League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.541.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Iskustvo s lablanc je uzasno :D partija ja mid game imam 20/2/5 i preko 700apa i izgubil u late gameu jer prezbro krepam kad me fokusaju :D tak da izbjegavam nju igrat iako je odlican nuker :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova morgana je uboica, sredio sam protivnicki tim solo. Nisu bas znali moji igrat ali su bili u redu nisu previse fidali i nisu odustajali prije svega :D

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta mislite o ovom Kog'Maw buildu:

Sorcerer's shoes

Guinsoo's Rageblade

Archangel's Staff

Madred's Bloodrazor

Lich Bane

Zhonya's Ring / Rilay's

S tim da imam mana regen rune da mi early game bude jos bolji. Prvi item je Dorans ring zbog mana regena i nesto sitno ap-a. Tenkovi koji nemaju previse magic resista se doslovno tope s ovim buildom, dovoljno je 4-5 puta autoattackat s w skillom ukljucenim i gotovi su :D

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
puls4R kaže...

Sta mislite o ovom Kog'Maw buildu:

Sorcerer's shoes

Guinsoo's Rageblade

Archangel's Staff

Madred's Bloodrazor

Lich Bane

Zhonya's Ring / Rilay's

S tim da imam mana regen rune da mi early game bude jos bolji. Prvi item je Dorans ring zbog mana regena i nesto sitno ap-a. Tenkovi koji nemaju previse magic resista se doslovno tope s ovim buildom, dovoljno je 4-5 puta autoattackat s w skillom ukljucenim i gotovi su :D

da vidio sam sta radis xD

j*bem ti mutavi launcher danas mi bugg bude poslije svakog matcha zamrzne mi se chat pa moram islkljucit pvp net pa  ukljucit jer vrijeme tece a freezan pa pise npr neko u que 57 min xD

gdje ste ljudi nema vas na pvp netu 

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 20:32 (hari85).
16 godina
League Of Legends

ma daj nemogu virovat da pvp.net opet neradi {#}

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

jeb*te proradi na min i opet jeb*m ti riot i njihove tupave vazno je da izlaze skinovi a nek se chat jeb*

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Meni sve radi normalno.

Evo upravo odabirem champa u ranked solo. I vidim online ekipu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

sad proradilo ali nece da starta jebote 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo prva sa Jaxom, hehe istina morgana bila nub, al ipak, zakon champ, ak se neznaju posteno braniti od njega svi nahebu :P

To su barem prvi dojmovi.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Evo prva sa Jaxom, hehe istina morgana bila nub, al ipak, zakon champ, ak se neznaju posteno braniti od njega svi nahebu :P

To su barem prvi dojmovi.

Protiv kakvih si ti to nubova igro xD

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina
League Of Legends

Daj suti, konacno se meni posrecilo da nisam ja u takvom teamu, nek protiv njih. {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

gdje je vise najava abillitija kruse ubit cu se vis

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Harise nije ni tebi lako

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
League Of Legends

molim ?

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Harise nije ni tebi lako

Pogrijesio si takvima je najlakse ni brige ni pameti.{#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
scarface797 kaže...
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Harise nije ni tebi lako

Pogrijesio si takvima je najlakse ni brige ni pameti.{#}

{#}

edit :ovo se upravo desilo meni je dosta ja quitam LOL

ja sad nemogu u match uci iz kojeg me dcalo i sta cu ja sad mater im i riotu i svemu jeb*muu sve mu je*em mutavom riotu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 12:28 (hari85).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hebeni riot i njihov matchmaking.. danas igram 3v3 i dobijem 2 lika koji imaju 150-200 pobjeda a 3 protivnika svi 400+.. doduse pobijedili smo jer sam igro s vladom pa su qq-ali al svejedno ovaj matchmaking mi ide na qurac vise!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Hebeni riot i njihov matchmaking.. danas igram 3v3 i dobijem 2 lika koji imaju 150-200 pobjeda a 3 protivnika svi 400+.. doduse pobijedili smo jer sam igro s vladom pa su qq-ali al svejedno ovaj matchmaking mi ide na qurac vise!

mozda su ova 3 premade?

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Premade il ne premade meni je to glupo kako radi matchaking :S

kolko sam negdi citao ako igraju 2 premade a dobijes neke likove koji nisu premade oni ce imat znatno veci elo score pojediniacno nego ova dvojica sto su premade il tako nesto :D

e sad to je retardirano jer iako su ta dvojica kao premade i cuju se pa im je lakse igrat obicni su botovi koji feedaju tako da gubis :D ma u biti nisam igrao lol par dana tako da svejedno mi je xD vise me s riotom nista ne moze iznenadit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pinc kaže...
puls4R kaže...

mozda su ova 3 premade?

Pa to ne bi bilo fer.. tek onda bi matchmaking bio u qurcu -.-

Cini mi se da su ova dvojica s kojima sam ja igro bila premade, francuzi neki.. Al svejedno omjer pobjeda je otprilike 3:1 za njih ^^

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni već 2 dana ne radi LoL... kad stisnem na normal game 5v5 solo  piše da je queue disabled zbog pitaj boga čega.. :(

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ahahah jedan od zescih failova danas xD

Anyway ne vidi se bas dobro xD al sto je bilo

doslo je bananje i nas banner odabire prvog :d i sad lik napise I play karthus i ovaj lik nas ga bana xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 16:41 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

A ja sam ponovo poceo igrat WoW tako da odradim 1st win of the day a onda opet nazad u Azeroth ;)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

A ja sam ponovo poceo igrat WoW tako da odradim 1st win of the day a onda opet nazad u Azeroth ;)

di igras? koji server, meni do***dio Riot i sve sta steka laniram se vratit na wow, razumijem da je igrica besplatna i kao takva nije mogla bolje ispast al' hebemu zar je toliko tesko neke sitnice popravit, te sitnice bas najvise odvlace ljude od igrice

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
15 godina
Keiichi kaže...

ahahah jedan od zescih failova danas xD

Anyway ne vidi se bas dobro xD al sto je bilo

doslo je bananje i nas banner odabire prvog :d i sad lik napise I play karthus i ovaj lik nas ga bana xD

xDDDD

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Evo jedan build za miss f posto je slobodna ovaj tjedan pa ako netko tko jos nije igrao s njom zeli..

Black cleaver mozete zamijenit za frozen mallet ak vas fokusiraju cesto a armor pen za tenkove je dovoljan s last whisperom po mom misljenju.

Ovo je najjači build što se tiče damagea. Ali ja bi probao jedan drugačiji build:

Manamune

Sorcerers boots

Frozen Mallet

Atma Impaler

Banshee Veil

Izvrstan defense uz vrlo lijepi dmg.

Evo probao ovaj build,prilično je dobar. Da nije bilo Kog Mawa i Warwicka koji su prejaki protiv tenkova i tanky buildova,imao bih puno bolji skor. Imao sam na početku negdje 12/0/0,ali moj tim je počeo loše igrat i počeo sam umirati od spomenute dvojice.

Tanky Miss Fortune Tanky Miss Fortune
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 17:52 (Blizek).
15 godina
Blizek kaže...
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Evo jedan build za miss f posto je slobodna ovaj tjedan pa ako netko tko jos nije igrao s njom zeli..

Black cleaver mozete zamijenit za frozen mallet ak vas fokusiraju cesto a armor pen za tenkove je dovoljan s last whisperom po mom misljenju.

Ovo je najjači build što se tiče damagea. Ali ja bi probao jedan drugačiji build:

Manamune

Sorcerers boots

Frozen Mallet

Atma Impaler

Banshee Veil

Evo probao ovaj build,prilično je dobar. Da nije bilo Kog Mawa i Warwicka koji su prejaki protiv tenkova i tanky buildova,imao bih puno bolji skor. Imao sam na početku negdje 12/0/0,ali moj tim je počeo loše igrat i počeo sam umirati od spomenute dvojice.

jel to kad je chomet igrao s plankom 

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Blizek kaže...
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Manamune

Sorcerers boots

Frozen Mallet

Atma Impaler

Banshee Veil

jel to kad je chomet igrao s plankom 

Da. GP je prejak xD.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
Ner0 kaže...

di igras? koji server, meni do***dio Riot i sve sta steka laniram se vratit na wow, razumijem da je igrica besplatna i kao takva nije mogla bolje ispast al' hebemu zar je toliko tesko neke sitnice popravit, te sitnice bas najvise odvlace ljude od igrice

Na Darksorrow uporedo levelam 2 Wara kravicu koja je na lvl 40 i Worgena na 13 ili tako nesto, s tim da kravica ide kroz dungeone a Worgen kroz levelanje po regijama jer nikad nisam igrao ally, a imam i DK/Locka na 80 samo sto jos nisam uletio u ove nove Cata regije ne zurim se nesto nego se bas gustam u igri xD

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Blizek kaže...
puls4R kaže...

Manamune

Sorcerers boots

Frozen Mallet

Atma Impaler

Banshee Veil

Evo još jednom sa MF.

Tanky Miss Fortune 2.put Tanky Miss Fortune 2.put
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice