- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok, imam i5 6402 2,8 GHZ i GTX 950 2GB, 8 GB RAM. Igrica mi doslovno ne radi, lagovi nenormalni, sve je na low-medium. Zna li netko u cemu je fora?
Bok, imam i5 6402 2,8 GHZ i GTX 950 2GB, 8 GB RAM. Igrica mi doslovno ne radi, lagovi nenormalni, sve je na low-medium. Zna li netko u cemu je fora?
Da, taj i5 i GTX 950 su preslabi. Sorry
Ako ja igram na laptopu sa i5 4200h i gtx950m 40-70 fps-a (1366x768, antialiasing ultra, sve ostalo very low) onda je konfa od kolege dovoljna za sasvim prihvatljivo igranje.
Chavudin pogledaj ovaj video :
Steam launch options koje ja koristim : -sm4 -d3d10 -high -refresh 60 -maxMem=7000 -malloc=system -force-feature-level-11-0 -USEALLAVAILABLECORES
Ako ja igram na laptopu sa i5 4200h i gtx950m 40-70 fps-a (1366x768, antialiasing ultra, sve ostalo very low) onda je konfa od kolege dovoljna za sasvim prihvatljivo igranje.
Steam launch options koje ja koristim : -sm4 -d3d10 -high -refresh 60 -maxMem=7000 -malloc=system -force-feature-level-11-0 -USEALLAVAILABLECORES
on najvjerovatnije igra na full hd rezoluciji, a pola tih launch optionsa vise ne rade (tj. ne treba jer je vec ugradjeno u samu igru)
meni nisu slabi uopce,igra radi odlicno....
on najvjerovatnije igra na full hd rezoluciji, a pola tih launch optionsa vise ne rade (tj. ne treba jer je vec ugradjeno u samu igru)
Znam da pola ne radi, ali od prvog dana ih koristim pa preporučam i njemu, a što se tiče fhd rezolucije desktop verzija gtx950 je podosta jača od mobilne verzije tako da fhd uopće nebi trebao biti problem.
Meni igra ide ok, na 720p rez i sve very low u cca 60fps, a sad razmišljam koju graficku uzet, da mogu sve vrtit na 1080p na medium s istim fps.
Trenutna konfiguracija:
i7 870 @3,2
12GB DDR3
XFX HD7790 2GB
Pa ako imate kakvu preporuku?
GTX 970, ali onda ce ti proc biti bottleneck
i ova 3 keksa rama od 4 nisu sreća :D
Danas je finale ovog turnira, na istom kanalu kao i gore 
Ovakve stvari bi lako mogle upropastiti igru. Ima toga svugdje, samo nije isto poginuti u Cod-u ili BF-u i respawnati se nakon 4 sekundi ili ovdje igrati pola sata i skupiti odlicni loot i onda te klinac od 11 godina skine sa cheatom.
Od svih stvari u kojima igra nije dobra, ovo im nitko nece oprostiti ako se ne potrude ispraviti.
Prva i osnovna stvar, MORAJU uvesti kill cam.
I kad će ti prikazat kill ? Odma kat te ubije lik, pa da znaš njegovu poziciju i odaš preko diskorda/ts svojim squad članovima, moš mislit. Neće nikad u ovu igru uvest kill cam.
Jedina opcija koju mogu uvest je da nakon što cijeli game završi, ti u izborniku imam popis svih kill camova di su te roklnili, al ni to neće bit jer bi morali držat video zapise za 20M igrača.
netreba ti killcam ak imas adekvatan anticheat software.
I kad će ti prikazat kill ? Odma kat te ubije lik, pa da znaš njegovu poziciju i odaš preko diskorda/ts svojim squad članovima, moš mislit. Neće nikad u ovu igru uvest kill cam.
Jedina opcija koju mogu uvest je da nakon što cijeli game završi, ti u izborniku imam popis svih kill camova di su te roklnili, al ni to neće bit jer bi morali držat video zapise za 20M igrača.
Prvenstveno sam mislio na solo game gdje kill cam nije nikakav problem za igrace, cheateri ionako najvise igraju solo.
Kasnije se moze i squad bolje zastiti.
ali planiraju uvesti replay. pa bi mogli to nekako ukomponirati unutra :D
Bagi ima novi zvuk!!! Igra se podosta mijenja sa novim patchem, na bolje
.
svidja mi se skoro sve u vezi novog peč notesa. jos da opimizaciju servera rijese (netcode) ako je ikako moguce i GE GE.
Mislim da ljudi na ovo forumu neće baš biti zadovoljni kad saznaju tko je osvojio PUBG regionalni turnir 
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
hrka11 -in kolega (
) Silvinjo.
Mislim da ljudi na ovo forumu neće baš biti zadovoljni kad saznaju tko je osvojio PUBG regionalni turnir 
Misliš na Sansen's turnir?
Ili neki drugi? 
hrka11 -in kolega (
) Silvinjo.
Pa evo ga nekoliko poruka prije tvoje, što ga ne tagiraš!
Nek se malo pohvali hahhaajaads :D
Ima kakav video mečeva? Igralo se solo?
Misliš na Sansen's turnir?
Ili neki drugi? 
da, na taj.
Mislim ne optužujem nikoga, nisam niti gledao to, ali me nasmijalo kad se sjetim da ga ekipa ovdje baš i ne voli od kad je dobio ban na BF3 ili 4.
Samo ste ljubomorni
Ako nema snimki igranja, gdje se vidi da nema overlay-a ni ništa drugo upaljeno, ne priznajemo!!!