League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.522.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

E ovo mi se dugo nije dogodilo... u razmaku od 4 partije 2 puta igramo 4v5. Ovaj put smo izgubili dosta glatko.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

jel imo jos neko problem, jucer prijepodne sve normalno igro, dođem posljepodne idem se loginat, i nece, pise login error, i dns opet

pls pomoć netko

ah nista, dobio ban na 1 dan zbog leave, pederi, nsm ja kriv što mi pukne konekcija il lagga bjesno, mutavi t-com {#}

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 11:28 (cro)kiselo_mlijeko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
cro)kiselo_mlijeko kaže...

jel imo jos neko problem, jucer prijepodne sve normalno igro, dođem posljepodne idem se loginat, i nece, pise login error, i dns opet

pls pomoć netko

ah nista, dobio ban na 1 dan zbog leave, pederi, nsm ja kriv što mi pukne konekcija il lagga bjesno, mutavi t-com {#}

Moj frend imo problema sa tim login error

Kojeg lika da kupim za 3150 da e zabavan i jak imam panteona i malphita?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 12:01 (bobofloki2).
15 godina
bobofloki2 kaže...

pls pomoć netko

hmm  kassadin ili akali :)

haris771 (eu) LOL account
15 godina
neaktivan
League Of Legends

koje iteme koristite na pantheonu

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
bobofloki2 kaže...

pls pomoć netko

hmm  kassadin ili akali :)

Mislim da cu akali probo sam je kod frenda i odma maznuo baruna :) a kasadin moram ga probat.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Harise i ekipo dolazite,dosadno mi je sa bratom lako pobjeđivati,a uz vas mi je svaka partija smiješna i napeta! Ajde brže :P.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ekipa da se i ja prikljucim ovdje, LoL se skida upravo, ja citam Learning centar vidim ima dosta razlika izmedu DotA-e i ovog pa da vas pitam...

Kojeg lika bi mi preporucili za pocetak? Ja sam naso njega al bolje da pitam, i jesu "Recommended Items" ok za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemoj Shena on je dosta težak za početak.

Uzmi nekog lakšeg heroja npr. Teemo, Twisted Fate, Dr. Mundo...

by Cerina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

koje iteme koristite na pantheonu

Ove iteme ti ja korsitim vako prvi item beserkes graves onda zeal,blood thirster,blood thirster,onda ides bansshes ili frozen malt zavisi ako imaju puno caster onda ides na bansshe,onda jos jedan blood thirster i dovrsisi zeal u phantom dancer.

Ovo je jedan moj build otprilike ja ga vak builda naravno uvijek neces ici isto nekada ce ti trebati druig itemi koji takoder zavise od protivnickoga tima.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ekipa ajmo oko 21-22 baciti koju partiju.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovakav ja koristim build na pantheonu, ponekad znam umjesto brutalizera ili bloodthirstera uzet frozen malet za health ovisi protiv koga igram. šta vi mislite o tom buildu?

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

pusti ti scara on je mutav xDD

na pantheonu ide cisti attack dmg nikakav attack speed 

idi prvo dorans blade ,boots of swiftness , brutalizer/manamune, bf,bf,bf ,pretvori  2 u bloodthirstera  jednog u  inf edge   frozen mallet  i na kraju prodas taj prvi item tj brutalizer ili manamun  pa kupi jos jedan bf  i pretvoris u jos jednog bloodthirstera   /(Napomena farmaj blood thirster cim nema teamfighta ili mogucnosti za gank cak 10 attack dmg radi veliku razliku na panthu )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Ekipa da se i ja prikljucim ovdje, LoL se skida upravo, ja citam Learning centar vidim ima dosta razlika izmedu DotA-e i ovog pa da vas pitam...

Kojeg lika bi mi preporucili za pocetak? Ja sam naso njega al bolje da pitam, i jesu "Recommended Items" ok za njega?

za tenkanje moras imati osjecaj nema ovdje recommended buildas ovisno od protivnickog tima full caster team odmah force of nature i slicno ,full dps thornmail,sunfire pa drugi armor itemi 

mjesavina balancirano   sunfire , force of nature ,pa thornmail ,banshe (tako bar ja inace  )

wtf ??? 

ja sam uredio post nisam napravio novi ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:32 (hari85).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeste ikada uspili dobiti onoga velikog zmaja na 1v1?

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

koga ? barona ?? soloat ga moze ww i shaco cak ga moze na 15 minuti   

jedan moj frend je s karthusom ga jednom soloa crko je da ga dobi al se isplatilo xD 

a za dona ovo ti je najlaksi champ  u igri ako s  njim failas onda xD 

http://www.leagueoflegends.com/champions/86/garen_the_might_of_demacia

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 19:44 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jeste ikada uspili dobiti onoga velikog zmaja na 1v1?

jedan moj frend ga je solo ubio sa jaxom

lol nick: killerfromabove(EU)
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

idi prvo dorans blade ,boots of swiftness , brutalizer/manamune, bf,bf,bf ,pretvori  2 u bloodthirstera  jednog u  inf edge   frozen mallet  i na kraju prodas taj prvi item tj brutalizer ili manamun  pa kupi jos jedan bf  i pretvoris u jos jednog bloodthirstera   /(Napomena farmaj blood thirster cim nema teamfighta ili mogucnosti za gank cak 10 attack dmg radi veliku razliku na panthu )

Hebem te balava idem attack speed zbog hebenog passiva i kada upadenm 1v1 protiv dps da mi lifesteal radi ffs i kada sam u borbi svaki skoro 1.5-2 sec imam onaj stit od passiva i cuti ne malti se

Edit:A phantom dancer je super item za njega daje mu sve sto treba attack speed,movment speed,i critical chance

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:12 (scarface797).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

idi prvo dorans blade ,boots of swiftness , brutalizer/manamune, bf,bf,bf ,pretvori   2 u bloodthirstera   jednog u   inf edge   frozen mallet   i na kraju prodas taj prvi item tj brutalizer ili manamun   pa kupi jos jedan bf   i pretvoris u jos jednog bloodthirstera   /(Napomena farmaj blood thirster cim nema teamfighta ili mogucnosti za gank cak 10 attack dmg radi veliku razliku na panthu )

Ti nemas pojma sto se tice buildova, ja tebi kazem da sa ezrealom trebas ic cisti AD build (jer ga jos ne znas igrat) ti naso kupovat za njega hextech gunblade -.-

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
League Of Legends

to je slimy isao jedan match -_-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

2 puta umro jer je uzasno laggalo i nisam stigo pritisnut r :D ostalo je early game zbog diveova

vidi se kako je haris dobar u umijecu last hittanja. imo je 1-7 neko vrijeme onda je poceo stilat haha

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 21:51 (puls4R).

0 0 hvala 0
15 godina
puls4R kaže...

2 puta umro jer je uzasno laggalo i nisam stigo pritisnut r :D ostalo je early game zbog diveova

vidi se kako je haris dobar u umijecu last hittanja. imo je 1-7 neko vrijeme onda je poceo stilat haha

mah meni jos gore laggalo nikako nisam moga igrat izgubio 2 lvl jer mi pukla veza a dode lagg udem u teamfight

i samo igra se zamrzne  i tako 5 sekundi p proradi a ja mrtav {#} {#} {#}  {#}

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Slimy > ti

15 godina
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Slimy > ti

ja >ti

17 godina
League Of Legends

Bojim se da je u ovom slučaju Haris u pravu što se tiče Pantheona. On je nuker, stoga čim više dmg-a, tim bolje. Njemu treba Mercury threads, Manamune, Bloodthirster ×2, Infinity Edge i na kraju Frozen Mallet ili GA. Jer on nije za borbu 1v1 gdje se ljudi nadmeću attack speedom i lifestealom. Njega se igra kao i mage-ove. Npr. ako WW napadne Ryza, i počne ga tuć, Ryze će iskoristiti sve što ima da ga iznukira i BJEŽAT dok mu se skillovi ne refreshaju, a onda kad ga WW stigne i misli da ga ima, ovaj ga ponovo iznukira i ubije. Pantheon funkcionira kao i Ryze više manje.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Bojim se da je u ovom slučaju Haris u pravu što se tiče Pantheona. On je nuker, stoga čim više dmg-a, tim bolje. Njemu treba Mercury threads, Manamune, Bloodthirster ×2, Infinity Edge i na kraju Frozen Mallet ili GA. Jer on nije za borbu 1v1 gdje se ljudi nadmeću attack speedom i lifestealom. Njega se igra kao i mage-ove. Npr. ako WW napadne Ryza, i počne ga tuć, Ryze će iskoristiti sve što ima da ga iznukira i BJEŽAT dok mu se skillovi ne refreshaju, a onda kad ga WW stigne i misli da ga ima, ovaj ga ponovo iznukira i ubije. Pantheon funkcionira kao i Ryze više manje.

Nezna bas meni je vako puno bolje jer ako imam 3 blood thirstera i attack speed na 1.3-1.5 odlicno funkcionira bar meni.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
protjeran
League Of Legends

Attack speed je besmislen na pantheonu, jer njegov damage ne dolazi od normal attacka, nego iz spellova. On je prokleti nuker, i to je to. Kaj napraivš s kopljem, heartseekerom to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

OVO ME IRITIRA VISE!! U PM!! Nemres dobit normalan TEAM ni da si nez ko vise isuse boze moj..jedino mogu ic arranged inace sam najebo a nisu mi uvijek online..ne kuzim kako tolki noobovi dodu do lvl 30..ili bar do 20

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Slimy > ti

ja >ti

Lažeš samog sebe ne mene.

15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Attack speed je besmislen na pantheonu, jer njegov damage ne dolazi od normal attacka, nego iz spellova. On je prokleti nuker, i to je to. Kaj napraivš s kopljem, heartseekerom to je to.

Ja kazem da meni hebeno funkcionira u pm nisu mi hebeni speelovi na 1 sec cd da i ih mogu u roku od jeden sec castati a i odi na store klikni pantheona pa ces vidjeti sta pise da mu je hebeni attack strong tj onda je crvena crticia do karaja napunjena a speelovi week ffs.Cuj lol dmg ne dolazi od normal attackova {#}

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 22:53 (scarface797).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice