- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislio si da je Grimmmz?
Skoro 
Mislio si da je Grimmmz?
Skoro 
...u principu se slazem da je vise musko od vas obojice 
Mislio si da je Grimmmz?
Skoro 
...u principu se slazem da je vise musko od vas obojice 
Okej, sad pretjeruješ. Ok da si rekao više od mene, pošto meni i sise rastu već... ali od Kukija? Pa da li ti znaš kakav je to alfa mužjak u pitanju? 
Koliko traje match?
Gledam klipove pa ne razumjem kako ljudi igraju u 2 ili u 4? To je samo sa prijateljima ili mozes i sa random likova stavit? I mogu li vise od 4 ljudi biti u grupi?
Znaci moze trajat 20 sekundi, a moze i pol sata.
Mozes solo, duo ili squad (4) i mozes stavit da te stavlja s drugim ljudima u grupu..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Do kad ću biti živ!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Do kad ću biti živ!
terapija.
Pozz ekipo, otvorili smo forum stranicu za sve PUBG igrače. Ukoliko tražis nove obavijesti, novosti, pomoć ili igrača za Duo/Squad, registriraj se, predstavi nam se i nadam se da cemo ti moci pomoći. Također za sve igrače otvorili smo i Teamspeak server pa ukoliko si za gejm pridruži nam se. GG,HF,GL !! Za sva ostala pitanja slobodno me kontaktirajte na Steamu: stilazg
FORUM: https://pubg.com.hr/index.php
TS: ts.pubg.com.hr
STEAM: https://steamcommunity.com/groups/pubghrvatska
Uvijek se skupi ekipica na ts u vecernjim satima pa se slobodno pridruzite :)
Po meni je ts najbolji jer najmanje bugova ima i lagova, ovako kad igram duo nekad znam koristit discord i curse ako neko nema ts
Koji je po tebi najbolji?
Ja sam u jednom s par tisuca ljudi. Nebrojeno kanala za duo, sqad, chillanje..organizacija turnira unutar discorda itd itd..
Prije kada je bio ts, svi su ga koristili, onda je dosao mumble pa su poceli problemi, nakon njega raidcall, pa discord, sto ih vise dolazi imate vise problema. Pitate se kakvih problema? Pa to je jako jednostavno, kada je bio samo ts svi su ga koristili i svima je bio super, onaj dan kada su se poceli pojavljivat drugi programi LJUDI uvijek nadu neki izgovor, e nevalja mi ping u tom programu, igra mi laga zbog toga programa itd onda tu nastaje problem jer ako imas gild od 100 ljudi, 90 ljudi koristi discord, 5 ih ne moze jer im smeta u igrama, a drugih 5 eto tako da se nade neki izgovor da se prijede na neki drugi voice chat. Po meni je glupost da se ista placa, ima ti placenu ili neplacenu verziju tsa kada je tu discord koji dan danas ne shvacam kako zaraduju lovu :)
Ja sam u jednom s par tisuca ljudi. Nebrojeno kanala za duo, sqad, chillanje..organizacija turnira unutar discorda itd itd..
Meni je TS mnogo pregledniji i jednostavniji za koristit nego discord. Program je besplatan, al se server plaća da (ti nista ne placas ako nisi owner jelte). Treba par dana da se čovjek snađe na diskordu...
Što se tiče kvalitete zvuka , ne osjetim razliku između discorda i TS-a... može bit do codeca koji pubg hrvatska koristi, jer znam da se na TS-u može codec podesit.
iskreno discord mi je dost smećast.
probao sam ventrillo,ts,mumble i moram priznat mumble ima daleko najbolju kvalitetu zvuka i opcija za igrat se.
Discord je extra platforma, imaš i chat i sobe, razne dodatke i sranja. Nešto za što si prije trebao forum, sad praktički sve možeš imat unutar discorda kao klan.
Ljudi dođu uđu u sobe i rokaju. Sjećam se ts od gamersplatoona pa ti dođe netko pa ga tražiš pa ga netko od admina kicka ili stavi u zatvor pa ga ja ne mogu vratit u naše sobe i tamo mu dat naš clanname pa ovo pa razni lagovi.
Dosad otkako sam otkrio discord (hvala arrabaran) mogu reći da je jednostavn, zabavn i prepun sadržaja i kad ga skužiš, na prvu djeluje komplicirano, zbilja je moćan prgram, još samo da slože ingame menu i overlay kad sam u novoj sobi da vidim ko priča ako ne poznam i extra.
TS server je besplatan do 32 korisnika.
gdje? kolko znam, free serveri su discontuined
gdje? kolko znam, free serveri su discontuined
Vidi stvarno...
https://www.teamspeak3.com/free-teamspeak-server.php
Bilo je free do prije nekog vremena. Moj free jos uvijek radi bez problema
Lijepo zatrazis licencu non profit i imas 512 korisnika.
Lijepo zatrazis licencu non profit i imas 512 korisnika.
Nije tako jednostavno - trebas podastrijeti dokaze da stvarno imas veliku hrpu ljudi kojoj treba TS, moras imati svoju stranicu na kojoj se vidi aktivnost community-ja (bez ikakvih reklama i pizdarija) i moras imati mail adresu na tu domenu.
Kada sam se ja prijavljivao, imao sam stranicu i forum, nikakve dokaze nisam davao, samo podnio molbu za non profit i to je to.
Sve to možeš izbjeći, instalirati, napravaiti svoj discord i pozvat cure i žene da se družite.
Može li i5 3570 @4.2Ghz terat gtx1070 u ovoj igri ili moram ici na komplet novi setup ? Fala
Može li i5 3570 @4.2Ghz terat gtx1070 u ovoj igri ili moram ici na komplet novi setup ? Fala
ma moze.. meni radi normalno na 2500k na 4.4 ghz. Imam padove ali da sad iskeširam 1000 eura za hardver? neznam.. ne zvuci mi logicno..
Ja imam onak dost stariju konfu i meni igra vrlo dobro radi.
Ne znam šta su napravili prije nekih tjedan-dva al od tada više nemam velikih frame dropova i igra mi ide dosta glatko.
Može, moj i5 je na 4,5 i gura gtx1080 sasvim solidno.