PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
Evo sinoc, 12 zivih, moj cijeli squad. A negdje predpredzadnji krug. Svi leze u travi ni muha se ne cuje. Od jednom sam mrtav (insta kill) pogodjen vssom i u narednih 10 sekundi lik zavrsava partiju tim vssom. Dakle pobije svih 11 u samo 10tak sekundi. Nije citer, ma kakvi.
مرګ ژوبله

1 0 hvala 0
17 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Pa koji k ne ukljuce onda i same igrace u pomoc?.

Vec sam pisao o tome, onaj report im ne sluzi za bann vec samo za statistiku, tako da nema bas nekoh smisla reportati cheatera. Ako ipak zelite, trebate snimiti video tog trenutka, pa otici na njihov forum, registrirati se, opisati problem i staviti video. Ali stranica im ne prihvaca velike fileove pa trebate kompresirati video ili pretvoriti ga u gif i kad to sve napravite i konacno prijavite igraca onda ga bannaju na par dana?!

Pa dajte im bann 4life i bok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
walentkane kaže...

Vec sam pisao o tome, onaj report im ne sluzi za bann vec samo za statistiku, tako da nema bas nekoh smisla reportati cheatera. Ako ipak zelite, trebate snimiti video tog trenutka, pa otici na njihov forum, registrirati se, opisati problem i staviti video. Ali stranica im ne prihvaca velike fileove pa trebate kompresirati video ili pretvoriti ga u gif i kad to sve napravite i konacno prijavite igraca onda ga bannaju na par dana?!

Ja sam stavio unlisted na YT i linkao video, ne trebaš video uploadati kod njih.

12 godina
walentkane kaže...

ja mislim da oni nit ne gledaju reporte na forumu, jednog sam reporto prije tjedan dana ali jos uvijek nema odgovora (ili nit ne treba bit?)

Battleog - 191silvinjo
16 godina

2M aktivnih igrača, di bi oni stigli da čitaju svaki report zasebno i odgovaraju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
9 godina
protjeran

Likovi znaju danima stajati na vrhu ljestvice sa KD ratio 30, skupo je to da oni provjeravaju itd... Mislim, ako hoce rasti kao tvrtka i ako zele da PUBG traje kao recimo LOL onda ce morati uloziti gomilu para u anti cheat sluzbu, za ovaj tip igre jedna od najvaznijih stvari. Ono ostanes u top 10 i onda vas lik sve poroka za 15 sekundi, headshoot sve, bas se osjecas kao budala. Sada je sve na njima, mogu uzeti lovu i sloziti na racun negdje ili mogu uloziti u igru pa onda kroz par godina sloziti x10 love na racun. Nisam se susreo sa prevelikim brojem cheatera, ali mi se znalo desiti da budu u recimo 3/5 partija sto odigram, ako imas taj dan 2 sata da se zabavis, onda ti nije bas fino kada ti se to desi...

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odoše gore ove gamescom chestovi u zadnja 2 dana.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
2mil igra istovremeno, aktivnih je nekoliko puta vise..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sale_ds kaže...
2mil igra istovremeno, aktivnih je nekoliko puta vise..

2 milijuna istovremeno? Impresivno. Baš sam se čudio neki dan kako uvijek za 2-3 sekunde pronađe 100 igrača spremnih za igru.

Jesi izdali kakvu opširniju statistiku broja igrača?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Ne znam za statistiku al je obicno svaki dan kad dodem doma peak (oko 16:00) i tada igra cca 2 milje..

I brijem da su prodali preko 15mil do sad..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

jucer ili prosli tjedan je bilo 2,5 milijuna aktivnih

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bem vas zmotane. Aj na engleskom da vam je lakse.

Active players count je broj sveukupno aktivnih igraca jel, na recimo mjesecnoj bazi jel. Koji opcenito igraju igru aktivno na mjesecnoj bazi jel..

Concurrent number iliti najveci broj igraca koji igraju u ISTOM trenutku je ovo o cem vi pricate.

Znaci dnevni peak..
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

pa to ti i hahahajajahsjasd pokušava reci. 

da je jucer bilo 2.5 milijuna aktivnih u isto vrijeme a ne cca 2 kao što si gore naveo.

penje se brojka ko luda :D

CURRENT PLAYERS

2,345,371      

PEAK TODAY 

2,524,595 PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

17 godina

Malo sam se igrao po kiši i naletio na AFK-ove 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

15 miliona? Ne, nego 18 miliona od cega nas 40% igra fps. BOMBA! http://www.ign.com/articles/2017/10/31/40-of-pubgs-18-million-players-are-on-first-person-servers

مرګ ژوبله

0 0 hvala 1
14 godina

FPP je true experience.

TPP je za ove malo umno zakinute xD

14 godina

To se i vidi s ESL-a ,turniri u FPP su mnogo kraći,dinamičniji...

TPP smor uzasan

Jos da netcode poprave :( da barem bude 60,neki prokleti minimum za pucacinu 2017te god (battlefield)

12 godina
Kad si vec spomenuo bf, pubg je dokazao jos nesto u kontekstu modernog sutera i trenutne generacije igraca koji traze dobro napucavanje - bitan je gameplay a ne skupljanje virtualnih cinova ili bojica za neciji tenk. Manje je bolje i sad je pravo vrijeme za reizdanjem jednog ultrarealisticnog sutera poput AAO u kojem je uvjek bilo najbitnije pobjedit i sto vise kilova imat, nego sto vise leptirica skupit.
مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
14 godina

ma spomenuo sam BF jer on isto ima kriminal netcode (za danasnju pucacinu sve ispod 60 je smijeh)...AL barem ima 60. Negdje sam našao podatak da PUBG ima prosjecno 17-20 komunikacija sa serverom u sekundi (3x sporije od BF),a u BFu se isto desi da umreš iza zida i tako...

TO mi je najveca zamjerka na igru trenutno.

Čiteri su mi na drugom mjestu,je sranje kad te ubiju,ili kad ti njih nemozes ubit (evo jucer sam ispraznio u frajera sve metke iz 2 puške + pištolja, ni helmet mu nije s glave pao...) AL sve u svem ne naletim baš svaku rundu na cheatere (iako zelim smrt onima što aimbotaju...)

17 godina

Koji q, stoji mi u zadnje vrijeme Loading kad hocu uci igrat, jel to bug ili preopterečenost servera..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skuzila graficka da ju oces mjenjat pa ti otkazala povjerenje.
مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
12 godina

ima li tko osim mene problem sa zvukovima ? prije se desava samo da nakon reconnecta ne cujem pucnjeve sa 5 metara, sad ne cujem nikak, znaci lik doslovno pored mene stoji i roka u mene a ja ga ne cujem... sound mixer pogledan i sve je na 100%, probao sam ukljucit onaj loudness equalizator, to mi pojaca sve zvukove, ali kad se roka onda mi ih opet smanji na normalu. Znaci to mi se pocelo desavat od jucer u normalnim gejmovima... 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo u ova 3 dana koliko igram mogu reci da je dobar koncept ali je lose to slozeno. Desync i lag je nesto najgore i nema smisla uopce igrat. 

Cujem lika da dolazi, pricekam ga u prostoriji sa uzijem, vidim ga na pola sekunde i oduzme mi 90% healtha sa UMP-om. Ja ne stignem niti reagirat.

Pucam u lika sa 10m, okrenut mi je ledima, okrene se i ubije me. UMP na auto, on isto ima UPM.

U oba slucaja ja sam vidio jedno a na serverima je bilo zapravo nesto drugo, lik je vidio nesto trece.

Nadam se da ce to popraviti.

Al ipak, igrica ko igrica...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hahhaajaads kaže...

ima li tko osim mene problem sa zvukovima ? prije se desava samo da nakon reconnecta ne cujem pucnjeve sa 5 metara, sad ne cujem nikak, znaci lik doslovno pored mene stoji i roka u mene a ja ga ne cujem... sound mixer pogledan i sve je na 100%, probao sam ukljucit onaj loudness equalizator, to mi pojaca sve zvukove, ali kad se roka onda mi ih opet smanji na normalu. Znaci to mi se pocelo desavat od jucer u normalnim gejmovima... 

Sa zvukom jedino nekad eksplozije, čuje se dostorzija / krčenje i nije poziciran taj zvuk ali najviše me nervira kad igra kreša usred borbe  to mi se danas desilo 5x od 10 odigranih partija kao i Loading freez u meniju 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2017 20:23 (bik).
17 godina

Meni se isto događa od jucer. svako malo se kreša. Prije sve bilo ok

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja isto imam više CTD-a u zadnje vrijeme,više nego inače...

Na totalno random trenutke,a poceo sam i out of memory errore dobivat tu i tamo...

Al generalno nema pravila,nekad radi po 2h u komadu,nekad nakon pol sata kreša

14 godina
protjeran

.

Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
war3_tft kaže...

.

Samo ne bi imao AKM u ruci, nego suppresani MK14, full auto...

17 godina

Namješteno, ali fora za pogledati (to je na Custom Game serveru):

PUBG WORLD RECORDS: 98 Kill streak + Largest Vehicle Explosion 

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice