PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.037
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

NEW DESERT MAP IMAGES - Preview,Analysis & Theory - PLAYERUNKNOWN's 
BATTLEGROUNDS (PUBG)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok, imam i5 6402 2,8 GHZ i GTX 950 2GB, 8 GB RAM. Igrica mi doslovno ne radi, lagovi nenormalni, sve je na low-medium. Zna li netko u cemu je fora?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Chavudin kaže...

Bok, imam i5 6402 2,8 GHZ i GTX 950 2GB, 8 GB RAM. Igrica mi doslovno ne radi, lagovi nenormalni, sve je na low-medium. Zna li netko u cemu je fora?

Da, taj i5 i GTX 950 su preslabi. Sorry

15 godina
TomoR kaže...
Chavudin kaže...

Ako ja igram na laptopu sa i5 4200h i gtx950m 40-70 fps-a (1366x768, antialiasing ultra, sve ostalo very low) onda je konfa od kolege dovoljna za sasvim prihvatljivo igranje.

Chavudin pogledaj ovaj video :

Steam launch options koje ja koristim : -sm4 -d3d10 -high -refresh 60 -maxMem=7000 -malloc=system -force-feature-level-11-0 -USEALLAVAILABLECORES

12 godina
p4wner kaže...
TomoR kaže...
Chavudin kaže...

Ako ja igram na laptopu sa i5 4200h i gtx950m 40-70 fps-a (1366x768, antialiasing ultra, sve ostalo very low) onda je konfa od kolege dovoljna za sasvim prihvatljivo igranje.

Steam launch options koje ja koristim : -sm4 -d3d10 -high -refresh 60 -maxMem=7000 -malloc=system -force-feature-level-11-0 -USEALLAVAILABLECORES

on najvjerovatnije igra na full hd rezoluciji, a pola tih launch optionsa vise ne rade (tj. ne treba jer je vec ugradjeno u samu igru)

Battleog - 191silvinjo
16 godina
TomoR kaže...
Chavudin kaže...

meni nisu slabi uopce,igra radi odlicno....

...potpis nije potreban...
15 godina
hahhaajaads kaže...
p4wner kaže...
TomoR kaže...
Chavudin kaže...

on najvjerovatnije igra na full hd rezoluciji, a pola tih launch optionsa vise ne rade (tj. ne treba jer je vec ugradjeno u samu igru)

Znam da pola ne radi, ali od prvog dana ih koristim pa preporučam i njemu, a što se tiče fhd rezolucije desktop verzija gtx950 je podosta jača od mobilne verzije tako da fhd uopće nebi trebao biti problem.

Origin/Steam : Dom1natoRRR
13 godina
neaktivan

U tijeku 1 regionalni PUBG turnir, pa ak nekoga zanima:

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Meni igra ide ok, na 720p rez i sve very low u cca 60fps, a sad razmišljam koju graficku uzet, da mogu sve vrtit na 1080p na medium s istim fps.

Trenutna konfiguracija:

i7 870 @3,2

12GB DDR3

XFX HD7790 2GB

Pa ako imate kakvu preporuku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

GTX 970, ali onda ce ti proc biti bottleneck

14 godina

i ova 3 keksa rama od 4 nisu sreća :D

12 godina

Danas je finale ovog turnira, na istom kanalu kao i gore 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nova vrsta hackova 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 16:09 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina

Ovakve stvari bi lako mogle upropastiti igru. Ima toga svugdje, samo nije isto poginuti u Cod-u ili BF-u i respawnati se nakon 4 sekundi ili ovdje igrati pola sata i skupiti odlicni loot i onda te klinac od 11 godina skine sa cheatom. 

Od svih stvari u kojima igra nije dobra, ovo im nitko nece oprostiti ako se ne potrude ispraviti. 

Prva i osnovna stvar, MORAJU uvesti kill cam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

I kad će ti prikazat kill ? Odma kat te ubije lik, pa da znaš njegovu poziciju i odaš preko diskorda/ts svojim squad članovima, moš mislit. Neće nikad u ovu igru uvest kill cam.

Jedina opcija koju mogu uvest je da nakon što cijeli game završi, ti u izborniku imam popis svih kill camova di su te roklnili, al ni to neće bit jer bi morali držat video zapise za 20M igrača.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina

netreba ti killcam ak imas adekvatan anticheat software.

17 godina
AmonZero kaže...
walentkane kaže...

I kad će ti prikazat kill ? Odma kat te ubije lik, pa da znaš njegovu poziciju i odaš preko diskorda/ts svojim squad članovima, moš mislit. Neće nikad u ovu igru uvest kill cam.

Jedina opcija koju mogu uvest je da nakon što cijeli game završi, ti u izborniku imam popis svih kill camova di su te roklnili, al ni to neće bit jer bi morali držat video zapise za 20M igrača.

Prvenstveno sam mislio na solo game gdje kill cam nije nikakav problem za igrace, cheateri ionako najvise igraju solo. 

Kasnije se moze i squad bolje zastiti.

15 godina
AmonZero kaže...
walentkane kaže...

ali planiraju uvesti replay. pa bi mogli to nekako ukomponirati unutra :D

16 godina
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Bagi ima novi zvuk!!! Igra se podosta mijenja sa novim patchem, na bolje .

...
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

svidja mi se skoro sve u vezi novog peč notesa. jos da opimizaciju servera rijese (netcode) ako je ikako moguce i GE GE.

16 godina

Mislim da ljudi na ovo forumu neće baš biti zadovoljni kad saznaju tko je osvojio PUBG regionalni turnir 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tko?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
Sale_ds kaže...
Tko?

hrka11 -in kolega () Silvinjo.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Mislim da ljudi na ovo forumu neće baš biti zadovoljni kad saznaju tko je osvojio PUBG regionalni turnir 

Misliš na Sansen's turnir?
Ili neki drugi? 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
11 godina
Jack Sparrow kaže...
Sale_ds kaže...
Tko?

Mali smrdljivi citercic.

Neka,neka osvaja...lipo je to.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Sale_ds kaže...
Tko?

Pa evo ga nekoliko poruka prije tvoje, što ga ne tagiraš!

Nek se malo pohvali hahhaajaads :D

Ima kakav video mečeva? Igralo se solo?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
sudy_freak kaže...
Jack Sparrow kaže...

Misliš na Sansen's turnir?
Ili neki drugi? 

da, na taj. 

Mislim ne optužujem nikoga, nisam niti gledao to, ali me nasmijalo kad se sjetim da ga ekipa ovdje baš i ne voli od kad je dobio ban na BF3 ili 4.

14 godina

Samo ste ljubomorni 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ako nema snimki igranja, gdje se vidi da nema overlay-a ni ništa drugo upaljeno, ne priznajemo!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice