Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Guild Wars 2!

gw2 forum

Trading Post

• Dyes are now tradable in the Black Lion Trading Post.
  • All items for sale must be posted for a unit price that is above the vendor value of the item (if the item has a vendor value).

Znaci nista od zarade preprodajom itema vendorima :(

Purchasing Gems during Beta Weekend Event 3
This upcoming Beta Weekend Event—July 20 to July 22—we will test our Gem Store billing system in a live environment. While we won’t give away any free gems for the beta, you can purchase gems via the Gem Store that will carry over to your account when Guild Wars 2 launches.
Here are a couple of points to keep in mind:

• Any gems you purchase are bound to the account you bought them on.
  • If you play on a promotional account, such as those created with press- or BWE3-specific keys, you will need to add a retail key to that account to be able to access the gems when the game launches.
  • To add a retail key to your account, please follow these steps:
  • Go to https://register.guildwars2.com.
  • Enter your key in the field and click “Yes” when asked if you have a Guild Wars account. (The account you created with your promotional key is your Guild Wars account.)
  • Enter the e-mail address and password you used when you registered your promotional key and created your initial account and click “Next.”
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

U koliko sati pocinje beta danas?

If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

U 21:00

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: Guild Wars 2!
Vidim neki uzivljeni ful. Pripazite. GW1 nije bio bas nesto pa treba cudo da GW2 bude epic. WoW vanilla feeling mislim da ce tesko ponoviti. Rift je bio simpa, Conan, SWTOR itd. a svi su se ispuhali uskoro.
Iako su sve to jako dobre igre.
Dajte GW2 sansu, ali ne ovakvim hyper-hypeom, jer cete se razocarati s nerealnim ocekivanjima i nabijate GW2 odgovornost i zadatke koje ne moze ispuniti.
17 godina
Guild Wars 2!

Bas uzivam kad WoW... ili bolje reco Blizz fan, krene pljuvat po igri. Zasto tocno GW2 ne bi mogao ispuniti tu ulogu? Nije svima WoW Alfa i Omega, niti ga svi od nas dozivljavamo kao apsolutno pozitivno iskustvo.

Kad je GW izasao bio je izvrsna igra. Steta sto su odredjene stvari u njemu falile, ali lore, prica, animacije i 100 drugih stvari koje su WoW-u falile su mi izvrsno sjele u GW-u -> rijetki MMO gdje sam tocno znao u svakom trenutku sto se desava i zasto radim odredjeni quest, misiju i kamo idem kako napredujem prema max levelu, te zasto to sve radim. Dapace, prica je bila ta koja te vezala za igru, ne max level, nije bilo potrebe grindat jer si na pola puta dosegao taj famozni max level.

WoW sam oduvijek dozivljavao kao gle quest, gle jos jedan quest, gle jos jedan quest, gle imam bolji armor, weapon, level, gle jos jedan quest...

Nakraju su bile dobre instance, ali da su imale ikakve veze sa nekom velikom pricom ili dogadajem... islo se u njih jer su dropale gear.

Ne kazem da WoW nema pricu ili lore, ali je toliko nedostupna prosjecnom igracu da sve sto radis je grindas exp za max level, gear i pvp gear, te povremeno reputaciju sa nekom frakcijom radi realno nepotrebnih itema, ili eventualno recepata. Vanilla WoW je sve to ima na jos jednom visem nivou gdje je vecina toga prosjenom igracu bila nedostupna jer se vecina sadrzaja nije mogla napravit casual igrom.

Takodjer GW2 ima sve izvorsno napravljeno, nisu bili pretjerano slampavi niti u jednom segmentu - GUI je izvrstan, glazba je fenomenalna, svijet je prekrasan, nema (puno) bugova, nema besmislenog button mashinga, imas pricu koju pratis kao i original, jasno ti je koga ubijas i zasto, vidis utjecaj svojih odluka na svijet, zabavan je, nemas niti u jednom trenu osjecaj da nesto grindas (eventualno materijale za crafting ako ih ne krenes skupljat od pocetka)...

Ne znam odakle ti ideja da igra ne moze ispunit ono sto je obecano?

Ah, da, zaboravio sam, ako ju nije radio Blizzard, apriori ne moze biti dobra koliko se tvrdi.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Vidim neki uzivljeni ful. Pripazite. GW1 nije bio bas nesto pa treba cudo da GW2 bude epic. WoW vanilla feeling mislim da ce tesko ponoviti. Rift je bio simpa, Conan, SWTOR itd. a svi su se ispuhali uskoro.
Dajte GW2 sansu, ali ne ovakvim hyper-hypeom, jer cete se razocarati s nerealnim ocekivanjima i nabijate GW2 odgovornost i zadatke koje ne moze ispuniti.

LOL

Btw., 90% ekipe ovdje je odigralo sve bete i nemamo apsolutno nikakva nerealna ocekivanja. Sve sto je receno i obecano da ce biti u igri je i ispunjeno i jest u igri tako da, sry, ali "omasio si ceo fudbal".

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Tonči, ulićeš ko Kerum na utakmicu Hajduka!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zaigrao (i kupio) sam sve bitnije MMO igre i odigrao do najmanje maksimalnog nivoa. GW1 nije bio "izvrsna igra". Strašno instanciranje, pustoš, drvene animacije itd. To nije izvrsnost igre. WoW je, a vidi se u prodaji i broju pretplatnika, objektivno najuspješniji MMO i svima je uzor. To nema veze sa mnom. Ja WoW ne igram već dugo jer mi je dosadan.

Kao što sam rekao, Conan je bio odličan, Rift, Warhammer, Aion, SWTOR... i niti jedna od tih igara, iako izvedbeno bolje od WoW-a u nekim stvarima, nisu se niti približile "rušenju s trona". Sve su u očima korisnika "failale" i nepravedno popljuvane zbog prevelikih očekivanja. Da sam WoW sada izlazi, doživio bi istu sudbinu jer igrači očekuju previše.

Svi su entuzijasti, fanboyi, oduševljeni, igrat će igru godinama, prodat će majku za pretplatu i sl. sve dok igra ne izađe. Nakon izlaska i 24/7 igranja unište sav sadržaj i krene kenjanje po naslovu. Najprije službeni forumi, pa forumi uokolo svukud vrve od pljuvača. To je jednostavno patologija umrlih MMO-a do sada. Buknu s 1-2 milijuna ili čak više, a onda se strmoglave na 100-300 tisuća i tu ostanu. Nije 100-300 tisuća loše, dapače, EVE kao dugotrajniji MMO od WoW-a preživljava s 400.000 bez problema i nosi profit.

Primarno govorim o šteti koju izaziva pretjerni hype i prevelika očekivanja i prije samog izlaska igre. Igra nakon toga izgleda lošije nego što jest. Ja se nadam da će GW2 biti vrijedan mojih 75€, ali bojim se svog tog hypea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 11:58 (Tonči).
13 godina
Guild Wars 2!

Slučakno sam pokrenuo client, i vidim da opet ima neki mali update, pa skinite ako več niste. Od danas navečer pa do svršetka weekenda neću znat za anjski svijet :P

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Zaigrao (i kupio) sam sve bitnije MMO igre i odigrao do najmanje maksimalnog nivoa. GW1 nije bio "izvrsna igra". Strašno instanciranje, pustoš, drvene animacije itd. To nije izvrsnost igre. WoW je, a vidi se u prodaji i broju pretplatnika, objektivno najuspješniji MMO i svima je uzor. To nema veze sa mnom. Ja WoW ne igram već dugo jer mi je dosadan.

Kao što sam rekao, Conan je bio odličan, Rift, Warhammer, Aion, SWTOR... i niti jedna od tih igara, iako izvedbeno bolje od WoW-a u nekim stvarima, nisu se niti približile "rušenju s trona". Sve su u očima korisnika "failale" i nepravedno popljuvane zbog prevelikih očekivanja. Da sam WoW sada izlazi, doživio bi istu sudbinu jer igrači očekuju previše.

Svi su entuzijasti, fanboyi, oduševljeni, igrat će igru godinama, prodat će majku za pretplatu i sl. sve dok igra ne izađe. Nakon izlaska i 24/7 igranja unište sav sadržaj i krene kenjanje po naslovu. Najprije službeni forumi, pa forumi uokolo svukud vrve od pljuvača. To je jednostavno patologija umrlih MMO-a do sada. Buknu s 1-2 milijuna ili čak više, a onda se strmoglave na 100-300 tisuća i tu ostanu. Nije 100-300 tisuća loše, dapače, EVE kao dugotrajniji MMO od WoW-a preživljava s 400.000 bez problema i nosi profit.

Primarno govorim o šteti koju izaziva pretjerni hype i prevelika očekivanja i prije samog izlaska igre. Igra nakon toga izgleda lošije nego što jest. Ja se nadam da će GW2 biti vrijedan mojih 75€, ali bojim se svog tog hypea.

moguce.. ali nakon par godina gladi na mmo sceni za kvalitetnim naslovom tesko je spustiti hype...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Nema više niko jedan key za betu?? Jedinicu sam igrao dulje vrijeme pa bi htio probat i betu makar na pola sata, barem da vidim na prvu da li mi se sviđa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Da, teško je. Nisu loši ni spomenuti naslovi. Warhammer je imao super grupne questove i živi PvP u svijetu (bar koliko sam ja igrao), ali ekipa je počela odustajati i PvP kao meni jedina zabavna stvar je umro. SWTOR je bio simpa i sve, priča dobra, ali levelanje je bilo presporo, grupe teško pronaći, a sve je bilo preslično WoW-u da bude vrijedno više truda. Rift je bio dobar, drugačiji, ali opet nedovoljno. Conan je imao zabavu, sve, ali ubilo ga što sadržaj nije postojao nakon kraja levelanja - šteta, potencijal je bio izvrstan. Aion lijep, ali... previše azijatskog stila i previše grindav.

GW2 treba, barem meni, preskočiti prilično visoku ljestvicu. S betama sam suzdržan jer su se do sada bete u 100% igara pokazale drugačije od pune igre. 

17 godina
Guild Wars 2!

Glavni problem, ako ga se uopce treba tako zvati, kod GW1 je bio sto nije bio MMO u punom smislu te rijecio. To je bila vise-manje single player igra sa multiplayer opcijom koja se nazivala MMO samo zato sto si cijelo vrijeme bio online. On je zamisljen kao jako intancirana igra, sto si i sam rekao, gdje je vecina sadrzaja bila zatvorena samo za tebe i i tvoj team. Ono sto nije bilo zatvoreno bili su gradovi i outposti koji su bili namijenjeni za trazenje partya.

Ipak, usprkos tome, prodan je u OGROMNOM broju, sada ga igra jako puno ljudi, mozda je ne fer trenutno govoriti o tome jer velika vecina ljudi koji ga trenutno igraju rade to zbog HoM, ali i dalje ima ogromnu bazu igraca. i bude velika guzva u gradovima, na PvP nema cekanja, jako brzo ide sve, znaci postoje ljudi koji to igraju.

Kod ostalih igara koje si naveo, Rift, SWOTOR (koji koliko sam cuo funkcionira slicno ko originalni GW), Aion, AoC itd. je problem bio u velikoj kolicini bugova i drugim propustima koji su se vise-manje temeljili na tome da su igre rushane u prodaju. Aion je izasao strasno bugovit, promaseno je trziste za njega (on je primarno grind oriented MMO koji vise odgovara koreji nego nama), da ne kazem da nije imao gotovo nikakav mid game sadrzaj, a u end gameu (do kojeg si grindao mjesecima) je bila jedna PvP mapa ili dogadaj, te 1 raid, puno premalo za muku koju si prolazio da do tamo i dodjes.

Rift nisam igrao osobno, ali frend ga je jako intenzivno igrao, bio sam i cesto kod njega dok je to radio, bio je na serveru prvi koji je doso do max levela i njegov guild j medju prvima poceo raditi max lvl stvari i nikad nije bio pretjerano zadovoljan sa igrom. Sve je bilo repetitivno, igra je imala gomilu bugova i kao i ostale navedene, "didn't feel right"

Iako kod GW-a nismo vidjeli end game i ne znamo tocno sto sve nudi, glavna stvar, koja se od prvog dana prica, odkako je vidjena u zivo -> "evrything feels right" - i beta je takva i sve sto su obecali je bilo vidjeno i svi (vise manje) su bili odusevljeni vidjenim.

Da, bilo je sitnih bugova, bilo je i problema sa lunchom bete i laggom dok nisu poradili na tome, ali sama igra se cinila upravo onakvom kakvu su obecali. Ima questova ili barem quest-like stvari, ali ima i evenata, mijenjaju svijet, zabavni su, neocekivani, imaju chain koji se da pratit, imas uvijek osjecaj da sudjelujes u necemu sto definitivno nije "ubijanje 100 vjeverica na livadi, pa onda ubijanje 100 rakuna, pa onda ubijanje 150 svinja pa onda...."

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...

Ne pljujem po WoW-u, ali to je jedini MMO koji nisam igrao duze od mjesec dana, jednostavno nije mi sjeo.

GW1 sam igrao samo oko 6 mjeseci jer sam igrao BF 2142, uglavnom po dosadasnjim BWE iskustvu mislim da cu GW2 igrat puuno duze.

16 godina
odjavljen

Iz tvog pera u Božje uši :-)

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ne znam za vas, ali ako meni kazu: "u igri ces imati to to i to, napravit cemo ti to to i to" i onda to to i to naprave i to ne zbrda-zdola, vec kvalitetno, meni je to sasvim dovoljno bez obzira na hype, ne-hype ili bilo koji drugi pojam koji sadrzi -hype- u sebi.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Problem kod onoga sto Tonci govori je da je hype za ovu igru prisutan vec vise od godinu dana, a sad se ljudi samo dodatno nabrijavaju u zadnji tren.

Sa druge strane imamo igru koja je u beti ispunila sve sto je bilo obecano u tom nabrijavanju i ne vidim razloga zakaj bi zavladao val razocaranja i masovni odlazak iz igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Can't tell if troll or just ..

Nakon dva prezabavna beta vikenda i godina informiranja o igri sad bi ja trebao "pripazit" jer neki padobranac tako kaze. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ko je igra betu vjerojatno ce znat procijenit jel mu igra pase...

ako ne znas e onda nemam sta vise komentirat...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ko je igra betu vjerojatno ce znat procijenit jel mu igra pase...

ako ne znas e onda nemam sta vise komentirat...

Mudro zboriš! Čak i po konceptu igre možeš procijeniti hoće li ti igra pasati ili ne... Anet je dao ono što sam tražio i ono što su rekli tako da...

16 godina
Guild Wars 2!

Dali ostajete na istom serveru ili prelazite na neki novi ?

Ja idem sa Whiteside Ridge na Riverside tak da mogu igrat s CM.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tonči kaže...

Zaigrao (i kupio) sam sve bitnije MMO igre i odigrao do najmanje maksimalnog nivoa. GW1 nije bio "izvrsna igra".

Zato jer je tvoj mentalitet drugaciji (citaj: los).

GW1 kad je izasao je bio anti-MMO igra. Netko kome su zanimljivi MMOi i tko je "igrao sve bitnije MMOe do maksimalnog nivoa" se nije nikako mogao osjecati kao kod kuce u GW1.

Tebi se ne svidja GW1 zato jer si grinder, odnosno bot. Razlozi zasto ti se nije svidio GW su jednako isprazni, a njih si ujedno izbrojao i kao top kvalitete koje su ti bitne u igrama.

Propustio si primijetiti sve sto je cinilo GW fantasticnim i jednom od najboljih igara ikada napravljenih - fenomenalan skill sistem, skill over time pristup, konstantno balansiranje, a i prica i atmosfera su bili solidni. GW1 je dakle bio utociste svim ne-botovima, odnosno zivucim ljudima koji nisu bili zadovoljni time da igraju ostale MMOe koji ih reduciraju na skriptu koja samo farma stogod.

Ja sam probao WoW trial verziju da napokon vidim sto je toliko privlacni svim tim ljudima, i nisam izdrzao ni par dana. Ne mogu si uopce zamisliti mentalitet onih koji to mogu igrati do maksimalnog levela, a kamoli nekoliko godina. Daleko od toga da WoW nema dobrih strana - ima nesto dobre glazbe, dobre price, humora. Ali to je sve zapakirano tako da mjesec dana grindas (botas) da bi onda iskusio 5 minuta neceg zanimljivog, onda ponovo grindas (botas) mjesec dana, pa 5 minuta zanimljiv storyline/glazba. I onda ponovo mjesec dana grinas..

Ukratko, GW1 je bio fantastican za one koji su se zeljeli zabaviti i iskusiti MMO (ili kvazi MMO) a bez potrebe degradiranja na razinu racunalne skripte koja je inferiorna botovima. Oni kojima je najveci gust utrkivati se i usporedjivati sa racunalnim skriptama u tome tko se napraviti vise automatiziranih radnji u datom vremenu, njima GW1 nije bio dobar. I nije zato igra losa, nego nije igra za sve. Ogromna razlika koju kod igara mnogi propustaju uvidjeti i pricaju kao da je jedino dobro ono sto njima po ukusu odgovara, kao da je taj ukus nekakav nadsvjetski etalon po kojem se svi moraju ravnati.

Skeptican sam po pitanju GW2 upravo zbog toga sto je manje GW1 i vise se priblizava tradicionalnim MMOima, ali pokusat cu nabaviti key da probam beta i vidim za sebe. YouTube me uopce nije zaintrigirao za GW2. Ali hype je zasluzen jer ce sigurno biti dobra igra, iako ne dobra za svakoga.

17 godina

mene je u gw privukao skill sistem, sub-free, pristojna prica, dobar pvp. i igrao sam ga negdi 3 godine kad sam se pribacio na wow. a odustao sam zbog low lvl cap i repetitivnosti.

svaki je mmo grind, pa tako je bio i gw i tako ce bit sa svim mmorpg igrama.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Guild Wars 2!

I šta onda, na kojem serveru čemo igrati, PVE ili PVP charactera?

Ja ciljam na neke UK servere kao što su Desolation, Gandara ili Whiteside Ridge.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
A_Stranger kaže...
Tonči kaže...

Zaigrao (i kupio) sam sve bitnije MMO igre i odigrao do najmanje maksimalnog nivoa. GW1 nije bio "izvrsna igra".

GW1 kad je izasao je bio anti-MMO igra. Netko kome su zanimljivi MMOi i tko je "igrao sve bitnije MMOe do maksimalnog nivoa" se nije nikako mogao osjecati kao kod kuce u GW1.

Tebi se ne svidja GW1 zato jer si grinder, odnosno bot. Razlozi zasto ti se nije svidio GW su jednako isprazni, a njih si ujedno izbrojao i kao top kvalitete koje su ti bitne u igrama.

Propustio si primijetiti sve sto je cinilo GW fantasticnim i jednom od najboljih igara ikada napravljenih - fenomenalan skill sistem, skill over time pristup, konstantno balansiranje, a i prica i atmosfera su bili solidni. GW1 je dakle bio utociste svim ne-botovima, odnosno zivucim ljudima koji nisu bili zadovoljni time da igraju ostale MMOe koji ih reduciraju na skriptu koja samo farma stogod.

Ja sam probao WoW trial verziju da napokon vidim sto je toliko privlacni svim tim ljudima, i nisam izdrzao ni par dana. Ne mogu si uopce zamisliti mentalitet onih koji to mogu igrati do maksimalnog levela, a kamoli nekoliko godina. Daleko od toga da WoW nema dobrih strana - ima nesto dobre glazbe, dobre price, humora. Ali to je sve zapakirano tako da mjesec dana grindas (botas) da bi onda iskusio 5 minuta neceg zanimljivog, onda ponovo grindas (botas) mjesec dana, pa 5 minuta zanimljiv storyline/glazba. I onda ponovo mjesec dana grinas..

Ukratko, GW1 je bio fantastican za one koji su se zeljeli zabaviti i iskusiti MMO (ili kvazi MMO) a bez potrebe degradiranja na razinu racunalne skripte koja je inferiorna botovima. Oni kojima je najveci gust utrkivati se i usporedjivati sa racunalnim skriptama u tome tko se napraviti vise automatiziranih radnji u datom vremenu, njima GW1 nije bio dobar. I nije zato igra losa, nego nije igra za sve. Ogromna razlika koju kod igara mnogi propustaju uvidjeti i pricaju kao da je jedino dobro ono sto njima po ukusu odgovara, kao da je taj ukus nekakav nadsvjetski etalon po kojem se svi moraju ravnati.

Skeptican sam po pitanju GW2 upravo zbog toga sto je manje GW1 i vise se priblizava tradicionalnim MMOima, ali pokusat cu nabaviti key da probam beta i vidim za sebe. YouTube me uopce nije zaintrigirao za GW2. Ali hype je zasluzen jer ce sigurno biti dobra igra, iako ne dobra za svakoga.

stari bez uvrede ali koja je to hrpa gluposti!

tebi je wow grind fest a odigrao si ga par dana, mislim sto si ti farmao panju jedan u 5 dana igre?

daj da te pitam kao starog gw igraca:

koliko si farmo na salvaganju da zaradis neku paru

koliko si farmo ove reputacije Luxon/Kurzick, Asura, Vanguard, Deldrimor, Norn, Sunspear, or Lightbringer.

koliko si underworld runova napravio?

koliko armor setova i oruzja imas i koliko si morao farmati za njih?

s time ne zelim reci da je gw1 farm fest igra, nego da se ne razlikuje od bilo kojeg drugog mmo.a u kojem moras provesti x vremena da bi nesto imao.

a pricu o davanju lv20 likova za pvp s hrpom skillova u startu necu ni komentirati. nisam ni znao kako igra izgleda a imao sam max lv pvp lika sa 32 skilla od kojih pojma nisam imao sto je sto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 13:38 (smiglcro).
13 godina
Guild Wars 2!

A dobro igra ja mjesec dana prije izlaska,normalno da ce bit hype-a.

Mene najvise brine kolicina klasa i izbacivanje klasicnih healera,al posto jos nisam igrao necu pljuvat.

Uf sta bi dao za jedan kvalitetan ne instanciran oldskul mmo sa redizajniranom grafikom.{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Tonci obicno imas dobro argumentirane postove(iako se mozda i necu slozit s njima dosta puta,mogu vidit da tebi imaju smisla),ali ovde si upa kao padobranac.

U Diablo 3 temi nije postojala kritika za Blizz na koju ti nisi ima opravdanje.

Vidim da ti pase grinderski stil igre.

Sad jesi li pod utjecajem Blizzardovog Skinner boxa ili jednostavno volis grind i mrkvicu na stapu,to je tvoja stvar....

Ali rec da GW "nije bas nesto" je glupost na kub,sta ce rec i podatak o prodanih 6.5 mil primjeraka Guild Warsa,Factionsa,Nightfalla i EotN.

GW je totalno drukciji tip igre od standardnog MMO-a, i to se nikad nije ni krilo.

Ima svoju publiku i trziste kojima je igra odlicna.

Kao i ti igra sam sve bitnije(i neke manje bitne) MMO-e u zadnjih 11 godina,i nakon GW 2 beta definitivno mogu tvrdit da je GW2 dasak svjezeg zraka u ustajalom MMO trzistu.

Prije 3 tjedna sam pocea s EVE Online-om i "desila se ljubav".

Igra koju sam otpisa prije par godina jer je bila komplicirana sad mi je "obecana" zemlja,i uzivam u njenoj kompleksnosti.

U cekanju na GW2 naisa sam na dragulj i vjerovatno ostajem u EVE-u na duze.

Ali GW2 cu kupit jer je igra b2p i nema pretplate,znaci kad god se zasitim EVE-a mogu upalit GW i imat odlicnu alternativu.

Inace sta se hype-a tice,slazem se da ce se jedno 60% ekipe razocarat i pocet pljucat po igri kad skuze da ne postoji carrot on the stick gear grind,ali zato ce 40% ekipe koja kuzi o cemu je igra ostat i uzivat u odlicnoj igri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 13:52 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

još par sati :D, ima neka preporuka za server di da igram sa frendovima?

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
A_Stranger kaže...
Tonči kaže...

QFT! Igro sam Guild Wars godinama, i to je bio prvi i zadnji MMO koji sam igrao. Usudio bi se reći, jedan od najboljih RPG-ova koji sam ikad igrao. Pod time mislim na Guild Wars Prophecies, iako su i ekspanzije bile dobre.

Glazba, grafika(u to vrijeme, a i dan danas izgleda solidno), priča, gameplay fantastičan (pogotovo skill system). Nisam nikad imao potrebu, a ni želju probati klasičan MMO.

I sad kad izlazi GW2, citirat ću developere ANeta: 'If you like MMOs you'll want to check out Guild Wars 2, and if you hate MMOs you'll really want to check out Guild Wars 2'.

13 godina
protjeran
sliver kaže...

I sad kad izlazi GW2, citirat ću developere ANeta: 'If you like MMOs you'll want to check out Guild Wars 2, and if you hate MMOs you'll really want to check out Guild Wars 2'.

Odlicno sroceno :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 14:51 (Bugzapper).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice