League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.538.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Nisam gold/plat (rado bih bio), ali ako ti se da jos testirati, mogu ja silver4 ili 5 mislim :D

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ukay1000 kaže...

Nisam gold/plat (rado bih bio), ali ako ti se da jos testirati, mogu ja silver4 ili 5 mislim :D

aj dodaj me onda, nevjerujem da si vise mogu sjebat mmr nego sto je sad XD

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

oce neko duoq gold/plat, testao sam dosta gluposti i sad mi je mmr pao pa nema sanse da se vise sam dignem kad dobivam 10lpa po gameu xD

šta mene ne pitas nube :D

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
NinjEEEk kaže...

oce neko duoq gold/plat, testao sam dosta gluposti i sad mi je mmr pao pa nema sanse da se vise sam dignem kad dobivam 10lpa po gameu xD

šta mene ne pitas nube :D

ti si noob..

salim se xD nikad te nevidim online xD

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
17 godina
League Of Legends

Evo bas mi se instalirava LoL, za 10 min ce biti gotovo (ako ti se sada igra :D). Reinstaliral sam windowse jer su pukli nakon HEPovog kvara.

EDIT: Dodal sam te.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:26 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo prije 2min se game crasha .. dosad nikad nisam imao problema s clientom a konekcija radi savrseno???

I restartam client, a server busy.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:44 (razorst3).

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

također, meni i frendu crash. nemozemo opce se reconnectat u igru natrag

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Da, i meni, igramo odlučujući gejm za slijedeću diviziju, vodimo nakon sat vremena igre, počnemo uništavati nexus, već nam svi pišu gg, i samo odjednom crash... 

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I meni isto za promotion .. jaoo koji cu sad QQ zaglumit na support..

Idemo se grebat za koji boost barem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 16:49 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Jel vama radi igra? ja sam sada igrao i najedamput ping je skočio i nisam se mogao reconectat... i sad kada hoču ući piše server busy... da bude stvar još gora taman smo vodili jedno 20 razlike -_-.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Srecom da je puklo. Igram i iz mojeg tima odlucili trolat, u 3 minuti pao mid turet, u petoj top i puche veza :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

17min que na eastu, dafuq

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Kada oni misle malo servere sredit? jel ovo je prestrašno...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

a jbg, tehnički problemi se dešavaju stalno. Treba imati razumijevanja. Dobro je dok je tako, da odigraš 100 gejmova bez problema, i onda jedan padne jer server crkne. Da bar imaju neke backup servere, izgleda da je i njih kriza stisnula.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Meni uslo, kaze da sam livao game i da se rekonektam nazad. Stisnem rekonekt i zasteka se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@Kewin
Ako mislis da su ovo nearedjeni serveri ocigledno nisi igrao ovu ogru dok nije bilo splita na EuW i EuNe :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma daj...ovo nije normalno -.-'

Random shit...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...
AlcoholicZile kaže...

Nakon duge i teške bolesti....elo hell ne postoji :)

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=azfa0599lgzrbvd1x47.png

Svaka čast, to je i moj cilj, ali i ako ga uspijem dostići čuo sam strašne horror priče o gold v kao i o platinum 5, tipa: "ako postoji elo hell, onda su to te dvije divizije" pa mislim da neću uspijeti dalje ali i to je velik uspijeh jer ipak pripadaš onoj manjoj boljoj skupini igrača i dokazao si si da si stvarno dobar.

Diamond 5 je možda najgora divizija, ljudi se iscarrijaju sa jednom rolom il plate elo boost pa kad dođu na Diamond onda igraju druge role koje neznaju ili se ne trude jer su Diamond. Tako bar kaže moj frend koji se nikako nemore dignut iz Diamond 5 {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni još uvijek piše "Reconnect" a ne zeli uc (crni ekran pa crash), a zadnji game sam zapoceo prije 1 h 40min..

edit:znam da imaju tehnickih problema ali vidim da pola online friendova igra...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 18:17 (razorst3).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

Meni još uvijek piše "Reconnect" a ne zeli uc (crni ekran pa crash), a zadnji game sam zapoceo prije 1 h 40min..

imeni isto tak koji k

12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Hazar kaže...
AlcoholicZile kaže...

Nakon duge i teške bolesti....elo hell ne postoji :)

http://www.zaslike.com/viewer.php?file=azfa0599lgzrbvd1x47.png

Svaka čast, to je i moj cilj, ali i ako ga uspijem dostići čuo sam strašne horror priče o gold v kao i o platinum 5, tipa: "ako postoji elo hell, onda su to te dvije divizije" pa mislim da neću uspijeti dalje ali i to je velik uspijeh jer ipak pripadaš onoj manjoj boljoj skupini igrača i dokazao si si da si stvarno dobar.

Diamond 5 je možda najgora divizija, ljudi se iscarrijaju sa jednom rolom il plate elo boost pa kad dođu na Diamond onda igraju druge role koje neznaju ili se ne trude jer su Diamond. Tako bar kaže moj frend koji se nikako nemore dignut iz Diamond 5 {#}.

tako ti je na plat 5, al malo ko radi boostove do diamonda jer je to ipak dosta teze pa je vecina boostanih accova na goldu i na platinumu.

15 godina

Ne isplati se igrat dok ne poprave, evo sad sam sve fino igro sa Ireliom protiv Renektona 4/0 imo duplo vise cs-a i disconnected i ne mogu se reconnectat {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam kako je je u platinum i gold 5 al neka sam ja upao pa ćemo vidit možda iznenadim i sebe :) btw jel se dobije ko i prije skin za jannu?

GG Riot GG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

neznam kako je je u platinum i gold 5 al neka sam ja upao pa ćemo vidit možda iznenadim i sebe :) btw jel se dobije ko i prije skin za jannu?

To su bile nagrade za s2, bit će neke druge na kraju s3.

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

I neka vam je gužva kad bižite iz EUNE na West, prenatrpali ste ga.{#}

16 godina
League Of Legends

Neznam dali ste već vidjeli, ali čovjeku se treba divit {#}

http://www.twitch.tv/aieron/b/381094706

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da sam u 100njak gejmova u Silver 1 igrao nekih 15x vs Platinum igrača...čak i ako nisu duo...sada upravo igrao protiv platinum 5 na midu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Captain.Price kaže...

I neka vam je gužva kad bižite iz EUNE na West, prenatrpali ste ga.{#}

Ja san 3 puta trazio transfer nazad (sad ne bi isa nazad al prije da) i nisu mi ga dali, pa eto im ga na sad i probleni prenapucenosti, kao i prije. Jel se sjecate kad bi svako 2 min neko posta sliku sa vecim queue timeom? {#} Po 5h bi se cekalo.

LoL acc THCJoshi
15 godina
League Of Legends

Takav vam je zivot kad imate samo LoL da igrate, ja uzivam s open betom za  Warframe i Heroes and Generals. #SWAG {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

zna se možda kad nudu to složili?

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice