najvise ce bit zaljena na exhaust jer sad trynda ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma vise mi je ovaj lol izaso na k.... nego gleajte sada build za lux ova 3 nova iteama,rod of ages,Archangle,frozen heart joj jedva cekam.
Sad je Exhaust postao još bolji... Kad maknu Flash,sigurno ću skoro uvik koristiti Exhaust jer je sada malo lošiji protiv meleeja,ali je puno bolji za uništavanje castera.
Ma vise mi je ovaj lol izaso na k.... nego gleajte sada build za lux ova 3 nova iteama,rod of ages,Archangle,frozen heart joj jedva cekam.
Brat je odmah rekao... Za sve high AP champione build mu ide ovako: Ionia bootsi,Zhoyna's Hourglass,Luda kapa XD. Uništavajuće na Malzu,Veigaru i Sionu.
Evo upravo je instaliram pa vam javim jel mi se dopada igra...
Evo upravo je instaliram pa vam javim jel mi se dopada igra...
Javi nakon jedno 20 partija. Nije moguće procijeniti nakon prve partije.
Ja s harisom vise ne igram. doduse reko je da ce izbrisat igru.
Prvo feeda s vladom na midu protiv morgane.. nezz jel to ikako moguce al eto, haris kao haris. I bio je first blood. Onda sere da ce otic ak mu nesto prigovorimo i ofc ode. Vrati se nakon 5 min i kupi 5 bootsa i nesto za att. speed.
Eto tolko o premade-u s harisom.
boots of mobility zerkers i stinger ajd cao vidimo se mozda jednom
Ja s harisom vise ne igram. doduse reko je da ce izbrisat igru.
Prvo feeda s vladom na midu protiv morgane.. nezz jel to ikako moguce al eto, haris kao haris. I bio je first blood. Onda sere da ce otic ak mu nesto prigovorimo i ofc ode. Vrati se nakon 5 min i kupi 5 bootsa i nesto za att. speed.
Eto tolko o premade-u s harisom.
Ja sam vama reko da haris nije neki igrac, on jedino zna igrat ako su protivnici zesce nubine, ili kada se on nafida.
IGN: weirdek (EU)
Aahahha ova moja ekipa ga je stavila na ignore xD poludili su likovi xD
Ajd da se i ja javim... Proucavam temu al nikako da se javim pa eto...
Oce netko nabaciti koju partiju? Mozda cak i ranked?
(rating 1417)
Ugl. igram na EU server i nick mi je: "Cristal Story" (i da... znam da je krivo napisano xD)
nesta mi zao harrisa xD :)
Zakaj bi bilo žao, ionako nije bio nekaj posebno dobar igrač....
Sjećam se kad sam ga zvao u premade...užas. Samo gubio sam na ELO s njim u ekipi.
Igram samo Ranked, pao na 1045, imao desetak partija zaredom tim leavera. Solo ranked (i premade 2 player).
Doxy The Croat
lol pao na 1045, ja sam negdje na 887 -.-, nanizalo se 6-7 poraza i aj cao :S
- ma nije haris toliko los xD
Kakve frustracije s matchmakerom... od 10 rundi možda u 2 nisam dobio leavera/afk-era/feedera itd. Nekad i više takvih odjednom. Nisam u dobrom timu igrao već jaaako dugo. :(
IGN: weirdek (EU)
Imal ko da hoce odigrat koju partiju nek me doda.. Nick u potpisu dolje..
Haris nije bio tak los, xD, ak mu je dobro krenulo od pocetka dalje bio dosta dobar, lol, e al to je smijesno, kak se uvijek neko nade kuriti druge kak feedaju, a ne pogleda sebe.
Kolko puta sam igrao s njim i ekipom sa Buga, samo da dobijem 4,5 poraza zaredom jer su svi feedali ko ludi, nekad i ja, al sto sad, nemozete reci da bas uvijek vam ide dobro.
Doxy, kad si igrao sa TF, feedao si bas solidno, meh, jeste neki.
Haris nije bio tak los, xD, ak mu je dobro krenulo od pocetka dalje bio dosta dobar, lol, e al to je smijesno, kak se uvijek neko nade kuriti druge kak feedaju, a ne pogleda sebe.
Kolko puta sam igrao s njim i ekipom sa Buga, samo da dobijem 4,5 poraza zaredom jer su svi feedali ko ludi, nekad i ja, al sto sad, nemozete reci da bas uvijek vam ide dobro.
E a nasli ste piskarat o covjeku u past ko da mu opelo opjevavate, pa nije umro, tu je jos na forumu hehehe
oce ko igrati sa mnom
pa jos uvijek znam igrat iako sam krenuo ispocetka :P
nick.dAnFiChH
E a nasli ste piskarat o covjeku u past ko da mu opelo opjevavate, pa nije umro, tu je jos na forumu hehehe
Na nasu veliku zalost.
I'm just kidding xD
Da se ne svađate u svakoj partiji i da sve ne shvaćate osobno,nego više kao neku zafrkanciju,manje bi dolazilo do ovakvih svađa ko fida,a ko stila itd. Pa ljudi moji,svako ima svojih svijetlih i loših trenutaka,netko više a netko manje. Npr.ja sam jučer u dvije partije bio dosta loš i što ću? Ovi u timu pišu GG njub,a ja njima I know... Sry guys. I isto kada netko fida,pokušavam mu reći kako da se popravi i što krivo radi i ako je igrač razuman,poslušat će me ( iako u većini slučajeva budu isfrustrirani lošom partijom i šalju se u k**** ). Haris možda nije vrhunski igrač,ali naučiti će. Samo treba malo gledati profi livestreamove ( ili kao što ja ponekad gledam na youtubeu HotShotGG streamove na kojima vidim koliko sam ja još loš last hitter,evo harise pogledaj koju njegovu partiju pa vidi kako treba igrat na početku ) i naučit će nešto. Ja sam prije mislio da sam dobar sa TF-om,ali onda me jedan od najboljih igrača TF-a na EU serveru dobio 2-0 u mid fightu ( vrlo gusto ) i shvatio sam koliko se moram pomučiti i naučiti da se još malo poboljšam.
slažen se Blizek, neki stvarno pre ozbiljno svaćaju zajebanciju ili se uvride na najmanju glupost, a svađe u vezi killova i feedanja su glupe i nepotrebne
SHEN!!
Bome svaka čast... na broju killova ( ili kill stealova :P ).
Probao Nidalee jučer, osrednji heroj s kojim se teško može imati puno killova kao s yi-om, ili ww-om
Ja je buildam na ad, i ap.
Jeli može link za kakve livestremove?
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Jeli može link za kakve livestremove?
http://www.own3d.tv/live/214
Dole desno imaš još neke kanale od drugih streamera....