- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probao Nidalee jučer, osrednji heroj s kojim se teško može imati puno killova kao s yi-om, ili ww-om
Ja je buildam na ad, i ap.
Jeli može link za kakve livestremove?
Nidalee je odlican heroj a pogotovo u late gameu. Onaj heal joj je na malom cd-u i heala za ogromnu kolicinu, mislim da joj je ap ratio veci od 1.. Da ne govorim o tome kako je jedna od najbrzih heroja u igri i ne trosi manu dok je u cougar formi. A ono koplje radi cuda protiv tenkova u late gameu. Pogotovo protiv off-tankova tipa blitzcrank il alistair. Ako s nidalee imas 400-500 AP-a i roknes q iz daljine ode oko 3/4 hp-a :D
Cak je buildaju s bloodthirsterom i tri-force u high elo matchevima jer joj cougar forma radi dobar dmg i odlicna je za farmanje. Ev bas gledam lol forum i pise nidalee op, nerf nidalee, op heal itd. :D
trynda mi vec na jetra ide, prokleto govno
Dali tko zna koliko će koštati Caitlyn? Imam oko 4k IP-a i ne znam u što bih potrošio,ali bi nju mogao kupiti odmah sutra ( kao što sam to već sa Xinom učinio i ostao ugodno iznenađen ).
fidanje (jaci sarcasm )
posta si bas sarkastican :D sta se odma ljutis kad ti kazemo ingame da feedas? svakog ko fida sprdamo, ma ko fidao.. samo nemoj odma quitat i rageat i kupovat zerks bootse na vladu :p
ja ne feedam puno, al necu se ljutit da mi neko s*re sta feedan, svako ima svojih losih dana..
fidanje (jaci sarcasm )
posta si bas sarkastican :D sta se odma ljutis kad ti kazemo ingame da feedas? svakog ko fida sprdamo, ma ko fidao.. samo nemoj odma quitat i rageat i kupovat zerks bootse na vladu :p
ja ne feedam puno, al necu se ljutit da mi neko s*re sta feedan, svako ima svojih losih dana..
Ja sam nakon jučerašnjeg lošeg dana uzeo dan pauze. Provjereno radi.
JA MISLIM da ce biti ili 4800 ili 6300 jer nikad gotovo rangeri nisu 3150
SHEN!!
Bome svaka čast... na broju killova ( ili kill stealova :P ).
A ja mislio svaka čast na 0 smrti. 
Sa Shenom uvijek imam dosta killova/assista, jednostavno takav je tenk.
Nije bilo klasičnih stealova da ja dođem i uzmem zadnji hit, ali sam više puta možda trebao dati kill Yi-u ili nekom drugom potencijalnom carry-u. Jedino što nekad failam je tajming za ulti, mogao sam možda par puta još spasiti kolegu...
Sve u svemu Shen mi rula! Jedino što u zadnjih par dana od 10 partija možda 2 dobim dobar tim, a još rijeđe da su timovi jednaki i da nema leavera ili afk-era. Baš me ovaj matchmaking ubija u pojam..
fidanje (jaci sarcasm )
Gledaj kakvi su ti protivnici lol.
fidanje (jaci sarcasm )
Kakve veze ima sta je trynda kupio FoN, ionako je tenk.. :D
A i onaj rammus je tard, takav tenk ne smije izginit toliko u early gameu..
fidanje (jaci sarcasm )
Kakve veze ima sta je trynda kupio FoN, ionako je tenk.. :D
A i onaj rammus je tard, takav tenk ne smije izginit toliko u early gameu..
Baš sam na rammusa i mislio.
Uff sto je ovaj LoL zabavan... Prvo ova 2dva tenka nafidaju Veigara do 10-0 onda kas su svi imali duplo manje kilova neg deathova onda sam i ja poceo fidat :D
Evo Slike
BTW: Pitali sno ove iz protivnicking tima ko oce napravit penta kill pa doslo corki pa napravio penta kill pa ga ja ubio s pasivnim :PP
dobro je harise nemoras sad sve ks-ove stavljat i govorit "da i onda ja fidam"...sad govoris kako ti ide last hit pa sta ti mislis da je onome ko je s tobom u lane lijepo kad on udara i ti samo hodas okolo i onda last hit....i daj odj*bi stim vise kad neko ide ubit creepove da ti stilas
LoL Surgeon Shen i Nurse Akali, nadam se da ce ovaj snip biti zanimljiv. . ., dobar joj je Resistance skin!
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=1040397
Hjao ovaj nurse skin je odlican :D
Anyway Gragas je faking mocan :D
i pobogu dosadili smo i bogu i vragu s tim ko feeda i ko last hita i sta vec ajmo se malo sad bazirat na samu igru a ne prepiranje :D
evo da pitam ove sta malo bolje igraju lol jeste li razmisljali da igrate na cb-u ili esl-u? na esl-u imaju dobre nagrade...igra se na eu
Evo novog spotlighta
I nove patchnotes gdje je Irelia pošteno buffana iako je sad dosta jaka, i ono kaj je najzanimljivije, promjene sa wardovima, dragonom i buff Barona.
http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=427085
Evo novog spotlighta
I nove patchnotes gdje je Irelia pošteno buffana iako je sad dosta jaka, i ono kaj je najzanimljivije, promjene sa wardovima, dragonom i buff Barona.
Bezveze video,ali čini se dosta jaka. Ovo je patch buffanja i jedino mi se ne sviđa promjena Black Cleavera.
@danfa
ma nikad ni pomislio na tako sto :D nisam tolko dobar da igram na tom :D
aaaa prokleti jutjub video ucitava tisucljece -_-"
Edit:
Anyway cini se jako fun champion za igranje :) pogotovo ove cake s mrezom :D
evo da pitam ove sta malo bolje igraju lol jeste li razmisljali da igrate na cb-u ili esl-u? na esl-u imaju dobre nagrade...igra se na eu
Budimo realni nit neznam kaj te kratice znace a ne da igram tam xD
A ova nova i mogla bit problem za mog Nunu-a...
P.S. Reportali nas zbog varanja xD Neznaju kaj je teamwork...
Budimo realni nit neznam kaj te kratice znace a ne da igram tam xD
A ova nova i mogla bit problem za mog Nunu-a...
P.S. Reportali nas zbog varanja xD Neznaju kaj je teamwork...
A njubara od protivnika - dorans shield i frozen mallet na kayle ; trinity force i berserker's greaves na shen lol
@danfa
ma nikad ni pomislio na tako sto :D nisam tolko dobar da igram na tom :D
aaaa prokleti jutjub video ucitava tisucljece -_-"
Edit:
Anyway cini se jako fun champion za igranje :) pogotovo ove cake s mrezom :D
meni pak totalno za k...ac
to!!!olaf mi je opet kao star,opet ce bit rasturacine:D
odma rezerviran Caitlyn za premade ko god bude igra sa menon :D
Evo novog spotlighta
Oj boze sto mi to radis vidi ulti ko da je napravljen za ks 
P.S Sada 100% kupujem Ireliu