U Search upišeš %appdata%
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znaci odes na pogon di je windows, najcesce c, documents and settings, ime tvog usera, local settings ( ako ih nevidis ukljuci da ti prikazuje sakrivene profile ) , 2k Games, Mafia II , saves.
ja to nemogu naci, moze pomoc, win 7 imam.
Meni je na win7 u C:\Users\USER(tvoj naziv računa)\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
Sa tim da moraš uključen "Show hidden files, folders and drivers" jer ti je appdata skriveni folder.
A to uključiš da ideš gore ljevo u Windows exploreru "Organize>Folders and search options" onda gore "View" i stisneš na "Show hidden files, folders and drivers".
Ako opet želiš da ti bude skriveno ponoviš isto samo onda ne stisneš show nego Don't show hidden files, folders and drivers.
ja sam naso i nemozes se bas nista drugo promjeniti nego se moze u ingame
jako mi pada frame kod svjetla
Jeli još kome, kao onako blicala slika tijekom igranja? Mislim, meni ponekad nebo se ponašalo kao kad sijeva a sunčano je, pa zatim auti oko mene odjednom promjene na milisekundu boju (crna u bijelo, zelena u crvenu) itd itd
kora i meni isto tak, ali samo ponekad.
btw. tablice i brzina!
Da, samo ponekad....nevjerojatno koliko, kad sam isključio physx, igra opuštenije ide, klizi bez problema....radikalno bolje nego sa uključenim Physxom, koliku razliku u radu igre napravi.
koliko je vozila u igri?
A murja je nevjerojatno tulava, dok u GTA baš kad zarokaš u blokadu što se tiče ubijanja, nereda i masovnog kaosa, dođu par kamiona swat teama, dvadeset policijskih automobila i 2-3 helića, ovdje dođu uvrh glave 3 auta i to je to, u svakom 2 policajca, a ponekad i jedan, a to sve ja urokam dok si reko keks.
Murja je daleko bila gora u prvoj Mafij.
1951. policajci s Thompsonima su i bili tadašnji SWAT
EDIT: SWAT je tek utemeljen 1968.
A murja je nevjerojatno tulava, dok u GTA baš kad zarokaš u blokadu što se tiče ubijanja, nereda i masovnog kaosa, dođu par kamiona swat teama, dvadeset policijskih automobila i 2-3 helića, ovdje dođu uvrh glave 3 auta i to je to, u svakom 2 policajca, a ponekad i jedan, a to sve ja urokam dok si reko keks.
U 50'-im nisu imali ni SWAT timove, ni oklopna vozila, ni tako puno auti, ni heliće :)
A i onako je to samo 1 čovjek tako da :D
U 50'-im nisu imali ni SWAT timove, ni oklopna vozila, ni tako puno auti, ni heliće :)
A i onako je to samo 1 čovjek tako da :D
Lol, pa sve ja to znam, al barem su mogli naslagat da dođe jedno desetak automobila lol, pa i Terminator je bio samo jedan pa ga je došla porokat cijela losanđeleska policija, kao i Niko Belić
btw imam trainer ako koga zanima mogu mu dati link. Ja ću ga sad pošto sam igru prešao, loadirati zadnji chapter i rokat po gradu zahebavat se sa infinite health, clip, money itd
Nakon 7 chaptera moram nažalost reći da sam imao veća očekivanja. Neznam ni hoću li završiti igru do kraja.
nemogu vjerovat kak je dobar filing kad vozis najbrzi auto u igri
dajte recite koliko ima vozila u igri?ako ima samo 36 koji su u carscyklopedia il kak vec onda je tu jadno, pa sad sam malo pokrenuo igru i uvijek 5 istih auta ide, ma grozno, cim vise igram igru vise mi se ne svida.
Ne kužim kak nema ni jednog motora u igri, pa i tad je bilo motocikala dobro krntije ali ipak ih je bilo, ja ovdje nisam ni jednog vidio, čudno zar ne?
Ne kužim kak nema ni jednog motora u igri, pa i tad je bilo motocikala dobro krntije ali ipak ih je bilo, ja ovdje nisam ni jednog vidio, čudno zar ne?
zato jer je tesko napraviti upravljanje motorima.mada su rekli da ce mozda izbacit neki dls sa motorima ali sumnjam.
sam nek izbace za free roam
Ja sam razočaran mafiom
Ne znam tko je spomenuo Just Cause 2,ali meni se Just Cause 2 mnogo više svidio od mafije
Ja samo znam da su mogli puno bolju igru napravit u tom vremenu kojeg su dosta imali. Neke sitnice koje čine igru boljom nisu ubačene. Meni još najviše smeta to što nema free ride, i još da možeš birat vrijeme i doba u koje ćeš free ridat. Da su to stavili meni bi igra bila odlična.
dajte recite koliko ima vozila u igri?ako ima samo 36 koji su u carscyklopedia il kak vec onda je tu jadno, pa sad sam malo pokrenuo igru i uvijek 5 istih auta ide, ma grozno, cim vise igram igru vise mi se ne svida.
36 vozila+10 u dlc-ima i to je to,nema više
btw jer ima koji trainer samo za sva oružja i neograničen br. municije
sa dlc-ovima ima 46 auta.
Jel izašo taj dlc?
aj ko ima dlc nek mi se javi na pp
svih 10 (ili koliko ih vec ima) mi trebaju
svih 10 (ili koliko ih vec ima) mi trebaju
10 auta dobijes od 5 dlc-ova.
OMG, pa to je jadno!!!!neg ubace jos 50 auti, zar je to takav problem :/
ma daj....
Koja glupost, ja krenuo igrati restartirati zadnji chapter i kod loadanja igra mi se stalno ruši ( Mafia 2 has stopped working) a dosada je normalno radilo, bezrazložno se ruši već sam 10-ak puta probao i svaki put isto, probao sam i Sk..wa i onda prebaciti save ali ne reagira, moram ispočetka
OMG, pa to je jadno!!!!neg ubace jos 50 auti, zar je to takav problem :/
ma daj....
istuci ih!
hvala sto ste se odazvali :))