Guitar Hero World Tour pomoc!

poruka: 15
|
čitano: 4.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz svima!

Evo treba mi pomoc oko Guitar Hero World Tour igre. Jeli moguce igrat sa obicnim joystickom sa kojim se igra PES, dakle onaj najobicniji logitechov joystick, ako je, zamolio bi da mi objasnite kako ako itko zna i ako je moguce ponavljam :)

Hvala unaprijed!

roX!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Guitar Hero World Tour pomoc!

Misliš postaviti Joystick umjesto gitare/tipkovnice? Mislim da ne bi išlo,ali nisam siguran.

Pokušavao sam namjestiti Joystick za kooperativno igranje pa mi nije uspjelo. Zapravo,uopće igra ne učita Joystick

da možeš odabrati kad biraš sa čim ćeš igrati. Probaj malo pretražiti Google, možda postoji nekakvo rješenje.

17 godina
neaktivan

Ipak se moze igrat, nasao sam rijesenje, googlo sam malo previse... :D

Program xpadder :) ima ga na warez stranici skinit verzija 5.3... mada je 5.4 najnovija ali radi besprijekorno i moze se igrat kako spada... :)

Eto uzivajte :D

roX!

0 0 hvala 0
17 godina

A može li se igrati s tipkovnicom i joystickom zajedno? Xpadder "pretvara" joystick u tipkovnicu.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam probao iskreno jer me ne zanima, igran da predjen, da pokusan preci tocnije single player samo i to je to, jer obozavan tu igru. Druga stvar, xpadder "pretvara" tipkovnicu u joystick, a ne obrnuto kako si to rekao (bar kako sam ja vidio kako funkcionira program i kako sam sebi podesio joystick). :P

roX!
17 godina
neaktivan

Neznam sta prican, tek sada vidim gore sta sam napiso (al ima istina gore isto), izvanka sam doso... kad sam namjestao xpadder taj, i joystick i tipkovnica su mi radili isto u igri skupa i mis također :D

roX!

0 0 hvala 0
16 godina

Evo da ne otvaram novu temu...Smijeh.....imam priboem...kad pokrenem .exe nista se ne dogodi....a u task manageru pise da je radi.....probao sam admin run i compability ali opet nece....Plač

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 21:12 (rocker55555).
16 godina

problem rjesen...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 14:06 (rocker55555).

0 0 hvala 0
15 godina

pozz

instalirao sam igru. sve ok. pokrenem je, isto ok, ali kada idem "igrati" pjesmu dolazi do problema. naime, stisnem tipku na tipkovnici i igra prepozna tipku, cak se i pritisne na ekranu, ali nista se ne dogodi. stiskam ko budala i vidi se da stiscem, ali note samo prolaze i nema nikakvih zvukova ni da sam fulao notu itd.

ima kakvo rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

pozz

instalirao sam igru. sve ok. pokrenem je, isto ok, ali kada idem "igrati" pjesmu dolazi do problema. naime, stisnem tipku na tipkovnici i igra prepozna tipku, cak se i pritisne na ekranu, ali nista se ne dogodi. stiskam ko budala i vidi se da stiscem, ali note samo prolaze i nema nikakvih zvukova ni da sam fulao notu itd.

ima kakvo rjesenje?

Isto se to i meni dogadalo al nisam nasao rjesenje..

ADD my Xfire : kruno1 ;))
15 godina
neaktivan

Moraš stiskat odgovarajuću tipku, ali i pick tipku.

*insert funny phrase here*
15 godina
neaktivan
bonesdamaniac kaže...

Moraš stiskat odgovarajuću tipku, ali i pick tipku.

a na ps2 se samo stisce odgovarajuce tipke a ne pick tipka.. jel se moze to nekako iskljucit (mislim na pick tipku)

EDIT: govorim o gh3

ADD my Xfire : kruno1 ;))
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 21:39 (puma_vkci).
15 godina

igrao sam guitar hero III, pa odmah world tour. mislio sam da su kontrole ostale iste... steta sto nisu...

15 godina
neaktivan

jel se moze u gh:world tour mjenjat kontrole ja tražim, odem options, tamo sam svugdje iso, settings sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY lotro ingame: Muglinoo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za world tour Kontrole se nemogu mjenjati. A sto se tice poteznaja koristi se tipka shift ili enter za potezanje .

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice