- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja TF-a igram na čisti DPS :D Dorans Blade, Starks, Bloodthirster, po potrebi Madreds i Black Cleaver, Infinity Edge. :D Kako tenkovi padaju sa Madredsom i Black Cleaverom ... neprocijenjivo
DPS sux za sve osim za 1v1. U svemu ostalome hybrid je bolji: u AoE damageu,u team fightu ( često ulazim tek kasnije sa gold cardom jer je na početku team fighta jako lako sa TF-om umrijeti,a njegov range ne pruža veliku sigurnost ),pa čak skoro i u rušenju towera. Jedino u 1v1 nije toliko dobar kao DPS TF.
Jel valjda ovaj build za pikachua 
Ako je to Kennen,onda bi rekao da,iako ti ja nisam baš relevantan što se tiče njega. Build dobro izgleda,ima dobar survivability i ima dosta magic penetrationa. Ali to je samo teoretski.
Ja TF-a igram na čisti DPS :D Dorans Blade, Starks, Bloodthirster, po potrebi Madreds i Black Cleaver, Infinity Edge. :D Kako tenkovi padaju sa Madredsom i Black Cleaverom ... neprocijenjivo
DPS sux za sve osim za 1v1. U svemu ostalome hybrid je bolji: u AoE damageu,u team fightu ( često ulazim tek kasnije sa gold cardom jer je na početku team fighta jako lako sa TF-om umrijeti,a njegov range ne pruža veliku sigurnost ),pa čak skoro i u rušenju towera. Jedino u 1v1 nije toliko dobar kao DPS TF.
Znam :) Znam da se full AP TF igra na high ELO mečevima i znam da je bolji carry kao ap, al ne baratam bas s tim W skillom predobro, malo me te rotacije muče ^^
Ovako ko haris ?
dosta provokacija nabit cu te
A ne znam ko mene provocira na pocetku svakog matcha :P
Kako ja volim s vama igrat,pa to je milina čitati vaše rečenice tijekom partije i vaše visokoumne rasprave o tome kako gankat i slično :P. DAjte dugo nisam igra s vama,hoću da jednu još odigram za kraj ove 2010!
Dobro more sad par partija :P
Edit: još kad bi radio chat
Edit 2: sad radi xD
Na znate da neigram navečer. Sutra ću igrati negdje do 3 jer se moram spremati za put!
Meni skola sutra traje do 3.
Sretan put btw ;D
vidite ovo vidite ja i cho jedini bili koji su znali igrati
Rod of ages je vjerojatno najgori item kojeg mozes uzet za poppy.. taj item je namijenjen casterima da im poveca surviveability. Poppy treba buildat kao dps-a sa tri-forceom i banshee's veilom. Ostatak ides na dmg ili jos defanzivnije.
vidite ovo vidite ja i cho jedini bili koji su znali igrati
Rod of ages je vjerojatno najgori item kojeg mozes uzet za poppy.. taj item je namijenjen casterima da im poveca surviveability. Poppy treba buildat kao dps-a sa tri-forceom i banshee's veilom. Ostatak ides na dmg ili jos defanzivnije.
Pa haris ti je to bolan xD
kakav crni ad ap poppy >ad poppy vecina igraca koi je duze igraju se s tim slazu mozda nemam nis u normalnim autoattackovima ali ja s ovim skinem pola hp s q spellom a trecinu sa e skillom
a razlog za rod je jel su anivia i lux golem buff uzimali a ja trebao nesto mane vise ,a trebao sam i survivability jer ovi nikakav dmg nisu pravili pa sam trebao da prezivim da pravim dmg
pod ovi mislim ostale u timu ja jedini sam ikakav dmg pravio
A failali ste onda zesce, jer tank da ima SKORO najvise killova..
Znam :) Znam da se full AP TF igra na high ELO mečevima i znam da je bolji carry kao ap, al ne baratam bas s tim W skillom predobro, malo me te rotacije muče ^^
REkao sam hybrid,a ne AP. AP je čak po meni lošiji od AD/AS. Najbolji je ASPD ( hybrid ),a build možeš naći par postova gore.
Poceo sam gubit u zadnje vrijeme nevjerovatno, ne zato sto imam los tim vec zato sto za protivnike dobijam prejake ljude, da se Sion i Trynda sile na lvl 6 pored mojeg turreta. Trynda oduzme vise od pola hp-a kad udari critical. Za jedne sam siguran da su bili u premadu svih pet, za jedne sam pomislio da koriste neke cheatove jer mi je bilo nevjerovatno koliko hp-a skidaju u 20 minuta igre uglavnom u zadnji par mečeva vidio sam nesto sto dosad nisam vidio ili su ljudi odjednom poceli igrati tako dobro ili mi se matchmaking zamjerio pa mi da je neke profice, ali sam siguran da nesto nije u redu. I da cu razbit monitor i mis ako vako nastavi...
prvi put odličan score
sam sto nece jpg. kak da promjenim format slike???
xf nije htio ss pa moro printscreen
ugl. score 57/5/5
Poceo sam gubit u zadnje vrijeme nevjerovatno, ne zato sto imam los tim vec zato sto za protivnike dobijam prejake ljude, da se Sion i Trynda sile na lvl 6 pored mojeg turreta. Trynda oduzme vise od pola hp-a kad udari critical. Za jedne sam siguran da su bili u premadu svih pet, za jedne sam pomislio da koriste neke cheatove jer mi je bilo nevjerovatno koliko hp-a skidaju u 20 minuta igre uglavnom u zadnji par mečeva vidio sam nesto sto dosad nisam vidio ili su ljudi odjednom poceli igrati tako dobro ili mi se matchmaking zamjerio pa mi da je neke profice, ali sam siguran da nesto nije u redu. I da cu razbit monitor i mis ako vako nastavi...
samo trebas naucit igrat -.-...kad sam frendu pokazivao kako igram on nije mogao vjerovat sam sam uletavao u njih troje -.-
jbg samo trebas naucit igrat nabit skilla,a i ima razlika izmedu championa samo treba znati ljepo odigrat defendat a u pravom trenutku napasti, imam ja primjer igrao sam sa croclanom protiv nekih likova i oni su vodili u killovima puno...ali mi smo lijepom taktikom ljepo pushali i unistili nexus xDD
Je mi moze reci neki dobar xin build? Pokusavam nes smiksat nekad uspije nekad ne?
pa ja inace idem dorans blade zerker napravim zeal pravim onda bloodthirster pravi p dancer pa mallet
Fala!!! koeg da kupim za 3150
pise m
i dole
edit :tu ti nikako nemogu tako pomoci reci koi ti champovi zabavni za igrati tenkovi ,casteri ili dpsovi pa koi ti se svidaju od 3150 pa ...
epic
od ovoga sam naucio ksat xD
i na kraju nesto epicno za novu godinu xD
pise m
i dole
edit :tu ti nikako nemogu tako pomoci reci koi ti champovi zabavni za igrati tenkovi ,casteri ili dpsovi pa koi ti se svidaju od 3150 pa ...
Dobri su mi svi osim teskog AP. Ostali su mi zabavni:)
Sretna nova godina svim LoL-ovcima i sve najbolje u novoj 2011. godini!!!!!!!!!!!!!!!! :)
i tebi i svima ostalima sretna nova godina dabogda imali killing spree i pwnanje kao i uvijek xD
Sretna Nova 2011 Zelim vam puno Ip-a I puno penta killova :)!!!!
Sretna nova godina svim LoLerima i svim Bugovcima!!! Evo sad se vratio iz Omišlja nakon neprospavane noći,sumnjam da ću imati snage za odigrati poštenu partiju,vjerojatno ću prospavati cijelo poslijepodne.
Ma ovo je jadan build prije bio... sad je i nemoguć...
NEmogu vjerovat nemogu dobit posten tim svaku put 1 ili 2 afk taman pobjedujemo i 2 afk -.-!
Sretna nova ljudi.. ocito da je i riotu jer im chat opet ne radi -.-