Ima netko link od Curse TSM što su igrali jučer?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati li se kupovati IP Boost od 10 dana ? Kolika je cijena u eurima ?
Pogledaj na LCS NA W8D2,pa nađi gdje je game,trenutno nema odsječenog.
Drago mi je da je TSM dobio,ne radi DuckFace Regia ili brat Xpeciala,nego radi generala i Dyrusa,
zaslužuju to.
I neka se WildTurtle po*rao na Cop-a,kao što je rekao DoubleLift,Cop is Thrash!
Pogledaj na LCS NA W8D2,pa nađi gdje je game,trenutno nema odsječenog.
Drago mi je da je TSM dobio,ne radi DuckFace Regia ili brat Xpeciala,nego radi generala i Dyrusa,
zaslužuju to.
I neka se WildTurtle po*rao na Cop-a,kao što je rekao DoubleLift,Cop is Thrash!
Draven/Thresh VS Sona/Kog'Maw, bilo bi čudno da nisu dobili lane...
Ako je Cop bio kog maw, onda ne znam što pandza sere Kog i Sona, ma naravno da će izgubiti od kill lane-a
Ako je Cop bio kog maw, onda ne znam što pandza sere Kog i Sona, ma naravno da će izgubiti od kill lane-a
1 pull= death... još je Xpecial uzeo ignite for dem pwnz.
Skupio sam 6300 pa ocu pitati koga da si kupim,fioru ili dariusa ili nekog treceg?
Bio je bug, dobio je unban...
Skupio sam 6300 pa ocu pitati koga da si kupim,fioru ili dariusa ili nekog treceg?
2 rune pejđa
2 rune pejđa
do kad traje akcija?
Nekoga trećeg definitivno. Darius je jak champion, ali je nerfan . Isto tako ako igraš ranked, uglavnom ne možeš računati da ćeš igrati sa Dariusom jer je jako često bannan.
Za Fioru ne znam, ne igram s njom, osobno mi se ne sviđa.
Kupi Yoricka, to ti je moja preporuka :)
2 rune pejđa
do kad traje akcija?
Prošla baba s kolačima :)
@LCS EU
Froggen Malzahar mid o.O
EDIT:Nope its just junglezahar.
@LCS EU
Froggen Malzahar mid o.O
Snoopeh Jungle*
Snoopeh ad jungle malza, rip soloq next 2 weeks
Glasajte :)
20 | diana |
---|---|
6 | akali |
Nemoj fioru, istina može bit dobra na nižim levelima ili divizijama ali u imalo ozbiljnim partijama je beskorisna, lako se countera. Što sam htio reći, svaka čast soloq ad carryima. U zadnje vrijeme najviše živaca izgubim igrajuć adc. Igram Cait, totalno izownam njihovu mf, vise cs-a, bilo je i killova, ali što to vrijedi kad dođe Kha'zix i oneshota me a s njim i Rammus, nema kiteanja, naravno uz slow taunt i ostala sranja u paketu dolazi i randuins i tak se fino mogu slikat. Po meni su Kha'Zix i Zed retardirano smišljeni champovi. Zamišljeni su kao assasini no imaju poke, push, još zed fino nema manu. Mislim da su Leblanc i Kassadin pravi primjer kako assasin treba biti koncipiran. Visok single target damage, pogotov LeBlanc, ali uz neke žrtve i mane. Protiv LeBlanc se uzmu pusheri tipa Morgana, Morde ili Galio i ona ne može ništa, nema wave clear, loše se farma pod towerom i može se neutralizirat, kassadin je strašno loš do 6. levela i to se lako da iskoristit, pogotovo ako protivnik uzme talona ili Mordea ali skoro svako je problem za Kassadina 1-5 lvl.
Btw 1h game + silver 4 chat poslije partije :D
Pa ti meni reci da khazix nije OP. Penta facking kill
Treba mu heal smanji i range na jumpu. Pa to je strašno.
OMFG Šta Alex napravi pentu sad xD .. Svi koji gledaju poludili haha :)
evo AlexIch dobio pentu protiv EG ^^
btw nisam gledao od pocetka. zasto je snoopeh junglao s malzaharom?
evo AlexIch dobio pentu protiv EG ^^
btw nisam gledao od pocetka. zasto je snoopeh junglao s malzaharom?
Valjda je mislio da će moći nešto napraviti ..
Pa ti meni reci da khazix nije OP. Penta facking kill
Treba mu heal smanji i range na jumpu. Pa to je strašno.
Nope
Pustili su ga da farma i pokupio je dovoljno last hitova prije mid gamea,a tad je bio nafidan.
Diamond i i EDward su napravili najveci posao a alex je pokupio zasluge(killove).
2 Rune pejđa traju do danas navečer.
2 Rune pejđa traju do danas navečer.
Mogao si jednostavno reći do večeras
Ne kažem samo za ovaj game nego opčenito. Odličan sustain, dobri AD ratio na skilovima, ogroman range na jumpu, 2 escape mehanizma, passiv slow+dmg koji nema cd, passiv od Q, ulti koji na svim lvlima daje 40% dmg reduction i stealth i može pushat lane ko blesav. Ovdje ima materijala za 2 dobra championa, a Riot sve ove stvari natrpao u jednog.
svi kazu Alex carrija GG samo zbog ovakvih situacija gdje killove pokupi al mislim da su dosta zasluzni diamond i edward za gambitov uspijeh
Ne kažem samo za ovaj game nego opčenito. Odličan sustain, dobri AD ratio na skilovima, ogroman range na jumpu, 2 escape mehanizma, passiv slow+dmg koji nema cd, passiv od Q, ulti koji na svim lvlima daje 40% dmg reduction i stealth i može pushat lane ko blesav. Ovdje ima materijala za 2 dobra championa, a Riot sve ove stvari natrpao u jednog.
Ulti daje 40% dmg reduction samo kad je unaprijeđen..
A to da treba nerf, tu se slažem.
Možda će mu nerfat ovih 300+ na E i dmg na W..
svi kazu Alex carrija GG samo zbog ovakvih situacija gdje killove pokupi al mislim da su dosta zasluzni diamond i edward za gambitov uspijeh
Pa normalno da to kažu jer Alex njima donosi većinu publiciteta i potrebno je da on uvijek ispadne kao carry i kao najbolji ..