League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.814.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel valjda ovaj build za pikachua {#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
makaweli kaže...

Ja TF-a igram na čisti DPS :D Dorans  Blade, Starks, Bloodthirster, po potrebi Madreds i Black Cleaver, Infinity Edge. :D Kako tenkovi padaju sa Madredsom i Black Cleaverom ... neprocijenjivo

DPS sux za sve osim za 1v1. U svemu ostalome hybrid je bolji: u AoE damageu,u team fightu ( često ulazim tek kasnije sa gold cardom jer je na početku team fighta jako lako sa TF-om umrijeti,a njegov range ne pruža veliku sigurnost ),pa čak skoro i u rušenju towera. Jedino u 1v1 nije toliko dobar kao DPS TF.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Jel valjda ovaj build za pikachua {#}

Ako je to Kennen,onda bi rekao da,iako ti ja nisam baš relevantan što se tiče njega. Build dobro izgleda,ima dobar survivability i ima dosta magic penetrationa. Ali to je samo teoretski.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...

Ja TF-a igram na čisti DPS :D Dorans  Blade, Starks, Bloodthirster, po potrebi Madreds i Black Cleaver, Infinity Edge. :D Kako tenkovi padaju sa Madredsom i Black Cleaverom ... neprocijenjivo

DPS sux za sve osim za 1v1. U svemu ostalome hybrid je bolji: u AoE damageu,u team fightu ( često ulazim tek kasnije sa gold cardom jer je na početku team fighta jako lako sa TF-om umrijeti,a njegov range ne pruža veliku sigurnost ),pa čak skoro i u rušenju towera. Jedino u 1v1 nije toliko dobar kao DPS TF.

Znam :) Znam da se full AP TF igra na high ELO mečevima i znam da je bolji carry kao ap, al ne baratam bas s tim W skillom predobro, malo me te rotacije muče ^^

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

vidite ovo vidite ja i cho jedini bili koji su znali igrati 

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:43 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Aliser kaže...
Blizek kaže...
Aliser kaže...
hari85 kaže...
Aliser kaže...
Keiichi kaže...
Nemojte sa pr1musom igrar lik nea pojma :D

Ovako ko haris ?

dosta provokacija nabit cu te

A ne znam ko mene provocira na pocetku svakog matcha :P

Kako ja volim s vama igrat,pa to je milina čitati vaše rečenice tijekom partije i vaše visokoumne rasprave o tome kako gankat i slično :P. DAjte dugo nisam igra s vama,hoću da jednu još odigram za kraj ove 2010!

Dobro more sad par partija :P

Edit: još kad bi radio chat

Edit 2: sad radi xD

Na znate da neigram navečer. Sutra ću igrati negdje do 3 jer se moram spremati za put!

Meni skola sutra traje do 3.

Sretan put btw ;D

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Rod of ages je vjerojatno najgori item kojeg mozes uzet za poppy.. taj item je namijenjen casterima da im poveca surviveability. Poppy treba buildat kao dps-a sa tri-forceom i banshee's veilom. Ostatak ides na dmg ili jos defanzivnije.

IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Rod of ages je vjerojatno najgori item kojeg mozes uzet za poppy.. taj item je namijenjen casterima da im poveca surviveability. Poppy treba buildat kao dps-a sa tri-forceom i banshee's veilom. Ostatak ides na dmg ili jos defanzivnije.

Pa haris ti je to bolan xD

15 godina
neaktivan
League Of Legends

kakav crni ad ap poppy >ad poppy vecina igraca koi je duze igraju se s tim slazu mozda nemam nis u normalnim autoattackovima ali ja s ovim  skinem  pola hp s q spellom a trecinu sa e skillom

a razlog za rod je jel su anivia i lux golem buff uzimali a ja trebao nesto mane vise ,a trebao sam i survivability jer ovi nikakav dmg nisu pravili pa sam trebao da prezivim da pravim dmg

pod ovi mislim ostale u timu ja jedini sam ikakav dmg pravio

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 22:52 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A failali ste onda zesce, jer tank da ima SKORO najvise killova..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Blizek kaže...
makaweli kaže...

Znam :) Znam da se full AP TF igra na high ELO mečevima i znam da je bolji carry kao ap, al ne baratam bas s tim W skillom predobro, malo me te rotacije muče ^^

REkao sam hybrid,a ne AP. AP je čak po meni lošiji od AD/AS. Najbolji je ASPD ( hybrid ),a build možeš naći par postova gore.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Poceo sam gubit u zadnje vrijeme nevjerovatno, ne zato sto imam los tim vec zato sto za protivnike dobijam prejake ljude, da se Sion i Trynda sile na lvl 6 pored mojeg turreta. Trynda oduzme vise od pola hp-a kad udari critical. Za jedne sam siguran da su bili u premadu svih pet, za jedne sam pomislio da koriste neke cheatove jer mi je bilo nevjerovatno koliko hp-a skidaju u 20 minuta igre uglavnom u zadnji par mečeva vidio sam nesto sto dosad nisam vidio ili su ljudi odjednom poceli igrati tako dobro ili mi se matchmaking zamjerio pa mi da je neke profice, ali sam siguran da nesto nije u redu. I da cu razbit monitor i mis ako vako nastavi...

LoL Nick (EU) mamatisekurva
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 14:54 (skandalouz).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

prvi put odličan score

sam sto nece jpg. kak da promjenim format slike???

xf nije htio ss pa moro printscreen

ugl. score 57/5/5

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

malo tenkanja s alistarom xD  

edit :blizek da znas pokusao sam ga nagovoriti na spirit visage :P mislim na scara naravno xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 20:39 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
skandalouz kaže...

Poceo sam gubit u zadnje vrijeme nevjerovatno, ne zato sto imam los tim vec zato sto za protivnike dobijam prejake ljude, da se Sion i Trynda sile na lvl 6 pored mojeg turreta. Trynda oduzme vise od pola hp-a kad udari critical. Za jedne sam siguran da su bili u premadu svih pet, za jedne sam pomislio da koriste neke cheatove jer mi je bilo nevjerovatno koliko hp-a skidaju u 20 minuta igre uglavnom u zadnji par mečeva vidio sam nesto sto dosad nisam vidio ili su ljudi odjednom poceli igrati tako dobro ili mi se matchmaking zamjerio pa mi da je neke profice, ali sam siguran da nesto nije u redu. I da cu razbit monitor i mis ako vako nastavi...

samo trebas naucit igrat -.-...kad sam frendu pokazivao kako igram on nije mogao vjerovat sam sam uletavao u njih troje -.-

jbg samo trebas naucit igrat nabit skilla,a i ima razlika izmedu championa samo treba znati ljepo odigrat defendat a u pravom trenutku napasti, imam ja primjer igrao sam sa croclanom protiv nekih likova i oni su vodili u killovima puno...ali mi smo lijepom taktikom ljepo pushali i unistili nexus xDD

xDDD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Je mi moze reci neki dobar xin build? Pokusavam nes smiksat nekad uspije nekad ne? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

pa ja inace idem dorans blade zerker napravim zeal pravim onda bloodthirster pravi p dancer pa mallet 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fala!!! koeg da kupim za 3150

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 22:52 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

pise m{#}i  dole  

edit :tu ti nikako nemogu tako pomoci reci koi ti champovi zabavni za igrati tenkovi ,casteri ili dpsovi pa koi ti se svidaju od 3150 pa ...

epic

od ovoga sam naucio ksat xD

i na kraju nesto epicno za novu godinu xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 23:39 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

pise m{#}i  dole  

edit :tu ti nikako nemogu tako pomoci reci koi ti champovi zabavni za igrati tenkovi ,casteri ili dpsovi pa koi ti se svidaju od 3150 pa ...

Dobri su mi svi osim teskog AP. Ostali su mi zabavni:)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo novogodisnjeg slavlja sa Lady Gragasom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Antrocro kaže...

Malo novogodisnjeg slavlja sa Lady Gragasom

hebem tebe i lady gagu xD

gledajte ovo xD 

#!

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 23:48 (bobofloki2).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretna nova godina svim LoL-ovcima i sve najbolje u novoj 2011. godini!!!!!!!!!!!!!!!! :)

LoL- Presidente95 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 0:23 (djdragon95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

i tebi i svima ostalima sretna nova  godina dabogda imali killing spree i pwnanje kao i uvijek xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretna Nova 2011 Zelim vam puno Ip-a I puno penta killova :)!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
Antrocro kaže...

gledajte ovo xD 

#!

jedno vrijeme sam evelyn igrao tako, i mogu reci samo, PURE OWNING.. sta ta evelin moze, uzas, 200 dmg per second, 300 armora, i oko 4000 helta

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretna nova godina svim LoLerima i svim Bugovcima!!! Evo sad se vratio iz Omišlja nakon neprospavane noći,sumnjam da ću imati snage za odigrati poštenu partiju,vjerojatno ću prospavati cijelo poslijepodne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NSRkić kaže...
bobofloki2 kaže...
Antrocro kaže...

gledajte ovo xD 

#!

jedno vrijeme sam evelyn igrao tako, i mogu reci samo, PURE OWNING.. sta ta evelin moze, uzas, 200 dmg per second, 300 armora, i oko 4000 helta

Ma ovo je jadan build prije bio... sad je i nemoguć...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

NEmogu vjerovat nemogu dobit posten tim svaku put 1 ili 2 afk taman pobjedujemo i 2 afk  -.-!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:51 (bobofloki2).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretna nova ljudi.. ocito da je i riotu jer im chat opet ne radi -.-

IGN: weirdek (EU)

2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice