Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.295.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...
smiglcro kaže...

bi ja pomoga al ne vidim nista...

smigl rar je nadimak za gw1.

Koliko bodova ti je cilj?

Jer ako ganjas 30 naigrat ces se do izlaska GW 2.

Ja sam npr. ima full character rack star vise of 5 godina,tako da mi se tokom godina nakupilo bday giftova s kojima sam rjesia skoro sve miniature statue(trade duplikata prodaja,rijedih,kupovina itd.) samo mi nedostaje zadnji statue za 50 mini-a.

Takoder proda sam undedicated Kuunevang mini za 70 ectoa(onda je to bilo ekvalivent 595 000 golda),odma na pocetku pohoda na HoM,tako da mi je to olaksalo poprilicno resilience i valor statue,iako mi ih nedostaje dosta.

Trebalo mi je oko mjesec ipo dana igranja do 30 bodova(igra sam samo GW u to vrijeme,znaci 2-4 sata preko tjedna i 5-10 sati preko vikenda)

Prije nekih 2 mjeseca sam sta na 32 boda,sad cekam da me dode volja nastavit do cilja od 40 bodova,ali s obzirom kako sam zagriza za EVE imam osjecaj da to nece bit bas brzo ^^

15 godina
Ashelor kaže...

Ja sam npr. ima full character rack star vise of 5 godina,tako da mi se tokom godina nakupilo bday giftova s kojima sam rjesia skoro sve miniature statue(trade duplikata prodaja,rijedih,kupovina itd.) samo mi nedostaje zadnji statue za 50 mini-a.

Takoder proda sam undedicated Kuunevang mini za 70 ectoa(onda je to bilo ekvalivent 595 000 golda),odma na pocetku pohoda na HoM,tako da mi je to olaksalo poprilicno resilience i valor statue,iako mi ih nedostaje dosta.

Trebalo mi je oko mjesec ipo dana igranja do 30 bodova(igra sam samo GW u to vrijeme,znaci 2-4 sata preko tjedna i 5-10 sati preko vikenda)

Prije nekih 2 mjeseca sam sta na 32 boda,sad cekam da me dode volja nastavit do cilja od 40 bodova,ali s obzirom kako sam zagriza za EVE imam osjecaj da to nece bit bas brzo ^^

prvi cilj mi je bio 6 bodova. to sam uspio relativno lagano, nisam morao neto puno farmati. trenutni cilj mi je 10 bodova i s time bi bio zadovoljan

ovo mi se cini lagano pa mi daj svoje misljenje:

Any Pet Statue <- 1 bod

honor - Any Statue (ima ona lista desno ali ne kuzim uopce sto je to niti kako doci do toga) <- 2 boda

resiliance - any armor statue <- 1 bod

valor - any veapon statue <- 1 bod + ako sam dobro skuzio to mora biti jedan od Destroyer Tormented ili Oppressor oruzja pa cu tu dobiti +1 bod gratis i za to

to je znaci 12 bodova ali meni je 10 full ok. pa sto preporucas od toga?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Ashelor kaže...

prvi cilj mi je bio 6 bodova. to sam uspio relativno lagano, nisam morao neto puno farmati. trenutni cilj mi je 10 bodova i s time bi bio zadovoljan

ovo mi se cini lagano pa mi daj svoje misljenje:

Any Pet Statue <- 1 bod

honor - Any Statue (ima ona lista desno ali ne kuzim uopce sto je to niti kako doci do toga) <- 2 boda

resiliance - any armor statue <- 1 bod

valor - any veapon statue <- 1 bod + ako sam dobro skuzio to mora biti jedan od Destroyer Tormented ili Oppressor oruzja pa cu tu dobiti +1 bod gratis i za to

to je znaci 12 bodova ali meni je 10 full ok. pa sto preporucas od toga?

http://www.guildwars2guru.com/topic/8427-hall-of-monuments-clarifications-tips/

17 godina

pet ce bit lako

honor ce bit tesko s obzirom da zahtjeva il puno farmanja ili puno love. jedino sta mos lako zaradit je uzet neku ekspanziju i preci sve misije na masters

resiliance ce opet biti tesko jer moras skupit negdi oko 80-90k golda za napravit armor koji mos stavit u HoM

valor mos napravit preko questa ali samo ako imas prophecies i eye of the north

sve uz svemu triba ti puno love...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...

pet ce bit lako

honor ce bit tesko s obzirom da zahtjeva il puno farmanja ili puno love. jedino sta mos lako zaradit je uzet neku ekspanziju i preci sve misije na masters

resiliance ce opet biti tesko jer moras skupit negdi oko 80-90k golda za napravit armor koji mos stavit u HoM

imam sve ekspanzije, utukao sam 60plat za rare minitura gold, tih 60plat sam dobio kada sam prodao 10 onih kljuceva z nesto. za dalje nemam para. nista budem jos dosao do lv 20 pa sam planirao kako sam ranger dobiti jos koji bod za jednog peta. ma ajde nije ni tako bitno, nemam vremena za farmanje pa sto imam imam. traze me po 100plat za ono prvo jako oruzje tak da sam odustao. ni za armor nema love. koliko imam imam. hvala na pomoci

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Guild Wars 2!

Najlakse ti je izlevelat heroje i onda kupit ili nafarmat armor upgrade za njih.

Vecina ljudi ima heroje na lvl 20, procitas samo na wikiju gdje se farma njihov armor i odes tamo farmat, alternativa je da procitas kako se naziva njihov armor upgrade, kupis ga (vecina je 5-10 platine) i upgradas. tako mozes dosta bodova skupit, zajedno sa 1 petom koji mora biti na lvl 20.

Solo sa herojima mozes vrlo lako skupit i posebne petove, tj. udjes u underworld i unutar 30 minuta imas black widow ako procitas upute kako (imas i filmova na youtube, vrlo lako se prate), black moa takdjer nije teska, ali moras imat factions. Ako imas factions i presao si ih, onda kad napravis zadnju misiju imas u onom dijelu u koji mozes uci samo kad napravis zadnju misiju imas phoenixa koji ti takodjer nosi 1 bod.

Ja bih ti rado pomogao, ali na moru sam i nemam instaliran GW na laptopu, a ne mogu od susjeda toliko povuc da sad instaliram ovdje GW. Kad se vratim u Zg (iza 01.08.) javi mi se, imam vjerojatno nesto petova i znam da mi je ostalo nesto para. U svakom slucaju lako mogu pomoc ljudima sa phoenixom, black moa mi je otkljucan, znam kako napravit mini black moa pet (unikatni mob), doci do black widow i gdje farmat armore za heroje. Imam dobar gear, mogu pomoc sa prolaskom igre i slicno.

EDIT:  oruzja dobivas kad god zavrsis neku kampanju, destroyer (ili opresor, ne sjecam se vise, mozda i opresor) sam nafarmas ako zavrsis war in kryta, treba ti valjda jedno popodne (ja sam malo zesce farmao pa sam imao za 2 kad sam to obavio - 1 prodas (odnosno one tokene/giftove/stovec) i/ili zamijenis ga za tormentor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 12:33 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Bok ekipa

Jedno pitanje imam.Jel ova beta pocinje u 20:00 u petak?

0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Mislim da da, 7 ili 8 (obicno pocnu pustat na server 1h prije najavljenog da se ne skrsi sustav)

U svakom slucaju dosao je jos 1 novi film

naziva "The Chosen" u sklopu Guild Wars 2 Lore KANALA

Takodjer jucer i danas su dosla 2 nova updatea, svaki preko 100MB ako se dobro sjecam, pa mozda da ih skinete i budete spremni za petak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 13:33 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Baneak47 kaže...

Bok ekipa

Ja imam neku aplikaciju za countdown na mobitelu i ona kaže da kreće u 19:00 (za 2 dana 5 sati i 10 min).

Ali kao što uvijek bude na server se možeš logirat 20-ak min prije tog vremena.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 13:50 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Obi Wan kaže...

pet ce bit lako

imam sve ekspanzije, utukao sam 60plat za rare minitura gold, tih 60plat sam dobio kada sam prodao 10 onih kljuceva z nesto. za dalje nemam para. nista budem jos dosao do lv 20 pa sam planirao kako sam ranger dobiti jos koji bod za jednog peta. ma ajde nije ni tako bitno, nemam vremena za farmanje pa sto imam imam. traze me po 100plat za ono prvo jako oruzje tak da sam odustao. ni za armor nema love. koliko imam imam. hvala na pomoci

Moja preporuka onda ti je da predes Nightfall kampanju i otkljucas sve heroje i armore za njih,daleko najlakse statue za dobit.

Armore farmas u timed challenge misijama(u 5-6 prosjecnih runova po misiji dobijes armore za sve heroje iz tog tiera.)i doc ces do tih 10 bodova np

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 14:06 (Ashelor).
17 godina
Guild Wars 2!

Ma da, ali frustrirajuce je to farmat. Sjecam se kad sam dobio 2 u jednom runu, a onda slijedecih 15 nisam dobio nista.

Ako ima platine nejjednostavnije ih je kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Baneak47 kaže...

Bok ekipa

http://gw2status.com/

17 godina
Guild Wars 2!

Takodjer, ne znam koliko vas zanima lore, uz lore filmove imate totalbiscuita, yogscast i woodenpotatoes. Ovaj zadnji ima nesto nazvano Guild Wars Daily, svaki dan odgovara na pitanja... SVAKI DAN. To traje mjesecima pa se skupilo pitanja, dakako i odgovora, mogli biste malo prosvrljat. Ako nista, sad ima novu seriju filmica nazvanu Guild Wars Countdown, pocinje sa 60 dana d releasea, tako da sada ima 20ak filmica - lako cete pronaci, evo linka na prvi

.

Koga zanima igra, mogao bi malo pogledati te filmice, kao izvor informacija, ali i kao izvor nabrijavanja prije nego igra pocne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Hvala na informacijama :)

Jedva cekam betu.Lagano pijuckat pivu i uzivati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Imam key viška za betu ak nekom treba...

Na PCP forumu se djele kljucevi btw...

http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=47404

Bf3 id: Ask_Taylor
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:42 (k1klop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Guild Wars 2!

Sto vise citam o HoM gearu na forumima, to sam vise zbunjen.

Postoje oprecna misljenja koje sezu od pretpostavke da je to gear koji mozemo nositi od levela 1 tako da levela sa nama, uz cinjenicu da ih mozemo spawnat koliko zelimo, sto omogucuje da ih imamo na svim likovima koliko nam treba. Takodjer njihov izgled i statove mozemo transmutat na druge iteme po zelji.

Na suprostnoj strani je teorija da to uopce nisu itemi vec samo skinovi koje mozemo transmutat na druge iteme, mijenjajuci im samo izgled, ali prvo moramo nabaviti item na koji bismo nanijeli taj skin.

U svakom slucaju Anet je izjavio tek da ce se moci njihov izgled (i statovi) transmutat na druge iteme bez upotrebe transmutation stonea, ali jos nisu dokraja odlucili o mehanici istog postupka.

Drugim rijecima nista se ne zna, nitko nema definitivan citat od nekoga iz Aneta koji bi rekao da su to itemi ili skinovi, da li levelaju sa nama ili se moraju summonat novi za svaki level... Zna se samo da cemo imati pristuo unikatnim skinovima koji se nece moci nabaviti u GW2, vec samo kao reward za GW igrace. Zanimljivo buduci da smo (svi koje znam) skupljali 30/50 samo zato da imamo "pomoc" u levelanju, odnosno da ne moramo brinuti o gearu do lvl 80 - dane smo tratili na nesto sto cemo sada mozda imati tek kao vizualno pravo na k*rcenje.

EDIT: u prilog mojoj teoriji da su to itemi koji ce nam asistirat na svakom levelu ide mozda odgovor iz hall of monuments calculatora, tj. faqa koji se nalazi tamo, a koji kaze:

"No, you won't be able to trade any of the Hall of Monuments items or rewards to other accounts. You can, however, generate as many of the items as you want for your own account, so all of your Guild Wars 2 characters can benefit from the rewards."

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 16:52 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

moram se slozit sa ovim zadnjim... dane smo tratili na nesto bezveze... 

15 godina
Guild Wars 2!

definitivno treba neki sluzbeni citat o tom HOM.u jer se iz onog do sada procitanog nista ne moze zakljuciti. mojih 5 centi

samo vizualni izgled - mislim da je to fail jer svi teze izgledati drukcije od ostalih 10000000 igraca oko sebe

armor koji scale.a s levelima - po nekim citanjima biti ce obican/common gear i nece imati nikakve posebno dobre statse ali ce rasti s lv.ima, sto je po meni opet fail jer cu ga zamijeniti s prvim radnom plavim dropom

armor koji scale.a s levelima ali ga se moze nadograditi s drugim itemima - negdje sam procitao da ce heritage biti common ali ces moci u njega upucati recimo zeleni item, odnosno statse od zelenog/plavog etc itema, sto mi je onak lila, ne zelim stalno jednako izgledati :)

ali tocno se jos nista ne zna. nadam se da ce nagrada biti postena prema svima i novim i starim igracima. jer ako itemi budu ono sto je hairlooms u wow.u to ce dati znatnu i nepostenu prednost gw1 igracima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel i vama koji ste igrali prijasnje bete skida novi client. Ja ga sad pokrenuo i izgleda da skida od pocetka..38457 files remaining:-(

Kako ono ide user name? mail adresa ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:35 (drocketman).
13 godina
drocketman kaže...

Jel i vama koji ste igrali prijasnje bete skida novi client. Ja ga sad pokrenuo i izgleda da skida od pocetka..38457 files remaining:-(

Kako ono ide user name? mail adresa ili?

Uh, valjda je neki novi update, al meni ima 1.8k fileova (oko 150mb)

Da, e-mail adresa je username.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 17:43 (Cromaki).
17 godina
smiglcro kaže...

definitivno treba neki sluzbeni citat o tom HOM.u jer se iz onog do sada procitanog nista ne moze zakljuciti. mojih 5 centi

samo vizualni izgled - mislim da je to fail jer svi teze izgledati drukcije od ostalih 10000000 igraca oko sebe

armor koji scale.a s levelima - po nekim citanjima biti ce obican/common gear i nece imati nikakve posebno dobre statse ali ce rasti s lv.ima, sto je po meni opet fail jer cu ga zamijeniti s prvim radnom plavim dropom

armor koji scale.a s levelima ali ga se moze nadograditi s drugim itemima - negdje sam procitao da ce heritage biti common ali ces moci u njega upucati recimo zeleni item, odnosno statse od zelenog/plavog etc itema, sto mi je onak lila, ne zelim stalno jednako izgledati :)

ali tocno se jos nista ne zna. nadam se da ce nagrada biti postena prema svima i novim i starim igracima. jer ako itemi budu ono sto je hairlooms u wow.u to ce dati znatnu i nepostenu prednost gw1 igracima.

Ono sto bi bil savrseno, ali vjerujem da ce to smatrat OP i da su male sanse za to, bilo bi da su to common itemi koji levelaju sa nama, pa onda recimo nadjemo plavi/zeleni item sa dobrim statsima, transmutamo ga na HoM item (prenesemo statse), te on nastavi levelat sa tim statsima dok ne nadjemo bolji. Na kraju imamo super item sa super statsima koji levela sa nama.

To i jest ideja za endgame da se tako transmta, samo ne znam hoce li nesto takvo dozvolit za HoM iteme.

13 godina
Guild Wars 2!

Jel  u GW1 postoje rp serveri?

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 21:12 (evang).

0 0 hvala 0
17 godina
evang kaže...

Jel  u GW1 postoje rp serveri?

ne

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ej bok ljudi, evo samo da javim kreirana je nova webstranica za hrvatsku gw2 zajednicu.

Forum Web stranice: [ http://gw2kavana.com/forum/ ] 

Web stranica:      [ http://gw2kavana.com ] 

Nadam se dobroj zabavi, ugodnom druženju te otvaranju mnoštva zanimljivih tema u vezi Guild Warsa 2.

Dakako nadam se i da ćemo moći surađivati i pomoći jedni drugima,  te raspravljati o raznoraznim temama vezanim za igru ili nešto drugo.

Login vam je isti za forum i webstranicu.

Stranica je još uvijek u beta fazi, ali definitivno će sve biti optimizirana i dovršena prije izlaska igre.

Vidimo se na gw2kavani!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 22:11 (Gw2Kavana).

7 0 hvala 5
17 godina
Gw2Kavana kaže...

Ej bok ljudi, evo samo da javim kreirana je nova webstranica za hrvatsku gw2 zajednicu.

A nisi čuo za http://www.croatian-maniacs.com/ ?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
15 godina
Gw2Kavana kaže...

Forum Web stranice: [ http://gw2kavana.com/forum/ ] 

Web stranica:      [ http://gw2kavana.com ] 

Nadam se dobroj zabavi, ugodnom druženju te otvaranju mnoštva zanimljivih tema u vezi Guild Warsa 2.

Dakako nadam se i da ćemo moći surađivati i pomoći jedni drugima,  te raspravljati o raznoraznim temama vezanim za igru ili nešto drugo.

Login vam je isti za forum i webstranicu.

Stranica je još uvijek u beta fazi, ali definitivno će sve biti optimizirana i dovršena prije izlaska igre.

Vidimo se na gw2kavani!

za promjenu jedan dizajn koji je ugodan oku, samo preporuka da maknete crnu pozadinu iz bannera i zamijenite ju s bijelom. ovako je uzasno jak kontrast. sretno u radu.

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Za razliku od klasičnih RPGMMOa gdje je svaka klasa imala specifično oružje ... ovdje tipa Elementalsit može imati i druga oružja osim staffa?

U čemu je fora?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Za razliku od klasičnih RPGMMOa gdje je svaka klasa imala specifično oružje ... ovdje tipa Elementalsit može imati i druga oružja osim staffa?

U čemu je fora?

Fora je u tome sta ovo nije "klasicni" MMORPG.

Svaka klasa moze vecinu weapona koristit i sukladno tome im se mjenjaju dostupni spellovi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 10:31 (Ashelor).
17 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
WItcher kaže...

U čemu je fora?

Svaka klasa moze vecinu weapona koristit i sukladno tome im se mjenjaju dostupni spellovi.

Jel to znaci da nema krivog builda ...je u Perfect Worldu i ostaloj ekipi ako nesto malo fulas ili moras iz pocetka ili te pozovu nubom?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
15 godina
WItcher kaže...
Ashelor kaže...
WItcher kaže...

U čemu je fora?

Jel to znaci da nema krivog builda ...je u Perfect Worldu i ostaloj ekipi ako nesto malo fulas ili moras iz pocetka ili te pozovu nubom?

build lika mozes raditi na vise nacina :

slagati ga ga onako kako ti volis igrati

slagati ga ovisno jel zelis pve ili pvp

nema krivog builda, ima samo boljih i losije slozenih buildova za situaciju u kojoj se nadjes. npr.

slazes si recimo pve aoe build, znaci volis navuci par mobova i onda lupati aoe dmg, taj build onda nije toliko dobar za recimo 1on1 boss fajt, ili jos gore za 1on1 pvp fajt...

recimo da ti u gw2 stvari stoje ovako :

60% skill 30% build 10% gear (moja osobna procjena po onome sto sam vidio do sada)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice