League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.817.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Sve najbolje ljudi za novu 2011 igrajte u ovoj godini kolko mozete jer 2012 je smak svijeta :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

Sretna nova godina svima na ovom forumu!!!

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ljudi ja se tek sad probudio pa da vam i ja cestitam. Sretna nova 2011 sve najnaj puno veselja, zdravlja, sreće i killova naravno u igrici. Nadam se da ste i neku trebu doveli u krevet kao ja{#}. Joooj jos me boli glava od bambusa eto uglavnom SRETNA I USPJESNA 2011 GODINA SVIMA NA FORUMU.

BFBC2 nick:HR_Teo
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

Evo ljudi ja se tek sad probudio pa da vam i ja cestitam. Sretna nova 2011 sve najnaj puno veselja, zdravlja, sreće i killova naravno u igrici. Nadam se da ste i neku trebu doveli u krevet kao ja{#}. Joooj jos me boli glava od bambusa eto uglavnom SRETNA I USPJESNA 2011 GODINA SVIMA NA FORUMU.

to je to :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

alkser mamicu ti liveru jedan 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ljudi potpuno sam presao na eu evo me lvl 6 5 w 1 l

nick je:dAnFiChH pa ko hoce nek me doda

edit: sretna nova

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 18:17 (danfa123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

alkser mamicu ti liveru jedan

Aj bogati mi još jednom mater opsuj aj aj samo naprijed kretenu jedan.

Ja sam devilu sve objasnio tvoja krivica sto sve pogresno shvacas i sto NECES da shvatis.

Evo razloga zbog tog "liva"

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=92031

Ja kao da sam jedva docekao da livam partiju isuse..

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
Keiichi kaže...

Sve najbolje ljudi za novu 2011 igrajte u ovoj godini kolko mozete jer 2012 je smak svijeta :D

također, nego da se nadovežem neće biti smak svijeta , ali nešto slično tome da.

15 godina
neaktivan
zibix kaže...
Keiichi kaže...

također, nego da se nadovežem neće biti smak svijeta , ali nešto slično tome da.

nemojte o tome ovdje, molim vas :D

ja sam harisovu poruku shvatio kao zajebanciju

17 godina
Aliser kaže...

Ja sam devilu sve objasnio tvoja krivica sto sve pogresno shvacas i sto NECES da shvatis.

Nemoj da se uopste opterecujes s Harisom, svakako je bila fail grupa odmah su startali s whinanjem i feedanjem Eve tako da. . ., a i moze se desit error svakom. Uostalom ima i Haris svojih leave tako da je njegov komentar u najmanju ruku jadan, pogotovo spominjat majke djecja posla. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

slažen se, svi ćemo krepat :) al ozbiljno al niste čitali da su "odgodili" smak svita za nekih 150 godina radi greške u proračunu majanskog kalendara lol

sve najbolje ljudi!! :)

ontopic: 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo probao eza xD 

OD slimya se nije moglo doci do killa ,a i scar last hitta sa onim svojim q :P 

zbog toga i abysall uzeo samo da q pravi dovoljan dmg za stilanje xDD

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 1:52 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...

slažen se, svi ćemo krepat :) al ozbiljno al niste čitali da su "odgodili" smak svita za nekih 150 godina radi greške u proračunu majanskog kalendara lol

sve najbolje ljudi!! :)

ontopic: 

A da molim vas usporedite moje assiste sa njegovim killevima i sve ce vam biti jasno a ti harise fuck off{#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

dobit ces po glavi na chartovima ja najveci dmg radio a sta mi vi stilali

evo moj dmg i slimey ja sam veci 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 3:20 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i od mene jedna sa Ww-om

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bože moj mili,pa oko čega se vi opterećujete??? Oko toga ko radi jači damage,pa zbog toga zaslužuje više killova... LOL... haris,pa normalno je da ćeš imati sa Ezom veći overall damage jer Evelyn mora farmat champione ( jer je slaba u farmanju ),a Ezreal mora farmati minione da bi mogao champione. I što vas briga ko ima kolko killova,pa najvažniji je natpis VICTORY. Ako imaš 20/5/18 i piše DEFEAT ( kao u jednoj mojoj nedavnoj partiji ) ili piše 0/16/4 i imaš VICTORY ( ista ta partija,samo na drugoj strani ),opet je taj n00b pobjednik,a ti poraženi. I što je najvažnije,ja kad npr. igram Shena trudim se ostaviti last hit carriju da dobije više golda jer meni goldi nisu toliko potrebni koliko njemu.

Scarface,build za WW-a ti nije loš,ali ne trebaju ti Berserkersi nego Sorcerer's Shoes i Spirit Visage bi trebao ići odmah poslije Madredsa. U high ELO se igra tankwick,znači skoro čisti tenk samo sa Madredsima koji također imaju defenzive. Možeš igrati i na totalnu ofenzivu,ali WW se ne skalira dobro sa damageom u late gameu. Uostalom,možeš sve to naći u mojem guideu pa ako ga već nisi pročitao,pročiaj ga slobodno. Nalazi se u mome potpisu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/22798-patch-day-preview-january-4-2011/page__gopid__274912#entry274912

Nisam slušao video,ali sve znam: iteme sami vidite ( moj komentar na njih možete naći niže u linku ),Olaf I garen se vraćaju na stanje prije ovog patcha,Udyr buff,Cass buff i Exhaust nerf ( čini mi se da miču blind ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

jel tko da nabacimo jednu? nema veze sta sam lvl 6 oce ko???

faast

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 11:26 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

http://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/22798-patch-day-preview-january-4-2011/page__gopid__274912#entry274912

Nisam slušao video,ali sve znam: iteme sami vidite ( moj komentar na njih možete naći niže u linku ),Olaf I garen se vraćaju na stanje prije ovog patcha,Udyr buff,Cass buff i Exhaust nerf ( čini mi se da miču blind ).

Holy sh*t, mislim da cu odsad igrat samo castere :D jbt s 2 itema imas 300 ap-a :D i taman malo armora za vladimira a dobije 100110101 ap-a :D

IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Od sada igram Aniviu :D (ako uspijem popravit ovaj launcher -.-)

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
protjeran
League Of Legends

ide ko sad igrat???

xDDD

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
League Of Legends

ts3 vent skype ON.

fkt mi je dosadno samom igrat -.-

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 12:54 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna premade ja i madman (ja sam janna, on rammus) i carryjali smo :D druga je ww-ov build

IGN: weirdek (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

evo ova prosla sa deckima iz cod4 clana koji su poceli igrat lol xDD

sam sam trojicu mogao ubit kao sto i jesam nekoliko puta,igrali smo 3 vs 3,s tim da tryndamere iskoristio ulty,svejedno sam i njega ubio nije moga pobjeci xDD

ovaj jedan death sam pokraj turreta iso napadat jos na pocetku i umro -.-"

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 14:55 (danfa123).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Blizek kaže...

Holy sh*t, mislim da cu odsad igrat samo castere :D jbt s 2 itema imas 300 ap-a :D i taman malo armora za vladimira a dobije 100110101 ap-a :D

pa citao sam da ce od sada davat 160 ap praviti se od 2 needlesly large roda i plus bonus 25 % to je 200 ap

edit:valjda ne izgleda

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 16:46 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo da se i ja malo uključim u temu, LoL nick mi je: Axmuth. 22. level sam.

i moja zadnja 3 gamea sa Zileanom, predobar je, na pocetku cesto first blood napravim :)

build je od ovog drugog po redu gamea build je od ovog drugog po redu gamea
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 17:02 (Filip21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Svi ste nešto čitali, bla, bla, bla, ali evo vam video sa kompletnim promjenama u novom patchu.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Svi ste nešto čitali, bla, bla, bla, ali evo vam video sa kompletnim promjenama u novom patchu.

o tome i govorim  to je za castere ogroman buff zamislite sada  veigara s tim itemom  pa vise ap daje plus taj 30 % increase pa on ce 1600 ap moci

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Bože moj mili,pa oko čega se vi opterećujete??? Oko toga ko radi jači damage,pa zbog toga zaslužuje više killova... LOL... haris,pa normalno je da ćeš imati sa Ezom veći overall damage jer Evelyn mora farmat champione ( jer je slaba u farmanju ),a Ezreal mora farmati minione da bi mogao champione. I što vas briga ko ima kolko killova,pa najvažniji je natpis VICTORY. Ako imaš 20/5/18 i piše DEFEAT ( kao u jednoj mojoj nedavnoj partiji ) ili piše 0/16/4 i imaš VICTORY ( ista ta partija,samo na drugoj strani ),opet je taj n00b pobjednik,a ti poraženi. I što je najvažnije,ja kad npr. igram Shena trudim se ostaviti last hit carriju da dobije više golda jer meni goldi nisu toliko potrebni koliko njemu.

Scarface,build za WW-a ti nije loš,ali ne trebaju ti Berserkersi nego Sorcerer's Shoes i Spirit Visage bi trebao ići odmah poslije Madredsa. U high ELO se igra tankwick,znači skoro čisti tenk samo sa Madredsima koji također imaju defenzive. Možeš igrati i na totalnu ofenzivu,ali WW se ne skalira dobro sa damageom u late gameu. Uostalom,možeš sve to naći u mojem guideu pa ako ga već nisi pročitao,pročiaj ga slobodno. Nalazi se u mome potpisu.

A da znam nego nisam htio spiriti visage jer sam imo 3k golda za banshee no kako zadnji item sam mogo ici thornail ili cak sunfire zbog hp za taj ko tank ww.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Blizek kaže...

E znam sta se sada biti sada ce se svi zaliti na castere pa se u sljedecem patchu buffati mordea shena i ostale tankove i dati par super tanky itema i isto ti ga dode,pa ce se svi opet zaliti na modea da je op i sve tako u krug.

LoL-scarface797(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice