League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

I naravno da smanje vremenski prag za surrender na kojih 15 min, jer čim imam leavera ili namjernog feedera, već je do 10-13 minute jasno da je izgubljeno.... dalje samo gubimo vrijeme i živce.

E danas sam svjedočio suprotnom slučaju. Moj brat je igrao sa GP-om u timu bez pravog tenka ( Nunu je morao tenkat ) i na početku je bilo užasno. Imao je 0/3/1,ukupni score je bio oko 1-12 i u 10.minuti je bilo skoro jasno da će izgubiti. Ipak,pribrali su se i zbog izvrsne Sivir i Nunua te zbog činjenice da je njihov tim imao early game heroje ( Blitz,Signed,Twitch ) polako su ih počeli uništavati i to je bilo to. U 45.minuti je bio kraj.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

usavrseni vlad build tank /ap hybrid koi ima dovoljnu kolicinu hp,armor,mr a  ipak ima poprilicno ap

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad ja,brat i Crodino dobili 4v5 bez većih problema. Koje njubare xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakve srece imate vi sa noob teamovima? 

Ja danas imo scor 18/4/7 i popusili cijeli team imo vise deathova nego killova. -.-

Igro sam sa panteonom. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e moj harise, samo si cekao da opalis prvu xDDDD

Mobster12 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 21:09 (File04).
16 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

Ja danas imo scor 18/4/7 i popusili cijeli team imo vise deathova nego killova. -.-

Igro sam sa panteonom. 

zašto triba značit da su protivnički igrači noobovi, možda ih jednostavno sataremo :)

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
bobofloki2 kaže...

Igro sam sa panteonom. 

zašto triba značit da su protivnički igrači noobovi, možda ih jednostavno sataremo :)

Zato jer protivnicki lik ima 40hp-a i moj teamplayer se zaleti da ga ubi i ubi ga stup ovaj ga samo ednom udari i ovi se tako feedaju.

16 godina
File04 kaže...

e moj harise, samo si cekao da opalis prvu xDDDD

??? {#}

16 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
slimyyy kaže...
bobofloki2 kaže...

Igro sam sa panteonom. 

Zato jer protivnicki lik ima 40hp-a i moj teamplayer se zaleti da ga ubi i ubi ga stup ovaj ga samo ednom udari i ovi se tako feedaju.

ma ne mislin na to, nego kažeš da mi uvik imamo sriće sa noob teamovima pa nekužin na šta misliš :P

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
bobofloki2 kaže...
slimyyy kaže...
bobofloki2 kaže...

Igro sam sa panteonom. 

ma ne mislin na to, nego kažeš da mi uvik imamo sriće sa noob teamovima pa nekužin na šta misliš :P

Krivo si shvatio pitam kakve ste vi srece sa takvim teamplayerima? xD

16 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...
slimyyy kaže...
bobofloki2 kaže...
slimyyy kaže...
bobofloki2 kaže...

Igro sam sa panteonom. 

Krivo si shvatio pitam kakve ste vi srece sa takvim teamplayerima? xD

ma to haris krade killeve pa ispadaju svi noobovi bez killeva radi njega :D

16 godina
League Of Legends

molim danas match on sa eve svaki kill stila cak je i weirdek reka da on stilla xD ,a scar mi  2 put stila kill pa ja njemu jedan kontra stilo xDDDD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas odigrao jednu od boljih partija.

Igrao s xXx Inf3rnom xXx 1v1 na Summoner's Rifru, ja bio Teemo on Blitzcrank, nisam mu mogao ništa 1v1 on imao 5 killeva ja 3

I dobio nakraju {#}

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

uff sta cu sada imam vec ip za novu a neda mi se cekat a  niko moj mi se ne igra mozda bi koga ili swaina kupio ali  ;P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

uff sta cu sada imam vec ip za novu a neda mi se cekat a  niko moj mi se ne igra mozda bi koga ili swaina kupio ali  ;P

amo igrat ako već ne igraš

16 godina
League Of Legends

ajme koji pwn xDDDDDDDDDDDDDD

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ajme koji pwn xDDDDDDDDDDDDDD

Nice. Ja je kupujem sad.

15 godina
League Of Legends

Jel mi može itko pomoći?

Svaki put kada pokrenem igru... nađemo sve itd.. i treba uči u igru izbaci mi error  The launcher has experienced an error.Please restart this application.

Probao sam 2 puta reinstalirat igru ne pomaže, čitao sam po netu ništa :S  prije toga sam ponovno dizao windows xp.

Dali zna tko kako ovo riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 0:47 (zibix).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jedino da supportu javis pa vidis mogu li sta uraditi

evo jedan 4 v 5 igrali nije bio ferocity morao ici na kraju smo ih iz ownali xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 13:23 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Riješio sam problem što se tiče errora... =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Danas odigrao jednu od boljih partija.

Igrao s xXx Inf3rnom xXx 1v1 na Summoner's Rifru, ja bio Teemo on Blitzcrank, nisam mu mogao ništa 1v1 on imao 5 killeva ja 3

I dobio nakraju  {#}

alo lol ja sam lvl 3 ti si lvl 30 i ubijem te 5 puta ti mene 3 to je Dota POWER! jesi pobjedia ali izubija san te

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
15 godina
neaktivan

Ja bi volio da mi morde izgleda ko hebeni tamaghoci samo da vrate ono sto su uradili u zadnja 2-3 patcha.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ja bi volio da mi morde izgleda ko hebeni tamaghoci samo da vrate ono sto su uradili u zadnja 2-3 patcha.

pa da opet bude OP govno

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

pa da opet bude OP govno

Cuti ne mlati se {#}

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 17:05 (scarface797).
16 godina
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

pa da opet bude OP govno

Cuti ne malti se {#}

da nije ne mlati se   {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo brat (mlađi) odigra prvu sa TF-on

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 19:11 (slimyyy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

evo brat (mlađi) odigra prvu sa TF-on

I kako prošlo sa mojim najdražim champom?

EDIT: Bravo na skoru,ali bolji je hybrid TF. Naravno,ako nemate carrija i ovakav je dosta dobar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 19:13 (Blizek).
16 godina
League Of Legends

opet chat jebe {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi ja necu sa vama moc igrat dok ne prodje nova godina..ako uspijem igrat i tad

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ljudi ja necu sa vama moc igrat dok ne prodje nova godina..ako uspijem igrat i tad

zašto

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice