League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.828.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

najvise ce bit zaljena na exhaust jer sad trynda ^^

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

Ma vise mi je ovaj lol izaso na k.... nego gleajte sada build za lux ova 3 nova iteama,rod of ages,Archangle,frozen heart joj jedva cekam.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Sad je Exhaust postao još bolji... Kad maknu Flash,sigurno ću skoro uvik koristiti Exhaust jer je sada malo lošiji protiv meleeja,ali je puno bolji za uništavanje castera.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
hari85 kaže...

Ma vise mi je ovaj lol izaso na k.... nego gleajte sada build za lux ova 3 nova iteama,rod of ages,Archangle,frozen heart joj jedva cekam.

Brat je odmah rekao... Za sve high AP champione build mu ide ovako: Ionia bootsi,Zhoyna's Hourglass,Luda kapa XD. Uništavajuće na Malzu,Veigaru i Sionu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

Evo upravo je instaliram pa vam javim jel mi se dopada igra...{#}

Softwer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Evo upravo je instaliram pa vam javim jel mi se dopada igra...{#}

Javi nakon jedno 20 partija. Nije moguće procijeniti nakon prve partije.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja s harisom vise ne igram. doduse reko je da ce izbrisat igru.

Prvo feeda s vladom na midu protiv morgane.. nezz jel to ikako moguce al eto, haris kao haris. I bio je first blood. Onda sere da ce otic ak mu nesto prigovorimo i ofc ode. Vrati se nakon 5 min i kupi 5 bootsa i nesto za att. speed.

Eto tolko o premade-u s harisom.

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

boots of mobility zerkers i stinger ajd cao vidimo se mozda jednom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ja s harisom vise ne igram. doduse reko je da ce izbrisat igru.

Prvo feeda s vladom na midu protiv morgane.. nezz jel to ikako moguce al eto, haris kao haris. I bio je first blood. Onda sere da ce otic ak mu nesto prigovorimo i ofc ode. Vrati se nakon 5 min i kupi 5 bootsa i nesto za att. speed.

Eto tolko o premade-u s harisom.

Ja sam vama reko da haris nije neki igrac, on jedino zna igrat ako su protivnici zesce nubine, ili kada se on nafida.

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
prosli match ja dovedem lika na 50 hpa I taman da ga udrem kad haris stila I kaze e ovo sam namjerno.. il stila il fida, drugo nezna.
17 godina
League Of Legends

Aahahha ova moja ekipa ga je stavila na ignore xD poludili su likovi xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajd da se i ja javim... Proucavam temu al nikako da se javim pa eto...

Oce netko nabaciti koju partiju? Mozda cak i ranked?  {#}  (rating 1417)

Ugl. igram na EU server i nick mi je: "Cristal Story" (i da... znam da je krivo napisano xD)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

nesta mi zao harrisa xD :)

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Zakaj bi bilo žao, ionako nije bio nekaj posebno dobar igrač....

Sjećam se kad sam ga zvao u premade...užas. Samo gubio sam na ELO s njim u ekipi.

Igram samo Ranked, pao na 1045, imao desetak partija zaredom tim leavera. Solo ranked (i premade 2 player).

Doxy The Croat

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lol pao na 1045, ja sam negdje na 887 -.-, nanizalo se 6-7 poraza i aj cao :S
- ma nije haris toliko los xD

Mobster12 (EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakve frustracije s matchmakerom... od 10 rundi možda u 2 nisam dobio leavera/afk-era/feedera itd.  Nekad i više takvih odjednom. Nisam u dobrom timu igrao već jaaako dugo.  :(

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja sam zapeo na 1300 i ne mrdam xD ovaj mundo je prejak offtank..
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Imal ko da hoce odigrat koju partiju nek me doda.. Nick u  potpisu dolje..

LoL Nick (EU) mamatisekurva

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Haris nije bio tak los, xD, ak mu je dobro krenulo od pocetka dalje bio dosta dobar, lol, e al to je smijesno, kak se uvijek neko nade kuriti druge kak feedaju, a ne pogleda sebe. 

Kolko puta sam igrao s njim i ekipom sa Buga, samo da dobijem 4,5 poraza zaredom jer su svi feedali ko ludi, nekad i ja, al sto sad, nemozete reci da bas uvijek vam ide dobro. 
Doxy, kad si igrao sa TF, feedao si bas solidno, meh, jeste neki.  {#} 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 2 hvala 0
17 godina
tommy2103 kaže...

Haris nije bio tak los, xD, ak mu je dobro krenulo od pocetka dalje bio dosta dobar, lol, e al to je smijesno, kak se uvijek neko nade kuriti druge kak feedaju, a ne pogleda sebe. 

Kolko puta sam igrao s njim i ekipom sa Buga, samo da dobijem 4,5 poraza zaredom jer su svi feedali ko ludi, nekad i ja, al sto sad, nemozete reci da bas uvijek vam ide dobro. 
Doxy, kad si igrao sa TF, feedao si bas solidno, meh, jeste neki.  {#} 

E a nasli ste piskarat o covjeku u past ko da mu opelo opjevavate, pa nije umro, tu je jos na forumu hehehe

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
protjeran
League Of Legends

oce ko igrati sa mnom {#} pa jos uvijek znam igrat iako sam krenuo ispocetka :P

nick.dAnFiChH

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
tommy2103 kaže...

Doxy, kad si igrao sa TF, feedao si bas solidno, meh, jeste neki.   {#}

E a nasli ste piskarat o covjeku u past ko da mu opelo opjevavate, pa nije umro, tu je jos na forumu hehehe

Na nasu veliku zalost.

I'm just kidding xD

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

da jel ja fidam ffs

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da se ne svađate u svakoj partiji i da sve ne shvaćate osobno,nego više kao neku zafrkanciju,manje bi dolazilo do ovakvih svađa ko fida,a ko stila itd.  Pa ljudi moji,svako ima svojih svijetlih i loših trenutaka,netko više a netko manje. Npr.ja sam jučer u dvije partije bio dosta loš i što ću? Ovi u timu pišu GG njub,a ja njima I know... Sry guys. I isto kada netko fida,pokušavam mu reći kako da se popravi i što krivo radi i ako je igrač razuman,poslušat će me ( iako u većini slučajeva budu isfrustrirani lošom partijom i šalju se u k**** ). Haris možda nije vrhunski igrač,ali naučiti će. Samo treba malo gledati profi livestreamove ( ili kao što ja ponekad gledam na youtubeu HotShotGG streamove na kojima vidim koliko sam ja još loš last hitter,evo harise pogledaj koju njegovu partiju pa vidi kako treba igrat na početku ) i naučit će nešto. Ja sam prije mislio da sam dobar sa TF-om,ali onda me jedan od najboljih igrača TF-a na EU serveru dobio 2-0 u mid fightu ( vrlo gusto ) i shvatio sam koliko se moram pomučiti i naučiti da se još malo poboljšam.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

slažen se Blizek, neki stvarno pre ozbiljno svaćaju zajebanciju ili se uvride na najmanju glupost, a svađe u vezi killova i feedanja su glupe i nepotrebne

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

SHEN!!

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

SHEN!!

Bome svaka čast... na broju killova ( ili kill stealova :P ).

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Probao Nidalee jučer, osrednji heroj s kojim se teško može imati puno killova kao s yi-om, ili ww-om

Ja je buildam na ad, i ap.

Jeli može link za kakve livestremove?

by Cerina
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 12:40 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Po meni je nidalee jako dobar heroj u startu a kasnije u lategameu smece :) iako vidio sam ljudi koji s njom cuda rade :) kolko sam skontao cilj joj je s kopljem dovsit one koji pokusaju pobjec al nije za team fight posto brzo umre :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
Cerina15 kaže...

Jeli može link za kakve livestremove?

http://www.own3d.tv/live/214 

Dole desno imaš još neke kanale od drugih streamera.... 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice