League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Prezakon build :D inace probao sam MF i prebrzo umre :S s ovim ima dobar dmg a opet jako dobro prezivljavanje u teamfightu :D budem ukrao build :D

nego sad probao ja Blitza u 3vs3 i to igrao na full tank (sunfire, thornmail, force of nature, mercury boots  itd) i ahaha prezabavan lik :D inace probavao sam ga jednom davno i failao uzasno :D umirao sam od smijeha kad su na meni i morgani pokuslai napravit FB jax, blitz i tryn i jadnici krenuli na nas i vijali nas i budale se priblize preblizu mene ja privukao jaxa do tornja i toranj ga spalio i ja pokupio FB :D jao noobova xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme meni jest ovaj jax dosadan za igrat covjece

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Aliser kaže...

Ajme meni jest ovaj jax dosadan za igrat covjece

Nijedan heroj nije dosadan za igrat, ako znaš s njim igrat :)

by Cerina
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ne ako znas igrat s njim onda je dosadan xD  zanimljivo mi je mi je igrat nove champove koje ne znam jer ono mal ucis i tako :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

PRE MADE PWNANJE xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

o vidi vidi pacijent igra s mageom i cak mu dobro ide :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

o vidi alkser igra nakon 2 sedmice i jos uvijek zna igrat :D xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

E ljudi moji... kako se vremena mijenjaju.... danas je u modi Magewick (Warwick na AP). Dole je link na Youtubeu kojeg mi je dao jedan Magewick s kojim sam danas igrao. Bio je odličan i začudio sam se kako mu to dobro funkcionira. S tim buildom je pravi nuker, baci ulti i ignite i onda samo prvi i bum, neprijatelj je pao. Na ovom videu je najbolji double kill na kraju, definitivno pogledajte cijeli video.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sretan Božić svim LoL-ovcima!!!!!!!! Ho-ho-ho :D

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

E ljudi moji... kako se vremena mijenjaju.... danas je u modi Magewick (Warwick na AP). Dole je link na Youtubeu kojeg mi je dao jedan Magewick s kojim sam danas igrao. Bio je odličan i začudio sam se kako mu to dobro funkcionira. S tim buildom je pravi nuker, baci ulti i ignite i onda samo prvi i bum, neprijatelj je pao. Na ovom videu je najbolji double kill na kraju, definitivno pogledajte cijeli video.

Zar nije blizek rekao da je ovo njegov guide? Jer sumnjam da je ovo on radio: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/the-utmost-ineffective-warwick-magewick-5444

A to je jedini magewick build koji ima visok rating.. I koliko sam skuzio ovo je amer koji je radio guide.

IGN: weirdek (EU)
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Zar nije blizek rekao da je ovo njegov guide? Jer sumnjam da je ovo on radio: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/the-utmost-ineffective-warwick-magewick-5444

A to je jedini magewick build koji ima visok rating.. I koliko sam skuzio ovo je amer koji je radio guide.

Prvo svim bugovcima sretan Božić,želim vam puno zdravlja,sreće,ljubavi i naravno pobjeda u Lolu xD.

Drugo,moj guide je u linku i on nije AP,iako se dosta bazira na magic damage. Magewick je fora i dosta dobar ako ga se igra kako treba,ali zahtjeva specifičan build.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
Keiichi kaže...

o vidi vidi pacijent igra s mageom i cak mu dobro ide :P

{#}

Sretan Božić{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 11:42 (paci).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo,jučer sam zaboravio staviti link svoje zadnje sa mf-om,pa ću sada staviti sve zajedno.

P.S. 3 puta zaredom da imam ovako dobar skor nije baš slučajno. U zadnjoj je bila užasna partija,igro sam s nekim bugovcima i izgubili smo. Na početku sam bio u midu sa full AP Vladom ( 60 AP-a ) i bilo je gotovo nemoguće za igrati.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sretan Božić i sve najbolje  svima na ovom forumu

15 godina
neaktivan
League Of Legends

harise de molim te nemoj me vise zvati u match sa ljudima koje ne znam kao onaj hellsummoner lik odmah ragea kad sam uzeo kayle isto ko da sam zesca nubina sa njom -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ekipa sritan Božić i sve najbolje :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 15:03 (slimyyy).

2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
League Of Legends

sKAKUTALO, addajte me, njabina zasad :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Meni već 2 dana ne radi LoL... kad stisnem na normal game 5v5 solo  piše da je queue disabled zbog pitaj boga čega.. :(

Samo da updateam da se radi o jako čudnom problemu.

Naime ako imate u passwordu neki poseban znak osim slova ili brojeva, LoL vam ne radi. :D:D  Disconnecta se sa chata i ne želi naći novi game zbog nekih "core" problema.  Problem se rješava tako da se promijeni pass. :D:D

(malo RIOT ispada smiješan, ko da neke njubine programiraju..)

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Prvo svim bugovcima sretan Božić,želim vam puno zdravlja,sreće,ljubavi i naravno pobjeda u Lolu xD.

Drugo,moj guide je u linku i on nije AP,iako se dosta bazira na magic damage. Magewick je fora i dosta dobar ako ga se igra kako treba,ali zahtjeva specifičan build.

Sry, ja sam si utuvio u glavu da je tvoj magewick guide xD

P.S. Sretan bozic ekipa!

IGN: weirdek (EU)
15 godina
League Of Legends

hahahahaaahahh

malo pwn 

sretan bozic

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Sretan Božić ljudi, a uskoro i nova godina u kojoj nam želim novu mapu za LoL (napokon), novi grafički engine, manje bugova, bolji matchmaking sistem i puno jače kazne za leavere i afk ljudi, kao i za one koji feedaju namjerno. I naravno da smanje vremenski prag za surrender na kojih 15 min, jer čim imam leavera ili namjernog feedera, već je do 10-13 minute jasno da je izgubljeno.... dalje samo gubimo vrijeme i živce.

Enjoy your holidays folks! I nek nam je svima čim više pobjeda i poštenih rundi.  

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Sretan Božić ljudi, a uskoro i nova godina u kojoj nam želim novu mapu za LoL (napokon), novi grafički engine, manje bugova, bolji matchmaking sistem i puno jače kazne za leavere i afk ljudi, kao i za one koji feedaju namjerno. I naravno da smanje vremenski prag za surrender na kojih 15 min, jer čim imam leavera ili namjernog feedera, već je do 10-13 minute jasno da je izgubljeno.... dalje samo gubimo vrijeme i živce.

Enjoy your holidays folks! I nek nam je svima čim više pobjeda i poštenih rundi.  

Ae  bas me zanima kakav ce biti taj graficiki engine jer kad sam tek instaliro LoL imo sam 90 fps sada imadnem oko 70 nekada i manje.

Svima koji slave zelim sretan Bozic puno srece i zdravlja.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Iako se jasno vide promjene, ja bi rađe da su stavili izgled ljetne mape, a ne zimske. A puni pogodak bi bio kad bi npr. mogao korisnik birati koju grafiku hoće, tipa, ako je dosad bilo very high max. onda ova nova grafika neka bude na ultra detaljima. Na taj način će biti dostupna i nova grafika i stara za one koji nemaju dovoljno jaki hardver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
D3ViL kaže...

A ja sam ponovo poceo igrat WoW tako da odradim 1st win of the day a onda opet nazad u Azeroth ;)

di igras? koji server, meni do***dio Riot i sve sta steka laniram se vratit na wow, razumijem da je igrica besplatna i kao takva nije mogla bolje ispast al' hebemu zar je toliko tesko neke sitnice popravit, te sitnice bas najvise odvlace ljude od igrice

Onaj treba malo razmislti da je igrica relativno ''mlada'' tj nije puno na trzistu koliko vec 1.5-2 god ili tako nesto trba im dati jos malo vremena da to sve srede.I trebaju malo manje raditi te nerfove i buffove na champovima  svaki patch po 10 nerfova i 10 buffova.

P.S Sto se tice Magewicka ne bi bilo lose jedan hextech nabaciti pa da vidimo kako ce ici :)

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

tenkanje s vladom 

" real vampires sparkle " {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 18:54 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hari85 kaže...

tenkanje s vladom 

Zašto sunfire cape na ranged heroja?

Jedino dobiš na armoru, al onda bi bil bolji Rylai, radi HP/AP .... kaj ne? Jer od njegovog armora ne profitiraš koliko od HP-a...

Neki dan igrao protiv manijaka s preko 5500 HP, pa sto godina ga udaraš.

16 godina
League Of Legends

uff koje je stealeve radija

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

uff koje je stealeve radija

Ja ba samo stila cojk zato i nismo imali kilova

15 godina
League Of Legends

ma ja tenkao ba mi trebalo i mr  i arm xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice