uz gostovanje saudijske arabije i UAE...jer mi je glupo ono odmah nokaut faza...osvojeno,Musa 9 golova prvi strijelac,primljen jedan jedini gol od obale bjelokosti u finalu...
Pozdrav imam Stadium pack Estarlen Silva , eh sad laga mi kad se priblizim publici , sve dok se publika ne vidi onda ne laga, jel postoji kakav fix za to il ? znam da ima crowd disabler za obicne stadione sto dodju uz PES tako da to ne pomaze . pozz
Ja na playstationu imam u zadnjem izborniku kad si u my clubu,mislim da je extras, opciju da restartam sve
odustao sma cijele kampanje ML-a
nemam naviku ponavljati tekme...izgubim od cesene..vodim 3-0 oni nemaju šuta..i zadnjih 10 min počmu igrati svaki pas od prve,ja ne mogu dodati loptu kako spada a kamoli povezati nešto...opale 4 šuta u tom razdoblju...zabiju 4 gola pobjede...s tim da sam u 94oj min 4 puta pucao u jednoj akciji i golman im je branio ...nisam to nikada vidio...i puknem i resetiram...9 puta sam resetirao protiv njih,svaku tekmu izgubio...9 puta od cesene...znači da igram protiv barcelone 1 bi dobio barem..i nakon 9 puta sam odustao,nema smisla uopće
Postoji li način da se igra online s Reloadedovim krekom?
Predobro, dali se zna kada ce sljedeci updejt?
Predobro, dali se zna kada ce sljedeci updejt?
Pretpostavljam da početkom 2. mjeseca nakon završetka prijelaznog roka. Tako je bilo prošle godine. Konami još uvijek nije ništa službeno objavio.
imam problem, otidem u settings i nakon sto stisnem ok ne zeli mi zapamtiti te postavke, pomoc netko?
Kakva je situacija sa online igranjem pesa2016, jel isto kao na pesu2015.
Na optimi sam, pa me još zanima kako to radi preko optime s obzirom da se portovi ne mogu otvoriti. Eto ako netko ima iskustva unaprijed hvala na odgovoru..
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Evo malo sam radio na grafici:
https://sfx.thelazy.net/games/preset/5022/
Probao sam maknuti blur, izoštriti sliku i da zelena boja bude normalna, a ne kao da je u paint-u rađena.
Jeli normalno da mi 90% utakmica na online-u lagaju, kasne komande i tak? Pa to je neigrivo i samo gubim živce, dali je problem u brzini interneta? 10 mega nije dosta? Upload, ping, koji vrag? :D
Jeli normalno da mi 90% utakmica na online-u lagaju, kasne komande i tak? Pa to je neigrivo i samo gubim živce, dali je problem u brzini interneta? 10 mega nije dosta? Upload, ping, koji vrag? :D
Nažalost to se i meni događalo, preloše je napravljeno online :( . Prvo sam mislio da je u jednoj utakmice možd zbog njega, al da je baš svaku tekmu tako a nevjerujem da je zbog mene na bnetu sam 1,4 mb down i 4 mbita up
Dajte vi meni recite dal ima negdje popravak ovih foul-ova, pa ovo nije normalno dobiješ svega 1-2 faula po tekmi i to ugl na centru, sve ostalo je još oke al ovo e živcira
Nažalost to se i meni događalo, preloše je napravljeno online :( . Prvo sam mislio da je u jednoj utakmice možd zbog njega, al da je baš svaku tekmu tako a nevjerujem da je zbog mene na bnetu sam 1,4 mb down i 4 mbita up
Ja sam na Vip-u 20 mbit - optika. a prije sam bio na 10 mbit t-com i sve mi radi normalno. Nikada mi nije štekalo.
Ne znam, druge igre kao Project Cars i Fifa koju sam testira igraju se normalno. Šteta, izgubi se svaki gušt za igranjem. Povećat ću brzinu pa bum vidio! Vozdra!
molim za jednu pomoc kod pesa 2016,zasto su mi mutni dresovi na igracima,pokusao sam sve i ne ide????
na svim dresovima mi mutni grbovi,nekuzim kako to popraviti,pa eto ako je netko imao isti slucaj,molim za pomoc
DALI TI IMAS PROBLEMA S DRESOVIMA?DALI SU TI ONAKU MUTNI NE VIDI SE DOBRO
na svim dresovima mi mutni grbovi,nekuzim kako to popraviti,pa eto ako je netko imao isti slucaj,molim za pomoc
Postaviš pitanje...
DALI TI IMAS PROBLEMA S DRESOVIMA?DALI SU TI ONAKU MUTNI NE VIDI SE DOBRO
...i onda sam sebi odgovaraš. Pisanje velikim slovima na forumu se smatra deranjem.
Dobro dali mozes pomoci ili...???
Dobro dali mozes pomoci ili...???
Mogu probati pomoći, daj kakav screenshot? Meni su dresovi normalni.
Evo ti moj screenshot: https://sfx.thelazy.net/games/preset/5022/
možda je do zakrpe?ne znam ti ja to postaviti kao ti...pokušao sam rezoluciju i sve ali uvjek onako kits mutan
možda je do zakrpe?ne znam ti ja to postaviti kao ti...pokušao sam rezoluciju i sve ali uvjek onako kits mutan
Prvo skini sweetfx tool:
i onda skini moje postavke i Replace napravi.