Svi navalite u taj Smallvile i Clearview sami... da nepricam da nas pet ide pa izginemo u sekundi, kanite se ta 2 mjesta bar dok se nerjesi pitanje s tim hakerima... Vidite da svi tamo idu i cekaju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kao što su već kolege spomenule, kanite se, ako ste sami, poznatih PVP mjesta. ne samo zbog hakera, kojih ima ali i oko kojih se velika fama radi (btw 3000 ih je bannano za vikend), nego i zbog drugih PVP igrača.
koja gamad....ocemo mi sad dobit key za steam? ili ipak ne :D
koja gamad....ocemo mi sad dobit key za steam? ili ipak ne :D
Čitaj tekst
oprosti :D pročitao sam :D i jedvo čekam taj link na kojem ćemo dobit steam key ugl jednom kad se zatraži taj key za steam više se neće moć igra skidat s njihove stranice neg ćemo moć igrat samo prek steama
sad kad je i na steamu, se kak to moze tamo aktivirat ili ?
tek ka d sam ovo svoje postao skuzio vase odgovore.....svasta
Jel se moze redeemat warz key na Steamu?
ne pratim bas temu ali da pitam,se isplati uzeti igru?sad vidim da je izasla igra na steamu i bas me zanima..izgleda mi zanimljivo
ima tu ekipe s kojima bi mogao igrati? sad preko praznika da imam nesto za radit,nemam nis pametno za igrati vise
ima tu ekipe s kojima bi mogao igrati? sad preko praznika da imam nesto za radit,nemam nis pametno za igrati vise
Ima ima :)
Bude nas oko 6-7 mozda i vise.
sad citam i vidim da ima dosta problema oko igre,da su prevarili kupce ili tako nesto,nisam citao sve..sad bas nisam siguran da li cu uzeti igru
sad citam i vidim da ima dosta problema oko igre,da su prevarili kupce ili tako nesto,nisam citao sve..sad bas nisam siguran da li cu uzeti igru
Pa varaju kupce, ali ne ovdje jer to se odnosi na CoD serijal, reciklaza...
Čuj, igra jer za sada jeftina (15 dolara), a zabavna. Moje mišljenje je da se isplati.
A i igrači su sada sazreli tako da te više neće ubiti na prvi pogled - puno je zabavnije igrati u odnosu na prije tjedan/dva. It's getting better and better.
kupit cu onda :D vjerovatno sutra
Ja cu vam reci 2 stvari.
- Je*es $15, nije $1500 pa da se sad raspitujemo di sta kako
- Igra Godine po mom misljenju
To je sve od mene!
Meni nije problem dat 15$,nego nemam karticu,tek 17 godina imam a starci mi nedaju da kupujem igre jer je to po njima trosenje para,pa njih necu ni pitat da mi daju karticu,sad neznam kako da kupim
Meni nije problem dat 15$,nego nemam karticu,tek 17 godina imam a starci mi nedaju da kupujem igre jer je to po njima trosenje para,pa njih necu ni pitat da mi daju karticu,sad neznam kako da kupim
Pa to i je trošenje para.Igre su luksuz. :)
Idi u tisak i kupi ekesh bon i preko toga si kupi igru.Pazi da ne kupiš paysafecard jer ne prolazi prilikom kupovine.
Pa to i je trošenje para.Igre su luksuz. :)
Idi u tisak i kupi ekesh bon i preko toga si kupi igru.Pazi da ne kupiš paysafecard jer ne prolazi prilikom kupovine.
ok,sutra cu kupit onda :) hvala,nego imate vi teamspeak ili nes pa da pricate dok igrate?
naravno, samo mi se javi na PM
isto tako, ako želiš, slobodno meni uplatiš lovu a ja ti uzmem igru preko kartice. :)
Oni su u skandalima od početka projekta. Kako mi se čini ovo će se jako odraziti loše na samu igru zbog idiota sergeya i njegovog vođenja politike. Sada su ih skinuli sa početne strane steama, tu isto može nastat frka. Tako da se ne bih čudio da koju tužbu dobiju. Prvenstveno zbog lažnog predstavljanja igre i oglašavanja. I maloprije on izjavi da su igrači pogrešno protumačili. Ono mislim si daj nemoj sr.. To je isto kao da je rekao da su svi idioti. I sad kao da su neke činjenice na steamu prepravili, ali i dalje nema isprike ili javne poruke da su lažno oglašavili igru čak i na steamu. Kao ljudi neće primjeteti da nema skill taba kad kreneš igrati igru ili privatnih servera ili da možeš se oživiti kad umreš glupavim mikrotransakcijama...
Kao npr kvadratne kilometre,broj igrača na serveru,privatne servere, utvrde, skill tab... Da ne nabrajam u nedogled.
Nije relevantan podatak u video oko same igre pošto je izgubio živce no dosta stvari što je rekao stoji. Pogotovo način odnošenja kompanije prema kupcima.
Kako to misliš lažno su predstavljali igru?
Aaaand, igra je povucena sa Steama.
Koliko vidim, nemoze se vise kupiti preko njega.
puno toga su loše odradili/krivo napravili. pogotovo onaj PR dio. šteta za tako zabavnu igru.
Kako to misliš lažno su predstavljali igru?
Pa pročitaj moj post. Kao prvo na steamu je uvršteno pod listu sljedeće : privatni serveri, onda utvrde,mapa od 100 - 400 km2, skill sistem, socijalni dio ( dodavanje prijatelja itd...) Uglavnom evo jedna slika. Mogao bih u detalje ali mislim da je ovo dovoljno. Zanimljivo je da sve negativno na službenom forumu brišu čim stignu. Neće takvim postupcima privući nove igrače, a mnoge stare će samo razljutiti. Ja nisam razočaran pošto sam znao što bih trebao očekivati i nije mi žao tih novaca, no da su seronje jesu.
mod sam na službenom forumu i ne briše se sve negativno, nego se brišu nepotrebni scam/hacking/raging postovi, odnosno teme kojima tamo nije mjesto. svaki takav post zagadi raspravu, a svaka takva tema završi klanjem i vrijeđanjem i nepotrebnim spamom.