Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 271.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The War Z
Ako warz ikad postane f2p ja cu ga prestat igrat. F2p igre su totalno bzvz i pune hakera
17 godina
The War Z

http://kotaku.com/5969927/some-war-z-images-were-ripped-from-the-walking-dead?tag=The-War-Z

Sve se polako raspada, a i zaslužuju to za ovakav scam od igre.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
slazem se casper. niti meni se f2p ne svida, iako ne vidim razlog zasto bi presli na f2p.
17 godina
Casper127 kaže...
Ako warz ikad postane f2p ja cu ga prestat igrat. F2p igre su totalno bzvz i pune hakera

Na žalost i sad ima puno hakera i exploitera, a igrah samo cca 2-3 sata.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
Kakav scam od igre? Nema se sta raspast, to samo hejteri sire price...
13 godina
The War Z

Najveci problem je sta su oni Alpha verziju igre stavili na prodaju i prodavali maglu. Isto tako imaju tolika muda da su je piknuli na steam a igra nije nista osim par oruzija, zombia i to je to. Mislim koliki pacijent moras bit da takvo sta radis. Pricaju o nekakve dvije godine. Da sam radio sam tu igru u dvije godine bi barem rijesio onu ''perfektnu'' grafiku vode i ostale stvari. Kad sam kupovo mislio sam da ce bit fenomenalno i nekakvo osvjezenje. Ali previse je to arkada i postavke ala COD. Od toga nece biti nista jer to privlaci samo odreden broj ljudi. Cim je P2W to je prekid veze sa normalnim igracima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

stavili su Alphu u prodaju, ali su to i rekli - da je igra Alpha.

ja sam isto puno više očekivao, ali igra je i dalje zabavna. isto tako, ne bi sebe nazvao nenormalnih igračem, iako i dalje igram WarZ. i igrat ću ga dokle god mi bude zabavan. a još uvijek igra to je. zabavna. naravno, svemu dođe kraj tako i onome što mi je trenutno zabavno, tako da ako misle zadržati igrače moraju itekako napredovati. mogu li to? nemam pojma. vrijeme će pokazati, a mojih se 20$ već isplatilo.

0 0 hvala 0
15 godina
Zvonzi kaže...

stavili su Alphu u prodaju, ali su to i rekli - da je igra Alpha.

ja sam isto puno više očekivao, ali igra je i dalje zabavna. isto tako, ne bi sebe nazvao nenormalnih igračem, iako i dalje igram WarZ. i igrat ću ga dokle god mi bude zabavan. a još uvijek igra to je. zabavna. naravno, svemu dođe kraj tako i onome što mi je trenutno zabavno, tako da ako misle zadržati igrače moraju itekako napredovati. mogu li to? nemam pojma. vrijeme će pokazati, a mojih se 20$ već isplatilo.

Na steamu nisu rekli da je alpha, prodavali su je sa laznom reklamom... Steam ih je maknuo i vjerojatno nece dobiti ni lipe od prodaje :)

17 godina
The War Z

cudno da steam tako pogrijesi....ne znam dal su ista slicno dosad imali ( bar nisu nista nigdje pisali ako je bilo )

uf ovo prava sapunica, nastavak slijedi :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
steam je skinuo igru privremeno zbog previse refund zahtjeva.
17 godina
moderator
The War Z

Evo što kaže Titov o svemu sa steamom...LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

da li je netko USPJEŠNO tražio i dobio povrat novca za igru. Ako je može li reći razloge koje je naveo i koji su prošli. thx

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

kad ulazis u igru pise ti "Best played with Origin" ili tako nesto, sad to je valjda ovaj EA origin iako igre tamo nema, nisam ni siguran dali uopce ima tamo igara koje nisu od EA...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Svinja kaže...

kad ulazis u igru pise ti "Best played with Origin" ili tako nesto, sad to je valjda ovaj EA origin iako igre tamo nema, nisam ni siguran dali uopce ima tamo igara koje nisu od EA...

dafuq?

16 godina
Svinja kaže...

Imaju igara koje nisu od EA-a.

14 godina
neaktivan
The War Z

Dajte ljudi molim vas nemojte pisat gluposti vise.. kad cu ja jednom doc na ovu temu da neko pise kako je proveo dan u igri, ili kako je nesta izlootao... Ili kako smisljamo plan da igramo preko vikenda i sta da radimo... a umjesto toga, vidite i sami o cemu se ovdje raspravlja..

Life is Simulation
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
Zvonzi kaže...
steam je skinuo igru privremeno zbog previse refund zahtjeva.

yep, prva igra skinuta sa steama, vrhunski uradak nema što! {#} {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
17 godina
The War Z

lotar i mi svi o tome, ali i ovo je jedan "vazan" dio igre isto.... ja zelim sto vise mogu saznat sta se desava u igri i oko igre. A trenutno mislim da se ni nema sta novo pisat o sta se desilo/lootalo u igri .Ako krenu na godinu sa ovim sto napisali u slj 3 mj sta planiraju....pa onda cemo se raspisat ko blesavi :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
za 15$ sasvim solidan uradak.
15 godina
Zvonzi kaže...

Ovo ti je 8 put da si rekao skoro pa identicnu recenicu :D

Ne znam sta im znaci taj origin, ali definitivno nije od EA-a.

14 godina
protjeran
Casper127 kaže...
Zvonzi kaže...

Vise sam se zabavio za 15 dolara na WarZu, nego za 55 eura u GW2.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
The War Z

ono origin se misli na:

http://www.originpc.com/

my bad :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Casper127 kaže...
Zvonzi kaže...

a šta drugo da kažem kad imam osjećaj da ljudi previše očekuju od ove igre. ja sam dobio ono što sam tražio. sad mi preostaje samo se nadati da neće stati sa razvojom. i naravno, probati DayZ standalone kad izađe.

15 godina
The War Z
Slazem se zvone. Nastavit ce oni daljni razvoj...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Casper127 kaže...
Slazem se zvone. Nastavit ce oni daljni razvoj...

Naravno da hoće i šteta bi bilo da prestanu pošto se ova igra može razvijati godinama zbog potencijala. Baš bih volio vidjeti nekakav sistem questova kao što su pričali da će uvesti te skill sistem. Mislim da samo to igra kvalitetno implementira zadržala bi me sigurno stotinama sati uz nju. Te dodavanje prijatelja unutar igre ne bi bilo loše :)

13 godina
protjeran
The War Z

E da, vidim da pišete da je igra pay to win?

Jedino korisno što možeš kupiti sa pravim novcima je neko melee oružje ili municije.

Tako da... Neznam točno na što mislite pod p2w.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Sad si me tjerao da upalim igru.... i gle! Mozes cak i hranu i piće kupiti u postapokaliptičnom svijetu. rly?

A i scopovi za puske se isto kupuju novcima a to je isto ko da kupis cijelu pušku.

You decide....

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VandaL.pr! kaže...

Sad si me tjerao da upalim igru.... i gle! Mozes cak i hranu i piće kupiti u postapokaliptičnom svijetu. rly?

A i scopovi za puske se isto kupuju novcima a to je isto ko da kupis cijelu pušku.

You decide....

Znači ako ja kupim Scope, litar vode i kanticu tune ja mogu ubiti nekoga s tim? Kako to, da mu to bacim u glavu ili?

Ne govorite gluposti igra nije P2W.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 18:12 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
VandaL.pr! kaže...

You decide....

Znači ako ja kupim Acope, litar vode i kanticu tune ja mogu ubiti nekoga s tim? Kako to, da mu to bacim u glavu ili?

Ne govorite gluposti igra nije P2W.

OWNED{#}

15 godina
The War Z

Sve su stvari unutar igre za kupit ništa specijalno, no živcira me što se može kupiti veća torba s pravim novcima. To mi je nekako p2w, ovo ostalo je sve u razinama normale. Samo da izbace to i meni ne smeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice