PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.576.915
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
12 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

''Ja igram na gtx1050 2gb, i5 3450 3,2 gz i 8gb RAM-a i moram sve pokretati na very-low da bi izbjegao kontinuirani stuttering i niski FPS. Problem kod svega na low je u tome što je protivničke igrače veoma teško prepoznati, pogotovo u daljini ili iza drugih objekata poput prozora ili na tamnijoj pozadini. Trebalo bi se igrati s textures na najmanje medium, ali ta stavka uvelike utječe na performanse hardvera.''

Sto manje postavke, to bolje vidis neprijateljske igrace, sta mislis zasto likovi poput shrouda igraju na very low postavkama ? Texture ne utjecu na FPS, sto sam vec sam isprobao na R9 380 i sad na GTX 1060...

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
StilaMANIAC kaže...

Pozz ljudi na PC imam http://prntscr.com/h4fy6s i fps mi je od 65 do 100(malo vise), a vidim da neki pišu kako sa puno losijom grafickom vrte tolko fps-a, ne razumijem se bas u djelove pa me zanima dal mi mozda procesor slab pa mi koci fps ili?

Taj i5 6400 ako imas z170a maticnu  i onaj bios  oc na 4.2 do 4.5ghz i dobiti ces 15-20fps vise

17 godina
StilaMANIAC kaže...

Pozz ljudi na PC imam http://prntscr.com/h4fy6s i fps mi je od 65 do 100(malo vise), a vidim da neki pišu kako sa puno losijom grafickom vrte tolko fps-a, ne razumijem se bas u djelove pa me zanima dal mi mozda procesor slab pa mi koci fps ili?

Taj i5 6400 ako imas z170a maticnu  i onaj bios  oc na 4.2 do 4.5ghz i dobiti ces 15-20fps vise

17 godina
Super64 kaže...
D-wook kaže...

Evo nakon odigranih 100-tinjak sati da dam svoj konačni review i presudim o kvaliteti igre.

100njak sati je nedovoljno za ovaj literarni rad! ODMAH u startu, da ti velim.

IGRANJE NA LOW END RAČUNALIMA

Trebalo bi se igrati s textures na najmanje medium, ali ta stavka uvelike utječe na performanse hardvera.

Igram na medium. A svi, bas svi koji iole ozbiljnije pisu ili pricaju na YT o ovoj igri kazu da je to i vrh koji treba korisiti. Posatvke u ovoj igri pozeljno je staviti na very low do low - sto znaci i stariji hardwer pije vode. Bitan je gameplay ne eye candy osjecaj. Ko je tu zbog toga nahebo je.

Gluposti, neki kažu da je medium idealno, nekima low nekima ultra kao u svakoj igri. Ti sa gtx960 mozes samo low da bi odrzao koliki toliki framerate. Meni je sve ispod 75fpsa slideshow/tearing jer imam i 75hz@full hd monitor i zadnjih 10god igram tako. Sa mojom gtx 970 zna padati na 40fpsa što se itekako primjeti, probao sam low postavke i nije puno bolje a igra izgleda ultra socijalno. S toga i zelim preci na gtx1070  -.-  Da.. bitan je skill, možeš ti i na laptopu biti bolji od onog sa i9+gtx1080ti ali who cares, ovo igramo iz zabave. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.10.2017 20:26 (bik).
9 godina
protjeran

Skill ti je sve u igri. Decko iz Dubrovnika Spreeezy je topao NA i EU server i u prvom i u trecem licu, imate streamove. Nedavno je napravio upgrade na GTX 1080, a prije toga je igrao na nekoj dosta low grafici, ne sjecam se tocno koja je u pitanju, ali mu se desavalo da mu fps dropa i na 30, i opet je uspio da topa i NA i EU. Normalno da je igrac koji ima bolji hardware u prednosti, ali eto, Spreeezy dokazao da to i nije bas presudno. Znaci on radi i po 5 pobjeda zaredom i onda mi dodje netko i kaze da ti je sve screca u igri, how yes no...

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
bik kaže...

Gluposti, neki kažu da je medium idealno, nekima low nekima ultra kao u svakoj igri. Ti sa gtx960 mozes samo low da bi odrzao koliki toliki framerate. Meni je sve ispod 75fpsa slideshow/tearing jer imam i 75hz@full hd monitor i zadnjih 10god igram tako. Sa mojom gtx 970 zna padati na 40fpsa što se itekako primjeti, probao sam low postavke i nije puno bolje a igra izgleda ultra socijalno. S toga i zelim preci na gtx1070  -.-  Da.. bitan je skill, možeš ti i na laptopu biti bolji od onog sa i9+gtx1080ti ali who cares, ovo igramo iz zabave. 

Hm, prijatelju. Ja tebi lijepo ti meni ovako. Uzmi si 1070 i uzivaj u grafici dok ti skidam glavu scarom na medium detaljima. Btw. jedno pitanjce - Vidoviti Milojko, kako znas koliki mi je framerate? Igras 10 godina? Prije 10 godina si imao bolju i detaljniju grafiku od ovga na VERY LOW detaljima? Ajde oladi. Doso si se *urcit, a ne kuzis poantu (koju je btw kolega na vrhu ove stranice objasnio) zasto igraci koriste low detalje. Na najboljim kompjuterima very low, ha? WTF?

I kad smo kod skilla, da nije bitan ili ga nema u ovoj igri - u te tvrdnje ce vas razuvjeriti Wacko i Fuggman

مرګ ژوبله
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 9:14 (Super64).
17 godina

Discord server PUBGCroatia povodom tisucitog clana organizira giveaway, darujemo igru PUBG, prijave za giveaway na: https://gleam.io/yQEyw/pubg-croatia-1k-members-giveaway

Giveaway traje do 19.11, tako da zovite bracu sestre djevojke zene neka svi sudjeluju :D pogotovo one koji bi htjeli igrati a nemaju PUBG.

Takoder vas pozivamo da se pridruzite nasem serveru, kao sto sam rekao vec imamo 1000 ljudi, sigurno ima netko da vam pase za koji game :)

https://discord.gg/UQVHCP2

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran

http://www.pcgamer.com/pubg-release-date/

Verzija 1.0 i nova mapa u prosincu. Nadaj mo se da ce uspjeti na vrijeme. 

...
Moj PC  
0 0 hvala 2
8 godina
neaktivan

Da li netko ima problema da ga usred igre bez nekog određenog razloga izbaci sa crash reportom (send / don't send)? U logu je naveden sljedeći error [ErrorName][ErrorName] (tj. prazno, bez objašnjenja).

Događa se u prosjeku jednom od tri odigrana meča svakodnevno.

Senior IT Consultant
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
GreenDevil kaže...

Da li netko ima problema da ga usred igre bez nekog određenog razloga izbaci sa crash reportom (send / don't send)? U logu je naveden sljedeći error [ErrorName][ErrorName] (tj. prazno, bez objašnjenja).

meni se to dogadja, ali samo ako gledam video na yt usred igre

edit: eo par videa... 

i 

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 21:13 (hahhaajaads).
8 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
GreenDevil kaže...

meni se to dogadja, ali samo ako gledam video na yt usred igre

Sve je isključeno, Chrome, pozadinske aplikacije, čak ni discord nije upaljen. 22 crash log-a u mjesec dana (prosjek jedan dnevno). Frustrirajuće jako, pogotovo svaki put kad se igra crasha i kad se rejoina, makar pobjedio ili ne ne dobije se nikakva nagrada nit išta.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<FGenericCrashContext>
<RuntimeProperties>
<CrashVersion>3</CrashVersion>
<CrashGUID>UE4CC-Windows-C3D1A4574762458497699DBD8F819F35_0000</CrashGUID>
<ProcessId>1644</ProcessId>
<IsInternalBuild>false</IsInternalBuild>
<IsPerforceBuild>false</IsPerforceBuild>
<IsSourceDistribution>false</IsSourceDistribution>
<IsEnsure>false</IsEnsure>
<IsAssert>false</IsAssert>
<CrashType>Crash</CrashType>
<SecondsSinceStart>619</SecondsSinceStart>
<GameName>UE4-TslGame</GameName>
<ExecutableName>TslGame</ExecutableName>
<BuildConfiguration>Shipping</BuildConfiguration>
<GameSessionID></GameSessionID>
<PlatformName>WindowsNoEditor</PlatformName>
<PlatformNameIni>Windows</PlatformNameIni>
<EngineMode>Game</EngineMode>
<EngineModeEx>Unset</EngineModeEx>
<DeploymentName></DeploymentName>
<EngineVersion>4.14.3-0+++UE4+Release-4.14</EngineVersion>
<CommandLine>-LobbyUrl=https://prod-live-front.playbattlegrounds.com/index.html -USEALLAVAILABLECORES -refresh 144 -malloc=system -sm4</CommandLine>
<LanguageLCID>1050</LanguageLCID>
<AppDefaultLocale>hr_HR</AppDefaultLocale>
<BuildVersion>++UE4+Release-4.14-CL-0</BuildVersion>
<IsUE4Release>true</IsUE4Release>
<UserName></UserName>
<BaseDir>C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/PUBG/TslGame/Binaries/Win64/</BaseDir>
<RootDir>C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/PUBG/</RootDir>
<MachineId>472A42808837AF2B363CD</MachineId>
<EpicAccountId></EpicAccountId>
<CallStack></CallStack>
<SourceContext></SourceContext>
<UserDescription></UserDescription>
<UserActivityHint></UserActivityHint>
<ErrorMessage></ErrorMessage>
<CrashDumpMode>0</CrashDumpMode>
<CrashReporterMessage></CrashReporterMessage>
<Misc.NumberOfCores>6</Misc.NumberOfCores>
<Misc.NumberOfCoresIncludingHyperthreads>12</Misc.NumberOfCoresIncludingHyperthreads>
<Misc.Is64bitOperatingSystem>1</Misc.Is64bitOperatingSystem>
<Misc.CPUVendor>AuthenticAMD</Misc.CPUVendor>
<Misc.CPUBrand>AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor </Misc.CPUBrand>
<Misc.PrimaryGPUBrand>NVIDIA GeForce GTX 1080</Misc.PrimaryGPUBrand>
<Misc.OSVersionMajor>Windows 10</Misc.OSVersionMajor>
<Misc.OSVersionMinor></Misc.OSVersionMinor>
<MemoryStats.TotalPhysical>17109884928</MemoryStats.TotalPhysical>
<MemoryStats.TotalVirtual>140737488224256</MemoryStats.TotalVirtual>
<MemoryStats.PageSize>65536</MemoryStats.PageSize>
<MemoryStats.TotalPhysicalGB>16</MemoryStats.TotalPhysicalGB>
<MemoryStats.AvailablePhysical>0</MemoryStats.AvailablePhysical>
<MemoryStats.AvailableVirtual>0</MemoryStats.AvailableVirtual>
<MemoryStats.UsedPhysical>0</MemoryStats.UsedPhysical>
<MemoryStats.PeakUsedPhysical>0</MemoryStats.PeakUsedPhysical>
<MemoryStats.UsedVirtual>0</MemoryStats.UsedVirtual>
<MemoryStats.PeakUsedVirtual>0</MemoryStats.PeakUsedVirtual>
<MemoryStats.bIsOOM>0</MemoryStats.bIsOOM>
<MemoryStats.OOMAllocationSize>0</MemoryStats.OOMAllocationSize>
<MemoryStats.OOMAllocationAlignment>0</MemoryStats.OOMAllocationAlignment>
</RuntimeProperties>
<PlatformProperties>
<PlatformIsRunningWindows>1</PlatformIsRunningWindows>
<PlatformCallbackResult>0</PlatformCallbackResult>
</PlatformProperties>
</FGenericCrashContext>

Senior IT Consultant
12 godina

meni nije problem crash, meni je problem kad se ja reconnectam, meni se doslovno smanji zvuk pucnjeva (recimo neko mi puca na 10 metara a cujem ga koda je 200 metara od mene)

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Jedna dobra, ostanemo 2v4, a ovaj moj iz tima ima VSS i dvocjevku, ludilo. I na kraju balade 1 metak presudi, ovo je bilo u par stotinki za win, extra. Ovaj Mini 14 treba nerf, stavis compensator i 4x i to ti je kao laser rifle, smjeh.

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Evo pošto ga ljudi na forumu tolko vole

Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina

Za chillanje... :)

10 godina
protjeran
10 godina

Jel se isplati kupit igru vidim puno negativnih komentara u vezi cheatera???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ima citera ali ako volis takav tip igre slobodno uzmi.. meni je dobra...

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Marcek555 kaže...

Gle, ima cheatera, ali ljudi puno visu placu kad ih netko rokne posteno da su chiteri i to. Igra sigurno ne bi obarala sve moguce rekorde da se ne isplati kupiti.

...
17 godina
Marcek555 kaže...

Citercina ima sve vise ali u brojkama recimo svaku desetu nabasas na jednoga. Sve igre imaju chitercine samo u igrama tipa BF nije drama jer kad umres ide respawn pa peglas dalje.

Kupi igru jer je jednostavno najbolji multiplay shooter na trzistu. Igra je ono jednostavna da jednostavnija ne moze biti a svaka partija je cirkus samo takav.

Steam daje da igras 2 sata i mozes trazit refund. Kupi pa vrati nakon sat vremena ako ti ne sjedne ili nek ti neki pajdo da steam acc da probas.

10 godina

Evo uzeo xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ja imam 200+ sati, nisam niti na jedng cheatera naletio, barem ne svjesno 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemoj poginut cim sletis pa ces naletit :D. Zajebavam se :)

Ni ja nisam jos naletio al nemam nes ekstra sati 60-70 ak se ne varam..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina

Ja sam naletio. Ma mamu im *ebem... Prij nego su kickali toliko njih onda svaku drugu ili treču sam zginuo iz dosije x situacije.  

Sad je sve cool, sad zginem iz truba situacije. 

BF4 &amp;amp; BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 17:00 (tonik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Još nekom pucketa zvuk kad su glasne eksplozije u pitanju, ili kad avion prolazi. Prije kao da toga nije bilo, CPU je opterecen average 60%

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dogodi se nekad da se zvuk raspande, al dosta rijetko.

Al to je najmanji problem oko zvuka. Razina buke u igri je ogromna i neoptimizirana te ak neko sluša to preglasno može si ozbiljno sluh oštetit.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
neaktivan
Bilo sta ak slusas glasno mozes sluh ostetit.. :/
10 godina
Ja imam 170 sati i dosad naletio na barem 15 cheatera otprilikr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
Bilo sta ak slusas glasno mozes sluh ostetit.. :/

Jel ti ne čuješ koliko je razlika u razini buke kod bugija, vožnje u avionu, kad netko razbije prozor il još gore kad si u gradu sa crvenom zonom i krene lomit sve prozore.

Pa da ti mozak eksplodira kolko je glasno.

15 godina
neaktivan
Pa smanji malo onda. Razlike ima al nije tolko drasticna. Puno gore je znalo bit u armi...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice