Koja je dobra tastatura do jedno 20-25 evra...Mora biti Logitech..i mora biti USB..
Posaljite vise primjera pa da vidim koja mi se svidja i kakve su joj mogucnosti..
Hvala
Koja je dobra tastatura do jedno 20-25 evra...Mora biti Logitech..i mora biti USB..
Posaljite vise primjera pa da vidim koja mi se svidja i kakve su joj mogucnosti..
Hvala
Logitech K300 , Logitech K360 . Bas i nema nekog izbora do te cifre !
Moze jos nesto?
Sad je covjek iz radnje u kojoj ja kupujem zvao i pitao da li ima K300 ili K360..
Ima samo K360 po cijeni od 33 evra..
Da li vrijedi ta tastatura tih para i da li ona moze posluziti za gaming(po malo),i koje su joj dimenzije?
Pa sad dali vrijedi tih para , i da i ne. Ako ti netreba bezicna tipkovnica uzmi neku drugu npr. Logitech Media 600 . Meni se ne sviđa jer je dosta malih dimenzija:38.1cm x 15.6 cm x 1.9 cm !U kojem ducanu kupujes da vidim sta ima u ponudi ?
Pa da i meni se tako cini..premalena je..
Nema ta prodavnica sajt ..
Htio sam uzet k300 ali je nemaju..
Ima li nesto jos otprilike za te pare ...(nesto od Razera)
Razer nema nista ispod 350-400kn. Mozda Genius Ergomedia 700 ?
Razer nema nista ispod 350-400kn. Mozda Genius Ergomedia 700 ?
Ta mi se ne svidja...
Pitacu koliko je Razer Arctosa....
Znas li mozda dimenzije Arctose?
Steelseries 6Gv2 - mehanička, cherry black tipke. Možda malo skuplje od tvojeg "range-a"(ako već ideš na arctosu), istina da je tipkovnica "gola" bez puno funkcija, ali za gaming mila majka.
EDIT : Ima akcija u portio, pa je sad još malo jeftinija, ali akcija traje samo do 4 mjeseca.
I kakva je ona?
Portio
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101201013
Specifikacije
http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-6gv2
Ja sam svoju naručio, dolazi mi u petak.
Koja je razlika izmedju Arctose i Steelseries 6Gv2
Rekao si od 20-25 eura, a ova je prek 60 eura...
Uzmi Logitech media keyboard 600, ja ju imam i odlicna je , i nije premalena
Platio ju 100kn prije koji mjesec
Glavna razlika je ta sto je Steelseries mehanicka tipkovnica pa je i samim time puno bolja za tipkanje !
Nije Arctosu mogu nabaviti za 35-40 evra..
Rekao si od 20-25 eura, a ova je prek 60 eura...
Uzmi Logitech media keyboard 600, ja ju imam i odlicna je , i nije premalena
Platio ju 100kn prije koji mjesec
Rekao je da ide na arctosu (koja se prodaje oko 400kn), a 6Gv2 je oko 500kn (s popustom u portio 480kn).
Pa mislim da 80kn za kvalitetniju (build like a tank) i klasu više tipkovnicu nije previše.
Glavna razlika je ta sto je Steelseries mehanicka tipkovnica pa je i samim time puno bolja za tipkanje !
A Arctosa nije?
Ne kontam se bas u te tastature , al bi htio nesto uzet sto moze biti godinama..a ne da se pokvari za 5 mjeseci.
Arctosa je membranska ( obicna ) tipkovnica !
A Arctosa nije?
Ne kontam se bas u te tastature , al bi htio nesto uzet sto moze biti godinama..a ne da se pokvari za 5 mjeseci.
Ma niti jedna ti se neće pokvariti za 5 mjeseci.
I jedna i druga su dobre tipkovnice. Arctosa nije mehanička.
Razer = ime + kvaliteta (veća cijena)
Steelseries = kvaliteta (malo niža cijena za top proizvode, jer se još uvijek probijaju na tržištu)
6Gv2 je klasu više iznad arctose (mehanička je, ima ojačanu pozadinu željezom, tako da možeš s njom tuči okolo ljude, najnapredniji anti-ghosting na tržištu - možeš sve tipke istovremeno pritisnuti i ona ih registrira).
Jedini nedostatak (meni ne, ali nekima bi mogao biti), jest da nema baš neke "extra mogućnosti" (nema macro tipke i sl.)
Ja sad imam ovakvu tastaturu i nicemu nevalja...
A kakva je Logitech K360?(obicna ili)
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-logitech-bezicni-opticki-mis--genius-ti/93517.aspx
6Gv2 je najjeftnija mehanička tipkovnica na tržištu (i još k tome ima cherry black keys - najbolji za gaming)
Posto je razlika u cijeni izmedju Arctose i K360 samo 5 evra da li je isplativo kupiti Arctosu?
Posto je razlika u cijeni izmedju Arctose i K360 samo 5 evra da li je isplativo kupiti Arctosu?
I vise nego isplativo ! Uzimaj !
I vise nego isplativo ! Uzimaj !
Ok..Hvala vam..
Tu sam cijenu vidio na oglasu(ali je nova),pitacu i za SteelSeries i za Arctosu u trgovini posto mi je to ipak sigurnije i lakse za kupiti..
Poz
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-logitech-bezicni-opticki-mis--genius-ti/93517.aspx
Ovako kako ja imam K360 moram reći da je za te pare dobra(cca. 180kn). Tipkovnica je bežična i u igrama nema laga. Baterije 2XAAA drže vrhunski. Jedino imam malu zamjerku što su "mekane", lako se pritisnu (dubina tipke kad se pritisne je ok) i treba se privknut. Znači za tipkanje je super, a za gaming treba joj malo feedbacka...